Selen Öztürk

Selen Öztürk

Son dakika selen öztürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan selen öztürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını selen öztürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selen Öztürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selen öztürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 selen öztürk haberi bulunmuştur. Tüm selen öztürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kızıl Goncalar dizisi konusu ve oyuncuları || Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak?
Kızıl Goncalar dizisi konusu ve oyuncuları || Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? Kızıl Goncalar dizisinden ilk görüntüler paylaşıldı. Tanıtım fragmanı da yayınlandı. Kızıl Goncalar dizisinin kadrosu ve konusu fragmanın yayınlanmasının ardından merak konusu oldu. Peki, Kızıl Goncalar dizisinin konusu ne, Kızıl Goncalar dizisinin oyuncuları kimler? Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak, Kızıl Goncalar dizisi ne zaman başlıyor?
29.11.2023 Televizyon
Burcu Binici-Tankurt Manas evliliğinde ihanet iddiası! 'Eşinin mesajlarını yakaladı'
Burcu Binici-Tankurt Manas evliliğinde ihanet iddiası! 'Eşinin mesajlarını yakaladı' Oyuncu Burcu Binici (36) ile rapçi Tankurt Manas (30), Eylül 2022'de sürpriz bir şekilde nikâh masasına oturmuştu. Binici, geçtiğimiz ay boşanmanın eşiğinden dönmüş, daha sonra "Fevri davrandık" açıklamasında bulunmuştu. Son olarak ünlü çiftin evliliğiyle ilgili şoke eden bir iddia ortaya atıldı.
23.12.2022 Magazin
30 Ağustos Zafer Bayramı İBB etkinlikleri nerede? Moğollar konseri nerede, saat kaçta? İBB 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlik programı!
30 Ağustos Zafer Bayramı İBB etkinlikleri nerede? Moğollar konseri nerede, saat kaçta? İBB 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlik programı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yılını etkinliklerle kutlayacak. Nazım Hikmet Ran’ın ‘Kuvayi Milliye Destanı’ eseri sahne alacak. Anadolu Rock müziğin öncülerinden Moğollar da İBB’nin 30 Ağustos etkinliklerinde sahne alacak. Peki, 30 Ağustos Zafer Bayramı İBB etkinlikleri nerede? Moğollar konseri nerede, saat kaçta? İBB 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlik programı!
29.08.2022 Gündem
Topkapı Kaleiçi Meydanı’nın topluma kazandırılmasının ilk adım atıldı
Topkapı Kaleiçi Meydanı’nın topluma kazandırılmasının ilk adım atıldı Fatih Belediyesi’nin Topkapı Kaleiçi Meydanı’nın tarihi ve kültürel değerini ortaya çıkartmak için düzenlediği ‘İstanbul Kara Surları Topkapı Kaleiçi Meydanı Kentsel Tasarım Yarışması'nın sonuçları açıklandı. Mimar Batu Kepekçioğlu ve ekibi İETT otobüslerinin kaldırılmasıyla meydana etkinlik alanı inşa edilmesini planlandıkları projeyle birinci oldu.125 bin liralık ödülün de sahibi olan ekip, çay bahçesi, seyir terası gibi yerlerin de bulunduğu projeyle doğa ile tarihin iç içe olmasını ve meydanın halkın kullanabileceği bir hale getirilmesini amaçladı.
25.06.2022 Kültür Sanat
Demet Evgar'dan ayna pozu!
Demet Evgar'dan ayna pozu! Uzun yıllardır aşk yaşadığı işletmeci Levent Babataş ile geçtiğimiz ay aile arasında yapılan nikâh töreniyle dünyaevine giren ve kız bebek dünyaya getirmeye hazırlanan Demet Evgar, karnı burnunda ayna pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
17.04.2022 Magazin
Demet Evgar ile Levent Babataş evlendi
Demet Evgar ile Levent Babataş evlendi Oyuncu Demet Evgar ve işletmeci Levent Babataş, bugün aile arasında yapılan nikah töreni ile evlendi.
17.03.2022 Magazin
Gökçe Bahadır’ın sağlık durumu nasıl? Gökçe Bahadır koronavirüse mi yakalandı?
Gökçe Bahadır’ın sağlık durumu nasıl? Gökçe Bahadır koronavirüse mi yakalandı? Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Evinde karantinada olan Bahadır'ın sağlık durumunun şimdilik iyi olduğu bildirildi. Peki, Gökçe Bahadır’ın sağlık durumu nasıl? İşte Gökçe Bahadır’ın son durumu!
8.12.2021 Gündem
Misafir dizisi final mi yapacak? Yeni sezonun iddialı dizilerinden Misafir bitiyor mu?
Misafir dizisi final mi yapacak? Yeni sezonun iddialı dizilerinden Misafir bitiyor mu? Misafir dizisi final mi yapacak? Fox TV'nin yeni dizisi Misafir için final kararı alındı. Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un başrollerde oynadığı Misafir dizisi düşük reytingler nedeniyle ekrana veda edecek. Dizinin final tarihi de belli oldu. Peki, Misafir dizisi ne zaman final yapacak?
29.11.2021 Televizyon
Misafir dizisi uyarlama mı? Misafir hangi diziden uyarlama, konusu ve oyuncu kadrosu!
Misafir dizisi uyarlama mı? Misafir hangi diziden uyarlama, konusu ve oyuncu kadrosu! Misafir dizisi bu akşam FOX TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Misafir'in ilk bölümünde 3 çocuklu ve eşini kaybetmiş Erdem'in (Buğra Gülsoy) evine davet ettiği misafir (Gece/Hazal Kaya) ile başlayan serüveni ekranlara gelecek. Peki, Misafir dizisi uyarlama mı, konusu nedir, oyuncuları kim? Misafir hangi diziden uyarlama?
11.11.2021 Televizyon
Misafir dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Misafir dizisi oyuncuları ve konusu!
Misafir dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Misafir dizisi oyuncuları ve konusu! Misafir dizisi konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Misafir bu akşam ilk bölümü ile izleyicinin karşısına çıkacak. Travmatik bir çocukluk geçiren Gece ve eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir baba olan Erdem’in hikayesi anlatılacak. Peki, Misafir dizisi oyuncuları kimdir, Misafir dizisi konusu nedir? İşte Misafir dizisi konusu ve oyuncuları…
11.11.2021 Televizyon
Türkler uzayı istilaya hazırlanıyor
Türkler uzayı istilaya hazırlanıyor The Washington Post gazetesinin 1960 yılında “Türkler uzayı istilaya hazırlanıyor” başlığıyla haber yaptığı Bandırma Füze Kulübü beyazperdeye taşınıyor. Yapımcılığını Mustafa Uslu’nun üstlendiği filmin çekimlerine 25 Ekim’de başlanacak.
17.10.2021 Magazin
Çağatay Ulusoy setlere döndü
Çağatay Ulusoy setlere döndü Ulusoy'u 5 yıl aradan sonra beyaz perdede izleyiciyle buluşturacak ‘Mücadele Çıkmazı’ adlı filmin çekimleri başladı. Ersin Arıcı, Turgay Tanülkü ve Selen Öztürk’ün de rol aldığı filmin çekimleri 5 hafta sürecek.
6.08.2020 Televizyon
Levent Ünsal hayatını kaybetti!
Levent Ünsal hayatını kaybetti! Sinema oyuncusu, dublaj ve seslendirme sanatçısı Levent Ünsal geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ünsal 55 yaşındaydı.
21.03.2020 Magazin
Azize seti şenlendi!
Azize seti şenlendi! Kanal D’nin, yönetmenliğini Volkan Kocatürk’ün yaptığı, başrollerini Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’in paylaştığı Azize’nin setinde geçtiğimiz gün dizinin başarılı oyuncularından Selen Öztürk söylediği şarkı ile sette keyifli dakikalar yaşattı.
14.12.2019 Magazin
Naim Süleymanoğlu filmi oyuncuları kimdir? Naim Süleymanoğlu filmi oyuncu kadrosu!
Naim Süleymanoğlu filmi oyuncuları kimdir? Naim Süleymanoğlu filmi oyuncu kadrosu! Naim Süleymanoğlu’nun hayatının anlatıldığı ‘’Cep Herkülü’’ filmi vizyona girdi. Bugün (22 Kasım) vizyona giren film şimdiden araştırılmaya başlandı. Barış Pirhasan’ın senaryosunu yazdığı, müziklerini Fahir Atakoğlu’nun yaptığı filmin yönetmen koltuğunda Özer Feyzioğlu oturuyor.
22.11.2019 Yaşam
Azize bu akşam başlıyor!
Azize bu akşam başlıyor! Kanal D’nin Süreç Film imzalı yeni dizisi Azize, bu akşam ilk bölümüyle ekranda olacak.
19.11.2019 Kültür Sanat
"İzleyici muhteşem bir hikayeye tanıklık edecek"
"İzleyici muhteşem bir hikayeye tanıklık edecek" Kanal D’nin yeni dizisi Azize’nin ekrana gelmesine sayılı günler kala Hande Erçel ile başrolü paylaşan Buğra Gülsoy, rolü ve Azize ile ilgili konuştu.
14.11.2019 Televizyon
Hande Erçel: Çok iyi partner olduk
Hande Erçel: Çok iyi partner olduk Hande Erçel ile Buğra Gülsoy başrolünü paylaştığı "Azize" 19 Kasım'da ekrana gelecek.
12.11.2019 Magazin
'Azize' iddialı oyuncu kadrosuyla geliyor
'Azize' iddialı oyuncu kadrosuyla geliyor Kanal D ekranlarının merakla beklenen yeni dizisi Azize’nin tüm oyuncuları geçtiğimiz günlerde fotoğraf çekimi için bir araya geldi.
7.11.2019 Televizyon
'Azize'nin yayın tarihi belli oldu!
'Azize'nin yayın tarihi belli oldu! Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi “Azize”nin yayın tarihi belli oldu.
2.11.2019 Televizyon
Azize setinden ilk kareler geldi
Azize setinden ilk kareler geldi Kanal D’nin yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Volkan Kocatürk’ün oturduğu Azize’nin setinden ilk fotoğraflar geldi.
23.10.2019 Televizyon
'Cep Herkülü' için geri sayım!
'Cep Herkülü' için geri sayım! Naim Süleymanoğlu’nun hayatını anlatan 'Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu' filmi 22 Kasım’da vizyona giriyor.
19.10.2019 Televizyon
Azize’nin yeni afişi yayınlandı
Azize’nin yeni afişi yayınlandı Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Azize'nin yeni afişi yayınlandı.
16.10.2019 Televizyon
Azize önceki gün sete çıktı!
Azize önceki gün sete çıktı! Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’in başrollerini paylaştığı Azize, imkânsızlıklara meydan okuyan tutkulu bir aşk hikâyesini izleyiciyle buluşturacak.
12.10.2019 Televizyon
'Çiçero'nun afişi yayınlandı
'Çiçero'nun afişi yayınlandı 2017 yılına 'Ayla', 2018’e 'Müslüm' filmleriyle dikkat çeken yapımcı Mustafa Uslu, 2019’a 'Çiçero' filmiyle giriş yapıyor. 18 Ocak Cuma günü vizyona girecek filmin afişi izleyicilerin beğenisine sunuldu.
3.01.2019 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Selen Öztürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selen öztürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.