Şeniz

Şeniz

Son dakika şeniz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şeniz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şeniz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şeniz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şeniz gelişmeleri de dahil olmak üzere 136 şeniz haberi bulunmuştur. Tüm şeniz haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnternet dolandırıcılığı ile ilgili emsal karar! Faizi ile ödeniyor
İnternet dolandırıcılığı ile ilgili emsal karar! Faizi ile ödeniyor Bankalarda birçok işlem artık internet aracılığı ile yapılabiliyor. Ancak her ne kadar bankalar tarafından sıkı güvenlik önlemleri alınsa da kimi zaman müşterilerin bilgileri çalınabiliyor. Konu ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan uzman avukat Yargıtay kararına atıfta bulunarak hesap bilgilerinin sorumluluğunun bankada olduğunu ve müşterinin maddi kaybının bankalar tarafından giderilmesi gerektiğini açıkladı.
23.10.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Emekli profesör dolandırıcılara 1,5 milyon TL kaptırdı
Emekli profesör dolandırıcılara 1,5 milyon TL kaptırdı Emekli biyoloji profesörü Şeniz K., kendisini telefonda polis olarak tanıtan çeteye 1 milyon 516 bin TL kaptırdı. Şeniz K., "Tanıdıklarımdan bahsederek beni inandırdılar. Operasyon içerisinde olduklarını, onlara yardımcı olmam gerektiğini, yardım etmezsem başımın belaya gireceğini söylediler." dedi
5.04.2023 Yaşam
İstanbul'da kalanlar Şile'ye akın etti
İstanbul'da kalanlar Şile'ye akın etti Bayram tatilini İstanbul'da geçirmek isteyenler Şile'nin yolunu tuttu. Bayram tatili için oteller dolarken, işletmeciler rezervasyonsuz gelmeyin uyarısında bulundu. Şile'deki kamp alanları da yüzde 90 oranında dolarken, orman yangınlarını engellemek için ortak kullanım alanları açıldığı belirtildi. 
11.07.2022 Yaşam
Er meydanında 600 pehlivan mücadele edecek
Er meydanında 600 pehlivan mücadele edecek Denizli’de Merkezefendi Belediyesi tarafından ikincisi gerçekleştirilecek olan ‘Merkezefendi 2. Yağlı Güreşleri’ 26 Haziran Pazar günü güreş severlerle buluşacak.
20.06.2022 Yaşam
Çiftçiye gübre desteği! 60 dekara kadar destek yapıldı
Çiftçiye gübre desteği! 60 dekara kadar destek yapıldı Merkezefendi Belediyesi’nin destek sağladığı gübre sayesinde ekinlerini eken ve verim alan çiftçilerin yüzü gülüyor.
20.04.2022 Ekonomi
Zabıtanın tartısını aldığı seyyar satıcı: Görevini yapan memur da emir kulu
Zabıtanın tartısını aldığı seyyar satıcı: Görevini yapan memur da emir kulu Osmaniye’de seyyar tablası ile sarımsak satarken zabıta ekiplerince tartısına el konulduktan sonra sosyal medyada gündem olan Ali Budak konuştu. Olaydan sonra canının sıkıldığını belirten Budak, “Terazini alacağız dediler. Ben de alın dedim. Ne diyeceğiz görevini yapan memura, onlar da emir kulu” dedi.
2.04.2022 Yaşam
Kastamonu ve Sinop’u birbirine bağlayan 4 köprü yıkıldı! 10'dan fazla köye ulaşım yok
Kastamonu ve Sinop’u birbirine bağlayan 4 köprü yıkıldı! 10'dan fazla köye ulaşım yok Kastamonu ile Sinop'u birbirine bağlayan Akçay üzerindeki 4 köprü, kar suları sebebiyle yıkıldı.
2.04.2022 Yaşam
Görüştüğü erkeğin kız arkadaşı tarafından dövülen Şenız: Can güvenliğim yok
Görüştüğü erkeğin kız arkadaşı tarafından dövülen Şenız: Can güvenliğim yok Antalya'nın Manavgat ilçesinde, erkek arkadaşıyla görüştüğü iddiasıyla K.E. ve arkadaşları tarafından tekme tokat dövülen Şenız Gülpınar (21), şüphelilerin serbest kaldıktan sonra kendisini tehdit ettiklerini belirterek, “Uzaklaştırma kararı da verilmedi. Can güvenliğim yok" dedi.
2.04.2022 Yaşam
Pençe-Yıldırım'dan acı haber! Üç asker şehit oldu
Pençe-Yıldırım'dan acı haber! Üç asker şehit oldu Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı'nca, Irak kuzeyi Pençe-Yıldırım operasyon bölgesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda 3 askerin şehit olduğu, bölgede tespit edilen hedeflerin vurulması sonucu 6 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.
9.12.2021 Gündem
Türkiye'de gündem olan heykellerle ilgili flaş gelişme!
Türkiye'de gündem olan heykellerle ilgili flaş gelişme! Denizli'de Merkezefendi Belediyesi'nin Covid-19 sürecinde yoğun bir çalışma dönemi geçiren sağlık çalışanlarına ithafen inşa ettiği tematik sağlık parkındaki estetik ve mimari yapısı nedeniyle yoğun eleştiri alan heykeller, belediye ekipleri tarafından kaldırıldı.
29.10.2021 Gündem
Denizli Merkezefendi Belediyesi hangi partiden? Denizli Merkezefendi Belediye başkanı kimdir, Şeniz Doğan hangi partiden, kimdir ve nereli?
Denizli Merkezefendi Belediyesi hangi partiden? Denizli Merkezefendi Belediye başkanı kimdir, Şeniz Doğan hangi partiden, kimdir ve nereli? Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından sağlık çalışanlarının pandemi sürecindeki çalışmalarına ithafen dikilen heykelleri, estetik ve mimari yapısı nedeniyle tepki çekti. Söz konusu gelişmenin ardından Denizli Merkezefendi Belediyesi hangi partiden, Denizli Merkezefendi Belediye başkanı Şeniz Doğan hangi partiden gibi sorulara yanıt arandı. Peki, Şeniz Doğan kimdir, nereli?
22.10.2021 Gündem
Bugün yağlı güreş var mı? Merkezefendi yağlı güreşleri bitti mi?
Bugün yağlı güreş var mı? Merkezefendi yağlı güreşleri bitti mi? Bugün yağlı güreş var mı? Merkezefendi Belediyesi tarafından Şemikler Spor Tesisi’nde bu yıl ilki gerçekleştirilen etkinliğe katılanlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kuralları gereği ateş ölçümü ve HES kodu kontrolü sonrası alana alındı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kayıt yaptıran ve güreş öncesi hazırlıklarını tamamlayan pehlivanlar, yağlanarak er meydanına çıktı.
14.09.2021 Gündem
Koronavirüse yakalandı diyabet hastası oldu
Koronavirüse yakalandı diyabet hastası oldu İstanbul'da yaşayan 24 yaşındaki İrem Deniz, geçen ay ailesiyle birlikte koronavirüse yakalandı. Hastalığın 6'ncı gününde mide bulantısı ve nefes almada güçlük sonucu hastaneye kaldırılan İrem'in kan şekerinin 380'e kadar çıktığı belirlendi. Yapılan tetkikler sonrasında genç kıza diyabet tanısı konulurken uzmanlar, koronavirüsün pankreasa bağlanarak diyabet gelişimini hızlandırdığını söyledi. Genç yaşta insülin kullanmaya başlayan Deniz, çok şaşkın olduğunu belirterek, “Koronavirüsün hafife alınacak bir durum olmadığını anladım. Diyabet hastası olduğumu öğrenmem benim için çok ağırdı" dedi.
3.05.2021 Sağlık
Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket'te Süper Lig sevinci
Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket'te Süper Lig sevinci Türkiye Basketbol 1. Ligi 29. hafta mücadelesinde Nadir Gold İstanbul Basket'i 87-63 yenerek bitime 1 hafta kala ING Basketbol Süper Ligi'ne yükselmeyi garantileyen Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket'te sevinç yaşanıyor.
1.05.2021 TBL
Evden çalışma tükenmişlik sendromunu artırıyor
Evden çalışma tükenmişlik sendromunu artırıyor Pandemide evden çalışmanın yaygınlaşmasıyla birlikte çalışanlar arasında tükenmişlik sendromu arttı. Tükenmişlik, kişinin iş üretkenliğini azalttığı kadar, fiziksel ve psikolojik sağlığını da olumsuz etkiliyor. Klinik Psikolog Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu, pandemiyle birlikte evde çalışanların üçte ikisinde tükenmişlik belirtilerinin görüldüğünü söylüyor. Şalcıoğlu, evde çalışırken ‘tükenmişlik’ten kurtulmak için ev ile iş arasına fiziksel sınır koymanın ve çalışma saatlerini sınırlandırmanın doğru olduğunu belirtiyor.
28.04.2021 Sağlık
Hrant Dink davasında flaş gelişme! Karar açıklandı
Hrant Dink davasında flaş gelişme! Karar açıklandı FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, eski savcı Zekeriya Öz, Ekrem Dumanlı, Adem Yavuz Arslan'ın da bulunduğu 13 firari sanığın dosyasının ayrılmasina karar verildi.
26.03.2021 Gündem
1 kilo 300 gram doğdu, hayata tutundu!
1 kilo 300 gram doğdu, hayata tutundu! Antalya'da annesinin gebelik zehirlenmesi yaşaması sonucu 33 haftalıkken 1 kilo 300 gram dünyaya gelen Eslem Duru Çaksen, 46 günlük yeni doğan yoğun bakım sürecinin ardından hayata tutunmayı başardı.
21.03.2021 Sağlık
e-Devlet üzerinden yapılabiliyor! Başvurular alınıyor
e-Devlet üzerinden yapılabiliyor! Başvurular alınıyor Pandemi süreci ile birlikte sayı bir hayli arttı. Çok sayıda kişi kullanmaya başladı. Sayının artması mağduriyetleri de beraberinde getirdi. Birçok kişi e-Devlet üzerinden başvuruda bulunarak hakkını arıyor. Fakat vatandaşların çoğu bu haktan haberdar değil. İnternetten satın alınan ürünlerin artışıyla sahte ve kusurlu ürünlerin sayısı da arttı. İnternet siteleri, vatandaşları, ürünlerin firmasına yönlendirerek, mağduriyetlerinin giderilmesini zorlaştırırken, vatandaşlar ise “Hatalı ürün geldiğinde karşımızda herhangi bir muhatap yok. Site, firmaya, firma da tekrar siteye yönlendiriyor" dedi. Avukat Abdi Yaşar, mağdur olan vatandaşların Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabileceklerini söyledi.
10.02.2021 Yaşam
Rahminden 1,5 kiloluk kist çıktı
Rahminden 1,5 kiloluk kist çıktı Antalya'da kasık ağrısıyla hastane gelen 56 yaşındaki kadının rahminden, 18 santim çapında 1,5 kiloluk kist çıktı. Ameliyatı yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Şerife Şeniz Süpürtülü, "En sık görülen kist, çatlamamış yumurta şeklinde olanı. Şiddetli kasık ağrısını muayene edince ortaya çıktı" dedi.
25.09.2020 Sağlık
Fenerbahçe'de transferde son dakika haberi! Yeni 'Kuyt' önerisi: Schürrle
Fenerbahçe'de transferde son dakika haberi! Yeni 'Kuyt' önerisi: Schürrle Dortmund, Alman yıldızı 2 milyon Euro’ya satışa çıkarttı. Menacerler Fenerbahçe’ye, “Eğer ilgilenirseniz, bedavaya getiririz” mesajı gönderdi. Sarı-Lacivertli taraftarların gönlünde taht kuran Dirk Kuyt gibi mücadeleci, güçlü ve çok yönlü bir isim olan Schürrle’ye sıcak bakılıyor. Ancak Fenerbahçe’nin başarılı oyuncuya mevcut maaşını vermesi imkansız
9.07.2020 Fenerbahçe
Ölümler Karaçay köşkünü altüst ediyor!
Ölümler Karaçay köşkünü altüst ediyor! Zalim İstanbul final bölümüyle 22 Haziran Pazartesi günü Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak.
18.06.2020 Televizyon
Ceren istediklerine kavuşuyor mu?
Ceren istediklerine kavuşuyor mu? Kanal D'nin sevilen dizisi Zalim İstanbul'un 38. bölüm fragmanı yayınlandı...
13.06.2020 Televizyon
Zalim İstanbul yeni fragmanı!
Zalim İstanbul yeni fragmanı! Kanal D'nin sevilen dizisi Zalim İstanbul'un 38. bölüm tanıtımı yayınlandı. İşte detaylar..
9.06.2020 Televizyon
'Zalim İstanbul' seti başladı
'Zalim İstanbul' seti başladı Kanal D’nin sevilen dizisi “Zalim İstanbul” koronavirüs tedbirleri nedeniyle ara verdiği çekimlerine önceki gün başladı.
31.05.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Şeniz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şeniz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.