Seks Köleliği

Seks Köleliği

Son dakika seks köleliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seks köleliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seks köleliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seks Köleliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seks köleliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 seks köleliği haberi bulunmuştur. Tüm seks köleliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
6 yıl boyunca genelevde çalıştırılan orangutan yatağa zincirle bağlanmış...
6 yıl boyunca genelevde çalıştırılan orangutan yatağa zincirle bağlanmış... Kan donduran hikayenin merkezi Güneydoğu Asya ülkesi Endonezya... Endonezya'da ender bir tür orangutanın 6 yıl boyunca genelevde seks kölesi olarak çalıştırıldığı ortaya çıktı.
28.11.2018 Dünya
Cinsel istismara 4 yıl!
Cinsel istismara 4 yıl! İngiltere'de Leighton Murray ismindeki bir adam 17 yaşındaki bir genç kızı sevgili olduklarına ikna ettikten sonra sattı.
17.06.2021 Dünya
İftardan sonra kadın pazarı!
İftardan sonra kadın pazarı! Kendine "İslam Devleti" adını veren ve tecavüzlerle, "seks köleliği"yle anılan IŞİD örgütü, Ramazan ayında Irak'ta "kadın pazarı" kurdu.
3.07.2015 Dünya
"IŞİD tecavüzü silah olarak kullanıyor"
"IŞİD tecavüzü silah olarak kullanıyor" Uluslararası Af Örgütü (Amnesty International), Irak Şam İslam Devleti'nin (IŞİD) Irak'ta kaçırdığı Ezidi kadınlara yaptığı işkence ve cinsel tacizle ilgili özel rapor hazırladı...
23.12.2014 Dünya
Seks köleliğine karşı ilginç kampanya
Seks köleliğine karşı ilginç kampanya İrlanda’da göçmen bürosu, seks köleliğine zorlanan kadınlara dikkat çekmek için ilginç bir kampanya başlattı.
11.11.2014 Dünya
Korkunç seks köleliği gerçeği!
Korkunç seks köleliği gerçeği! Genelev raporunda çarpıcı sayı...
5.10.2013 Yaşam
‘Seks köleliğine hayır’
‘Seks köleliğine hayır’ KKTC’de ‘gece kulüpleri' protesto edildi
16.01.2013 Yaşam
Seks köleliği protestosu!
Seks köleliği protestosu! KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da protesto...
16.01.2013 Dünya
Gelecek robot fahişelerin!
Gelecek robot fahişelerin! 2050 yılında seks endüstrisinde neler yaşanacağına dair iki bilim insanı araştırma yaptı
19.04.2012 Dünya
Hayat kadınının isyanı
Hayat kadınının isyanı "Yıllarca genelevden geneleve köle gibi satıldık, artık yeter"
29.09.2021 Gündem
Vatandaşlık vaadiyle seks köleliği
Vatandaşlık vaadiyle seks köleliği Kilyos’taki çiftlikte hayvan besiciliği yapan E.Ç., Moldovalı ikizleri 7 yıl seks kölesi yaptı
23.06.2011 Yaşam
Kıbrıs'ta seks köleliği
Kıbrıs'ta seks köleliği Kıbrıs'ta Kuzey ve Güney kesimin en büyük derdi adada zirve yapan seks ticareti
18.10.2010 Dünya
Hayat kadınları 'Genelev açılımı' istedi
Hayat kadınları 'Genelev açılımı' istedi Eski hayat kadınları, kefen giyip, dua edip Başbakan'dan 'Genelev açılımı' istedi
29.09.2021 Gündem
Seks köleliğinin merkezi: Dubai
Seks köleliğinin merkezi: Dubai Daha çok Ukraynalı, Rus, Bulgar, Özbek, Moldovalı, Çinli, Koreli ve Tayvanlılar bulunuyor
8.07.2008 Yaşam
Seks kölesi polis çıktı
Seks kölesi polis çıktı Ukrayna’dan İstanbul’a getirdikleri kadınlara sözleşme imzalatıp seks kölesi yapan çetenin ağına düşen Iechkalova, eski bir polis çıktı
29.09.2021 Gündem
'Seks kölesi' gazeteci neler yaşadı?
'Seks kölesi' gazeteci neler yaşadı? Haber için seks kölelerinin arasına sızan muhabir Yaroslava Tankova, 10 günde bakın neler yaşamış?
4.02.2008 Yaşam
Yanlış anlamışız! Haremdeki kadınlar seks kölesi değilmiş
Yanlış anlamışız! Haremdeki kadınlar seks kölesi değilmiş Batı, haremi kadınlara köle muamelesi yapılan, cinsel fantezilerin yaşandığı bir yer olarak tanıdı. Oysa harem seks köleliği değil. Hürrem ve Kösem Sultan gibi kadınların gücünü göz ardı etmişiz
9.01.2005 Yaşam
'Daha az asalet, daha çok insanlık!'
'Daha az asalet, daha çok insanlık!' 8 dalda Oscar adayı olan '12 Yıllık Esaret'te McQueen, yine kişisel bir hikâye üzerinden yola çıkıp, bu sefer kişisele indirgenemeyecek kadar kalabalık ve geniş bir konu işliyor... Ezgi Altan yazdı!
23.01.2014 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Seks Köleliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seks köleliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.