Sekreter

Sekreter

Son dakika sekreter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sekreter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sekreter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sekreter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sekreter gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.919 sekreter haberi bulunmuştur. Tüm sekreter haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şekip Mosturoğlu: 3 Temmuz ruhu yaşamaktadır
Şekip Mosturoğlu: 3 Temmuz ruhu yaşamaktadır Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'ndaki başkanlık seçimini 1177 oy alan Şekip Mosturoğlu kazandı.
27.04.2024 Fenerbahçe
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür Uluslararası Yapay Zeka Zirvesi'nde Birleşmiş Milletler (BM) AI Danışmanı Neil Sahota, Bahçeşehir Üniversitesi tarafından BAU Future Kampüs'te düzenlenen Future AI Summit 24 Yapay Zeka Zirvesi'nde konuştu. Sahota,"Yapay zekanın olmazsa olmazı veridir, veri yeni petroldür" dedi.
16.04.2024 Gündem
MHP'de  yeni Başkanlık Divanı belli oldu
MHP'de yeni Başkanlık Divanı belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi'nin yeni Merkez Yönetim Kurulu, ilk kez bir araya gedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığındaki toplantıda 15 kişilik Başkanlık Divanı belirlendi.
15.04.2024 Gündem
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
Bakan Koca açıkladı! Sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları belli oldu
Bakan Koca açıkladı! Sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları belli oldu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, KPSS-2024/5 Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel pozisyonlarına yerleştirme sonuçlarının açıklandığını bildirdi. "Aramız hoş geldiniz" diyen Bakan Koca, "27 bin yeni çalışma arkadaşımız bize güç verecek." ifadelerini kullandı.
4.03.2024 Çalışma Hayatı
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor?
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nda yaptığı konuşmada, “Buradan sormak istiyorum, 25 kişi öldürüldüğünde Paris'te kol kola yürüyüş düzenleyen dünya liderleri, bugün ekseriyeti kadın ve çocuk olan 30 bin insan vahşice katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor" dedi.
2.03.2024 Gündem
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: İsrail'in suçlarını başka devlet işlese her türlü yaptırımla karşılaşırdı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: İsrail'in suçlarını başka devlet işlese her türlü yaptırımla karşılaşırdı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in suçları arasında savaş suçları ve soykırım olduğunu belirterek, "Uluslararası topluluğun ateşkes çağrısına rağmen, iki devletli çözüme yönelik çağrılara rağmen herhangi bir etkisi olmadı İsrail üzerinde. Eğer başka bir ülke böyle bir suç işlemiş olsaydı kesinlikle her türlü yaptırımla karşılaşırdı" dedi.
1.03.2024 Gündem
Sinema oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetti
Sinema oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetti Sinema oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetti.
26.02.2024 Magazin
Tekin Bingöl kimdir? Ankara Milletvekili Tekin Bingöl’ün özgeçmişi
Tekin Bingöl kimdir? Ankara Milletvekili Tekin Bingöl’ün özgeçmişi CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl siyasi figürlerden biri olarak merak ediliyor. Partisi tarafından TBMM Başkan adayı olarak da gösterilen Tekin Bingöl kimdir?
22.02.2024 Gündem
Uluslar Ligi'nde kuralar çekildi! Türkiye'nin rakipleri belli oldu
Uluslar Ligi'nde kuralar çekildi! Türkiye'nin rakipleri belli oldu A Milli Futbol Takımı'nın B Ligi'nde mücadele edeceği 2024/25 UEFA Uluslar Ligi kura çekimi heyecanı sona erdi. A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'ndeki rakipleri Galler, İzlanda ve Karadağ oldu.
8.02.2024 Futbol
48. Olağan UEFA Kongresi Paris'te düzenlendi
48. Olağan UEFA Kongresi Paris'te düzenlendi UEFA tarafından bu yıl 48'incisi düzenlenen Olağan UEFA Kongresi, üye federasyon delegelerinin katılımıyla Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirildi.
8.02.2024 Süper Lig
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde rakipleri belli oluyor
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde rakipleri belli oluyor A Milli Futbol Takımı, 2024-2025 UEFA Uluslar Ligi B Ligi'nde mücadele edeceği rakipleri yarın Fransa'nın başkenti Paris'te yapılacak kura çekimi ile belli olacak.
7.02.2024 Süper Lig
Melike'yi öldüren sevgilisi intihar etti; Melike'nin babası da 2'si eşi 3 kadını öldürmüş
Melike'yi öldüren sevgilisi intihar etti; Melike'nin babası da 2'si eşi 3 kadını öldürmüş Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, tartıştığı sevgilisi Zübeyir Yıldız (28) tarafından otomobilinde tabancayla başından vurulan Melike Akpınar (24), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede öldü. Olayın ardından otomobiliyle kaçan Yıldız ise bir süre sonra aynı tabancayı kalbine dayayıp, intihar etti. Öldürülen Melike Akpınar'ın babası Necati Akpınar'ın 2'si nikahlı eşi 3 kadını öldürdüğü ve cezaevinde olduğu öğrenildi.
20.01.2024 Gündem
İstanbul’da taksi, servis ve toplu ulaşıma zam geldi!
İstanbul’da taksi, servis ve toplu ulaşıma zam geldi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Ocak ayı toplantısında İBB bünyesindeki toplu taşıma araçlarına yüzde 18 zam yapılırken taksi, servis ve minibüslere yüzde 28.09 oranında zam yapıldı.
8.01.2024 Ekonomi
Antalya'daki fırtına uçak seferlerini iptal ettirdi
Antalya'daki fırtına uçak seferlerini iptal ettirdi Meteoroloji'nin sağanak uyarısında bulunduğu Antalya'da, saatteki hızı 62 kilometreyi bulan rüzgar etkili oluyor. Konyaaltı Sahili'nde büyük dalgalar oluşurken, bazı vatandaşlar bölgeye gelip, fotoğraf çekti. Türk Hava Yolları 11 seferini iptal ederken, büyükşehir belediyesi bünyesinde kriz masası oluşturuldu.
21.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı basınına Gazze çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı basınına Gazze çağrısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da "Birlikte Gelişmek: Sorumluluklar, Eylemler ve Çözümler" temasıyla gerçekleştirilen “TRT World Forum 2023” programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ''Küresel barışı ve güvenliği sağlamakla mükellef uluslararası kuruluşların sorun çözme kabiliyeti olmadığını bugün daha iyi anlıyoruz'' ifadelerini kullandı. Batı medyasına tepki gösteren Erdoğan, ''Gazze'de 70'i aşkın medya mensubu öldü. Amerika'nın, İngiltere'nin, Fransa'nın, Almanya'nın meşhur gazetecileri nerede?'' açıklamasında bulundu.
8.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı kapsamında resmi ziyarette bulunduğu Yunanistan'da ikili görüşmelerde bulundu. Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ege'yi barış ve işbirliği denizi haline getirelim istiyoruz. Türkiye ve Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla dünyaya örnek olalım arzusundayız" ifadelerine yer verdi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
8.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere Katar'a kritik ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir araya geldi. Erdoğan kritik toplantıda dünyaya önemli mesajlar verdi. Katar ziyareti sonrası Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyonla mücadele ve fiyat istikrarında kararlılık vurgusunda bulundu.
6.12.2023 Gündem
Hasan Arat: Rica ettim, Serdar Adalı da kabul etti
Hasan Arat: Rica ettim, Serdar Adalı da kabul etti Beşiktaş'ın 35. başkanı seçilen Hasan Arat, mazbata töreninde açıklamalarda bulundu. Yönetim kurulundaki isimlerin görev dağılımını açıklayan Arat, başkanlık yarışındaki rakibi Adalı ile arasında geçen diyaloğu da anlattı.
5.12.2023 Beşiktaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail tepkisi: Batı katliamlara kör ve sağır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail tepkisi: Batı katliamlara kör ve sağır İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesinin (İSEDAK) 39. Bakanlar Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şu anda Gazze kasabı olan Netanyahu, bir savaş suçlusu olmanın ötesinde kesinlikle Gazze kasabı olarak aynı Miloseviç nasıl yargılandıysa, bu yargılanacaktır. Gazze’nin yeniden imarıyla ilgili hazırlıklara da şimdiden başlamalıyız. İsrail’in Gazze’yi insansızlaştırma politikalarına karşı da çok net bir duruş sergilemeliyiz. Farklı hevesler peşinde koşan İsrailli yöneticilere şu gerçeği bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Gazze, bir Filistin toprağıdır. Gazze Filistinlilerindir, ebediyen de öyle kalacaktır" dedi. 
4.12.2023 Gündem
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Ercan 'Büyük bir deprem olabilir' dedi ve tarih aralığı verdi
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Ercan 'Büyük bir deprem olabilir' dedi ve tarih aralığı verdi Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde Türk bilim insanı ve yüksek jeofizik mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan tarafından “Deprem Neden Yıkıyor?” konulu konferans gerçekleştirildi. Konferansta Prof. Dr. Ercan, büyük deprem olan bölgelerde aynı büyüklükte depremlerin olabileceğini vurgulayarak, 2035 ile 2045 yılları arasında Erzincan’da büyük bir deprem olabileceğini ifade etti.
26.11.2023 Gündem
Devlet hastanesinde kayıt dışı estetik skandalı
Devlet hastanesinde kayıt dışı estetik skandalı Diyarbakır'da Bismil Devlet Hastanesi'nde kayıt dışı burun estetiği yapıp hastalardan para aldığı belirlenen 2'si doktor, 4 kişi gözaltına alındı.
21.11.2023 Gündem
Elena Clemente kimdir? MasterChef konuğu İtalya Başkonsolosu kaç yaşında, evli mi?
Elena Clemente kimdir? MasterChef konuğu İtalya Başkonsolosu kaç yaşında, evli mi? MasterChef konuğu İtalya Başkonsolosu Elena Clemente kimdir, kaç yaşında, evli mi?  İtalya İstanbul Başkonsolosu Elena Clemente MasterChef All Star'a konuk oldu. İtalyan Mutfağı Haftası'na özel İtalyan yemekleri programda yapılacak. Peki, İtalya İstanbul Başkonsolosu Elena Clemente kimdir, kaç yaşında?
16.11.2023 Televizyon
BM'den “insanlık adına” Gazze’de ateşkes çağrısı
BM'den “insanlık adına” Gazze’de ateşkes çağrısı Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, “insanlık adına” Gazze’de ateşkes çağrısında bulundu.
14.11.2023 Dünya
Emekli kadına SGK'dan büyük şok! Haklı olduğu yıllar sonra anlaşıldı
Emekli kadına SGK'dan büyük şok! Haklı olduğu yıllar sonra anlaşıldı Bursa’da 2012'de Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan emekli olan Tülay Atasoy'un (51) maaşı, 36 ay aldıktan sonra kesilip, geri ödemesi için dava açıldı. Hayatının şokunu yaşayan kadın bu süreçte kansere yakalanıp, 2022'de hayatını kaybetti. Atasoy'un davası, ölümünden 1 yıl sonra sonuçlandı ve haklı olduğu ortaya çıktı.
5.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sekreter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sekreter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.