Sefer İptalleri

Sefer İptalleri

Son dakika sefer iptalleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sefer iptalleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sefer iptalleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sefer İptalleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sefer iptalleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 201 sefer iptalleri haberi bulunmuştur. Tüm sefer iptalleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Almanya'daki grev nedeniyle THY'den karşılıklı sefer iptalleri
Almanya'daki grev nedeniyle THY'den karşılıklı sefer iptalleri Türk Hava Yolları (THY), Almanya havalimanlarında görev yapan güvenlik ve yer hizmetleri personelinin grevi nedeniyle yarınki bazı seferlerin karşılıklı iptal edildiğini duyurdu.
31.01.2024 Ekonomi
Türk Hava Yolları 18 seferini iptal etti
Türk Hava Yolları 18 seferini iptal etti Türk Hava Yolları(THY), Gaziantep'te yaşanan olumsuz hava koşulları dolayısıyla bugün ve yarın için planlanan 18 tarifeli seferini iptal edildiğini duyurdu.
8.12.2023 Gündem
İPTAL OLAN UÇUŞLAR ||| THY iptal olan uçuşlar sorgulama: Pegasus iptal olan uçuşlar hangileri? THY iptal seferleri 19 Kasım listesi
İPTAL OLAN UÇUŞLAR ||| THY iptal olan uçuşlar sorgulama: Pegasus iptal olan uçuşlar hangileri? THY iptal seferleri 19 Kasım listesi THY iptal olan uçuşlar sorgulama - THY 18 Kasım İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Havalimanı'ndan yapılması planlanan 40 uçuşu iptal ettiğini duyurdu. THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan yazılı açıklamada Meteorolojik Acil Durum Komitesi kararı uyarınca iç ve dış hatlarda toplam 40 seferin iptal edildiği duyurulurken 18 Kasım tarihinde uçuşu olan vatandaşların uçuşlarını kontrol etmeleri istendi. Peki, Pegasus iptal olan uçuşlar hangileri? THY iptal seferleri 19 Kasım listesi nasıl sorgulanır? İşte THY iptal seferleri 19 Kasım listesi…
18.11.2023 Gündem
BUDO seferleri iptal mi? İptal edilen 10 BUDO seferi hangisi, 11 Mart BUDO seferleri neden iptal edildi? İptal edilen 10 BUDO seferi ve saatleri!
BUDO seferleri iptal mi? İptal edilen 10 BUDO seferi hangisi, 11 Mart BUDO seferleri neden iptal edildi? İptal edilen 10 BUDO seferi ve saatleri! BUDO seferleri iptal mi? 11 Mart BUDO seferleri neden iptal edildi? Sorularına yanıt aranıyor. Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO), Bursa-İstanbul arasındaki 10 seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak. Peki, hangi BUDO seferleri iptal edildi?
11.03.2023 Gündem
THY'den son dakika sefer ve uçuş kararı! Birçoğu iptal edildi
THY'den son dakika sefer ve uçuş kararı! Birçoğu iptal edildi THY'den son dakika sefer ve uçuş kararı. THY'den gelen açıklamaya göre, 19 Mart tarihinde İstanbul'da beklenen hava muhalefeti nedeniyle İstanbul Havalimanı kalkışlı 80 sefer iptal edildi.
17.03.2022 Ekonomi
İstanbul için yeni 'kar yağışı' uyarısı! Bakan son dakika açıkladı, tarih ve saat belli oldu
İstanbul için yeni 'kar yağışı' uyarısı! Bakan son dakika açıkladı, tarih ve saat belli oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Marmara bölgesinde etkisini artırması beklenen kar yağışı ve alınan önlemlerle ilgili son bilgileri paylaştı. Bakan Karaismailoğlu, "Cumartesi saat 18.00'den pazar sabah 06.00'ya kadar sıkıntılı durum gözüküyor." ifadelerini kullandı. İşte son dakika haberinin detayları...
10.03.2022 Gündem
Metrobüs, Marmaray ve vapurlar çalışıyor mu?
Metrobüs, Marmaray ve vapurlar çalışıyor mu? İstanbul’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul Valiliği’nin kent için alınan önlemleri açıklamasının ardından pek çok kişi, metrobüs, Marmaray ve vapur gibi toplu taşıma araçlarının çalışıp çalışmadığını merak ediyor. Peki, Metrobüs, Marmaray ve vapurlar çalışıyor mu? İstanbul’da toplu ulaşım hizmet veriyor mu? İşte detaylar…
10.03.2022 Gündem
THY sefer iptali! THY iptal olan seferler hangileri? İşte kar yaşışı nedeniyle THY’nin iptal edilen seferleri!
THY sefer iptali! THY iptal olan seferler hangileri? İşte kar yaşışı nedeniyle THY’nin iptal edilen seferleri! İstanbul’da beklenen kar yağışı nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) 205 seferini iptal etti. THY’den yapılan açıklamada, İstanbul’da 10 Mart’ta beklenen kar yağışı nedeniyle bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu. Peki, THY iptal olan seferler hangileri? THY uçuş durumu ne? THY uçuş iptal sorgulama nasıl yapılır? THY iptal seferler belli oldu mu? İşte kar yaşışı nedeniyle THY’nin iptal edilen seferleri!
9.03.2022 Gündem
İstanbul'da uçak seferleri iptal edildi! THY duyurdu
İstanbul'da uçak seferleri iptal edildi! THY duyurdu Türk Hava Yolları, İstanbul'da etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle yarın İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yapması planlanan toplam 205 seferini iptal etti.
9.03.2022 Gündem
THY'den uçuşlarla ilgili açıklama! Bugün saat 13.00'a kadar...
THY'den uçuşlarla ilgili açıklama! Bugün saat 13.00'a kadar... Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, bugün saat 13.00'a kadar geliş ve gidiş olmak üzere toplam 131 sefer planlandığını bildirdi.
26.01.2022 Gündem
İDO ve BUDO'da sefer iptalleri
İDO ve BUDO'da sefer iptalleri İDO ve BUDO'nun bugünkü bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.
21.12.2021 Gündem
Yoğun sis nedeniyle İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri
Yoğun sis nedeniyle İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri İstanbul'da etkili olan sis nedeniyle İDO ve BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi.
6.11.2021 Yaşam
İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri!
İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri! İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) olumsuz hava şartları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti.
27.01.2021 Yaşam
Dev şirket kapattı! 10 bin personel fazlalığı var
Dev şirket kapattı! 10 bin personel fazlalığı var Dünyanın en güçlü ve önde gelen hava yolu şirketleri de corona virüs salgını nedeniyle zor günler geçiriyor. Sefer iptalleri ve yolcu kayıpları hava yolu şirketlerinin gelirlerinde büyük düşüşe yol açması istihdamı da vurdu. ABD'de dahil birçok taşıyıcı, nasıl küçüleceklerini düşünmeye başladı. Uçakların yere inmesiyle beraber şirketlerde işten çıkarmalar, ücretsiz izinler ve erken emeklilik teklifleri arttı. Alman Lufthansa yan kuruluşu Germanwings Havayolunu da kapatırken dev şirkette 10 bin personel fazlalığı olduğu konuşulmaya başlandı.
27.04.2020 Ekonomi
BUDO seferlerinden bazıları iptal edildi
BUDO seferlerinden bazıları iptal edildi Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) yarın yapacağı seferlerden bazıları, elverişsiz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
28.02.2020 Gündem
THY, 1 Mart'ta İtalya'ya yapacağı bazı seferleri iptal etti
THY, 1 Mart'ta İtalya'ya yapacağı bazı seferleri iptal etti Türk Hava Yolları (THY), yeni tip koronavirüs (Kovid -19) vakalarındaki artış nedeniyle 1 Mart'ta İtalya'ya planladığı bazı seferleri iptal ettiğini duyurdu.
28.02.2020 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerinde yeni iptaller
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerinde yeni iptaller Ege Denizi'nin kuzeyinde etkili olan fırtına nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerinden 4'ü daha iptal edildi.
27.02.2020 Gündem
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'dan iptal edilen seferler ve bilet iadesi açıklaması!
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'dan iptal edilen seferler ve bilet iadesi açıklaması! THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, havacılıkta ölümcül virüs önlemlerine ilişkin İstanbul Havalimanı’nda açıklamalarda bulundu. "Ocak başında Wuhan merkezli bu virüste Bahreyn, Çin, İran gibi ülkelerden iptal yaptık. Pekin hariç Çin için tamamen iptal edildi. Pekin için de mart itibariyle karar vereceğiz. Pekin'e uçuş yapmıyoruz." diyen Aycı, "Bilet iade ve açığa alma sürecini kolaylaştırdık. Mayıs ayına kadar olan biletleri bedelini ödemek, açığa almak gibi konularda her yerden bu hizmetleri şu anda gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.
27.02.2020 Gündem
İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri
İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) bugün yapacağı seferlerinden bazıları elverişsiz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
11.02.2020 Gündem
Bursa-İstanbul deniz otobüsü seferlerinden bazıları iptal edildi
Bursa-İstanbul deniz otobüsü seferlerinden bazıları iptal edildi Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) bugün yapacağı seferlerinden bazıları elverişsiz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
6.02.2020 Gündem
İDO, BUDO Şehir Hatları'nda sefer iptalleri! BUDO ve İDO bilet iadesi nasıl olur?
İDO, BUDO Şehir Hatları'nda sefer iptalleri! BUDO ve İDO bilet iadesi nasıl olur? İstanbul'da görülen lodos nedeniyle bazı seferler iptal edildi. İDO'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, bugün yapılması planlanan saat 09.50 Kadıköy-Yenikapı-Bursa, 10.30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy, 18.45 Bostancı-Yenikapı-Bandırma seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle gerçekleştirilemeyecek.
5.02.2020 Gündem
BUDO'dan yeni sefer iptalleri! Hangi seferler iptal edildi?
BUDO'dan yeni sefer iptalleri! Hangi seferler iptal edildi? Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) bugünkü seferlerinden bazıları elverişsiz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
8.01.2020 Gündem
Son dakika | İDO ve BUDO'da sefer iptalleri
Son dakika | İDO ve BUDO'da sefer iptalleri İstanbul Deniz Otobüsleri(İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri(BUDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün yapılması planlanan bazı seferlerini iptal etti.
6.01.2020 Gündem
BUDO'da sefer iptalleri
BUDO'da sefer iptalleri BURSA Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) bugün yapılması planlanan bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.
21.12.2019 Gündem
BUDO'dan sefer iptalleri
BUDO'dan sefer iptalleri Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) seferlerinden bazıları olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.
1.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sefer İptalleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sefer iptalleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.