Gazete Vatan Logo

Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar birlikteliklerini Instagram’dan duyurdu… Sevcan Yaşar kimdir? Nerelidir?

Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar birlikteliklerini Instagram’dan duyurarak hayranlarını şaşırttı. Çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak olan 'Cellabi' adlı sinema filminin öncesinde ilişkilerini açıklayan çift, takipçilerine yeni yılda aşk, huzur ve mutluluk diledi. Bu açıklamadan sonra Sevcan Yaşar kimdir? Nerelidir? soruları ilgi görüyor. İşte Sevcan Yaşar hakkında merak edilenler…

Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar birlikteliklerini Instagram’dan duyurdu… Sevcan Yaşar kimdir? Nerelidir?

Çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak olan 'Cellabi' adlı sinema filminde başrol oynayacak olan Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar, çekimler başlamadan aşklarını ilan etti. Oyuncu ve yönetmen Sermiyan Midyat, son olarak 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' adlı dizide rol alan Sevcan Yaşar ile yeni bir aşka yelken açtı.

Yeni yıla saatler kala sosyal medya hesaplarından birlikte çektirdikleri kareyi paylaşan çift, aşk mesajlarıyla ilişkilerini duyurmuş oldu. İkili, takipçilerine yeni yılda aşk, huzur ve mutluluk diledi. Bu açıklamadan sonra sosyal medyadan yorumlar yağarken Sevcan Yaşar kimdir? Nerelidir? soruları ilgi görüyor.

SEVCAN YAŞAR KİMDİR? NERELİDİR?

1990 yılında İzmir’de dünyaya gelen Türk manken ve oyuncu Sevcan Yaşar, 23. Miss Model of Turkey birincisi olduktan sonra Çin'de düzenlenen Miss Model of World yarışmasında da birinci oldu. Ege Üniversitesi Biyoloji Bölümü'nü bitirdikten sonra İstanbul'a yerleşen güzel oyuncu Yaşar, İstanbul'da tiyatro eğitimi alarak oyunculuğa başladı. Daha önce Kayıp Şehir, Böyle Bitmesin, Aramızda Kalsın, Bahtiyar Ölmez ve Erkenci Kuş dizilerinde oynayan oyuncu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide Esra Boran karakterine hayat veriyor.

Haberin Devamı