Seyahat Uyarısı

Seyahat Uyarısı

Son dakika seyahat uyarısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seyahat uyarısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seyahat uyarısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seyahat Uyarısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seyahat uyarısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 286 seyahat uyarısı haberi bulunmuştur. Tüm seyahat uyarısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail'e Lübnan'dan füze yağdı! Hizbullah 40 roket fırlattı ilk açıklama geldi
İsrail'e Lübnan'dan füze yağdı! Hizbullah 40 roket fırlattı ilk açıklama geldi İsrail'in Filistin topraklarındaki katliamları devam ederken kritik gelişmeler yaşanıyor. Hizbullah'ın, Lübnan'dan İsrail'e 40 roket fırlatıldığı belirtildi. İsrail'den yapılan ilk açıklamada, "Lübnan topraklarından geçen 40 füze saldırısı yapıldı. 2 Hizbullah İHA'sını imha ettik. Saldırıların çoğunu durdurduk" denildi.
12.04.2024 Dünya
Gazze yoğun ateş altında! Katliam sonrası İsrail durmuyor, ABD'den skandal 'veto'
Gazze yoğun ateş altında! Katliam sonrası İsrail durmuyor, ABD'den skandal 'veto' Havalimanında Netanyahu tarafından kucaklanarak karşılanan ABD lideri Biden, hastanedeki saldırıya 'patlama' deyip Filistinli grupları sorumlu tuttu. Temasları sonrası basın açıklaması düzenleyen Biden, İsrail için ABD Kongresi'nden destek isteyeceğini bildirdi. Öte yandan Washington yönetimi BM'nin insani yardım için talep ettiği ateşkesi reddetti.
19.10.2023 Gündem
Fransa'da tahliye planı var mı? Paris Büyükelçisi CNN TÜRK'e konuştu
Fransa'da tahliye planı var mı? Paris Büyükelçisi CNN TÜRK'e konuştu Paris Büyükelçisi Ali Onaner, Fransa'daki olaylara ilişkin CNN TÜRK'e özel konuştu. Şu ana kadar hiçbir türkün gözaltına alınmadığını ya da olaylara karışmadığını vurguladı. Durumun kötüleşmesi durumunda "En süratli tahliyeyi yapacak durumdayız" dedi.
1.07.2023 Dünya
Paris Büyükelçiliğinden Fransa için seyahat uyarısı
Paris Büyükelçiliğinden Fransa için seyahat uyarısı Türkiye'nin Paris Büyükelçiliği, Fransa'da bulunan Türk vatandaşları veya buraya seyahat edeceklerin, ülke geneline yayılan şiddet eylemlerine karşı dikkatli olmalarını istedi.
1.07.2023 Dünya
Dışişleri Bakanlığı'ndan Avrupa ülkelerine seyahat uyarısı
Dışişleri Bakanlığı'ndan Avrupa ülkelerine seyahat uyarısı Dışişleri Bakanlığı, bazı Avrupa ülkelerinde İslam karşıtı, yabancı düşmanı ve ırkçı nitelikteki eylemler ve terör örgütü iltisaklı gruplarca Türkiye karşıtı propaganda gösterilerinde artış meydana gelmesi nedeniyle Avrupa ülkeleri için seyahat uyarısı yaptı.
28.01.2023 Gündem
Dışişleri'nden Myanmar'a 'seyahat' uyarısı
Dışişleri'nden Myanmar'a 'seyahat' uyarısı Dışişleri Bakanlığı, Myanmar'a ilişkin seyahat ve güvenlik duyurusu yayımladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, devam eden olağanüstü hal, çatışmalar ve protestolar sebebiyle vatandaşların zorunlu haller dışında Myanmar'a seyahat etmekten kaçınmaları gerektiği ifade edildi.
20.01.2023 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika Irak uyarısı!
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika Irak uyarısı! Dışişleri Bakanlığı, Irak'ın başkenti Bağdat'a seyahat edilmemesi konusunda uyarıda bulundu.
29.08.2022 Dünya
Dışişleri Bakanlığı açıkladı! O ülke için seyahat uyarısı yapıldı
Dışişleri Bakanlığı açıkladı! O ülke için seyahat uyarısı yapıldı Dışişleri Bakanlığı, Ekvator'a seyahat uyarısı yayımlandı. Yayımlanan uyarıda "Ekvator’da yaşayan ve/veya bu ülkeye seyahat edecek olan vatandaşlarımızın Bakanlığımız ve Kito Büyükelçiliğimizce yapılabilecek ilave uyarı ve duyuruları takip etmeleri, kitlesel gösterilerin gerçekleştirildiği mahallerden uzak durmaları, şahsi güvenlikleri bakımından gerekli tedbirleri almaları ve müteyakkız bulunmaları önem taşımaktadır." denildi.
26.06.2022 Gündem
ABD Türkiye dahil 90 ülkeye seyahat uyarısını kaldırdı
ABD Türkiye dahil 90 ülkeye seyahat uyarısını kaldırdı ABD, aralarında Türkiye'nin de olduğu 90 ülkeyi corona virüs nedeniyle seyahat edilmesi tehlikeli uçuş noktaları listesinden çıkardı.
19.04.2022 Gündem
Ukrayna'dan tahliye edilen Türk vatandaşlarının sayısı belli oldu
Ukrayna'dan tahliye edilen Türk vatandaşlarının sayısı belli oldu Ukrayna'da yaşanan saldırıların ardından Türklerin yurda dönüşü devam ediyor. Bugüne kadar 14 bine yakın kişi Dışişleri Bakanlığı'nın çabalarıyla Türkiye'ye getirildi.
11.03.2022 Gündem
Güney Kore'den Rusya ve Belarus'a seyahat yasağı
Güney Kore'den Rusya ve Belarus'a seyahat yasağı Güney Kore hükümeti, vatandaşlarının Rusya ve Belarus'un Ukrayna sınırındaki bölgelerine seyahat etmesini yasaklama kararı aldığını ve kararın yarın itibariyle yürürlüğe gireceğini duyurdu.
7.03.2022 Dünya
Japonya, vatandaşlarını Rusya'ya seyahatlerden kaçınmaya çağırdı
Japonya, vatandaşlarını Rusya'ya seyahatlerden kaçınmaya çağırdı Japonya Dışişleri Bakanlığı, Rusya'ya yönelik seyahat risk uyarı seviyesini 3'e yükselterek, vatandaşlarını Rusya'ya seyahat etmekten kaçınmaya çağırdı.
7.03.2022 Dünya
Japonya, vatandaşlarını Rusya'ya seyahatlerden kaçınmaya çağırdı
Japonya, vatandaşlarını Rusya'ya seyahatlerden kaçınmaya çağırdı Japonya Dışişleri Bakanlığı, Rusya'ya yönelik seyahat risk uyarı seviyesini 3'e yükselterek, vatandaşlarını Rusya'ya seyahat etmekten kaçınmaya çağırdı.
7.03.2022 Dünya
Dışişleri Bakanlığı'ndan Yemen uyarısı: Zorunlu haller dışında seyahat etmeyin!
Dışişleri Bakanlığı'ndan Yemen uyarısı: Zorunlu haller dışında seyahat etmeyin! Dışişleri Bakanlığı'ndan Yemen'e ilişkin seyahat uyarısı yayımlandı. Yapılan açıklamada, "Yemen’de halihazırda olumsuz seyreden güvenlik koşulları muvacehesinde, vatandaşlarımızın zorunlu haller dışında bu ülkeye seyahat etmekten kaçınmaları tavsiye olunmaktadır." ifadelerine yer verildi.
14.02.2022 Ekonomi
Almanya'dan flaş Türkiye adımı! Bugün başladı
Almanya'dan flaş Türkiye adımı! Bugün başladı Almanya, 11 Haziran'da Türkiye dahil 80 ülkeye genel seyahat uyarısını kaldıracağını duyurmuştu. Karar bugün uygulanmaya başladı.
1.07.2021 Dünya
Almanya'dan flaş Türkiye kararı! Yeni dönem 1 Temmuz'da başlıyor
Almanya'dan flaş Türkiye kararı! Yeni dönem 1 Temmuz'da başlıyor Son dakika haberine göre; Almanya seyahat uyarısını 1 Temmuz'da kaldırıyor! Almanya'ya 'karantinasız' uçuş Türkiye'deki rezervasyonları artırdı. SunExpress Üst Yöneticisi Max Kownatzki, 'Bu tabloda Türk hükümetinin aldığı çok doğru ve cesur kararlarla ve her iki tarafta da seyahat kısıtlamalarının gevşetmesiyle seyahat etmeninin önündeki engellerin aşılabileceğine inanıyoruz. Şu anda aldığımız rezervasyonlarımız da bunu kanıtlıyor.' dedi.
11.06.2021 Ekonomi
SunExpress duyurdu! Ücretsiz, 15 gün...
SunExpress duyurdu! Ücretsiz, 15 gün... Bilet tarifelerinde yaptığı değişikliklerle pandemi döneminde beklenmedik nedenlerle seyahatlerini ertelemek isteyen misafirlerine esneklik sağlayan SunExpress, “Korona Garanti Paketi”ni kullanıma sunduğunu açıkladı.
3.03.2021 Ekonomi
İngiltere’de mutasyon kuyruğu!
İngiltere’de mutasyon kuyruğu! İngiltere'de ortaya çıkan ve daha sonra Danimarka, Hollanda ve Güney Afrika'da da görülen koronavirüsün mutasyon nedeniyle ülkeyle ulaşım durdurdu. Fransa'nın İngiltere ile olan sınırları kapatma kararının ardından otoyollarda kilometrelerce TIR kuyrukları oluştu.
22.12.2020 Dünya
Yılbaşı ile ilgili kritik uyarı! 4 gün boyunca...
Yılbaşı ile ilgili kritik uyarı! 4 gün boyunca... Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Sema Turan, yılbaşı sürecinde 4 günlük kısıtlama olacağını hatırlatarak, "Burada önerim lütfen küçük aile formatında yılbaşımızı kutlayalım. Büyük mekanlara girmeyelim. Evlerde bile olunsa kalabalık yapmayalım. Yoksa sonuçları çok kötü olur" dedi.
20.12.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan alçak karikatüre sert tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan alçak karikatüre sert tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan, Fransız Charlie Hebdo dergisinin çirkin karikatürüne de "Maalesef islam ve müslüman düşmanlığının, Efendimizle ilgili saldırıların edep ve ahlaktan yoksun karikatürlerin şimdi de şahsımı hedef aldığını duydum. Ben karikatüre bakmadım." diye konuştu.
28.10.2020 Siyaset
ABD, 12 ile yönelik uyarı  notunu kaldırdı
ABD, 12 ile yönelik uyarı notunu kaldırdı ABD Dışişleri Bakanlığı, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle yaptığı Türkiye'ye seyahat uyarısını 3'üncü seviyede tutarken, daha önce terör olayları nedeniyle 12 il için yayımladığı "seyahatinizi gözden geçirin" uyarısını kaldırdı.
26.08.2020 Dünya
ABD, 4. seviye global seyahat uyarısını  kaldırdı
ABD, 4. seviye global seyahat uyarısını kaldırdı ABD Dışişleri Bakanlığı, mart ayında ilan ettiği ve vatandaşlarına uluslararası seyahat yapmama çağrısını içeren 4. seviye global seyahat uyarısını kaldırdı.
6.08.2020 Dünya
Talep arttı! Alman turistler güvenli tatil için Türkiye'ye geliyor
Talep arttı! Alman turistler güvenli tatil için Türkiye'ye geliyor Almanya’nın en çok turist gönderdiği ülkelerden Türkiye, ‘güvenli tatil’ ile tüm turistlere hazır. Almanya’dan turist getiren tur operatörleri artan sayıda talep olduğunu belirtiyor.
6.08.2020 Ekonomi
Almanya seyahat kısıtlaması ne zaman bitiyor? Almanya seyahat yasağı ne zaman kalkacak?
Almanya seyahat kısıtlaması ne zaman bitiyor? Almanya seyahat yasağı ne zaman kalkacak? Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya Dışişleri Bakanı Josef Maas ile ortak basın toplantısı düzenledi. Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas Türkiye'ye yönelik seyahat uyarısını yönelik, "Seyahat kısıtlamalarının kaldırılması açısından önemli bir adım atıldı. Bir liste hazırlandı. Başka adımlar da atılacak" dedi. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Gemilerimizin (Fransız gemilerine) kilit attığı iddiası doğru değildir. Fransa'nın bizden özür dilemesi gerekir" ifadelerini kullandı. Peki, Almanya Türkiye seyahat kısıtlaması ne zaman kalkacak?
2.07.2020 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Fransa bizden özür dilemelidir
Bakan Çavuşoğlu: Fransa bizden özür dilemelidir Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Almanya'nın başkenti Berlin'de Alman mevkidaşı Heiko Maas ile görüştü. Bakan Çavuşoğlu, "Almanya'nın seyahat uyarısını gözden geçirmesi gerekiyor. Alman dostlarımız da Türkiye'ye tatile gelmek istiyor. Almanya turizm sektörü için de çok önemli. Gemilerimizin Fransız gemilerine kilit attığı iddiası doğru değildir. Fransa'nın bizden özür dilemesi gerekir." ifadelerini kullandı.
2.07.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Seyahat Uyarısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seyahat uyarısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.