Şehir Tiyatrosu

Şehir Tiyatrosu

Son dakika Şehir Tiyatrosu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şehir Tiyatrosu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şehir Tiyatrosu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şehir Tiyatrosu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şehir tiyatrosu gelişmeleri de dahil olmak üzere 371 şehir tiyatrosu haberi bulunmuştur. Tüm şehir tiyatrosu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti Türk sineması ve dizilerin usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti. Acı haber sonrası kızı Sibel Aybar açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Magazin
Seda Fettahoğlu kimdir (oynadığı diziler), neden öldü? Çocuklar Duymasın yıldızı Seda Fettahoğlu kaç yaşında öldü, evli mi, çocuğu var mı?
Seda Fettahoğlu kimdir (oynadığı diziler), neden öldü? Çocuklar Duymasın yıldızı Seda Fettahoğlu kaç yaşında öldü, evli mi, çocuğu var mı? İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu hayatını kaybetti. Fettahoğlu'nun cenazesi Beyoğlu'nda bir parkta bulundu. İstanbul Şehir Tiyatrosu hesabından yapılan açıklamada, 'Tiyatromuzun değerli oyuncusu, canımız, Seda Fettahoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Şehir Tiyatrosu ailemizin, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun.' mesajı paylaşıldı. Seda Fettahoğlu Çocuklar Duymasın, Yalan Dünya, Doktorlar yapımlarında da yer almıştı. Peki, Seda Fettahoğlu kimdir, ölüm nedeni belli oldu mu, kaç yaşında ve neden öldü? Oyuncu Fettahoğlu evli mi, çocuğu var mı?
28.09.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulundu! Son mesajı ortaya çıktı...
Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulundu! Son mesajı ortaya çıktı... Tiyatro dünyasının ünlü ismi Seda Fettahoğlu hayatını kaybetti. İstanbul Şehir Tiyatrosu hesabından yapılan açıklamada, 'Tiyatromuzun değerli oyuncusu, canımız, Seda Fettahoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Şehir Tiyatrosu ailemizin, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun.' mesajı paylaşıldı.
27.09.2023 Magazin
Sergen Deveci kimdir? Sergen Deveci’nin sağlık durumu nasıl?
Sergen Deveci kimdir? Sergen Deveci’nin sağlık durumu nasıl? Amasya'nın Merzifon ilçesinde trafik kazası yapan 'Baş Belası' tiyatro ekibinde yer alan Sergen Deveci, Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, ambulanslarla Merzifon ve Suluova'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Sergen Deveci’nin durumu ciddiyetini koruyordu. Hastaneden alınan bilgiye göre; kazada yaralanan Sergen Deveci yapılan müdahalelerin ardından hayati tehlikeyi atlattı. Vücudunda kırıklar olan Deveci'nin bilinci açık olduğu, kontrol amaçlı yoğun bakımda tutulduğu öğrenildi. Peki, Sergen Deveci kimdir, kaç yaşında? Sergen Deveci’nin sağlık durumu nasıl? Trafik kazası geçiren tiyatrocu Sergen Deveci nasıl, sağlık durumu iyi mi? İşte Sergen Deveci ile ilgili detaylar…
21.11.2022 Magazin
Çınar Çıtanak kimdir, kaç yaşında, nereli? Başak Gümülcinelioğlu ve Çınar Çıtanak nikah masasına oturuyor!
Çınar Çıtanak kimdir, kaç yaşında, nereli? Başak Gümülcinelioğlu ve Çınar Çıtanak nikah masasına oturuyor! Başak Gümülcinelioğlu Çınar Çıtanak ile bugün dünyevine giriyor. Peki, Çınar Çıtanak kimdir, kaç yaşında, nereli?
8.10.2022 Magazin
İBB Şehir Tiyatroları programı! Hamlet, Cadı Kazanı, Oscar, Fosforlu Cevriye, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım Şehir Tiyatroları 2022-2023 repertuvarı!
İBB Şehir Tiyatroları programı! Hamlet, Cadı Kazanı, Oscar, Fosforlu Cevriye, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım Şehir Tiyatroları 2022-2023 repertuvarı! İBB Şehir Tiyatroları, yeni sezon repertuvarını, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde düzenlediği bir toplantıyla basın mensupları ve kültür-sanat camiasıyla paylaştı. İşte Şehir Tiyatroları 2022-2023 repertuvarı…
20.09.2022 Kültür Sanat
Dünya Tiyatro Günü kutlandı!
Dünya Tiyatro Günü kutlandı! Mersin'de 'Dünya Tiyatro Günü' tiyatro oyuncularının katıldığı yürüyüş ve bir birinden renkli ekinliklerle kutlandı.
27.03.2022 Kültür Sanat
Bodrum Belediyesi’nin öğrencilere ücretsiz tiyatro etkinliği yoğun katılım ile sürüyor.
Bodrum Belediyesi’nin öğrencilere ücretsiz tiyatro etkinliği yoğun katılım ile sürüyor. Bodrum Belediyesi ve Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliği ile başlatılan “Öğrencilere Ücretsiz Tiyatro” Programı Kapsamında, Bodrum Belediye Şehir Tiyatrosu’nun Harikalar Mutfağı adlı çocuk oyununun gösterimine Atatürk İlköğretim Okulu, Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu, Amiral Turgutreis okulu olmak üzere toplamda 350 öğrenci katıldı.
23.03.2022 Kültür Sanat
Kadınlar Günü’nde ulaşım ücretsiz mi? İstanbulkart Mobil uygulaması nasıl indirilir? Metrobüs ve otobüs seferleri ücretsiz mi?
Kadınlar Günü’nde ulaşım ücretsiz mi? İstanbulkart Mobil uygulaması nasıl indirilir? Metrobüs ve otobüs seferleri ücretsiz mi? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) duyurdu! Tüm kadınlara ücretsiz olacak! İBB, 8 Mart Kadınlar Günü’nü ücretsiz toplu ulaşımla kutlayacak. Peki, Kadınlar Günü’nde ulaşım ücretsiz mi? İstanbulkart Mobil uygulaması nasıl indirilir? Metrobüs ve otobüs seferleri ücretsiz mi?
6.03.2022 Gündem
Bodrum Tohum Takas Şenliği’nde ata tohumları el değiştirdi
Bodrum Tohum Takas Şenliği’nde ata tohumları el değiştirdi Muğla ilçeleri yanı sıra çevre illerden gelen tohum standı açan katılımcılar ile renkli görüntülere sahne olan tohum takas şenliğinde, vatandaşlar ata tohumları ile tanıştı. Ata tohumu olan karpuz, çıtır büyük domates, bamya, ince patlıcan, mısır, gibi yerel tohumlar minik poşetler içerisinde takas edildi.
3.03.2022 Yaşam
Metin Çekmez, ağabeyi Dinçer Çekmez ile aynı kaderi paylaştı
Metin Çekmez, ağabeyi Dinçer Çekmez ile aynı kaderi paylaştı Türkiye'nin yakından tanıdığı usta oyuncu Metin Çekmez, tedavi gördüğü Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Bugün Kuşadası'nda toprağa verilecek oyuncu, 2013 yılında vefat eden ağabeyi Dinçer Çekmez ile aynı kaderi paylaştı.
26.08.2021 Magazin
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri! Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nedret Güvenç 90 yaşında hayatını kaybetti. Nedret Güvenç, 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almış, Türkiye'nin 2009 Dünya Tiyatro Günü bildirisini yazmıştı. Peki, Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
1.08.2021 Gündem
Nedret Güvenç hayatını kaybetti
Nedret Güvenç hayatını kaybetti Usta sanatçı Nedret Güvenç, 90 yaşında yaşamını yitirdi
31.07.2021 Magazin
Şehir Tiyatroları’nda taciz skandalı!
Şehir Tiyatroları’nda taciz skandalı! Oyuncu Uğur Arda Aydın hakkında arka arkaya şok suçlamalar var. Aydın’ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’ndan meslektaşları olan Nazife Aksoy ve Mana Alkoy’u defalarca taciz ettiği ortaya çıktı.
26.11.2020 Magazin
Şener Şen hastaneye kaldırıldı
Şener Şen hastaneye kaldırıldı Yeni tip korona virüs (Covid-19) testi pozitif çıkan Şener Şen'in 3 gün hastanede gözlem altında kalacağı öğrenildi. 78 yaşındaki Şener Şen'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
11.11.2020 Gündem
Timur Selçuk son yolculuğuna uğurlandı
Timur Selçuk son yolculuğuna uğurlandı "İspanyol Meyhanesi", "Ayrılanlar İçin", "Sen Neredesin" ve "Bugün Yarın Daima" gibi unutulmaz eserlere imza atan Timur Selçuk son yolculuğuna uğurlandı.
7.11.2020 Yaşam
Kırmızı Oda 7. bölüm fragmanı! Kırmızı Oda dizisinde neler olacak? Kırmızı Oda dizisindeki çöp takıntısı detayı!
Kırmızı Oda 7. bölüm fragmanı! Kırmızı Oda dizisinde neler olacak? Kırmızı Oda dizisindeki çöp takıntısı detayı! Ekranların sevilen dizisi Kırmızı Oda dizisi yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Kırmızı Oda 7. bölüm fragmanında Alya'nın hikayesinde gizli kalan bölümler anlatılacak. Alya'nın annesinin ve babaannesiyle ilgili büyük sırrı doktor hanıma anlattığı sahneler şimdiden dikkat çekti. Kırmızı Oda 7. bölümünde yeni bir karakter dahil oluyor. Oyuncu Deniz Hamzaoğlu dizide çöp toplayan Akif karakterine hayat verecek. Peki, Kırmızı Oda dizisinde neler olacak? Kırmızı Oda yeni bölümü detayları ve Kırmızı Oda dizisi 7. Bölüm fragmanı...
16.10.2020 Gündem
Haldun Boysan Kimdir?
Haldun Boysan Kimdir? Bir dönemin efsane dizilerinden Kurtlar Vadisi'nde 'Tombalacı' lakabıyla diziye damga vuran ünlü oyuncu Haldun Boysan, dizi çekimleri için bulunduğu Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
31.08.2020 Magazin
Ünlü spor spikeri Emre Gönlüşen hayatını kaybetti
Ünlü spor spikeri Emre Gönlüşen hayatını kaybetti Uzun süredir kanserle mücadele eden spor spikeri Emre Gönlüşen hayatını kaybetti
10.11.2021 Diğer Sporlar
Cem Davran kimdir? Cem Davran kaç yaşında ve nereli?
Cem Davran kimdir? Cem Davran kaç yaşında ve nereli? 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, bu gece sahiplerini buluyor. 17 milyon oyla belirlenen kazananların açıklanacağı 46. Pantene Altın Kelebek ödüllerini sunuculuğunu ise oyuncu Cem Davran ile başarılı manken Çağla Şıkel üstleniyor. Peki, Cem Davran kimdir? Cem Davran kaç yaşında ve nereli? İşte Cem Davran'ın filmleri, dizileri ve hayatı hakkında merak edilenler...
5.07.2020 Gündem
Haluk Levent konseri ve kültür sanat etkinlikleri iptal edildi!
Haluk Levent konseri ve kültür sanat etkinlikleri iptal edildi! İdlib'te görev yapan 33 Türk askerinin, rejim unsurlarının hain saldırısı sonucu şehit olmasının ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi, Haluk Levent konseri ve tüm kültür sanat etkinliklerini iptal etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Acısı yüreğimizi dağlayan şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Yüce milletimizin başı sağolsun” dedi.
28.02.2020 Gündem
Kenan Işık kimdir? Nerelidir? Kenan Işık iyileşiyor mu?
Kenan Işık kimdir? Nerelidir? Kenan Işık iyileşiyor mu? Usta oyuncu Kenan Işık'la ilgili ortaya atılan iddia herkesi umutlandırdı. 2014 senesinde spor salonunda sauna çıkışında düşerek beyin kanaması geçiren ve o günden beridir bitkisel hayatta olan Kenan Işık ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. Peki Kenan Işık kimdir? Nerelidir? Kenan Işık iyileşiyor mu? İşte detaylar…
20.01.2020 Gündem
Oya Başar kimdir? | Oya Başar kaç yaşındadır?
Oya Başar kimdir? | Oya Başar kaç yaşındadır? Başarılı oyuncu Oya Başar 6 yıl sonra yeniden sahnelere dönüyor. Begüm Birgören ile ‘Plastik Aşklar’ oyunuyla seyirci karşısına çıkacak Oya Başar’ın hayatı yeniden merak konusu oldu. Bugün de Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının konuğu olan Başar hakkında merak edilenler iyice arttı. Peki, Oya Başar kimdir? Oya Başar kaç yaşındadır? İşte Oya Başar hakkında merak edilenler..
18.12.2019 Gündem
Mert Turak kimdir? Mucize filmindeki Aziz kim?
Mert Turak kimdir? Mucize filmindeki Aziz kim? Mert Turak kimdir? Mucize filmindeki Aziz kim? Soruları Mucize 2 filminin vizyona girmesinden sonra yeniden araştırılmaya başlandı. Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp yönettiği ‘Mucize 2:Aşk’ filmindeki Aziz karakteri yine beğeni topladı. ‘’Yeşil Deniz’’, ‘’Beni Böyle Sev’’ gibi dizilerde de rol alan Mert Turak Mucize filminde sergilediği rolü sonrası ‘’Mucize filmindeki Aziz kim?’’, ‘’Mert Turak kim?’’ sorularının bir kez daha sorulmasına neden oldu.
7.12.2019 Gündem
Yıldız Kenter'in hayatı merak ediliyor! Yıldız Kenter kimdir ve kızı Leyla Kenter kaç yaşında?
Yıldız Kenter'in hayatı merak ediliyor! Yıldız Kenter kimdir ve kızı Leyla Kenter kaç yaşında? Yıldız Kenter hayatını kaybetti. Yeşilçam'ın ve Türk tiyatrosunu usta ismi Yıldız Kenter hastaneye kaldırılmıştı, kötü haber geldi. Peki Yıldız Kenter'in hastalığı ne? Yıldız Kenter ve kızı Leyla Kenter kimdir? İşte Yıldız Kenter'in son sağlık durumu ve hayatına ilişkin bilgiler...
18.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şehir Tiyatrosu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şehir tiyatrosu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.