Sema Ergenekon

Sema Ergenekon

Son dakika sema ergenekon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sema ergenekon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sema ergenekon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sema Ergenekon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sema ergenekon gelişmeleri de dahil olmak üzere 286 sema ergenekon haberi bulunmuştur. Tüm sema ergenekon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı Her pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizi Yargı, yine çok konuşulacak bir bölümle izleyici karşısına çıkacak.
16.03.2024 Magazin
Nilüfer çiçeği köksüz mü? Köksüz nilüfer çiçeği ile lotus aynı mı, nilüfer çiçeğinin anlamı nedir, nilüfer çiçeği ne anlama gelir?
Nilüfer çiçeği köksüz mü? Köksüz nilüfer çiçeği ile lotus aynı mı, nilüfer çiçeğinin anlamı nedir, nilüfer çiçeği ne anlama gelir? Yargı’nın son bölümünde yer verilen “Köksüz Nilüfer” sahnesi, sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Sema Ergenekon’un senaryosunu yazdığı dizide, Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz) ile Pınar Deniz (Ceylin) arasında iç hesaplaşmayı da içinde barındıran diyaloglar gündem oldu. Peki, Nilüfer çiçeği köksüz mü? nilüfer çiçeğinin anlamı nedir, nilüfer çiçeği ne anlama gelir?
8.02.2024 Gündem
Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon: Kanser kendimle daha pozitif bir ilişki kurmamı sağladı
Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon: Kanser kendimle daha pozitif bir ilişki kurmamı sağladı Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Telenovela kategorisinde ödül alan “Yargı” dizisinin başarılı senaristi Sema Ergenekon, törene giderken ödülü alacaklarını hissettiğini söyledi: “Ben ödül alacağımızı biliyordum. Galiba ekipteki en inanan da bendim.”
25.01.2024 Magazin
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi Kanal D’nin, her pazar akşamı izleyici ile buluşan Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, 77'nci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Suç örgütüne ulaşan Ilgaz Savcı ve ekibi, operasyon yapamaya karar verdi. Başsavcı Nadide'nin engellemelerine rağmen harekete geçen Ilgaz, gelen kötü haberle yıkıldı.
25.12.2023 Magazin
Yargı neden yok? 3 Aralık Yargı yeni bölüm var mı?
Yargı neden yok? 3 Aralık Yargı yeni bölüm var mı? Yargı bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de Pazar akşamları yayınlanan ve başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı dizi bu akşam ekrana gelmeyince seyirci de araştırmalarına başladı. Peki 3 Aralık Yargı yeni bölüm var mı? İşte detaylar...
3.12.2023 Televizyon
Yargı ekibi yurda döndü
Yargı ekibi yurda döndü Üç sezondur her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen Ay Yapım imzalı dizi Yargı, 51. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘Telenovela’ ödülünü aldı. Yargı ekibi ABD dönüşü İstanbul Havalimanında çiçeklerle karşılandı.
22.11.2023 Magazin
Yargı 51. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde büyük bir başarıya imza attı!
Yargı 51. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde büyük bir başarıya imza attı! 51. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi Yargı, “En İyi Telenovela” dalında ödül kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
21.11.2023 Magazin
Yargı dizisi ekibi Emmy için New York’a gitti
Yargı dizisi ekibi Emmy için New York’a gitti  Üç sezondur hem Türkiye’de hem de yurt dışında büyük beğeni toplayan Ay Yapım imzalı ‘Yargı’ dizisi ekibinden yapımcı Kerem Çatay, yönetmen Ali Bilgin, senarist Sema Ergenekon ve başrol oyuncuları Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz, bu sene 51’incisi gerçekleşen Uluslararası Emmy Ödülleri için New York’a gitti.
19.11.2023 Televizyon
'Yargı' yine reytinglerin zirvesinde!
'Yargı' yine reytinglerin zirvesinde! Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Yargı', dün akşam 65'inci bölümüyle ekranlara geldi. İzleyiciyi ekrana kilitleyen 'Yargı', bir kez daha pazar akşamının galibi oldu.
2.10.2023 Televizyon
2023 Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Türkiye’den tek aday dizi “Yargı” oldu
2023 Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Türkiye’den tek aday dizi “Yargı” oldu Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi Yargı, uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi.
27.09.2023 Televizyon
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den senariste: Şikayetçiyim hakim bey!
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den senariste: Şikayetçiyim hakim bey! Kanal D’deki ‘Yargı’nın üçüncü sezonu dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Yeni sezona bomba gibi giren dizinin başrol oyuncusu Pınar Deniz, sosyal medya hesabından senarist Sema Ergenekon'a seslendi.
25.09.2023 Televizyon
Yargı yeni sezona 24 Eylül Pazar günü başlıyor
Yargı yeni sezona 24 Eylül Pazar günü başlıyor Kanal D’nin, başladığı günden bu yana ekrana damga vuran reyting rekortmeni dizisi Yargı, 24 Eylül Pazar günü üçüncü sezona başlıyor. Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanan dizi yayınlanan ikinci tanıtım ile izleyiciyi büyük bir bulmacanın içine çekiyor.
18.09.2023 Televizyon
Yargı 3. sezonu o gün açıyor! Yargı yeni sezonda bir de sürpriz oyuncu var
Yargı 3. sezonu o gün açıyor! Yargı yeni sezonda bir de sürpriz oyuncu var Yargı 3. sezon tarihi belli oldu. Senarist Sema Ergenekon sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma Eylül ayında ekrana geleceklerini müjdelemişti. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Polat ve Uğur Aslan'ın yer aldığı Yargı yeni sezonu hangi gün başlıyor? İşte Yargı dizisinin yeni sezon sürprizi...
29.08.2023 Televizyon
Yargı dizisi uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi!
Yargı dizisi uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı iki sezondur seyirciyle buluşan ve her bölümüyle birinciliğe oturan dizisi ‘Yargı’ dünyanın birçok ülkesinde de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.
2.08.2023 Televizyon
Yargı dünya listelerinin ilk sıralarında!
Yargı dünya listelerinin ilk sıralarında! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı iki sezondur beğeni ile izlenen dizisi Yargı’nın başarısı ülke sınırlarını aştı. HBO Max’in dünya listelerinde ilk sıralara yükselen dizi, yurtdışı izleyicilerinden de övgüleri topluyor.
25.06.2023 Televizyon
Yargı ekibi sezon finalini birlikte kutladı!
Yargı ekibi sezon finalini birlikte kutladı! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı dün gece yayınlanan 63’üncü bölümüyle sezon finali yaptı. Yargı rüzgarının estiği gecede dizi, seyirciyi hem ağlattı hem de yeni sezona dair merakını artırdı. Soluksuz izlenen sezon finali sosyal medya listelerinin de üst sıralarında yer alırken reytinglerde de yine gecenin birincisi oldu. Dizi Ab’de 7,07 reyting 19,70 izlenme payı, 20+Abc1’de 7,69 reyting 18,51 izlenme payı, Total’de ise 6,55 reyting 17,22 izlenme payı elde ederek pazar akşamının birincisi oldu.
8.05.2023 Televizyon
Pazar akşamı sezon finali yapacak Yargı’dan duygu yüklü tanıtım!
Pazar akşamı sezon finali yapacak Yargı’dan duygu yüklü tanıtım! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı, büyük ilgiyle izlenen dizisi Yargı bu pazar sezon finali bölümü ile ekrana geliyor. Çok konuşulacak sezon finalinden duygu yüklü ikinci tanıtım yayınlandı.
5.05.2023 Televizyon
'Yargı'dan 3. sezon müjdesi! Senaristi duyurdu
'Yargı'dan 3. sezon müjdesi! Senaristi duyurdu Kanal D'nin pazar akşamlarına damga vuran dizisi Yargı'dan izleyicilere müjdeli haber geldi. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı, Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’nın; üçüncü sezonuyla da seyirciyle buluşacağı açıklandı. Dizinin senaristi Sema Ergenekon, müjdeyi Twitter hesabından verdi.
2.05.2023 Televizyon
Yargı yine zirvede! Dün geceki bölümüyle nefes kesti…
Yargı yine zirvede! Dün geceki bölümüyle nefes kesti… Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı’dan müjdeli haber geldi. Üçüncü sezonda da seyircisi ile buluşacak olan dizinin dün gece yayınlanan yeni bölümü seyirciyi ekrana kilitledi. Dizi Ab’de 6,78 reyting 18,97 izlenme payı, 20+Abc1’de 6,71 reyting, 16,87 izlenme payı elde ederek pazar akşamının birincisi oldu. Sosyal medyada da #Yargı, #Ilgaz, #Ceylin ve #Eren etiketleri gece boyu listelerden inmedi.
1.05.2023 Televizyon
Yargı’da nefesler tutuldu! Ilgaz öldü mü?
Yargı’da nefesler tutuldu! Ilgaz öldü mü? Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın pazar akşamı yayınlanacak 62’nci bölümü seyirciyi ekran başına kilitleyecek. Yargı’da bu hafta herkes ‘‘Ilgaz öldü mü?’’ sorusunun cevabını bekliyor. Heyecanla beklenen bölümden yeni tanıtım yayınlandı.  
30.04.2023 Televizyon
Yargı 62. bölüm 2. fragmanı: Bu son ters köşe, Ilgaz ölüyor!
Yargı 62. bölüm 2. fragmanı: Bu son ters köşe, Ilgaz ölüyor! Yargı 62 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu ve Uğur Polat'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanınında hikaye başladığı yere dönüyor. Savcı Ilgaz Kaya'nın ölüm haberi geliyor. Metin'in Ceylin'e bakışlarından anlaşılanın Ilgaz'ın öldüğünü anlaşılıyor. Sema Ergenekon'un bilindik ters köşelerinden biri olmadığı konusunda herkes hemfikir. Ceylin cinayet şüphesiyle göz altına alınıyor.
27.04.2023 Televizyon
Yargı’nın soluksuz izlenecek yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı!
Yargı’nın soluksuz izlenecek yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’da nefesler tutuluyor. Yeni bölümden yayınlanan tanıtımda Ilgaz’ın Turgut Ali ile karşı karşıya kaldığı anlar ve Turgut Ali’nin Ilgaz’ı vurması soluksuz izlenecek bölümün sinyallerini veriyor.
25.04.2023 Televizyon
Pazar’ın galibi yine Yargı oldu!
Pazar’ın galibi yine Yargı oldu! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı’nın dün gece 61’inci bölümü yayınlandı. Ilgaz’ın Ömer’e yardım edeni bulmak için plan yaptığı bölüm gece boyu #Yargı, #Ilgaz ve #TurgutAli etiketleriyle de sosyal medya listelerinin başlarında yer alırken reytinglerde de tüm kategorilerde birinci oldu. Dizi; Ab’de 7,54 reyting, 21,29 izlenme payı, 20+Abc1’de 6,88 reyting, 18,80 izlenme payı; Total’de 5,33 reyting, 15,19 izlenme payı ederek tüm kategorilerde birinci oldu.
17.04.2023 Televizyon
Yargı’da romantizm çanları çalıyor!
Yargı’da romantizm çanları çalıyor! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın bu akşamı yayınlanacak heyecan dolu 61’inci bölümden ikinci tanıtım yayınlandı. Tanıtıma Ilgaz ve Ceylin’in şelaledeki romantik anları damga vuruyor.
16.04.2023 Televizyon
'Yargı'da Ilgaz, Ömer'in işbirlikçisinin kim olduğunu çözüyor! Yeni bölümden ilk tanıtım
'Yargı'da Ilgaz, Ömer'in işbirlikçisinin kim olduğunu çözüyor! Yeni bölümden ilk tanıtım Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi 'Yargı'nın 16 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak 61’inci bölümü, seyirciyi ekran başına kilitleyecek. Hikayenin derinleştiği ve giderek heyecanlı hale geldiği dizinin yeni bölümünden tanıtım yayınlandı. Suçsuzluğu ispat edilen ve beraat eden Ilgaz, olayların peşini bırakmıyor.
14.04.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sema Ergenekon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sema ergenekon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.