Samsak Döveci

Samsak Döveci

Son dakika samsak döveci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan samsak döveci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını samsak döveci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Samsak Döveci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan samsak döveci gelişmeleri de dahil olmak üzere 9 samsak döveci haberi bulunmuştur. Tüm samsak döveci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elif Buse Doğan: Erkekte kas takıntım yok
Elif Buse Doğan: Erkekte kas takıntım yok 'Samsak Döveci' adlı türküyle büyük çıkış yakalayan Elif Buse Doğan, hakkında merak edilenleri anlattı. 'Kaslı erkek' kriteri olmadığını itiraf eden şarkıcı, "Erkekte bakacağım şey kas değildir. Olsa da olur olmasa da olur. Göbekli de olabilir" dedi.
15.08.2022 Magazin
Samsak Döveci hikayesi nedir? Samsak Döveci kim söylüyor? Samsak Döveci hangi yöreye ait? Samsak Döveci sözleri ve anlamı!
Samsak Döveci hikayesi nedir? Samsak Döveci kim söylüyor? Samsak Döveci hangi yöreye ait? Samsak Döveci sözleri ve anlamı! Dünyaca ünlü klarnet virtüözü Serkan Çağrı’nın hazırlayıp sunduğu ve her pazar TRT Müzik ekranlarında yayınlanan Nefesten Sese isimli programda seslendirilen “Samsak Döveci” adlı eski bir Kütahya türküsü günlerdir sosyal medyada tıklanma rekorları kırıyor. Peki, Samsak Döveci hikayesi nedir? Samsak Döveci kim söylüyor? Samsak Döveci hangi yöreye ait? Samsak Döveci sözleri ve anlamı!
3.05.2022 Kültür Sanat
Bakan Varank: Gençlerle, sektördeki arkadaşlarımızla oyunu konuştuk, animasyonu konuştuk
Bakan Varank: Gençlerle, sektördeki arkadaşlarımızla oyunu konuştuk, animasyonu konuştuk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, gençlerin fikirlerini almak ve bakanlık ile ilgili düşüncelerini öğrenmeyi istediğini belirterek, “Gençlerle, sektördeki arkadaşlarımızla oyunu konuştuk, animasyonu konuştuk, Türkiye’yi nasıl daha iyi noktalara getirebiliriz, onların fikirlerini dinledik” dedi.
28.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Elif Buse Doğan: Ailem adımı 'Langıdı Elif' koydu
Elif Buse Doğan: Ailem adımı 'Langıdı Elif' koydu Elif Buse Doğan ve Serkan Çağrı’nın 'Nefesten Sese' adlı programlarında seslendirdikleri ‘Samsak Döveci’ sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. Elif Buse Doğan, türkünün bir anda viral olmasıyla ilgili “Caps’ler çok yaratıcıydı, ondan sanırım” diyor.
24.04.2022 Magazin
'Samsak Döveci' krizi büyüyor! Serkan Çağrı'dan 'Hepinizi langıdı yaparım' tehdidi...
'Samsak Döveci' krizi büyüyor! Serkan Çağrı'dan 'Hepinizi langıdı yaparım' tehdidi... Serkan Çağrı ve Elif Buse Doğan arasındaki Samsak Döveci krizi devam ediyor. Çağrı'nın "Eşimle Elif'i sahiplendik. Ahde vefasızlığı bizi üzdü" sözlerine cevap veren Doğan, "Çağrı, sana bu akılları kim veriyor? Hepinizi langıdı yaparım' gibi tehditler savurdu" dedi.
21.04.2022 Magazin
Samsak döveci olayı nedir? Elif Buse Doğan ve Serkan Çağrı arasında ne oluyor, son durum?
Samsak döveci olayı nedir? Elif Buse Doğan ve Serkan Çağrı arasında ne oluyor, son durum? Kütahya Tavşanlı ilçesine ait anonim türkü 'Samsak Döveci' nedeniyle araları açılan Serkan Çağrı ve Elif Buse Doğan arasındaki gerilim devam ediyor. Peki, Samsak döveci olayında son durum nedir, Elif Buse Doğan ve Serkan Çağrı konu hakkında hangi açıklamaları yaptı?
20.04.2022 Magazin
'Samsak Döveci' krizi büyüyor! Elif Buse Doğan'dan Serkan Çağrı'ya yanıt...
'Samsak Döveci' krizi büyüyor! Elif Buse Doğan'dan Serkan Çağrı'ya yanıt... 'Langıdı lan lan langıdı lan lan' sözleriyle son günlerde herkesin dilinde olan Kütahya Tavşanlı ilçesine ait anonim türkü 'Samsak Döveci' nedeniyle araları açılan Serkan Çağrı ve Elif Buse Doğan arasında sular durulmuyor. Geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili açıklama yapan ve "Elif'in ahde vefasızlığı üzmüştür" diyen Çağrı'ya Doğan'dan yanıt geldi.
18.04.2022 Magazin
Samsak döveci nedir, samsak döveci ne demek? Samsak döveci hangi yörenin? Samsak döveci sözleri!
Samsak döveci nedir, samsak döveci ne demek? Samsak döveci hangi yörenin? Samsak döveci sözleri! Serkan Çağrı’nın çalıp Elif Buse Doğan’ın söylediği Samsak Döveci isimli türkü, son günlerde popüler olunca, Elif buse Doğan şarkının singlenı çıkarmaya karar verdi. Serkan Çağrı ise bu hamle için "Onu kardeşim gibi görüyordum, hiç yakıştıramadım" dedi. Peki, Samsak döveci nedir, samsak döveci ne demek? Samsak döveci hangi yöreye ait, anlamı ne? İşte Samsak döveci sözleri ve anlamı…
15.04.2022 Televizyon
Elif Buse Doğan ve Serkan Çağrı arasında 'Samsak Döveci' krizi!
Elif Buse Doğan ve Serkan Çağrı arasında 'Samsak Döveci' krizi! Sosyal medyayı sallayan 'Samsak Döveci' şarkısı, şarkıcı Elif Buse Doğan ve müzisyen Serkan Çağrı'nın arasını açtı. İki dostun arası, şarkıyı paylaşamamaları nedeniyle açıldı.
14.04.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Samsak Döveci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki samsak döveci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.