Sevcan Yaşar

Sevcan Yaşar

Son dakika Sevcan Yaşar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sevcan Yaşar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sevcan Yaşar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sevcan Yaşar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sevcan yaşar gelişmeleri de dahil olmak üzere 55 sevcan yaşar haberi bulunmuştur. Tüm sevcan yaşar haberleri aşağıda listelenmiştir.
İrsel Çivit kimdir? Oyuncu Sevcan Yaşar’ın nişanlısı İrsel Çivit nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor?
İrsel Çivit kimdir? Oyuncu Sevcan Yaşar’ın nişanlısı İrsel Çivit nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Oyuncu Sevcan Yaşar, müzisyen İrsel Çivit'le nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attı. Peki, İrsel Çivit kimdir? Oyuncu Sevcan Yaşar’ın nişanlısı İrsel Çivit nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor?
15.11.2022 Magazin
Serhat ve Mertkan Dayım'ın dijital dünyadaki eğlenceli maceraları devam ediyor!
Serhat ve Mertkan Dayım'ın dijital dünyadaki eğlenceli maceraları devam ediyor! Konteynır 6. ve 7. Bölüm Cumartesi - Pazar 19.00'da ücretsiz olarak tüm Kanal D Dijital Platformlarında!
23.03.2022 Televizyon
Kanal D Dijital’in yeni komedi dizisi!
Kanal D Dijital’in yeni komedi dizisi! Konteynır Brothers “Hurdalık" 19 Mart Cumartesi başlıyor. Sevcan Yaşar, Öykü Gürman ve Gökhan Tevek hurdalığa konuk oluyor…
16.03.2022 Televizyon
Komedi dizisi Konteynır Brothers “Hurdalık"  setinden renkli kareler!
Komedi dizisi Konteynır Brothers “Hurdalık" setinden renkli kareler! Kanal D Dijital’in iddialı mini komedi dizisi Konteynır Brothers “Hurdalık" 19 Mart Cumartesi günü ilk 3 bölümüyle yayında olacak.
14.03.2022 Televizyon
"Biz Kimiz?" Konteynır Brothers geliyor!
"Biz Kimiz?" Konteynır Brothers geliyor! Bir araba hurdalığının konteynırında yaşayan Serhat Dayım ve Mertkan Dayım'ın dijital dünyadaki eğlenceli maceraları Cumartesi 19.00'da izleyiciyle buluşuyor! Birbirinden ünlü isimler de bu maceralarında onların yanında oluyor!
14.03.2022 Televizyon
Konteynır Brothers 'Hurdalık'ın fragmanı yayınlandı!
Konteynır Brothers 'Hurdalık'ın fragmanı yayınlandı! Kanal D Dijital’in iddialı mini komedi dizisi Konteynır Brothers “Hurdalık" 19 Mart Cumartesi günü ilk 3 bölümüyle yayında olacak.
10.03.2022 Televizyon
Komedi dizisi Konteynır Brothers "Hurdalık" başlıyor!
Komedi dizisi Konteynır Brothers "Hurdalık" başlıyor! Kanal D Dijital’in iddialı mini komedi dizisi Konteynır Brothers “Hurdalık" 19 Mart Cumartesi günü ilk 3 bölümüyle yayında olacak.
9.03.2022 Televizyon
Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar davasında karar!
Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar davasında karar! Birbirlerini yaraladıkları iddiasıyla yargılanan Midyat ve Yaşar'a, "basit yaralama" suçundan 1120'şer lira adli para cezası verildi.
25.05.2021 Magazin
Sermiyan Midyat'a mahkemeden ret kararı!
Sermiyan Midyat'a mahkemeden ret kararı! Sermiyan Midyat, eski sevgilisi Sevcan Yaşar hakkında tedbir kararı aldırmak istedi. Mahkeme, ‘Şiddete dair yeni bir kanıt yok’ diyerek Midyat'ın talebini reddetti.
6.02.2021 Magazin
Sermiyan Midyat'ın duruşması ertelendi
Sermiyan Midyat'ın duruşması ertelendi Kendisi gibi oyuncu olan kız arkadaşı Sevcan Yaşar’ı darp ve tehdit ederek hakaretlerde bulunduğu iddia edilen oyuncu Sermiyan Midyat hakkında 3 ayrı suçtan 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.
17.01.2021 Magazin
Sermiyan Midyat: Sevenlerime sürprizim var
Sermiyan Midyat: Sevenlerime sürprizim var Oyuncu Sermiyan Midyat, abisi Serhan Midyat'la birlikte önceki akşam Cihangir'de objektiflere takıldı.
16.01.2021 Magazin
Sevcan Yaşar: Sermiyan Midyat dövüp çıplak videomu çekti
Sevcan Yaşar: Sermiyan Midyat dövüp çıplak videomu çekti Sevcan Yaşar’ın Sermiyan Midyat’a açtığı davada mahkemeye sunduğu darp fotoğrafları ortaya çıktı. Oyuncu, Midyat’a bir dava daha açacağını söyledi: “Yarı çıplakken videolarımı çekti.” Bu açıklama, Sermiyan Midyat’ın şiddet haberlerine tepki gösterirken söylediği şu sözü akıllara getirdi: “Sizin sunamadıklarınız bende var!”
11.12.2020 Magazin
Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar arasında neler yaşandı? Görüntüler ortaya çıktı...
Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar arasında neler yaşandı? Görüntüler ortaya çıktı... Ünlü oyuncu ve yönetmen Sermiyan Midyat’ın geçtiğimiz aylarda eski sevgilisi Sevcan Yaşar’ı darp ettiği iddia edilmişti. Taraflar birbirlerine karşılıklı şiddet uyguladıkları iddiasıyla mahkemede şikayetçi olmuştu. O güne ait görüntüler ortaya çıktı.
10.12.2020 Magazin
Sevcan Yaşar'ı çileden çıkaran yorum! 'Mezarına toprak atmam' dedi...
Sevcan Yaşar'ı çileden çıkaran yorum! 'Mezarına toprak atmam' dedi... Mahkemelik olduğu eski sevgilisi hakkında bir takipçisinden gelen "Sermiyan Midyat'la barışın lütfen. Birlikte çok güzelsiniz" şeklindeki yorum, Sevcan Yaşar'ı çileden çıkardı. Cevabı dikkat çekti...
3.12.2020 Magazin
Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat'a hapis şoku! 8 yıla kadar...
Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat'a hapis şoku! 8 yıla kadar... Birlikte yaşadığı oyuncu eski kız arkadaşı Sevcan Yaşar'ı darp ettiği iddia edilen oyuncu Sermiyan Midyat hakkında, "Kasten yaralama", "Zincirleme tehdit" ve "Zincirleme hakaret" suçlarından 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Aynı iddianamede Sevcan Yaşar hakkında da, "Kasten yaralama" suçundan 1 yıla kadar ceza istendi.
9.11.2020 Gündem
Sevcan Yaşar kendini işe verdi
Sevcan Yaşar kendini işe verdi Kalbini aşka kapatan Sevcan Yaşar, kendisini işine verdi. Yaşar, “Hayatımda kimse yok. Olduğu zaman emin olun benden duyarsınız” dedi.
17.10.2020 Magazin
Berk Suyabatmaz, Berrak'ı çabuk unuttu!
Berk Suyabatmaz, Berrak'ı çabuk unuttu! İş insanı Berk Suyabatmaz, Burcu Esmersoy’dan boşandıktan sonra aşk yaşadığı Berrak Tüzünataç’ı da çabuk unuttu. Suyabatmaz, kalbini oyuncu Sevcan Yaşar’a kaptırdı.
28.09.2020 Magazin
Sermiyan Midyat: Bunları bana sormayın
Sermiyan Midyat: Bunları bana sormayın Oyuncu Sermiyan Midyat, önceki gece Cihangir'de görüntülendi.
18.07.2020 Magazin
Sermiyan Midyat'tan 'darp' sorusuna cevap!
Sermiyan Midyat'tan 'darp' sorusuna cevap! Geçtiğimiz günlerde oyuncu sevgilisi Sevcan Yaşar'ın fiziki ve psikolojik darp gördüğü iddiasıyla davacı olduğu Sermiyan Midyat, Cihangir'de ortaya çıktı. Soruları yanıtlamaktan kaçınan Midyat, Sevcan Yaşar'ı darp etmediği yönünde açıklamada bulundu.
3.06.2020 Magazin
Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar karakolluk oldu
Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar karakolluk oldu Sermiyan Midyat, oyuncu sevgilisi Sevcan Yaşar’la karakolluk oldu. Ünlü oyuncunun kendisini darp ettiğini iddia eden Yaşar, 155 Polis İmdat Hattı’nı arayarak yardım istedi. Sermiyan Midyat ise iddiaları reddederek açıklama yaptı.
6.05.2020 Magazin
Sermiyan Midyat ile aşk yaşayan Sevcan Yaşar kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?
Sermiyan Midyat ile aşk yaşayan Sevcan Yaşar kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar’ın birlikteliklerini Instagram’dan duyurmasının ardından, Sevcan Yaşar hakkında merak edilenler de arttı. Sevcan Yaşar kimdir? Nerelidir? soruları ilgi görüyor. İşte Sevcan Yaşar hakkında merak edilenler…
13.01.2020 Gündem
Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar birlikteliklerini Instagram’dan duyurdu… Sevcan Yaşar kimdir? Nerelidir?
Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar birlikteliklerini Instagram’dan duyurdu… Sevcan Yaşar kimdir? Nerelidir? Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar birlikteliklerini Instagram’dan duyurarak hayranlarını şaşırttı. Çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak olan 'Cellabi' adlı sinema filminin öncesinde ilişkilerini açıklayan çift, takipçilerine yeni yılda aşk, huzur ve mutluluk diledi. Bu açıklamadan sonra Sevcan Yaşar kimdir? Nerelidir? soruları ilgi görüyor. İşte Sevcan Yaşar hakkında merak edilenler…
3.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sevcan Yaşar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sevcan yaşar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.