Serkan Çağrı

Serkan Çağrı

Son dakika Serkan Çağrı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serkan Çağrı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serkan Çağrı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serkan Çağrı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serkan çağrı gelişmeleri de dahil olmak üzere 215 serkan çağrı haberi bulunmuştur. Tüm serkan çağrı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Grup Laçin'den acı haber! Şerif Baldemir hayatını kaybetti
Grup Laçin'den acı haber! Şerif Baldemir hayatını kaybetti Bekar Gezelim şarkılarıyla ünlenen Grup Laçin üyesi Şerif Baldemir hayatını kaybetti.
17.03.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her Roman'a bir yuva
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her Roman'a bir yuva Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'Roman Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hedefimiz her Roman'a bir yuva. Uygun ödeme imkanlarıyla her kardeşimizi modern, ferah, huzurlu bir eve kavuşturmak istiyoruz. Ülkemizin dünyaca ünlü klarnet sanatçısı Mustafa Kandıralı'nın ismini yaşatacak sizlerin arasından yeni değerlerin yetişmesini temin edecek bir güzel sanatlar lisesi açıyoruz. Roman vatandaşlarımıza yönelik 2020, 2030 strateji belgesinin ilk aşama eylem planıyla ilgili genelgeyi de imzaladım. İnşallah, yarınki resmi gazetede yayınlanıyor. Roman kültürünü yaşatacak ve gelecek nesillere aktaracak bir müze kuruyoruz" dedi.
20.01.2023 Gündem
Elif Buse Doğan: Erkekte kas takıntım yok
Elif Buse Doğan: Erkekte kas takıntım yok 'Samsak Döveci' adlı türküyle büyük çıkış yakalayan Elif Buse Doğan, hakkında merak edilenleri anlattı. 'Kaslı erkek' kriteri olmadığını itiraf eden şarkıcı, "Erkekte bakacağım şey kas değildir. Olsa da olur olmasa da olur. Göbekli de olabilir" dedi.
15.08.2022 Magazin
Samsak Döveci hikayesi nedir? Samsak Döveci kim söylüyor? Samsak Döveci hangi yöreye ait? Samsak Döveci sözleri ve anlamı!
Samsak Döveci hikayesi nedir? Samsak Döveci kim söylüyor? Samsak Döveci hangi yöreye ait? Samsak Döveci sözleri ve anlamı! Dünyaca ünlü klarnet virtüözü Serkan Çağrı’nın hazırlayıp sunduğu ve her pazar TRT Müzik ekranlarında yayınlanan Nefesten Sese isimli programda seslendirilen “Samsak Döveci” adlı eski bir Kütahya türküsü günlerdir sosyal medyada tıklanma rekorları kırıyor. Peki, Samsak Döveci hikayesi nedir? Samsak Döveci kim söylüyor? Samsak Döveci hangi yöreye ait? Samsak Döveci sözleri ve anlamı!
3.05.2022 Kültür Sanat
Elif Buse Doğan: Ailem adımı 'Langıdı Elif' koydu
Elif Buse Doğan: Ailem adımı 'Langıdı Elif' koydu Elif Buse Doğan ve Serkan Çağrı’nın 'Nefesten Sese' adlı programlarında seslendirdikleri ‘Samsak Döveci’ sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. Elif Buse Doğan, türkünün bir anda viral olmasıyla ilgili “Caps’ler çok yaratıcıydı, ondan sanırım” diyor.
24.04.2022 Magazin
'Samsak Döveci' krizi büyüyor! Serkan Çağrı'dan 'Hepinizi langıdı yaparım' tehdidi...
'Samsak Döveci' krizi büyüyor! Serkan Çağrı'dan 'Hepinizi langıdı yaparım' tehdidi... Serkan Çağrı ve Elif Buse Doğan arasındaki Samsak Döveci krizi devam ediyor. Çağrı'nın "Eşimle Elif'i sahiplendik. Ahde vefasızlığı bizi üzdü" sözlerine cevap veren Doğan, "Çağrı, sana bu akılları kim veriyor? Hepinizi langıdı yaparım' gibi tehditler savurdu" dedi.
21.04.2022 Magazin
Samsak döveci olayı nedir? Elif Buse Doğan ve Serkan Çağrı arasında ne oluyor, son durum?
Samsak döveci olayı nedir? Elif Buse Doğan ve Serkan Çağrı arasında ne oluyor, son durum? Kütahya Tavşanlı ilçesine ait anonim türkü 'Samsak Döveci' nedeniyle araları açılan Serkan Çağrı ve Elif Buse Doğan arasındaki gerilim devam ediyor. Peki, Samsak döveci olayında son durum nedir, Elif Buse Doğan ve Serkan Çağrı konu hakkında hangi açıklamaları yaptı?
20.04.2022 Magazin
'Samsak Döveci' krizi büyüyor! Elif Buse Doğan'dan Serkan Çağrı'ya yanıt...
'Samsak Döveci' krizi büyüyor! Elif Buse Doğan'dan Serkan Çağrı'ya yanıt... 'Langıdı lan lan langıdı lan lan' sözleriyle son günlerde herkesin dilinde olan Kütahya Tavşanlı ilçesine ait anonim türkü 'Samsak Döveci' nedeniyle araları açılan Serkan Çağrı ve Elif Buse Doğan arasında sular durulmuyor. Geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili açıklama yapan ve "Elif'in ahde vefasızlığı üzmüştür" diyen Çağrı'ya Doğan'dan yanıt geldi.
18.04.2022 Magazin
Samsak döveci nedir, samsak döveci ne demek? Samsak döveci hangi yörenin? Samsak döveci sözleri!
Samsak döveci nedir, samsak döveci ne demek? Samsak döveci hangi yörenin? Samsak döveci sözleri! Serkan Çağrı’nın çalıp Elif Buse Doğan’ın söylediği Samsak Döveci isimli türkü, son günlerde popüler olunca, Elif buse Doğan şarkının singlenı çıkarmaya karar verdi. Serkan Çağrı ise bu hamle için "Onu kardeşim gibi görüyordum, hiç yakıştıramadım" dedi. Peki, Samsak döveci nedir, samsak döveci ne demek? Samsak döveci hangi yöreye ait, anlamı ne? İşte Samsak döveci sözleri ve anlamı…
15.04.2022 Televizyon
Elif Buse Doğan ve Serkan Çağrı arasında 'Samsak Döveci' krizi!
Elif Buse Doğan ve Serkan Çağrı arasında 'Samsak Döveci' krizi! Sosyal medyayı sallayan 'Samsak Döveci' şarkısı, şarkıcı Elif Buse Doğan ve müzisyen Serkan Çağrı'nın arasını açtı. İki dostun arası, şarkıyı paylaşamamaları nedeniyle açıldı.
14.04.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mersin'de gençlerle buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mersin'de gençlerle buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin'de gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, sosyal medyanın toplumun en önemli tahrik unsuru olduğunun altını çizerek 'Şu anda toplumda ciddi manada yaralarımız varsa bunun arkasında sosyal medya vardır. Getirisi olumlu değil ama götürüsü çok ağır. Bu bakımdan ben diyorum ki biz derslerimize daha çok çalışalım, oraya daha çok ağırlık verelim ve bu sosyal medya belasından da mümkün oldukça sıyrılalım' dedi.
18.09.2021 Gündem
Bakan Akar: Terörü bitirme konusunda kararlıyız
Bakan Akar: Terörü bitirme konusunda kararlıyız Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK komuta kademesi, sınır hattında görev yapan Mehmetçik ile bir araya geldi. Bakan Akar, "Teröristler Irak'ın, Suriye'nin kuzeyinde varlıklarını sürdürdükçe hudutlarımızın, oradaki insanlarımızın güvenliği risk ve tehdit altındadır. Terörü bitirmek konusunda kararlıyız" dedi.
31.12.2020 Gündem
Bakan Akar'ın Bakü ziyaretine damga vuran fotoğraf
Bakan Akar'ın Bakü ziyaretine damga vuran fotoğraf Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK komuta kademesi, Türkiye ile Rusya arasında oluşturulacak Ortak Merkez’de görev yapacak Türk askerleri ile Bakü'de bir araya geldi. Akar'a sergi ziyaretinde gösterilen fotoğraf ise duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu.
31.12.2020 Gündem
Bakan Akar'dan kritik Libya mesajı
Bakan Akar'dan kritik Libya mesajı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, darbeci Hafter’in Türkiye ve TSK aleyhindeki sözlerine ilişkin, "Bu savaş suçlusu, cani, yani katil Hafter ve destekçileri bilmelidirler ki Türk unsurlarına yapılacak herhangi bir saldırı girişiminde katil Hafter unsurları her yerde meşru hedef olarak görülecektir. Böyle bir hareketi yaptıktan sonra kaçacak yer bulamazlar. Dolayısıyla herkes aklını başına toplasın." dedi.
27.12.2020 Gündem
Elif Buse Doğan kimdir? Elif Buse Doğan nereli, kaç yaşında?
Elif Buse Doğan kimdir? Elif Buse Doğan nereli, kaç yaşında? Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen evde bayram konserleri kapsamında Serkan Çağrı ve Balkan Ensemble ile Elif Buse Doğan’ın, Patara Antik Kenti'nin muhteşem görüntüsü eşliğinde Trakya ve Balkan ezgilerini yorumlamasının ardından Elif Buse Doğan hakkında yapılan araştırmalar arttı. Elif Buse Doğan kimdir? Elif Buse Doğan nereli, kaç yaşında?
24.05.2020 Gündem
Bayram konserleri hangi kanalda? Cumhurbaşkanlığı bayram konserleri ve Evde müzikle kal konserleri! Evde bayram konserleri nerede yapılıyor?
Bayram konserleri hangi kanalda? Cumhurbaşkanlığı bayram konserleri ve Evde müzikle kal konserleri! Evde bayram konserleri nerede yapılıyor? Türkiye'nin farklı şehirlerindeki kültür hazinelerinde 19-26 Mayıs tarihlerinde düzenlenen ve müziğin farklı türlerini barındıran konser programı devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığınca başlatılan Evde Bayram Konserleri kapsamında çeşitli sanatçılar sahne alırken, Popüler Sanat Vakfı (POPSAV), corona virüs pandemisi sürecinden olumsuz etkilenen müzik sektörü çalışanları için Ramazan Bayramı’nda online müzik festivali düzenliyor. Türk müziğinin güçlü sesi İbrahim Tatlıses, verdiği açık hava konseriyle Kanal D’de sevenleriyle buluşacak. Peki, evde bayram konserleri hangi kanalda?
24.05.2020 Gündem
Cumhurbaşkanlığı’ndan 'Evde Bayram Konserleri'
Cumhurbaşkanlığı’ndan 'Evde Bayram Konserleri' Cumhurbaşkanlığı, 23 Nisan’da “7 Tepeden 7 Kıtaya” projesiyle İstanbul’dan başlattığı konserler dizisini, Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı sürecinde Türkiye’nin birbirinden değerli tarihi noktalarına taşıyarak devam ettiriyor
11.05.2020 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanlığı'ndan 7 yeni konser
Cumhurbaşkanlığı'ndan 7 yeni konser Cumhurbaşkanlığı 23 Nisan’da “7 Tepeden 7 Kıtaya” projesiyle İstanbul’dan başlattığı konserler dizisini, Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı sürecinde Türkiye’nin farklı şehirlerine yayarak devam ettiriyor.
9.05.2020 Gündem
Yeniden bir aradalar
Yeniden bir aradalar 90’lı yılların efsane grubu Grup Laçin, 21 yıl önce müzikseverlerle buluşturduğu ‘Bekar Gezelim’ şarkısının yeni yorumuyla geri döndü.
22.09.2019 Magazin
TRT Belgesel yeni dönemine başladı!
TRT Belgesel yeni dönemine başladı! TRT Belgesel, Sirkeci Garı'nda dün gerçekleştirilen organizasyonla yeni dönemine başladı.
10.01.2019 Gündem
Şehit aileleri için konser
Şehit aileleri için konser Şarkıcı Yavuz Bingöl ile ünlü piyanist Mehveş Emeç, şef Orhan Şallıel yönetimindeki Senfoni Orkestrası ile şehit aileleri yararına bir araya geldiler.
29.08.2018 Magazin
Bakan Albayrak: Türkiye bir üst lige çıktı
Bakan Albayrak: Türkiye bir üst lige çıktı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Türkiye'nin son 15 yılda yüzde 6 seviyesinde ekonomik büyüme gerçekleştirdiğini belirterek, "Dünyayı kıskandıran bir performans, birileri kabul etse de etmese de. Versiyon 2.0 bitti artık. Türkiye, alt gelir grubundan orta gelir grubuna çıktı artık. Türkiye, bu yeni düzende bir üst lige çıkacaksa Versiyon 3.0 için 10, 20, 50 yıllık planlamayı ortaya koymak zorundayız." dedi
2.11.2017 Ekonomi
Müslüm  Baba’yı andılar
Müslüm Baba’yı andılar Bu yıl altıncısı düzenlenen Uluslararası Klarnet Festivali’nin gelenekselleşmiş etkinliklerinden olan ‘Ustaya Saygı Konseri’, Müslüm Gürses anısına Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi.
14.09.2017 Magazin
Klarnet Festivali’nde coştular!
Klarnet Festivali’nde coştular! Her yıl sanatçıları müzikseverlerle buluşturan ve bu sene altıncısı gerçekleştirilen Uluslararası Klarnet Festivali’nde 7’den 70’e birçok sanatçı bir araya geldi.
12.09.2017 Kültür Sanat
İrem Derici ve Serkan Çağrı’dan 'Nazende Sevgilim'
İrem Derici ve Serkan Çağrı’dan 'Nazende Sevgilim' Sunuculuğunu İrem Derici’nin yaptığı ‘İrem Derici ile Eğlenmene Bak’ yarışmasının dün akşam ekrana gelen bölümüne, 'Nazende Sevgilim' parçası damgasını vurdu.
29.06.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Serkan Çağrı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serkan çağrı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.