Serbest Bırakıldılar

Serbest Bırakıldılar

Son dakika serbest bırakıldılar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan serbest bırakıldılar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını serbest bırakıldılar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serbest Bırakıldılar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serbest bırakıldılar gelişmeleri de dahil olmak üzere 186 serbest bırakıldılar haberi bulunmuştur. Tüm serbest bırakıldılar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski sevgilisinin ailesi tarafından kaçırılan gençten cinsel saldırı iddiası! Suç duyurusunda bulundu
Eski sevgilisinin ailesi tarafından kaçırılan gençten cinsel saldırı iddiası! Suç duyurusunda bulundu Ankara'da Recep K. (21), eski sevgilisinin ailesi tarafından kaçırılıp dövüldükten sonra cinsel saldırıya maruz kaldığını öne sürerek, 2 kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.
24.08.2023 Yaşam
CHP binası yakınında ateş eden şüpheli yakalandı
CHP binası yakınında ateş eden şüpheli yakalandı Seyrantepe'deki CHP İl Başkanlığı binası yakınlarında silahla hava ateş eden Emre D. Sultangazi'de yakalandı.
17.04.2023 Gündem
Güzellik merkezinde işlem yaptırıp parasını ödemeden kaçan kadınlar iş yeri sahibini isyan ettirdi
Güzellik merkezinde işlem yaptırıp parasını ödemeden kaçan kadınlar iş yeri sahibini isyan ettirdi Antalya’da bir güzellik merkezine gelen iki kadın, 2.5 saat boyunca saçını yaptırıp çeşitli işlemlerden geçtikten sonra yaklaşık 8 bin TL ücreti ödemeden kaçtı. Kadınlardan biri “Kahve içeceğim” diyerek dışarıda oturduktan sonra kaçışı kameraya yansırken, soğukkanlı tavırları ise “pes” dedirtti. İş yeri sahibi Ahmet Karaarslan ise, “Gözümüzün içerisine baka baka kaçıyor. ’Bak ben kaçıyorum’ dercesine yapıyor. Bunu artık meslek haline getirdiler” diyerek yaşananlara isyan etti.
31.10.2022 Yaşam
Üsküdar’da akraba dehşeti! İş yerini basıp kanlar içinde bıraktılar
Üsküdar’da akraba dehşeti! İş yerini basıp kanlar içinde bıraktılar Üsküdar’da bir dükkanı basan 3 kişi, akrabaları olan iş yeri sahibini asma kilitle kafasına vurarak darbetti. Yaralanan dükkan sahibi akrabalarından şikayetçi olurken, saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı. Saldırıya uğrayan şahıs, "Ben orada ölebilirdim, felç kalabilirdim. Hukukun ne gerekiyorsa yapmasını, bu insanların elini kolunu sallayarak gezmemesini istiyoruz. Yargıya güveniyoruz" dedi.
10.09.2022 Yaşam
Samsunlu Gezek kardeşlerin vurgunu dünya rekoru kırdı! Soruşturma genişledi, işte dört ihtimal...
Samsunlu Gezek kardeşlerin vurgunu dünya rekoru kırdı! Soruşturma genişledi, işte dört ihtimal... Samsun’da Recep ve Emre Gezek kardeşlerin, özel bir bankanın hesabından 16 milyar lirayı kendi hesaplarına aktardığının anlaşılmasının ardından soruşturma genişletildi. Bankanın avukatları, bankanın merkezi İstanbul’da olduğu için İstanbul’da suç duyurusu yapıldığını, bu sebeple soruşturmanın İstanbul’da devam etmesini talep etti. Olay, tarihin en büyük soygunlarını bile geride bırakırken, akıllara dört ihtimal geldi.
23.03.2022 Gündem
Gazeteciler Barış Pehlivan ve Murat Ağırel serbest bırakıldı!
Gazeteciler Barış Pehlivan ve Murat Ağırel serbest bırakıldı! Libya'da şehit olan MİT mensubunun cenaze töreni haberinde kimlik bilgilerinin ifşa edilmesine ilişkin yargılandıkları davada, 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılan Barış Pehlivan ve 4 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılan Murat Ağırel cezalarının kesinleşmesi üzerine teslim olmak üzere adliyeye geldiler. Barış Pehlivan ve Murat Ağırel serbest bırakıldı.
15.02.2022 Gündem
'Cin çıkarma' skandalı! 'Sırtına 100 kez oklava ile vurmamı söyledi'
'Cin çıkarma' skandalı! 'Sırtına 100 kez oklava ile vurmamı söyledi' Cin çıkarma seansı can aldı! Ankara’nın Keçiören ilçesinde yaşanan olay dehşete düşürdü. Psikolojik sorunları nedeniyle sözde hocanın yönlendirmesi ile cin çıkartma seansı uygulanarak eşi Selçuk Tekin tarafından sırtına 100 kez oklava ile vurulup, hacamat yapılan 30 yaşındaki Özge Nur Tekin, hayatını kaybetti. İşte kan donduran olayın detayları...
13.01.2022 Gündem
Yunan polisi Edirne'de askeri yasak bölgeye girdi!
Yunan polisi Edirne'de askeri yasak bölgeye girdi! Yunanistan'dan Edirne'ye turistik amaçlı kız arkadaşı ile birlikte gelen Dedeağaç Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olarak görev yapan Valasoudis Manolis, askeri yasak bölgeye girdiği gerekçesiyle jandarma tarafından gözaltına alındı. Savcılıktaki soruşturmaların ardından yurt dışı çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı.
6.12.2021 Gündem
Aleyna Ağgül olayı! Aleyna Ağgül öldürüldü mü, intihar mı etti, otopsi raporu çıktı mı?
Aleyna Ağgül olayı! Aleyna Ağgül öldürüldü mü, intihar mı etti, otopsi raporu çıktı mı? 30 Eylül sabahı Iğdır’ın 14 Kasım Mahallesi'nde 18 yaşındaki Aleyna Ağgül ailesiyle birlikte yaşadığı binanın yanındaki apartmanın 5'inci katının merdiven boşluğundan atlayarak yaşamına son verdi. Olay yerine giden sağlık ekipleri, Aleyna'nın hayatını kaybettiğini belirlerken ortaya atılan iddialar bir kadın cinayeti daha mı sorusunu akıllara getirdi. İşte Aleyna Ağgül olayı…
4.10.2021 Gündem
Genç kadınlara kabusu yaşattılar! Önce taciz sonra...
Genç kadınlara kabusu yaşattılar! Önce taciz sonra... Esenyurt'ta hasta ziyaretinden döndüğü sırada yanındaki arkadaşı ile birlikte sözlü tacize uğrayan ve ardından darbedilen Nehir Gödek, dehşet anlarını anlattı. ‘İmdat’ diye bağırdığını fakat sesini kimseye duyuramadığını dile getiren Gödek, "Duydular ama gelmediler. Herkes kulağını kapattı" dedi.
7.09.2021 Gündem
Elmalı Davası nedir? Antalya’daki çocuk tacizi Elmalı Davası’nda resimli anlatımlar ve mektup!
Elmalı Davası nedir? Antalya’daki çocuk tacizi Elmalı Davası’nda resimli anlatımlar ve mektup! Antalya'nın Finike ilçesinde meydana gelen olay tüm Türkiye’nin gündemine yerleşti. Çocuk tacizi olayında, şüpheli olan çocukların annesi ve annenin evli olduğu adamın tahliye edilmesi büyük tepkiye neden oldu. Konu Twitter'a yansıyınca karar tepkiler büyümeye ve olayın detayları sorgulanmaya başladı. Peki Elmalı Davası nedir? Elmalı Davası olayı, çocukların resimleri, yazdığı mektup ve diğer detaylar…
29.06.2021 Gündem
Songül Karlı'ya şok! Eski eşi gözaltına alındı...
Songül Karlı'ya şok! Eski eşi gözaltına alındı... Şarkıcı Songül Karlı'nın 100 milyon liralık dolandırıcılık iddiası üzerine eski eşinin de aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı. Songül Karlı, 2012 yılında nikâh masasına oturduğu ve 2017 yılında ayrıldığı eski eşi Metin Yüncü tarafından dolandırıldığını söylemişti. Yüncü’nün evlilikleri süresince kendisini kandırarak aracını ve Sultanbeyli’deki bir arsasını satıp 30 milyon TL’ye yakın parasını aldığını belirten şarkıcı, mağdur olduğunu anlatmıştı.
19.12.2020 Gündem
19 yıl önce cinayeti Kanadalı polisler çözmüş
19 yıl önce cinayeti Kanadalı polisler çözmüş 12 yaşındaki Hande Çinkitaş, 2001 yılında hunharca bir cinayete kurban gitti. Baş şüpheli babasıydı, ancak kanıt bulunamıyordu. O sıralarda Kanadalı bir polis şefi, Ankara’da Türk polisine yazı analizi dersi veriyordu. Babanın, katilin bulunması için emniyete yazdığı dilekçe Kanadalı şefe gösterildi. Şef, yazıyı analiz edip, ‘Katil baba’ dedi. Fakat delil olmadığı için Nezih Çinkitaş tutuklanamadı. Ta ki önceki güne kadar.
8.11.2020 Gündem
Şoke eden görüntüyle ilgili flaş gelişme!
Şoke eden görüntüyle ilgili flaş gelişme! Sultangazi'de 6 yaşındaki çocuğun eline silah vererek ateş ettirdikleri için gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen baba Selami K. ve Mustafa Ş. serbest bırakıldı.
3.10.2020 Yaşam
İletişim Başkanı Altun'dan 'Cemal Kaşıkçı' açıklaması
İletişim Başkanı Altun'dan 'Cemal Kaşıkçı' açıklaması İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 2 yıl önce ülkesinin İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra Suudi Arabistan'dan gelen infaz timi tarafından öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin, "Hepimiz Cemal Kaşıkçı'nın katillerini tanıyoruz ve onlardan hesap sormalıyız. Suudi katilleri Türkiye'ye gönderin" dedi.
2.10.2020 Siyaset
İstanbul'da operasyon! 5 bin 575 adet Covid-19 test kiti ele geçirildi
İstanbul'da operasyon! 5 bin 575 adet Covid-19 test kiti ele geçirildi İstanbul’da, corona virüs ile mücadele kapsamında yürütülen bir operasyonda, Şişli’de 5 bin 575 adet Covid-19 Test Kiti (hızlı tanı kiti) ele geçirildi.
15.04.2020 Gündem
Acılı baba isyan etti! 'Katilleri aramızda'
Acılı baba isyan etti! 'Katilleri aramızda' Trabzon'da 2,5 yıl önce öldürülen genç annenin dna raporundan 5 ayrı sperm örneği çıktı. Talihsiz kadının babası, katillerinin bir an önce bulunmasını istedi.
4.01.2020 Gündem
İstanbul'da değnekçi terörü!
İstanbul'da değnekçi terörü! İstanbul'da İSPARK'a ait bazı otoparklarda mesai saatleri dışında vatandaşlardan otopark parası talep eden değnekçiler yeniden ortaya çıktı.
18.11.2019 Yaşam
"Pedofili" içeren ifadelerin bulunduğu kitabın yazarı ve yayıncısı serbest
"Pedofili" içeren ifadelerin bulunduğu kitabın yazarı ve yayıncısı serbest "Zümrüt Apartmanı" adlı kitabın yazarı Abdullah Şevki Yurtvermez 'müstencenlik' suçundan tutuklanması istemiyle sevk edildiği mahkemece adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı. Yayınevi sahibi Alaattin Topçu da adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest kaldı.
29.05.2019 Gündem
Kitaptaki iğrenç ifadeler büyük tepki çekmişti! Adliyeye sevk edildiler
Kitaptaki iğrenç ifadeler büyük tepki çekmişti! Adliyeye sevk edildiler Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hakkında gözaltı kararı verilen pedofili ifadeler içeren kitabın yayıncısı Alaattin Topçu, emniyete teslim oldu. Topçu, emniyete teslim olduktan sonra gözaltına alındı. 'Zümrüt Apartmanı' adlı kitabın yazarı Abdullah Şevki ve yayınevi sahibi Alaattin Topçu adliye sevk edildi. Daha sonra Alaattin Topçu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Abdullah Şevki ise müstehcenlik suçundan tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi. Daha sonra kitabın yazarı Abdullah Şevki Yurtvermez 'müstencenlik' suçundan tutuklanması istemiyle sevk edildiği mahkemece adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı. Yayınevi sahibi Alaattin Topçu da adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest kaldı.
29.05.2019 Gündem
Myanmar'da tutuklu bulunan Reuters muhabirleri serbest kaldı
Myanmar'da tutuklu bulunan Reuters muhabirleri serbest kaldı Myanmar'da, Arakanlı Müslümanlara yönelik yargısız infazlarla ilgili askeri belgeleri ifşa ettikleri gerekçesiyle 7'şer yıl hapis cezasına çarptırılan Reuters haber ajansının iki muhabiri serbest bırakıldı.
7.05.2019 Dünya
Minibüsle 'dur' ihtarına uymayıp kaçtılar!
Minibüsle 'dur' ihtarına uymayıp kaçtılar! Samsun'da sürücüsü polisin 'dur' ihtarına uymayan minibüs, 15 dakika süren kovalama sonucunda yakalandı. Kaçışı sırasında park halindeki bir otomobile de çarpıp hasar veren minibüste bulunan biri kadın 3 kişi, alkollü oldukları için kaçmak istediklerini söyledi.
22.12.2018 Yaşam
Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama: Karşılıklı olarak serbest bırakıldılar
Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama: Karşılıklı olarak serbest bırakıldılar Türkiye, Astana süreci kapsamında Suriye'deki muhalif gruplar ve rejim tarafından gözaltında tutulan bazı kişilerin karşılıklı serbest bırakılmasının, "Suriye'de çatışan taraflar arasında güven artırılması bağlamında önemli bir ilk adım teşkil ettiğini" ve bu uygulamanın "yeni inisiyatiflerle sürdürülmesinin hedeflendiğini" bildirdi.
24.11.2018 Gündem
ABD, DEAŞ’la anlaşma  yapmış
ABD, DEAŞ’la anlaşma yapmış İstanbul’da Ebu Hanzala kod adlı Halis Bayancuk’un medreselerinde yetişen DEAŞ terör örgütü mensubu 26 yaşındaki Ö.T. itiraflarında, örgüt üyelerinin DEAŞ bölgesine kolay geçişi, yaralıların PYD hastanelerinde tedavi ettirileceğine ilişkin ABD ile anlaşma yapıldığını anlattı
21.10.2018 Gündem
Makinistin freni  ölü sayısını azalttı
Makinistin freni ölü sayısını azalttı Çorlu’da 25 kişinin hayatını kaybettiği tren kazasıyla ilgili hazırlanan bilirkişi raporunda gerekli bakımları yapmayan 4 görevli asli kusurlu bulunurken, makinistler aklandı.
16.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Serbest Bırakıldılar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serbest bırakıldılar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.