Serhat Teoman

Serhat Teoman

Son dakika serhat teoman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan serhat teoman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını serhat teoman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serhat Teoman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serhat teoman gelişmeleri de dahil olmak üzere 92 serhat teoman haberi bulunmuştur. Tüm serhat teoman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yaban Çiçekleri nerede çekiliyor? ATV Yaban Çiçekleri dizisi oyuncuları kimler? Hangi il, ilçede çekiliyor?
Yaban Çiçekleri nerede çekiliyor? ATV Yaban Çiçekleri dizisi oyuncuları kimler? Hangi il, ilçede çekiliyor? ATV'nin yeni dizisi Yaban Çiçekleri yakında başlıyor. Tanıtımları dönen Yaban Çiçekleri'nin başrollerinde Akın Akınözü, Aslıhan Malbora, Büşra Pekin ve Serhat Teoman yer alıyor. Aydın Bulut'un yönetmenliğini yaptığı dizinin konusu da dikkat çekiyor. Peki Yaban Çiçekleri dizisi nerede, hangi ilde çekiliyor?n Yaban Çiçekleri oyuncuları kimler? İşte detaylar...
20.03.2024 Magazin
Depremzede 'Oğlumu o enkazdan çıkardı' demişti! Serhat Teoman'dan açıklama
Depremzede 'Oğlumu o enkazdan çıkardı' demişti! Serhat Teoman'dan açıklama Depreme Hatay'da yakalanan 46 yaşındaki Gülümser Akti, eşini enkaz altında kaybetti. Gülümser Akti oğlunu kurtaran kişinin ise oyuncu Serhat Teoman olduğunu söyledi. Oyuncu Serhat Teoman ise açıklama yaparak bir yanlış anlaşılma olabileceğini söyledi.
20.02.2023 Magazin
Oğlum dizisi konusu ne? Oğlum dizisi oyuncuları kimler?
Oğlum dizisi konusu ne? Oğlum dizisi oyuncuları kimler? Ekranların yeni dizisi Oğlum hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. "Suçlu çocuk yoktur!" mesajının verildiği Oğlum dizisi yayınlanan ilk bölümüyle izleyenleri ekranlara bağlamayı başardı. Peki, Oğlum dizisi konusu ne? Oğlum dizisi oyuncuları kimler? İşte oğlum dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile ilgili merak edilenler…
20.02.2022 Magazin
Oğlum dizisi ne anlatıyor, konusu ne? Oğlum dizisi uyarlama mı?
Oğlum dizisi ne anlatıyor, konusu ne? Oğlum dizisi uyarlama mı? Oğlum dizisi konusu ve diğer detaylar merak ediliyor. Show TV'nin yeni dizisi Oğlum bu akşam izleyiciyle buluşacak. Ay Yapım imzasıyla 9 Şubat Çarşamba günü seyirciyle buluşacak olan Oğlum dizisi oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çıktı. Peki, Oğlum dizisi ne anlatıyor, konusu ne? Oğlum dizisi uyarlama mı?
9.02.2022 Televizyon
Oğlum dizisi nerede çekiliyor? Oğlum dizisinin çekildiği semt ve mahalle belli mi?
Oğlum dizisi nerede çekiliyor? Oğlum dizisinin çekildiği semt ve mahalle belli mi? SHOW TV’nin yeni dizisi Oğlum yayın hayatına başlıyor. Yeni sezon dizileri arasında yer alan Oğlum dizisinin çekim yeri merak ise merak konusu oldu. Peki, Oğlum dizisi nerede çekiliyor? sorusunun yanıtı.
9.02.2022 Televizyon
Kansere yakalanan Canan Ergüder, oynadığı diziye veda etti: Bazen izlediğimiz yol beklenmedik bir viraj alabiliyor...
Kansere yakalanan Canan Ergüder, oynadığı diziye veda etti: Bazen izlediğimiz yol beklenmedik bir viraj alabiliyor... Meme kanseri nedeniyle 'Menajerimi Ara' dizisine sosyal medya hesabından veda eden Canan Ergüder, "Bazen izlediğimiz yol beklenmedik bir viraj alabiliyor. Önemli olan fazla sarsılmadan yolla beraber akabilmek" dedi.
26.04.2021 Magazin
Serhat Teoman ile Leyla Feray baş başa yüzdü
Serhat Teoman ile Leyla Feray baş başa yüzdü Uzun zamandır Çeşme'de tatil yapan Serhat Teoman, önceki gün denize girerken görüntülendi. Oyuncuya sevgilisi Leyla Feray da eşlik etti.
21.07.2020 Magazin
Çocuk Dizisi 16. yeni bölüm ne zaman? Çocuk Dizisi 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Çocuk Dizisi 16. yeni bölüm ne zaman? Çocuk Dizisi 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çocuk dizisi en son yılbaşından önce 15. bölümüyle ekranlara gelmişti. Bir süredir reklam anlaşmaları gereği yayınlanmayan Çocuk dizisi bugün 16. yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Peki Çocuk Dizisi final yapacak mı? Çocuk Dizisi 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte cevaplar…
14.01.2020 Gündem
Kızım dizisi ilk bölümüyle bu akşam başlıyor! Dizi konusu ve oyuncuları...
Kızım dizisi ilk bölümüyle bu akşam başlıyor! Dizi konusu ve oyuncuları... Kızım dizisinin yayınlanan tanıtımlar büyük heyecan yarattı. Konusu ve oyuncularıyla büyük dikkat çeken Kızım dizisi 1. bölümüyle bu akşam görücüye çıkacak. İşte TV8'in yeni dizisi Kızım hakkında merak edilen tüm bilgiler...
19.09.2018 Gündem
Kızım dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı! Dizi konusu ve oyuncuları...
Kızım dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı! Dizi konusu ve oyuncuları... Kızım dizisinin ilk tanıtımı merak ediliyordu ve yayınlandı. TV8'in yeni dizisi Kızım ne zaman başlayacak? Kızım dizisinin konusu ve oyuncuları kimler? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde...
3.09.2018 Gündem
3 yıl geçti hala aşığız
3 yıl geçti hala aşığız Kendisi gibi oyuncu olan Serhat Teoman (35) ile 3 yıldır güzel bir birliktelik yaşayan Leyla Feray (25) aşkı hakkında konuştu: “Birbirimize hala aşığız. Şu an kafamda evlilik yok. Bu şekilde mutluyum”
1.09.2018 Magazin
Hep istediğimiz filmleri çekeceğiz
Hep istediğimiz filmleri çekeceğiz Buğra Gülsoy, Serhat Teoman, Emre Erkan, Selahattin Töz’ün başrollerini paylaştığı, Teoman ile Gülsoy’un yazıp yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği Mahalle filmi vizyona girdi. Dörtlü, filmlerini ve sinemada nasıl bir fark yarattıklarını anlattı
9.03.2018 Arşiv
36’ncı yaş günü!
36’ncı yaş günü! Oyuncu Buğra Gülsoy önceki akşam 36’ncı yaşını Etiler’de kutladı.
22.02.2018 Magazin
Yönetmen koltuğunun cazibesi
Yönetmen koltuğunun cazibesi Tüm zamanların gözde mesleği oyunculuk hemen hemen herkesin hayaliyken, oyuncuların hayali ise yönetmenlik mi?
27.01.2018 Arşiv
'Sevgilimle partner olmak istemem'
'Sevgilimle partner olmak istemem' Oyuncu Leyla Feray Instyle dergisine röportaj verdi. "Sevgilimle partner olma fikri bana doğru gelmiyor" dedi.
13.12.2017 Magazin
Sevgilisine destek oldu
Sevgilisine destek oldu Serhat Teoman ve sevgilisi Leyla Feray önceki gün Bebek’te kahve keyfi yaptı.
3.12.2017 Magazin
'Anne' dizisinde flaş ayrılık!
'Anne' dizisinde flaş ayrılık! Star TV'de yayınlanan 'Anne' dizisinde sürpriz bir ayrılık yaşandı.
31.05.2017 Magazin
Pastalı poğaçalı parti
Pastalı poğaçalı parti İşletmeci Lal Dedeoğlu’nun oyuncu kızı Leyla Feray (24), yeni yaşını annesinin Bebek’te bir apartman dairesinde açtığı yeni mekanında sevgilisi Serhat Teoman ve oyuncu dostlarıyla kutladı
9.05.2017 Magazin
Dönem dizilerinin gözdesi
Dönem dizilerinin gözdesi Muhteşem Yüzyıl'ın Gülfem Sultan'ı Selen Öztürk bu kez Payitaht Albdülhamid'de Seniha Sultan'a hayat veriyor. Dönem dizilerinde rol almayı daha çok sevdiğini belirten oyuncu sinemada ise müzisyen kimliğini ön plana çıkaracağı bir filmde oynamak istiyor.
24.04.2017 Arşiv
Yolumuz yeni başladı!
Yolumuz yeni başladı! Serhat Teoman ve Buğra Gülsoy’un ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu, aynı zamanda rol aldıkları ‘Mahalle’ filmi, önceki akşam ilk gösterimini yaptı. Teoman, “Yolumuz yeni başladı” dedi.
13.04.2017 Magazin
Amca oldu
Amca oldu Buğra Gülsoy önceki akşam kardeşi Onur Gülsoy’un baba olma haberiyle soluğu Ulus Liv Hospital’da aldı.
25.01.2017 Magazin
Serhat Teoman 'Anne' kadrosunda!
Serhat Teoman 'Anne' kadrosunda! Star Tv’de ekranlara gelen,, başrollerini Vahide Perçin, Cansu Dere, Beren Gökyıldız ve Gonca Vuslateri’nin paylaştığı 'Anne' dizisinin kadrosuna yakışıklı oyuncu Serhat Teoman da katıldı.
16.01.2017 Televizyon
Kenardakiler’e yoğun ilgi
Kenardakiler’e yoğun ilgi Çağdaş Fransız tiyatrosunun tanınmış isimlerinden Sedef Ecer'in "Kenardakiler" (À La Périphérie) oyunu, Mert Öner'in yönetmenliğinde önceki akşamı TOY İSTANBUL’da Türkiye prömiyerini yaptı.
28.11.2016 Magazin
Tiyatro tutkunları
Tiyatro tutkunları Çağdaş Fransız tiyatrosunun tanınmış isimlerinden Sedef Ecer’in “Kenardakiler” oyunu, Mert Öner’in yönetmenliğinde önceki akşamı TOY İSTANBUL’da Türkiye prömiyerini yaptı...
27.11.2016 Magazin
Kaçın Kurası 1. bölüm ile yarın akşam izleyici karşısına çıkıyor!
Kaçın Kurası 1. bölüm ile yarın akşam izleyici karşısına çıkıyor! Kaçın Kurası 1. bölüm ile yarın akşam ekranlara geliyor. Sevilen dizi Rengarenk'in 6 ay sonrasına uyarlanan Kaçın Kurası 1. bölüm fragmanı heyecanlandırdı. Yayınlanan ilk bölüm fragmanı ile beğeni toplayan Kaçın Kurası yarın akşam ATV ekranlarına gelecek...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Serhat Teoman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serhat teoman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.