Serkan Reçber

Serkan Reçber

Son dakika Serkan Reçber haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serkan Reçber ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serkan Reçber haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serkan Reçber

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serkan reçber gelişmeleri de dahil olmak üzere 78 serkan reçber haberi bulunmuştur. Tüm serkan reçber haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Koç, Dursun Özbek ve Ertuğrul Doğan PFDK'ya sevk edildi
Ali Koç, Dursun Özbek ve Ertuğrul Doğan PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
27.03.2024 Fenerbahçe
PFDK Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a ceza yağdırdı
PFDK Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a ceza yağdırdı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe'ye 348 bin 500 TL, Galatasaray'a 100 bin TL, Beşiktaş'a 425 bin TL, Kasımpaşa'ya 156 bin TL, Gaziantep FK'ya 334 bin TL, MKE Ankaragücü'ne 156 bin TL para cezası verdi. Kurul ayrıca, Antalyasporlu futbolcu Fernando Lucas Martins'e 2 resmi müsabakadan men cezası, Kasımpaşa'dan Serkan Reçber'e ise 1 resmi müsabakadan men cezası verdi.
19.01.2023 Süper Lig
11 Süper Lig ekibi PFDK'ya sevk edildi
11 Süper Lig ekibi PFDK'ya sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, 11 Süper Lig kulübünü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.
17.01.2023 Süper Lig
Kasımpaşa'da Selçuk İnan dönemi başladı! "Beni daha da cesaretlendiren, teşvik eden Fatih hocam oldu"
Kasımpaşa'da Selçuk İnan dönemi başladı! "Beni daha da cesaretlendiren, teşvik eden Fatih hocam oldu" Şenol Can ile yollarını ayıran Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa Galatasaray'ın eski futbolcusu ve antrenörü Selçuk İnan ile anlaşmaya vardı.
23.11.2022 Kasımpaşa Spor
Emre Belözoğlu ile Serkan Reçber arasında büyük gerginlik
Emre Belözoğlu ile Serkan Reçber arasında büyük gerginlik Süper Lig'in 35. haftasında Medipol Başakşehir'in Kasımpaşa'yı 3-2 yendiği maçın ardından Emre Belözoğlu ile Serkan Reçber arasında büyük gerginlik yaşandı.
30.04.2022 Başakşehir
5 bin euro maaşla geldi Süper Lig'de ses getirdi! 10 maçta 11 gol 3 asist
5 bin euro maaşla geldi Süper Lig'de ses getirdi! 10 maçta 11 gol 3 asist Devre arasında Standard Liege takımından kiralanan ve Belçika'da sadece 5 bin euro maaş alan Kongolu futbolcunun 10 maçta 11 gol 3 asist yapması futbolseverleri hayrete düşürdü. Tecrübeli oyuncunun son oynanan Beşiktaş karşılaşmasında attığı 2 golden sonra Kongolu yıldızın Berisha, Halil Dervişoğlu ve Batshuayi ile karşılaştırılması ise dikkatlerden kaçmadı.
27.04.2022 Kasımpaşa Spor
A.Madrid, Lyon, Monaco Rıdvan Yılmaz'a geldi Kasımpaşa'nın yıldızını beğendi
A.Madrid, Lyon, Monaco Rıdvan Yılmaz'a geldi Kasımpaşa'nın yıldızını beğendi Dün akşam Vodafone Park'a gelen dev kulüplerin scoutları Rıdvan Yılmaz'ın yerin Eren Elmalı hakkında bom bom not tuttular.
26.04.2022 Kasımpaşa Spor
Bunun adı mucize! 2019'da canlı yayında açıkladı 3 yıl sonra Süper Lig'in kralı yaptı
Bunun adı mucize! 2019'da canlı yayında açıkladı 3 yıl sonra Süper Lig'in kralı yaptı Dün akşam Vodafone Park'ta Beşiktaş'ı 3-0'lık skorla deviren ve attığı gollerle Türkiye'nin gündemine oturan Muleka ayakta alkışlanırken, onu bulup keşfeden, Süper Lig'e getiren Serkan Reçber ise takdir topladı. Reçber yorumculuk yaptığı dönemde (2019) 22 yaşındaki forvetin ismini vermiş Türkiye'de dev kulüpleri uyarmıştı. İşte Beşiktaş - Kasımpaşa maçından sonra yazar yorumları...
26.04.2022 Beşiktaş
Ersun Yanal sürprizi! Süper Lig ekibi...
Ersun Yanal sürprizi! Süper Lig ekibi... Kasımpaşa, Antalyaspor'la yollarını ayıran Ersun Yanal'la masaya oturmaya hazırlanıyor.
27.10.2021 Kasımpaşa Spor
Aytaç Kara'nın paylaşımı heyecan yarattı
Aytaç Kara'nın paylaşımı heyecan yarattı Kasımpaşa'nın yıldız futbolcusu Aytaç Kara'nın sosyal medya paylaşımı özellikle Galatasaraylıların dikkatini çekti.
13.05.2021 Galatasaray
Aytaç Kara hakkında açıklama! 'Bu hareketleri yapamaz'
Aytaç Kara hakkında açıklama! 'Bu hareketleri yapamaz' Beşiktaş maçından sonra kadro dışı bırakılan Aytaç Kara hakkında Serkan Reçber ""Bu kulübün kırmızı çizgisi disiplin" dedi.
6.04.2021 Kasımpaşa Spor
Kenan Koçak Emre Belözoğlu'nun yardımcılığını reddetti! 'İkinci adam olmam'
Kenan Koçak Emre Belözoğlu'nun yardımcılığını reddetti! 'İkinci adam olmam' Emre Belözoğlu'nun yanına tecrübeli bir antrenör arayan Fenerbahçe, Hannover 96'yı çalıştıran Kenan Koçak'a gitti ama...
29.03.2021 Fenerbahçe
Emre Belözoğlu'ndan flaş Serkan Reçber ve İsmail Kartal açıklaması
Emre Belözoğlu'ndan flaş Serkan Reçber ve İsmail Kartal açıklaması Göreve gelir gelmez açıklamalarda bulunan Emre Belözoğlu, Serkan Reçber ve İsmail Kartal haberlerini yalanladı.
29.03.2021 Fenerbahçe
Süper Lig'de sürpriz istifa
Süper Lig'de sürpriz istifa Süper Lig ekibi Kasımpaşa'da CEO Serkan Reçber görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.
27.11.2020 Kasımpaşa Spor
Kasımpaşa'da yeni teknik direktör belli oldu!
Kasımpaşa'da yeni teknik direktör belli oldu! Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da teknik direktör Mehmet Altıparmak ile 1 yıllık anlaşma sağlandı.
11.08.2020 Kasımpaşa Spor
Fenerbahçe'de futbol şubesi için 2 aday!
Fenerbahçe'de futbol şubesi için 2 aday! Fenerbahçe’de yeni sezonda sportif direktör olarak görev yapması beklenen Emre Belözoğlu, futbol şubesi ile ilgili olarak Selçuk Erdoğan ve Serkan Reçber ile görüşmelerini sürdürüyor.
28.07.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe Serkan Reçber'le anlaştı iddiası
Fenerbahçe Serkan Reçber'le anlaştı iddiası Fenerbahçe'de yeni sezon çalışmaları sürerken yeni bir iddia daha ortaya atıldı.
2.06.2020 Fenerbahçe
Kasımpaşa'dan Hikmet Karaman bombası!
Kasımpaşa'dan Hikmet Karaman bombası! Kasımpaşa, Kemal Özdeş’ten boşalan teknik direktörlük koltuğu için Hikmet Karaman ismi üzerinde birleşti. Kasımpaşa Gençlik Geliştirme Sorumlusu Serkan Reçber, tecrübeli teknik adam ile bir araya geldi.
2.12.2019 Futbol
Serkan Reçber Kasımpaşa'da!
Serkan Reçber Kasımpaşa'da! Kasımpaşa, son olarak Beşiktaş'ta çalışan Serkan Reçber ile anlaşma sağladı. Serkan Reçber, A Takım ile altyapı arasındaki koordinasyonu sağlayacak.
14.09.2019 Kasımpaşa Spor
Serkan Reçber TRT Spor'dan ayrıldı
Serkan Reçber TRT Spor'dan ayrıldı Ekranların sevilen spor yorumcusu Serkan Reçber, kanala veda ettiğini duyurdu.
4.09.2019 Futbol
Serkan Reçber'den Beşiktaş'a iki transfer önerisi!
Serkan Reçber'den Beşiktaş'a iki transfer önerisi! TRT Spor'da yayınlanan programda Serkan Reçber, transfer arayışındaki Beşiktaş'a iki oyuncu önerdi.
23.07.2019 Beşiktaş
Beşiktaş, Orkun Kökçü için harekete geçiyor!
Beşiktaş, Orkun Kökçü için harekete geçiyor! Feyenoord'un genç yıldızı Orkun Kökçü'nin Barcelona'ya gitmesinin an meselesi olması, transfer komitesi başkanı Umut Güner'in harekete geçmesine neden oldu. Güner, 19'unda Hollanda'ya giderek Orkun'u Beşiktaş'a gelmesi için ikna edecek.
14.10.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ın almadığı Orkun Kökçü Barça'ya gidiyor!
Beşiktaş'ın almadığı Orkun Kökçü Barça'ya gidiyor! Beşiktaş'ın 1 milyon euro bonservisi fazla bulduğu Orkun Kökcü’yü, Barcelona istedi. Oyuncunun ailesi ve menajeri önümüzdeki hafta İspanya’ya davet edildi. Barça 3+1 yıllık mukavele öneriyor. İmzalar ise ocak ayında atılacak.
6.10.2018 Beşiktaş
Serkan Reçber: "Orkun Kökçü'yü çok istedim ama olmadı..."
Serkan Reçber: "Orkun Kökçü'yü çok istedim ama olmadı..." Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Malmö'ye 2-0 yenilmesinin ardından Serkan Reçber, TRT SPOR ekranlarında Şenol Güneş'e eleştirilerde bulunurken, görev aldığı dönemde Feyenoord forması giyen Orkun Kökçü'nün transferini çok istediğini fakat gerçekleşmediğini açıkladı.
5.10.2018 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Serkan Reçber ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serkan reçber haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.