Sendikasyon Kredisi

Sendikasyon Kredisi

Son dakika sendikasyon kredisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sendikasyon kredisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sendikasyon kredisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sendikasyon Kredisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sendikasyon kredisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 171 sendikasyon kredisi haberi bulunmuştur. Tüm sendikasyon kredisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk Eximbank’tan ihracatçıya 588 milyon dolar tutarında kaynak
Türk Eximbank’tan ihracatçıya 588 milyon dolar tutarında kaynak Eximbank, sendikasyon kredisini sürdürülebilirlik bağlantılı olarak yüzde 101 yenilediğini, Türk ihracat sektörüne kullandırılmak üzere 588 milyon dolar tutarında kaynak sağladığını duyurdu.
11.11.2022 Gündem
İş Bankası’nın aktif büyüklüğü 1,15 trilyon TL’ye ulaştı
İş Bankası’nın aktif büyüklüğü 1,15 trilyon TL’ye ulaştı Türkiye İş Bankası, aktif büyüklüğünü Haziran 2022 itibarıyla, yıl sonuna göre yüzde 23,7 oranında artırarak 1,15 trilyon TL seviyesine yükseltti.
9.08.2022 Ekonomi
ING Türkiye resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı, müşterilere...
ING Türkiye resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı, müşterilere... ING Türkiye harekete geçti ve resmen duyurdu. Müşterileri de yakından ilgilendiriyor. Dev banka kredi ile ilgili önemli adımı açıkladı. ING, toplam 300 milyon Euro tutarındaki sürdürülebilirlik bağlantılı sendikasyon işlemini yüzde 100 oranında yeniledi. ING Türkiye Genel Müdürü Alper Gökgöz de açıklamada bulundu. Gökgöz, “Bu işlemle sağlanan kaynağın hem müşterilerimiz hem de ülke ekonomisi açısından katkı sağlayacağına inanıyoruz. Müşterilerimizin yerel ve küresel rekabette her zaman bir adım önde olmalarını sağlamak için onları desteklemeye ve uluslararası uzmanlık ve deneyimimizi ülkemize aktarmaya devam edeceğiz” dedi.
23.06.2022 Ekonomi
İş Bankası resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı, artık...
İş Bankası resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı, artık... İş Bankası resmen duyurdu. Dev banka tüm müşterilerine kredi ile ilgili önemli adımı açıkladı. İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre banka, sürdürülebilirlik bağlantılı üçüncü işleminde, uluslararası piyasalardan 483 milyon Euro ve 257 milyon ABD Doları tutarında 367 gün vadeli sendikasyon kredisi sözleşmesini imzaladı. Sendikasyon kredisi kapsamında performans kriterleri belirlendi. Engelli dostu bankamatiklerin toplam bankamatik sayısına oranının artırılması ve dijitalleşen süreçlerle sağlanacak kağıt tasarrufuna yönelik performans kriterleri kapsamında belirlenen hedeflere ulaşılması durumunda, faiz indirimi gerçekleşecek.
10.06.2022 Ekonomi
Borç ödemelerinde yeni dönem! Kimlik numarasıyla yapılmayacak! Üyelik de gerekecek, milyonları kapsıyor...
Borç ödemelerinde yeni dönem! Kimlik numarasıyla yapılmayacak! Üyelik de gerekecek, milyonları kapsıyor... Borç ödemelerine ilişkin flaş açıklama! Yeni dönem başlıyor. Yapılan değişiklikle artık kimlik numarası ile sorgulama mümkün olmayacak. Yeni bir karar alındı, kararın uygulanmaması halinde eğer şikayet edilirse cezai yaptırım uygulanacak. Kişisel Verileri Koruma Kurulu (KVKK), belediyelerin emlak vergisi ödeme, hızlı ödeme ve borç sorgulama hizmetlerinde yalnızca T.C. kimlik numarası ile işlem yapmasını yasaya aykırı buldu. Buna göre belediyeler artık vergi sorgulamalarında üyelik ve şifre ya da çift faktörlü doğrulama kullanacak. T.C. kimlik no, ad soyad, vergi no, sicil no gibi verilerle sorgulama yerine, SMS ya da e-postaya iletilen şifre gibi bir sistemle uygulama devreye alınacak. İşte kararın detayları...
24.05.2022 Ekonomi
Eximbank sendikasyon kredisi sağladı
Eximbank sendikasyon kredisi sağladı Türk Eximbank 504 milyon euro ve 206 milyon dolar tutarında sendikasyon kredisi temin ettiklerini açıkladı.
24.05.2022 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı...
VakıfBank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı... VakıfBank harekete geçti ve resmen duyurdu. Yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Dev banka kredi ile ilgili önemli adımı açıkladı. VakıfBank'tan yapılan açıklamaya göre 199,5 milyon dolar ve 738,7 milyon avro olmak üzere toplam 1 milyar dolar tutarında sendikasyon kredisi temin edildi. VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, "Sendikasyon kredisi dışında, post-finansman ve bilateral krediler olmak üzere farklı yapılarla 2022 yılının başından bugüne ülkemize 500 milyon doların üzerinde taze kaynak getirdik. Bu rakam büyüklüğü bir eurobond ihraç büyüklüğüne denk gelmesi bakımından da oldukça önemli." dedi.
9.05.2022 Ekonomi
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı...
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı... Ziraat Bankası resmen duyurdu. Dev bankadan açıklama geldi. Ziraat Bankası, 352,5 milyon ABD Doları ve 814 milyon Euro olmak üzere toplamda 1,24 milyar ABD Doları büyüklüğünde sendikasyon kredisi temin ederek geçen yıl sağladığı krediyi, parite etkisinden arındırılmış olarak, başarılı bir şekilde yüzde 100 oranında yeniledi.
11.04.2022 Ekonomi
İş Bankası resmen duyurdu! Kredi hamlesi...
İş Bankası resmen duyurdu! Kredi hamlesi... İş Bankası resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı... Dev bankadan açıklama geldi. Türkiye İş Bankası, sürdürülebilirlik bağlantılı ikinci işlemi olan 434 milyon Euro ve 328 milyon Dolar tutarında 367 gün vadeli sendikasyon kredisi anlaşmasını imzaladığını duyurdu.
11.11.2021 Ekonomi
Denizbank resmen duyurdu! Müşteri, şube, ATM...
Denizbank resmen duyurdu! Müşteri, şube, ATM... DenizBank açıkladı. Dev banka yeni hamleyi resmen duyurdu. Flaş kredi hamlesi. Dev banka 22 ülkeden 49 katılımcı ile sendikasyon kredisi aldı. Kredi ile engelli vatandaşlara uygun şube ve ATM sayılarının artırılması hedefleniyor. Tarıma özel tasarlanmış Üretici Kart ile çiftçiler sağlanan kaynak büyütülüyor.
8.11.2021 Ekonomi
TEB resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı, bir ilk...
TEB resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı, bir ilk... Türk Ekonomi Bankası (TEB) harekete geçti ve duyurdu. Çok önemli kredi adımı, bir ilk olduğu bildirildi. Bankada hesabı olanları yakından ilgilendiriyor. TEB yaptığı açıklamada, sürdürülebilirlik temalı ilk sendikasyon kredisini ABD, AB ve Orta Doğu ülkelerinden 22 bankanın katılımıyla 380 milyon dolar olarak yenilediğini açıkladı. TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, "KOBİ'den bireysele, kurumsal firmalardan girişimcilere ve kadın patronlara uzanan geniş bir yelpazede farklı müşteri segmentleri için sunduğumuz ürün ve hizmetlerle ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunurken, aynı zamanda toplumsal fayda sağlamaya, topluma, çevreye ve insan yaşamına değer katan, pozitif etki yaratan çalışmalara odaklanıyoruz." dedi.
28.10.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı...
Akbank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı... Akbank resmen duyurdu. Dev banka tüm müşterilerine kredi ile ilgili önemli adımı açıkladı. Akbank'tan yapılan açıklamaya göre sürdürülebilirlik temalı ikinci sendikasyon kredisi 20 ülkeden 36 bankanın katılımıyla 700 milyon dolar olarak yenilendi. 367 gün vadeli sendikasyon kredisinin maliyeti Libor+ yüzde 2,15 ve Euribor+ yüzde 1,75 olarak gerçekleşti. İşlem tarihi itibarıyla, Akbank'ın 2021'deki sendikasyon işlemlerinin her ikisini de sürdürülebilirlikle ilişkilendiren ilk ve tek Türk bankası olduğu bildirildi.
21.10.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! İlk kez...
VakıfBank resmen duyurdu! İlk kez... VakıfBank resmen duyurdu! Bir ilk oldu. VakıfBank, sürdürülebilir finansman programı içinde ikinci tahvil ihracını da başarı ile tamamladı. Dünya genelinde yatırımcı ilgisinin yoğun olduğu 5 yıl vadeli 500 milyon dolar tutarındaki tahvil ihracının kupon oranı, başlangıç seviyesinin 62,5 baz puan altında, yüzde 5,5 oranında gerçekleşti.
11.09.2021 Ekonomi
ING Türkiye'den flaş karar! İmzalar atıldı ve...
ING Türkiye'den flaş karar! İmzalar atıldı ve... ING Türkiye resmen duyurdu. İmzalar atıldı, süreç tamamladı. Yüzde 111 seviyesine ulaştı. ING Türkiye, bankanın sürdürülebilirlik bağlantılı ilk işlemi olma özelliği taşıyan 300 milyon avro tutarında sendikasyon kredisine, 11 ülkeden 22 bankanın katılımıyla imza attı.
23.06.2021 Ekonomi
DenizBank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı...
DenizBank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı... DenizBank harekete geçti ve resmen duyurdu. Yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Dev banka tüm müşterilerine kredi ile ilgili önemli adımı açıkladı. Ülke ekonomisine temin edilen taze finansman kaynaklarına bir yenisi daha eklendi. DenizBank'tan yapılan açıklamaya göre, 410 milyon dolar tutarında sendikasyon kredisi temin edildiği bildirildi. Kredi, turizm, gemicilik, ihracata yönelik sanayi ve tarım başta olmak üzere müşterilerin dış ticaret işlemlerinin finansmanında kullandırılacak.
5.06.2021 Ekonomi
Garanti BBVA resmen duyurdu! İmzalar atıldı, yeni kredi...
Garanti BBVA resmen duyurdu! İmzalar atıldı, yeni kredi... Garanti BBVA harekete geçti. Yeni gelişme vatandaşlara duyuruldu. Karar verildi ve imzalar atıldı. Garanti BBVA, sendikasyon sürecini tamamlayıp yaklaşık toplam 638 milyon dolarlık kredi anlaşmasına imza attı.
26.05.2021 Ekonomi
QNB Finansbank resmen duyurdu! Flaş kredi açıklaması...
QNB Finansbank resmen duyurdu! Flaş kredi açıklaması... QNB Finansbank resmen duyurdu. Kredi ile ilgili açıklama yapıldı, imzalar atıldı. Dev bankadan yapılan açıklamada QNB Finansbank, sendikasyon kredisini artırarak yeniledi, toplam 335 milyon dolar tutarında kaynak temin etmek üzere anlaşma imzaladı. Açıklamada, "Sağladığımız bu kaynağı yine Türk ekonomisini ve sürdürülebilir kalkınmayı desteklemek amacıyla kullandıracağız." denildi.
19.05.2021 Ekonomi
Galata Wind halka arz başlıyor! İşte Borsa İstanbul’da işlem göreceği tarih...
Galata Wind halka arz başlıyor! İşte Borsa İstanbul’da işlem göreceği tarih... Yüzde yüz yeşil ve yenilenebilir enerji kaynaklı elektrik enerjisi üreten Doğan Holding şirketlerinden Galata Wind Enerji A.Ş.’nin halka açılması için geri sayım başladı. Galata Wind Enerji A.Ş.’ye ait payların yüzde 25’i arz edilecek. Ek satış hakkının kullanılması durumunda ise halka arz oranı yüzde 30’a çıkacak. Galata Wind halka arz ne zaman? Galata Wind borsada ne zaman işlem görecek? Galata Wind hisse fiyatı ne? Galata Wind borsa kodu ne? İşte detaylar...
14.04.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası'ndan kredi hamlesi! Resmen açıklandı
Ziraat Bankası'ndan kredi hamlesi! Resmen açıklandı Ziraat Bankası harekete geçti. Flaş kredi kararı! İmzalar atıldı. Yeni alınan karar resmen duyuruldu. Kredi anlaşması çerçevesinde 367 gün vade imkanı sağlanıyor. Ziraat Bankası, 23 ülkeden 45 Uluslararası Banka ile toplamda 1,3 milyar dolar tutarında sendikasyon kredisi anlaşması imzaladı.
13.04.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Belli oldu, kredi...
Akbank resmen duyurdu! Belli oldu, kredi... Akbank harekete geçti. İmzalar atıldı. Kamuoyuna duyuruldu. Kredi ile ilgili detaylar belli oldu. 367 gün vade imkanı sunuldu. Kredi beklenenin üzerinde talep gördü. Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, "Kredimize bankalardan yenileme tutarımızın yaklaşık yüzde 126’sına karşılık gelen 792 milyon dolar tutarında bir talep geldi. Gelen bu güçlü talep sonrası sendikasyon tutarımızı hedeflediğimizin üzerinde, 675 milyon doların üstünde yeniledik." ifadelerine yer verdi.
11.04.2021 Ekonomi
Kredi kararı! 4 banka daha katıldı, 2 yıllık vadede...
Kredi kararı! 4 banka daha katıldı, 2 yıllık vadede... Türkiye Varlık Fonu resmen duyurdu. Kredi ile ilgili flaş karar! 4 yeni banka daha dahil oldu. Türkiye Varlık Fonu, Asya, Avrupa, Kuzey Amerika ve Orta Doğu’dan 11 ülkeden 14 bankanın katılımıyla 1,25 milyar avro tutarındaki sendikasyon kredisi işlemini başarıyla tamamladı.
24.03.2021 Ekonomi
İş Bankası resmen duyurdu! Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor...
İş Bankası resmen duyurdu! Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor... İş Bankası resmen duyurdu. Bankada hesabı olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka kredi ve mevduatlar ile ilgili açıklama yaptı. İş Bankası'ndan yapılan açıklamada kredi ötemeleri, tahsis edilen kredi limitleri, vadesiz mevduatlarla ilgili gelişmeler tek tek duyuruldu. Aynı zamanda gerçekleştirilen bir ilkten de bahsedildi. Bankanın 2020 yılında 6,8 milyar lira net kar elde ettiği de bildirildi. 2020 yılsonu itibariyle, toplam mevduat hacmi 368,9 milyar TL’ye ulaştı. Öte yandan İş Bankası yeni faiz oranını da açıklamıştı. İşte İş Bankası'ndan yapılan önemli açıklama...
10.02.2021 Ekonomi
TEB resmen duyurdu! Faizler...
TEB resmen duyurdu! Faizler... TEB müşterilerine duyurdu. Kredi muslukları açıldı. Faiz düzenlemesi yapıldı. Faizler düşürüldü. Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeni ile tüm dünyada faizlerde düşüş görüldü. Ülkemizde de artan faiz talebi düşük faiz oranları ile karşılandı. TEB'den açıklama geldi. 2020 yılının değerlendirildiği açıklamada, Merkez Bankası’nın attığı adımlardan, faizlerdeki düşüşe, enflasyondan, KOBİ'lere sağlanan desteklere kadar pek çok konuya değinildi. 2021 ekonomisi ile ilgili de istikrarın sağlanacağı bir yıl olacağının altı çizildi.
3.01.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Bir ilk, hesabı olanlar...
Akbank resmen duyurdu! Bir ilk, hesabı olanlar... Akbank yeniliği resmen duyurdu. Hesabı olan yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Dev banka Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiklerini açıkladı. Akbank'tan yapılan açıklamada dijital olarak önemli yenilikler getirildiği belirtildi. Üye işyerleri yeni uygulama ile anında temassız ve QR ile para çekebiliyor. Aynı zamanda Türkiye'de ilk defa 250 lira ve üzeri işlemlerde pin girişi ile işlem yapılabildiği duyuruldu. Faiz oranları ile ilgili de açıklama yapıldı. Yüksek faiz oranlarının geçici olduğu ve ileride tekrar düştüğünde bankaların faiz marjı ve karlılığın olumsuz etkilerinin ortadan kalkacağı bildirildi.
28.12.2020 Ekonomi
DenizBank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı...
DenizBank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı... DenizBank harekete geçti ve resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka tüm müşterilerine kredi ile ilgili önemli adımı duyurdu. DenizBank'tan ekonomiye önemli destek geldi. Bankadan yapılan açıklamada 42 bankadan 780 milyon dolarlık sendikasyon kredisi sağlandığı ve yüzde 115 yenileme oranıyla da en yüksek tutar artışının sağlandığı belirtildi. Müşterilerin dış ticaret işlemlerinin finansmanında kullandırılacak olan kredi, ekonomiye katkı sağlayacak. Öte yandan DenizBank'ın mesai saatlerinde de koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler dolayısıyla değişikliğe gidildi.
7.12.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sendikasyon Kredisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sendikasyon kredisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.