Şehzadeler

Şehzadeler

Son dakika şehzadeler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şehzadeler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şehzadeler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şehzadeler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şehzadeler gelişmeleri de dahil olmak üzere 321 şehzadeler haberi bulunmuştur. Tüm şehzadeler haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlk kiraz hasat edildi! Beklenen fiyat açıklandı
İlk kiraz hasat edildi! Beklenen fiyat açıklandı Kuzey yarımkürenin ilk kirazının yetiştiği Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde üreticiler, bu yıl rekolte ve fiyatlardan umutlu olduklarını belirterek, fiyatların 100-150 TL bandının altına düşmemesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağım
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağım CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı namazını memleketi Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Hatuniye Camii'nde kıldı.
10.04.2024 Gündem
Manisa'da 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: Manisa Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı?
Manisa'da 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: Manisa Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bazı şehirlerde kıran kırana rekabete neden oldu. Manisa Büyükşehir ve ilçelerde kazanan partiler ve isimler Manisali vatandaşların merak konusu olmaya devam ediyor. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı Türkiye'de 5 yıllık yerel yöneticiler bu seçimle belirlendi. Manisa, Büyükşehir dahil ilçe belediyelerinde AK Parti'nin üstünlüğü görüldü. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı CHP'li Ferdi Zeyrek kazandı. İşte Manisa'da Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler...
2.04.2024 Gündem
Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk yaşandı
Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk yaşandı Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk defa resmi olmayan sonuçlara göre CHP birinci parti oldu.
31.03.2024 Gündem
Manisa yerel seçim sonuçları 2024: Manisa belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Manisa'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Manisa yerel seçim sonuçları 2024: Manisa belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Manisa'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Manisa geldi. Manisa yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Manisa'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Manisa belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Manisa yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik Manisa'da, kaçırmaya çalıştığı üniversite öğrencisi Hilal Sultan Kırgöz'ü (21) sırtından tabancayla ateş edip öldüren direksiyon eğitmeni Önder Lafçı'nın (45) yargılandığı davada, Kırgöz'ün ailesi Lafçı'ya fiziki müdahalede bulundu. Lafçı'nın ailesinin söylemleri üzerine mahkeme salonundaki gerginlik dışarıya da taştı. Polisin müdahalesiyle gerginlik son bulurken, anne Zeynep Kırgöz, "Bayram geliyor, herkes sevdiklerine gidecek, ben nereye gideceğim? Mezara gideceğim. Hayallerimin hepsi elimden alındı, kızımı toprağa koydum" dedi.
19.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya net konuştu: "Uyuşturucu tacirlerine hayatı dar edeceğiz"
Bakan Yerlikaya net konuştu: "Uyuşturucu tacirlerine hayatı dar edeceğiz" İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 60 günde uyuşturucu tacirlerine karşı 33 bin 295 operasyon düzenlediklerini, bu operasyonlar sonucunda 4 bin 30 şahsın tutuklandığını söyledi. Bakan Yerlikaya, "Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Sokak sokak peşlerindeyiz. Vatandaşlarımızı zehirlemeye çalışanlara hayatı dar edeceğiz" dedi.
5.08.2023 Gündem
Manisa seçim sonuçları 2023 açıklandı! 14 Mayıs Manisa Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı
Manisa seçim sonuçları 2023 açıklandı! 14 Mayıs Manisa Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı Manisa seçim sonuçları 2023 secim2023.gazetevatan.com adresinde yer aldı. Türkiye sandık başına gitti. 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimler Manisa'da Yunus Emre ve Şehzadeler ilçelerinde de heyecanla takip edildi. Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu isimleri cumhurbaşkanı olmak için yarıştı. Manisa'nın ilçelerinde seçim sonuçları da canlı olarak haberimizde yer aldı. İşte anbean takip edilen 14 Mayıs genel seçim sonuçları, cumhurbaşkanı oy sayıları ve ittifakların oy oranları gazete vatan seçim 2023 sayfasında...
14.05.2023 Gündem
Sezonun ilk kirazı açık artırmayla 800 TL'den satıldı!
Sezonun ilk kirazı açık artırmayla 800 TL'den satıldı! Manisa'da hasat edilen sezonun ilk erkenci kirazının kilosu 800 TL'den alıcı buldu. İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, "Manisa, kirazda önemli bir merkez. En önemli özelliği; Türkiye'nin ve kuzey yarım kürenin ilk kirazını çıkartıyoruz" dedi.
19.04.2023 Ekonomi
Ev kirasını 1 yıllık peşin ödeyen genç kadına şok! Başına gelmeyen kalmadı
Ev kirasını 1 yıllık peşin ödeyen genç kadına şok! Başına gelmeyen kalmadı Manisa’da eylül ayında bir firmadan kiraladıkları ve 1 yıllık kirasını peşin verdikleri dairelerine 7 aydır giremeyen Eda Demir isimli genç kadın, hukuk mücadelesi başlattı. Kendilerine bir muhatap bulamadıklarını kaydeden mağdur kiracı Eda Demir, aylardır yaşadıkları çıkmazı anlattı.
12.04.2023 Yaşam
Eski eşini sokak ortasında vahşice katletmişti! Savunması pes dedirtti
Eski eşini sokak ortasında vahşice katletmişti! Savunması pes dedirtti Manisa'da eski eşini sokak ortasında tüfekle vurduktan sonra kendi çenesine tüfeği dayayarak intihara teşebbüs eden cani kocanın mahkemedeki savunması pes dedirtti. Öldürdüğü eski eşinin kendisini tahrik ettiğini iddia eden Ali Alkan, “Hala da çok seviyorum. Ama ona yaranamadım” dedi.
23.03.2023 Yaşam
Eski eşini öldürmüştü: 'Evleneceğim' dedi, ben de ateş ettim
Eski eşini öldürmüştü: 'Evleneceğim' dedi, ben de ateş ettim Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde eski eşini sokak ortasında tüfekle vurduktan sonra kendi çenesine tüfeği dayayarak intihara teşebbüs eden cani adamın ifadesine ulaşıldı. Suçlamaları kabul eden Ali Alkan, eski eşi Hülya Alkan'ın başka bir kişiyle evlenmeyi planladığı için öldürdüğünü söylediği ve "Öldürmeden ona evlenmemesini söyleyecektim. Eğer bunu kabul etseydi, öldürmekten vazgeçecektim. Hülya'ya 'evlenme' dedim. O da 'evleneceğim' dedi. Ben de bunun üzerine av tüfeğiyle ateş ettim" ifadelerini kullandığı öğrenildi.
15.03.2023 Yaşam
Üniversite öğrencisi Hilal'i sırtından tabancayla vurarak öldüren direksiyon eğitmeni için istenen ceza belli oldu
Üniversite öğrencisi Hilal'i sırtından tabancayla vurarak öldüren direksiyon eğitmeni için istenen ceza belli oldu Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, üniversite öğrencisi Hilal Sultan Kırgöz'ü (21) kaçırmaya çalışırken sırtından tabancayla öldüren direksiyon eğitmeni tutuklu Önder Lafçı (45) hakkında müebbet ve 17 yıla kadar hapis cezası istendi. İddianamede, olayda yardım ettiği ileri sürülen diğer tutuklu sanık Muhammed Çatak'ın (39) 15 yıla kadar, Lafçı'yı yakalanmasını önlemek için kayırdığı öne sürülen Cumali C.'nin (36) ise 5 yıla kadar hapisleri talep edildi.
14.03.2023 Gündem
AK Partili isim partisinin oy oranını açıkladı
AK Partili isim partisinin oy oranını açıkladı AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, "Bugün itibarıyla genel merkezimizin yaptırdığı anketlerde, en kötü anketi söylüyorum, Türkiye genelinde yüzde 40-41'in altına düşmedik" dedi.
27.12.2022 Gündem
15 yıldır atıl duran köy okulu yaşam merkezine dönüştürüldü
15 yıldır atıl duran köy okulu yaşam merkezine dönüştürüldü Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde 15 yıldır atıl halde bulunan Hamzabeyli Mahallesi'ndeki ilkokul, Şehzadeler Belediyesinin de katkılarıyla Manisa’nın ilk köy yaşam merkezine dönüştürüldü. Merkezde açılan kurslara katılan kadınlar boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirirken, bir yandan da aldıkları eğitim sayesinde ortaya çıkardıkları ürünlerin satışını yaparak, aile ekonomilerine katkı sağlamayı planlıyor.
12.12.2022 Eğitim
15 yıldır atıl duran köy okulu yaşam merkezine dönüştürüldü
15 yıldır atıl duran köy okulu yaşam merkezine dönüştürüldü Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde 15 yıldır atıl halde bulunan Hamzabeyli Mahallesi'ndeki ilkokul, Şehzadeler Belediyesinin de katkılarıyla Manisa’nın ilk köy yaşam merkezine dönüştürüldü. Merkezde açılan kurslara katılan kadınlar boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirirken, bir yandan da aldıkları eğitim sayesinde ortaya çıkardıkları ürünlerin satışını yaparak, aile ekonomilerine katkı sağlamayı planlıyor.
12.12.2022 Eğitim
MHP Manisa İl Başkanı Öner hayatını kaybetti
MHP Manisa İl Başkanı Öner hayatını kaybetti  MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner (52), evinde geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
20.11.2022 Siyaset
Sokak ortasında vahşet! Eşini öldürüp başında böyle bekledi
Sokak ortasında vahşet! Eşini öldürüp başında böyle bekledi Manisa'da Ali Alkan (40), takip ettiği boşanma aşamasındaki Hülya Alkan'ı (41) pompalı tüfekle göğsünden vurdu. Yaralanan eşinin başında bir süre ağılayan Alkan, ardından tüfeğin namlusunu çenesinin altına dayayıp tetiği çekti. Ağır yaralanan Ali Alkan'ın eşinin başında ağladığı anlar, cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.
18.11.2022 Yaşam
Eşini katleden adamın paylaşımları dikkat çekti! 'Ölüm ne garip şey anne'
Eşini katleden adamın paylaşımları dikkat çekti! 'Ölüm ne garip şey anne' Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi tarafından sokak ortasında vurulan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cinayetin detayları ortaya çıktı. Eski eşi Hülya Alkan'ı pompalı tüfekle vuran cani koca Ali Alkan'ın sosyal medya hesaplarında yaklaşık bir aydır "ölüm" ile ilgili paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı.
17.11.2022 Yaşam
Ekber ve Erşed Sistemi Nedir, Özellikleri Nelerdir? Hangi Padişah Zamanında Başlatılmıştır?
Ekber ve Erşed Sistemi Nedir, Özellikleri Nelerdir? Hangi Padişah Zamanında Başlatılmıştır? Ekber ve erşed sistemi şehzadelerle ilgili olan ve Osmanlı döneminde uygulanan bir sistemdir. Ekber ve erşed sistemi ile en büyük şehzadenin tahta çıkması kararlaştırılmıştır.
8.11.2022 Eğitim
Manisa’da eşi tarafından bıçaklanan kadın hayatını kaybetti
Manisa’da eşi tarafından bıçaklanan kadın hayatını kaybetti Manisa’da, eşini bıçaklayarak öldüren Zafer Zeybek (65), cinayetin hemen ardından apartman yöneticiliğini bırakmak için evrakları götürdüğü komşusunun ihbarı üzerine yakalandı.
23.10.2022 Yaşam
İbrahim Tatlıses, Muğla'nın ardından Manisa'da da tekerlekli sandalyeyle konser verdi
İbrahim Tatlıses, Muğla'nın ardından Manisa'da da tekerlekli sandalyeyle konser verdi Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında ayak tarak kemiklerinde kırıklar olan İbrahim Tatlıses, Muğla’nın ardından Manisa’da da tekerlekli sandalyeyle konser verdi. Seslendirdiği şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Tatlıses, kaza sonrası hastaneden kaçtığını anlatması ise güldürdü.
8.09.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan üzüm hasadı yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan üzüm hasadı yaptı Toplu açılış töreni ve 2022 yılı kuru üzüm fiyatını açıklamak üzere Manisa'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan miting öncesi helikopterle indiği Manisa 19 Mayıs Stadyumundan Şehzadeler ilçesine bağlı Güzelköy Mahallesinde bir üzüm bağına giderek üreticilerle buluştu.
20.08.2022 Gündem
Sıfır otomobili arıza yapmıştı! 7 yıl sonra güzel haber
Sıfır otomobili arıza yapmıştı! 7 yıl sonra güzel haber Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, aldığı sıfır otomobil arızalanınca otomotiv bayisine dava açan Necip Kandemir (36), 7 yıl sonra hukuk mücadelesini kazandı. Manisa İcra Hukuk Mahkemesi, firmanın, Kandemir'e 408 bin 200 TL ödemesine hükmetti. Kandemir, "Araç, 8 bin kilometredeyken arıza yaptı. Değiştirmedikleri için mahkemeye başvurdum. Sonunda davayı kazandık" dedi. 
18.08.2022 Yaşam
Nif Çayı, kamyondan dökülen atıklar nedeniyle kırmızı akmış
Nif Çayı, kamyondan dökülen atıklar nedeniyle kırmızı akmış Manisa'da kırmızıya dönen Nif Çayı'na, iki noktada kamyondan atık döküldüğü belirlendi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nce sudan alınan numunelerle ilgili inceleme sürerken, kamyon ve şoförün belirlenmesi için çalışma başlatıldı.
27.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Şehzadeler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şehzadeler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.