Şehzadeler İlçesi

Şehzadeler İlçesi

Son dakika Şehzadeler İlçesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şehzadeler İlçesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şehzadeler İlçesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şehzadeler İlçesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şehzadeler ilçesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 şehzadeler ilçesi haberi bulunmuştur. Tüm şehzadeler ilçesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sezonun ilk kirazı açık artırmayla 800 TL'den satıldı!
Sezonun ilk kirazı açık artırmayla 800 TL'den satıldı! Manisa'da hasat edilen sezonun ilk erkenci kirazının kilosu 800 TL'den alıcı buldu. İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, "Manisa, kirazda önemli bir merkez. En önemli özelliği; Türkiye'nin ve kuzey yarım kürenin ilk kirazını çıkartıyoruz" dedi.
19.04.2023 Ekonomi
Sokak ortasında vahşet! Eşini öldürüp başında böyle bekledi
Sokak ortasında vahşet! Eşini öldürüp başında böyle bekledi Manisa'da Ali Alkan (40), takip ettiği boşanma aşamasındaki Hülya Alkan'ı (41) pompalı tüfekle göğsünden vurdu. Yaralanan eşinin başında bir süre ağılayan Alkan, ardından tüfeğin namlusunu çenesinin altına dayayıp tetiği çekti. Ağır yaralanan Ali Alkan'ın eşinin başında ağladığı anlar, cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.
18.11.2022 Yaşam
Manisa’da eşi tarafından bıçaklanan kadın hayatını kaybetti
Manisa’da eşi tarafından bıçaklanan kadın hayatını kaybetti Manisa’da, eşini bıçaklayarak öldüren Zafer Zeybek (65), cinayetin hemen ardından apartman yöneticiliğini bırakmak için evrakları götürdüğü komşusunun ihbarı üzerine yakalandı.
23.10.2022 Yaşam
Cami bahçesinde sır cinayet
Cami bahçesinde sır cinayet Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, caminin bahçesindeki bankta poğaça yerken kimliği belirsiz kişinin silahlı saldırısına uğrayan İlkay Kaplan (33), hayatını kaybetti.
15.05.2022 Yaşam
Kiraz fiyatları düştü! 'Ürün çok, 10 TL’ye kadar geriler'
Kiraz fiyatları düştü! 'Ürün çok, 10 TL’ye kadar geriler' Sezonun ilk kirazının sembolik olarak 700 TL’den satıldığı Manisa’daki kiraz pazarında kiraz fiyatları 40 TL ila 80 TL arasında değişiyor. Kiraz arttıkça fiyatlar aşağıya doğru düşerken Manisa’ya İstanbul’dan gelen tüccarlar 10 gün içinde kiraz fiyatlarının 10 TL’ye kadar düşebileceğini söyledi.
6.05.2022 Ekonomi
‘Karnıyarık’ Ece Melisa’nın sonu oldu! Anne ve diğer çocuğu tedavi altında: 'Eşime ilaç verdiler, çocuklarıma vermediler'
‘Karnıyarık’ Ece Melisa’nın sonu oldu! Anne ve diğer çocuğu tedavi altında: 'Eşime ilaç verdiler, çocuklarıma vermediler' İzmir'de bir restoranda yedikleri yemek sonrası annesi ve kardeşiyle birlikte rahatsızlanan Ece Melisa Mercankaya'nın (6) kaldırıldığı hastanede 4 gün sonra yaşamını yitirmesi ile ilgili olarak Didim Devlet Hastanesi başhekim ve doktorları ile lokanta hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Mercankaya'nın annesi ve kardeşiyle yemekte karnıyarık yedikleri öğrenildi. Acılı baba Cihan Mercankaya ise olayı anlatırken, 'Eşime ilaç verdiler o kurtuldu. Çocuklarıma ilaç vermediler. 3 saat sonra bizi taburcu ettiler. Kızımı kurtarabilirlerdi. Arabamız vardı. Bizi yönlendirselerdi başka hastaneye giderdik. Bize 'çocuğun iyi' dendi ama çocuğum öldü. Kızım sapasağlamdı, hiçbir rahatsızlığı da yoktu.' şeklinde konuştu.
20.04.2022 Gündem
Manisa'da eğlence mekanı önünde silahlı kavga; 3 yaralı
Manisa'da eğlence mekanı önünde silahlı kavga; 3 yaralı MANİSA'nın Şehzadeler ilçesinde, bir eğlence mekanı önünde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. Polis olaya karışan 2 şüpheliyi gözaltına aldı.
20.03.2022 Yaşam
Hibe veriliyor! Bakan iki müjdeyi birden duyurdu, 572 milyon lira...
Hibe veriliyor! Bakan iki müjdeyi birden duyurdu, 572 milyon lira... Hibe veriliyor, bakan iki müjdeyi birden paylaştı. Tarım, hayvancılık, ormancılık, gıda ve su ürünleri alanından üretim yapan herkesi ilgilendiriyor. Kendi işini kurmak isteyenlere güzel haber geldi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli kırsal kalkınmaya destek sağlayacak iki yeni müjdeyi daha paylaştı. Bakan Pakdemirli, 4 ilde pilot olarak uygulanan ‘Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi’nin 2022-2024 yılları arasında ülke geneline yayılacağını ve IPARD 11’inci Proje Çağrısına çıkıldığını ve çağrı kapsamında toplam 572 milyon TL hibe vereceklerini duyurdu.
14.01.2022 Ekonomi
Ortalığı savaş alanına çeviren kaza! Çok sayıda yaralı var
Ortalığı savaş alanına çeviren kaza! Çok sayıda yaralı var Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce refüje ardından da reklam panosuna çarparak durabilen servis minibüsünün sürücüsü ile yolcu olarak bulunan 17 tarım işçisi hafif yaralandı.
5.09.2021 Yaşam
Lise öğrencisi Songül'den 9 gündür haber alınamıyor
Lise öğrencisi Songül'den 9 gündür haber alınamıyor Manisa'da okula gitmek için evden çıktıktan sonra ortadan kaybolan lise öğrencisi Songül Yoluk'tan (16), 9 gündür haber alınamıyor. Yoluk’un babası Tacettin Yoluk (50), "Hayatından endişe ediyoruz. Lütfen kendini de bizi de perişan etme. Allah rızası için evine dön" diyerek kızına çağrıda bulundu.
7.04.2021 Gündem
6 ildeki bazı yerler 'sit alanı' ilan edildi
6 ildeki bazı yerler 'sit alanı' ilan edildi Antalya, Isparta, Balıkesir, Burdur, Afyon ve Nevşehir'deki bazı yerler, 1 ila 3'üncü derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edildi.
23.08.2020 Gündem
Kedi tartışması sonucu annesini öldürdü
Kedi tartışması sonucu annesini öldürdü Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde evde cesedi bulunan kadının, oğlu tarafından öldürüldüğü tespit edildi.
4.07.2020 Yaşam
Manisa Şehzadeler TOKİ kura sonuçları - Manisa Şehzadeler TOKİ çekilişi (400 konut) kura sonuçları isim listesi!
Manisa Şehzadeler TOKİ kura sonuçları - Manisa Şehzadeler TOKİ çekilişi (400 konut) kura sonuçları isim listesi! Manisa İli Şehzadeler İlçesi 400 / 100000 Konut Toplukonut Projesi Manisalılar tarafından merak ediliyor. Manisa Şehzadeler TOKİ çekilişi ile, 2+1 400 konutun hak sahibi belli olacak. 400 konutun hak sahibinin belirleneceği TOKİ Manisa Şehzadeler kura sonuçları, saat 13.00’te noter huzurunda canlı olarak çekilecek. TOKİ’nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılacak çekiliş ile 400 kişi konutun sahibi belli olacak. Peki, TOKİ Manisa Şehzadeler TOKİ kura isim listesi 2020 nasıl öğrenilir? İşte Manisa Şehzadeler TOKİ 2020 kura çekilişi ve TOKİ Manisa Şehzadeler kura sonuçları sorgulama…
17.06.2020 Gündem
Manisa'da genç kız sokak ortasında öldürüldü!
Manisa'da genç kız sokak ortasında öldürüldü! Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde sabah işe gitmek için kız arkadaşıyla servise doğru hareket eden genç kız, sokak ortasında pompalı tüfekle 5 el ateş edilerek öldürüldü.
28.05.2020 Gündem
13 gün sonra eve dönen Ayşe: Kaçırıldım, uyuşturucu verdiler
13 gün sonra eve dönen Ayşe: Kaçırıldım, uyuşturucu verdiler Manisa'da yaşayan ve arkadaşıyla görüşmek üzere annesinden izin alarak evden ayrıldıktan sonra ortadan kaybolan Ayşe Ceylin S. (14), 13 gün sonra evine döndü. Kaçırıldığını söyleyen Ayşe Ceylin S., Bir evde zorla tutuldum. Uyuşturucu verdiler. Kendi imkanlarımla bir fırsatını bularak kaçtım dedi.
25.03.2020 Gündem
Bomba sanıldı, gerçeği öğrenen herkes şaşkına döndü...
Bomba sanıldı, gerçeği öğrenen herkes şaşkına döndü... Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde işlek bir caddede üzerinde kablolar ve içinde sıvı bulunan şişeler polisi alarma geçirdi. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alınırken, çöpün yanına bırakılan bomba görünümlü düzeneğin bir lisede öğrenciler tarafından yıl içerisinde yapılan deney düzeneği olduğu ve temizlik sırasında çöpün yanına bırakıldığı ortaya çıktı.
8.07.2019 Gündem
Av tüfeğini temizlerken kendini vurdu
Av tüfeğini temizlerken kendini vurdu Manisa'da bir kişi temizlediği av tüfeğinin ateş alması sonucu yaralandı.
4.12.2018 Yaşam
Manisa'da yakalandı! Yürüyen kadını arkasından çekti
Manisa'da yakalandı! Yürüyen kadını arkasından çekti Manisa'da caddede yürüyen bir kadının videosunu çektiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
11.10.2018 Yaşam
Manisa'da uyuşturucu operasyonunda çatışma: 1 ölü
Manisa'da uyuşturucu operasyonunda çatışma: 1 ölü Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince saat 18.30 sıralarında Kuşlubahçe Mahallesi’nde bir adrese düzenlenen narkotik operasyonda silahla karşılık verilmesi neticesinde 1 kişi öldü 1 kişi de sağ olarak ele geçirildi.
12.07.2018 Gündem
Kayıp gencin cesedi kanalda bulundu
Kayıp gencin cesedi kanalda bulundu Manisa'da 4 gündür kayıp olan 17 yaşındaki gencin cesedi evinin yakınındaki sulama kanalında bulundu.
9.03.2018 Yaşam
Atama bekliyordu iş kazasında öldü
Atama bekliyordu iş kazasında öldü “Hep iyi olacağım derdim.. İyi olursam insanlar tarafından sevilecek, kabul görecektim..” Sosyal medyada bu sözleri paylaşmıştı 26 yaşındaki Hasan.. Öğretmen olmak istiyordu.. Atanamadı.. Fabrikada geçirdiği iş kazasında öldü.
24.02.2018 Yaşam
Okan Buruk, Beşiktaş maçından umutlu
Okan Buruk, Beşiktaş maçından umutlu Süper Lig'in 12. haftasında 17 Kasım Cuma günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Teleset Mobilya Akhisarspor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
14.11.2017 Futbol
Manisa'da deprem!
Manisa'da deprem! Manisa'nın Saruhanlı İlçesi'nde Richter ölçeğine göre, 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İzmir'de de hafif hissedildi.
29.09.2021 Gündem
Bebek cesedi sanıldı, kedi ölüsü çıktı
Bebek cesedi sanıldı, kedi ölüsü çıktı MANİSA'nın Şehzadeler İlçesi'nde, belediyenin park ve bahçe işçisinin toprağın içinde gömülü olarak bulduğu ve bebek bedeni sanılan cesedin, bir kediye ait olduğu belirlendi.
26.09.2017 Yaşam
Karasevda operasyonu
Karasevda operasyonu Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Şehitler Mahallesi’nde yaşayan E.M., 31 Ağustos akşamı ailesiyle bayram ziyareti için babaanne ve dedesinin Saruhanlı ilçesindeki evine gitti. Ailesiyle gece orada kalan E.M, sabah yatağında bulunamadı.
6.09.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Şehzadeler İlçesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şehzadeler ilçesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.