Şemsi Bayraktar

Şemsi Bayraktar

Son dakika Şemsi Bayraktar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şemsi Bayraktar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şemsi Bayraktar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şemsi Bayraktar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şemsi bayraktar gelişmeleri de dahil olmak üzere 199 şemsi bayraktar haberi bulunmuştur. Tüm şemsi bayraktar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zam geldi! Ocak ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu
Zam geldi! Ocak ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Ocak ayında markette fiyatı en fazla artan ürün yüzde 34,7 ile yeşil fasulye oldu. Yeşil fasulyedeki artışı yüzde 29,8 ile salatalık, yüzde 28,4 ile ıspanak, yüzde 22,9 ile pırasa takip etti” dedi.
1.02.2024 Ekonomi
Marketlerdeki fiyat farkı yüzde 683'ü buluyor! 5 TL'ye alınıp 45'TL'ye satıyorlar
Marketlerdeki fiyat farkı yüzde 683'ü buluyor! 5 TL'ye alınıp 45'TL'ye satıyorlar Marketlerdeki özellikle temel gıda maddelerindeki fahiş fiyat artışı vatandaşlar tarafından tepki ile karşılanıyor. Özellikle bazı ürünlerdeki artış  yüzde 83'e kadar çıkıyor. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar üretici ile market arasında fiyat farkı ile ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. 5 TL'ye alınıp 45'TL'ye satılan ürünü açıkladı. Peki hangi ürünlerde fiyat yüksek? Zincir marketlerde yeni sistem nasıl olacak? İşte konunun ayrıntıları...
2.11.2023 Ekonomi
Fiyat farkı açıldıkça açıldı! Açıklama geldi
Fiyat farkı açıldıkça açıldı! Açıklama geldi Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, yaptığı yazılı açıklamada, eylül ayı üretici ile market arasındaki fiyat değişimlerini, değişimlerin nedenlerini değerlendirdi.
2.10.2023 Eğitim
Ayçiçeğinde üretim düştü! Tehlike kapıda
Ayçiçeğinde üretim düştü! Tehlike kapıda Tekirdağ'da kuraklık edeniyle verim düşüklüğü yaşanan ayçiçeği tarlalarında incelemelerde bulunan Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, "Bölgede çok ciddi bir kuraklık var. Çok büyük bir üretim düşmesi var. Muhakkak surette bu bölgedeki çiftçilerimize kuraklık yardımının yapılması lazım" dedi.
13.08.2023 Ekonomi
Market fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! 5 ürünün fiyatları düştü
Market fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! 5 ürünün fiyatları düştü Market fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Marketlerde bazı ürünlerin fiyatları düşerken bazılarının ise arttı. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Temmuz ayında 29 ürünün 15’inde fiyat artışı, 5’inde fiyat düşüşü yaşandığını, 9 ürünün fiyatlarında ise değişim olmadığını açıkladı.
1.08.2023 Ekonomi
Markette fiyat etiketleri değişti! Soğan, sıvı yağ, biber zirvede
Markette fiyat etiketleri değişti! Soğan, sıvı yağ, biber zirvede Market fiyatlarında değişim etikete yansıdı. Markette fiyatı en çok artan ve azalan ürünler belli oldu. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, haziran ayında marketlerde fiyatı değişen ürünleri açıkladı. İşte detaylar...
5.07.2023 Ekonomi
Üreticide yüzde 50, markette yüzde 24 düştü! Kuru soğan fiyatı ile ilgili yeni açıklama
Üreticide yüzde 50, markette yüzde 24 düştü! Kuru soğan fiyatı ile ilgili yeni açıklama Kuru soğan arzındaki artışla birlikte fiyatlar üreticide yüzde 50,8, markette yüzde 24,3 düştü. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 1 Haziran Dünya Süt Günü dolayısıyla son günlerde yaşanan doğal afetleri, beklenen buğday alım fiyatını, mayıs ayında üretici ile market arasındaki fiyat farklılıklarını ve girdi fiyatlarında yaşanan değişimleri değerlendirdi. Artan nüfus karşısında üretimin sürdürülebilirliği için gerekli tedbirler alınarak süt üretiminin artarak devam etmesinin sağlanması gerektiğine dikkati çeken Bayraktar, “Bunun için süt fiyatlarını baskılamak yerine yem fiyatları kontrol altına alınmalı, yetiştiriciye makul fiyatlardan kaba ve kesif yem temin etmenin yolu bulunmalıdır” dedi.
1.06.2023 Ekonomi
TZOB Başkanı Bayraktar nisan ayı market fiyatlarını açıkladı
TZOB Başkanı Bayraktar nisan ayı market fiyatlarını açıkladı Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, nisan ayında fiyatı en fazla artan ürünün markette ve üreticide patates; fiyatı en fazla düşen ürünün ise markette kabak, üreticide sivri biber olduğunu açıkladı.
1.05.2023 Ekonomi
Et ve süt fiyatlarına yeni zam gelecek mi? Açıklama yapıldı
Et ve süt fiyatlarına yeni zam gelecek mi? Açıklama yapıldı Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, et fiyatlarında yaşanan artışlar nedeniyle damızlık hayvanların yine kesime gitme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu söyledi. Bayraktar, "Damızlık hayvan sayısının azalmasıyla et ve süt ürünlerini daha pahalı tüketmek zorunda kalırız" dedi.
19.04.2023 Ekonomi
Ramazan ayı öncesi üretici-market fiyatları açıklandı
Ramazan ayı öncesi üretici-market fiyatları açıklandı Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ramazan ayı öncesinde fiyatı en fazla artan ürünün markette lahana, üreticide sivri biber; fiyatı en fazla düşen ürünün ise market ve üreticide patlıcan olduğunu açıkladı.
20.03.2023 Ekonomi
Bu marketlerden alışveriş yapmayın! Tüketicilere önemli uyarı
Bu marketlerden alışveriş yapmayın! Tüketicilere önemli uyarı Ocak ayında üretici ile market arasındaki fiyat farklılıkları ve girdi fiyatlarında yaşanan değişimler hakkında açıklama geldi. Tüketicilerin, fahiş fiyattan ürün satıldığını tespit ettikleri marketlerden alışveriş yapmamaları, ürün fiyatlarına bu yolla müdahale ederek bu marketleri cezalandırmaları gerektiğine dikkat çekildi. İşte Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'ın uyarıları...
1.02.2023 Ekonomi
Ayçiçek yağı, şeker, un, yumurta, sebze, meyve fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Tek tek açıklandı, yeni fiyatlar belli oldu
Ayçiçek yağı, şeker, un, yumurta, sebze, meyve fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Tek tek açıklandı, yeni fiyatlar belli oldu Ayçiçek yağı, şeker, un, sebze ve meyve fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken detaylar ortaya çıktı. Ayçiçek yağı, un, şeker, meyve ve sebze fiyatlarıyla fark belirtildi. Üretici ile market fiyatları arasında büyük fark göze çarptı. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Temmuz ayında üretici ile market arasındaki fiyat farklılıklarını ve girdi fiyatlarını yaptığı görüntülü basın açıklamasında değerlendirdi. Ağustos ayında üretici ile market arasında en fazla fiyat farkının elmada görüldüğünü kaydeden Bayraktar, “Ağustos ayında üretici ile market arasındaki fiyat farkı en fazla yüzde 719,5 ile elmada görüldü” dedi. Öte yandan Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un, fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un ve daha bir çok ürün fiyatlarında büyük indirim gerçekleşti. İşte market fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
1.09.2022 Ekonomi
Zeytinyağı, yumurta, süt, peynir, terayağı,pirinç, tavuk ve kırmızı et fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! 9 katına çıktı, yüzde 766,5...
Zeytinyağı, yumurta, süt, peynir, terayağı,pirinç, tavuk ve kırmızı et fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! 9 katına çıktı, yüzde 766,5... Gıda fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Zeytinyağı, yumurta, süt, peynir, terayağı,pirinç, tavuk, kırmızı et, domates, patates, limon, elma ve diğer pek çok ürünü kapsıyor. Büyük fark ortaya çıktı. Temmuz ayında üretici ile market arasındaki fiyat farkı 9 kata yaklaştı. Bu ayın da üretici ile market arasındaki fiyat farkı en fazla yüzde 766,5 ile elmada gerçekleşti. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Temmuz ayında üretici ile market arasındaki fiyat farklılıklarını ve girdi fiyatlarını değerlendirdiği bir açıklama yaptı.
1.08.2022 Ekonomi
Fiyatlarla ilgili flaş gelişme! Markette etiketler değişti: Et, süt, yumurta, ayçiçek yağı...
Fiyatlarla ilgili flaş gelişme! Markette etiketler değişti: Et, süt, yumurta, ayçiçek yağı... Fiyatlarla ilgili son dakika gelişmesi. Markette etiketler değişti. Et, süt, yumurta ve ayçiçek yağı dahil birçok üründe geçerli olacak. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, haziran ayında marketteki 37 ürünün 16'sında fiyat artışı, 21'inde ise fiyat azalışı yaşandığını bildirdi. Markette fiyatı en çok azalan ürünün ise yüzde 46,1 ile domates olduğunu söyleyen Bayraktar, domatesteki fiyat düşüşünü yüzde 23,9 ile patatesin, yüzde 23,2 ile kabağın, yüzde 18,6 ile marulun, yüzde 17,8 ile kuru üzümün, yüzde 15,9 ile havucun, yüzde 14,8 ile tavuk etinin, yüzde 13,4 ile kırmızı mercimeğin ve yüzde 12,6 ile maydanozun izlediğini kaydetti. İşte son dakika haberinin detayları...
1.07.2022 Ekonomi
Sebze ve meyve fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! 5 kat fark var
Sebze ve meyve fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! 5 kat fark var Sebze ve meyve fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama. Nisan ayında elma 5.5 kat, salatalık 5 kat, kabak 3.8 kat, karnabahar ve pırasa 3.7 kat, yeşil mercimek 3.5 kat, patlıcan ve nohut 3.4 kat, kırmızı mercimek, kuru fasulye ve kuru incir ise 3.3 kat fazlaya tüketiciye satıldı. Dalında 2 lira olan elma markette 11 liraya, 3.2 lira olan salatalık 16.10 liraya, 3.80 lira olan kabak 14.20 liraya, 3.10 lira olan karnabahar 11.60 liraya çıktı. 1 litre süt ise üreticiden 5.4 liraya alınıp markette 14.1 liraya satıldı. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) verilerine göre; sadece nisan ayında sebze ve meyve üretici fiyatları ile market fiyatları arasında 5.5 kata varan farklar görüldü.
2.05.2022 Ekonomi
Sebze ve meyve fiyatlarına görülmemiş zam! Nisan ayı şampiyonu belli oldu! Yüzde 400...
Sebze ve meyve fiyatlarına görülmemiş zam! Nisan ayı şampiyonu belli oldu! Yüzde 400... Market ve pazar fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Fiyat farkı ortaya çıktı, sebze ve meyveye görülmemiş zam. Elma, salatalık, kabak, karnabahar, pırasa, yeşil mercimek, patlıcan, nohut, kırmızı mercimek, kuru fasulye ve kuru incir... Tek tek açıklandı. Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, "Nisan ayında elma ve salatalıkta üretici ile market arasındaki fiyat farkı yüzde 400'ün üzerinde, 11 üründe yüzde 200'ün, 10 üründe ise yüzde 100'ün üzerinde gerçekleşti" dedi.
1.05.2022 Gündem
Süt fiyatlarına zam gelecek mi? Açıklama yapıldı, litre fiyatı...
Süt fiyatlarına zam gelecek mi? Açıklama yapıldı, litre fiyatı... Temel gıda maddelerine gelen zamlar vatandaşın gündemindeki yeni koruyor. Rusya-Ukrayna savaşı ile birlikte ayçiçek yağının temininde yaşanabilecek aksamlar nedeniyle vatandaşlar stok yapma eğilimine girdi. Bu da fiyatların yükselmesine neden oldu. Ancak yapılan açıklamalarda ayçiçek yağı için stok sıkıntısı bulunmadığı vurgulandı. Vatandaşlar gıda maddelerine yeni zam yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. Özellikle süt fiyatları en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Süt fiyatlarıyla ilgili önemli bir açıklama yapıldı. TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar süt maliyetlerinin artığına dikkat çekerek, “Mart ayında üretici bir litre süt sattığında eline net olarak 4 lira 50 kuruş geçiyor. Yemin kilosuna ödediği para ise 5 lira 35 kuruş. Üreticiler yem fiyatlarının yüksekliğinden dolayı buzağılarını hemen ellerinden çıkarıyor” diye konuştu.
10.03.2022 Ekonomi
Fiyat farkı 4 katı geçti! Marketlerde flaş gelişme!
Fiyat farkı 4 katı geçti! Marketlerde flaş gelişme! Market fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Fiyat farkı 4 katı geçti. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, şubatta üretici ve market arasındaki fiyat farklarını ve tarım sektöründe yaşanan son gelişmeleri değerlendirirken, üretici ile market arasındaki fiyat farkının 4 katı aştığını vurguladı.
5.03.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili son dakika zam açıklaması! 5 litrelik ayçiçek yağı...
Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili son dakika zam açıklaması! 5 litrelik ayçiçek yağı... Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Ayçiçek yağı fiyatlarına yeniden zam geldi. Ayçiçek yağı fiyatları yine yükseldi. Aralık ayının son haftasında sembolik bir indirim yapan zincir marketler, 5 litrelik yağın fiyatını yeniden 119-140 liraya çıkardı. Fiyat artışlarını hammadde sıkıntısına bağlayan Bitkisel Yağ Sanayicileri Derneği Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, fiyatları düşürme yolunun üretimi artırmaktan geçtiğini söyledi.
8.02.2022 Ekonomi
Fahiş zam! Reyonda başka, kasada başka fiyat... Hemen bildirin
Fahiş zam! Reyonda başka, kasada başka fiyat... Hemen bildirin Gıda fiyatlarındaki fahiş zamlar vatandaşın gündeminde. Kurdaki düşüşün fiyatlara da yansıması bekleniyordu. Ancak beklenen olmadı. Bakanlık tarafından yapılan sıkı denetimler nedeni ile marketler çareyi reyon fiyatlarını değiştirmekte buldu. Fakat reyondaki fiyatlar kasaya gelince artıyor. Pek çok kişi birçok ürünü birlikte aldığı için bu farkı göremiyor. Yapılan açıklamada tüketiciler uyarılarak reyon ve kasa fiyatı arasında oluşan farkların şikayet edilmesi istendi.
4.01.2022 Ekonomi
Üretici ile marketteki fiyat farkı 4,5 kata yaklaştı
Üretici ile marketteki fiyat farkı 4,5 kata yaklaştı Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, "Kurdaki düşüşe rağmen aralık ayında market fiyatlarında ciddi düşüşler olmadı. Aralık ayında üretici ile market arasındaki fiyat farkı 4,5 kata yaklaştı" dedi.
3.01.2022 Ekonomi
Soğan, patates, limon, fasulye fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! 'Limit getirilsin'
Soğan, patates, limon, fasulye fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! 'Limit getirilsin' Ekim ayında üretici market fiyat farkının en fazla olduğu ürün soğan oldu. Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar, "Market kar marjlarına sınırlama getirilsin" çağrısında bulundu.
2.11.2021 Ekonomi
Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama!
Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Ayçiçek yağı ile ilgili flaş fiyat açıklaması! Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Rekor seviyede artışları gören girdi fiyatlarına üreticimiz yetişemiyor. Üreticilerin üretimden vazgeçmemeleri için tarımsal girdi fiyatlarını düşürecek tedbirlerin süratle alınması, devletimizin yapması gereken en önemli görevlerden biri haline geldi” dedi.
8.09.2021 Ekonomi
TZOB orman yangınları nedeniyle yardım kampanyası başlattı
TZOB orman yangınları nedeniyle yardım kampanyası başlattı Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB), orman yangınlarında zarar gören çiftçilerin ihtiyaçlarının karşılanması ve yanan alanların ağaçlandırılması için ziraat odalarının da katılımıyla yardım kampanyası başlattı.
9.08.2021 Ekonomi
TZOB, temmuz ayı üretici-market fiyatlarını açıkladı
TZOB, temmuz ayı üretici-market fiyatlarını açıkladı Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, temmuz ayında markette 26, üreticide 17 üründe fiyat artışı yaşandığını, markette 9 üreticide 9 üründe ise fiyat düşüşü olduğunu bildirdi.
2.08.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Şemsi Bayraktar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şemsi bayraktar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.