Sedef Avcı

Sedef Avcı

Son dakika sedef avcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sedef avcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sedef avcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sedef Avcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sedef avcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 208 sedef avcı haberi bulunmuştur. Tüm sedef avcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sedef Avcı, Kıvanç Kasabalı ile ‘ayrılık’ iddiasına yanıt verdi!
Sedef Avcı, Kıvanç Kasabalı ile ‘ayrılık’ iddiasına yanıt verdi! 18 yıl önce dünyaevine giren oyuncu çift Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı'nın, bir süredir aralarının bozuk olduğu iddia ediliyordu. Önceki gün davette görüntülenen Sedef Avcı, Türkiye’nin pek çok noktasını gezerek belgesel çeken eşi ile haklarında çıkan haberlere açıklık getirdi.
9.12.2023 Magazin
Star Tv son bir şans verdi, O dizi final için gün sayıyor! Elçin Sangu ve Engin Altan'a kötü haber geldi
Star Tv son bir şans verdi, O dizi final için gün sayıyor! Elçin Sangu ve Engin Altan'a kötü haber geldi Çarşamba akşamları yayınlanan Çöp Adam dizisi için final yolu gözüktü. Başrollerinde Elçin Sangu, Engin Altan Düzyatan ve Sedef Avcı'nın yer aldığı dizinin kötü gidişi sonrası beklenen haber geldi.
28.09.2023 Televizyon
Çöp Adam dizisinde senarist değişti! Elçin Sangu'nun oynadığı Peri'ye anne geliyor
Çöp Adam dizisinde senarist değişti! Elçin Sangu'nun oynadığı Peri'ye anne geliyor Star Tv ekranlarında yayınlanan Çöp Adam dizisi 12. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu ve Sedef Avcı'nın paylaştığı Çöp Adam'da kısa süre önce senarist değişti. Bu değişiklik sonrası Peri'ye anne geliyor. Elçin Sangu'yla anne kızı oynayacak ünlü oyuncu Çöp Adam dizisine 14. bölümde dahil olacak.
2.03.2023 Televizyon
Ediz Hun'dan çifte kutlama!
Ediz Hun'dan çifte kutlama! Yeşilçam’ın sevilen ismi Ediz Hun, 31 Aralık’ta hem yeni yılı hem de eşi Berna Hun’la evliliklerinin 50’nci yıldönümünü kutladı.
2.01.2023 Magazin
Ajda Pekkan kaza geçirdi ameliyata alındı!
Ajda Pekkan kaza geçirdi ameliyata alındı! Evinde kaza geçiren sanatçı Ajda Pekkan ameliyat oldu. Kalça kemiğini çatlayan Pekkan'ın Kasım ayı konserleri iptal edildi.
2.11.2022 Magazin
Ajda Pekkan yıllara meydan okuyor! Yüzündeki değişim dikkat çekti
Ajda Pekkan yıllara meydan okuyor! Yüzündeki değişim dikkat çekti Fiziği ve enerjisiyle yıllara meydan okuyan Ajda Pekkan önceki gün Bursa'da konser verdi. Konsere katılanlar arasında Sedef Avcı ve eşi Kıvanç Kasabalı da vardı. Sedef Avcı, sosyal medya hesabından Ajda Pekkan ile pozunu paylaştı. Pekkan'ın yüzündeki değişim herkesin dikkatini çekti.
27.09.2022 Magazin
Ezgi Mola, Kıvanç Tatlıtuğ, Volkan Konak, Neslihan Atagül, Sedef Avcı ve pek çok ünlü isim bu kervana katıldı, işte yeni trend...
Ezgi Mola, Kıvanç Tatlıtuğ, Volkan Konak, Neslihan Atagül, Sedef Avcı ve pek çok ünlü isim bu kervana katıldı, işte yeni trend... Ünlülerin tercihi değişti. Ezgi Mola, Kıvanç Tatlıtuğ , Volkan Konak, Neslihan Atagül, Sedef Avcı gibi isimler paylaşımları ile sevenlerini şaşırttı.
26.07.2022 Magazin
Kurt Efe doğdu! Hastaneye ünlü yağdı...
Kurt Efe doğdu! Hastaneye ünlü yağdı... Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer ikilisinin bebekleri dün sabah saatlerinde dünyaya geldi. Ünlü çiftin "Sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür. İsteyen herkese nasip olsun" açıklamasını yaptığı oğulları için hastaneye ünlü yağdı.
17.04.2022 Magazin
Sedef Avcı'dan Kıvanç Kasabalı'ya romantik doğum günü mesajı!
Sedef Avcı'dan Kıvanç Kasabalı'ya romantik doğum günü mesajı! Son olarak 'El Kızı' isimli dizide ‘Zeliha’ karakterine hayat veren Sedef Avcı, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Avcı, son olarak kendisi gibi oyuncu eşi Kıvanç Kasabalı'nın yeni yaşını kutladı.
24.02.2022 Magazin
El Kızı bugün var mı, bu akşam yayınlanacak mı? 1 Ocak 2022 FOX TV yayın akışı!
El Kızı bugün var mı, bu akşam yayınlanacak mı? 1 Ocak 2022 FOX TV yayın akışı! 1 Ocak bugün El Kızı var mı, yeni bölüm neden yok? El Kızı dizisinin 11. Bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Cumartesi akşamları ekrana gelen El Kızı dizisinin yeni bölüm tarihi sorgulanıyor. El Kızı dizisinin 11. bölümü yerine “Maske kimsin sen?” isimli TV programı ekranlarda olacak. Peki, El Kızı dizisi yeni bölüm neden yok?
1.01.2022 Magazin
Sedef Avcı’nın tatlı tesadüfü!
Sedef Avcı’nın tatlı tesadüfü! Sedef Avcı, önceki akşam Ataşehir TGI Friday's de objektiflere yansıdı. Arkadaşı Zeynep Özan'ın doğum günü kutlamasına katılan oyuncu, kutlamada şarkı söyleyip, dans etti.
26.10.2021 Magazin
El Kızı dizisi nerede çekiliyor? Elkızı dizisinin konusu nedir, oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Elkızı konusu ve karakterleri!
El Kızı dizisi nerede çekiliyor? Elkızı dizisinin konusu nedir, oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Elkızı konusu ve karakterleri! Elkızı ekran yolculuğuna başlamaya hazırlanıyor. FOX TV’nin yeni dizisi “Elkızı”nın yeni bölümü bu akşam ekranlara geliyor. Peki, El Kızı dizisi nerede çekiliyor, oyuncuları kimler? İşte El Kızı dizisi oyuncuları ve karakterleri...
23.10.2021 Gündem
El kızı melek mi olur sözleri nedir? Kundurama Kum Doldu şarkısı kime ait, nerenin? Duvarda elek mi olur el kızı melek mi olur şarkısı…
El kızı melek mi olur sözleri nedir? Kundurama Kum Doldu şarkısı kime ait, nerenin? Duvarda elek mi olur el kızı melek mi olur şarkısı… Cumartesi günü ekran yolculuğuna başlayacak olan FOX TV’nin yeni dizisi “Elkızı”nın şarkısı merak konusu oldu. Ezo’nun “Soyadımı katil babamdan aldım ama insanlığımı annemden, ben annemin kızıyım” demesiyle dikkatleri üzerine çeken dizide çalan “Duvarda elek mi olur el kızı melek mi olur” sözleri araştırılıyor. El kızı melek mi olur sözleri nedir? El kızı şarkısı kimin, Kundurama Kum Doldu şarkısı nereye ait? El Kızı şarkısı…
23.10.2021 Gündem
Sedef Avcı rolün etkisinden çıkamadı! 6 saat sürdü...
Sedef Avcı rolün etkisinden çıkamadı! 6 saat sürdü... Sedef Avcı, Exxen’de yayınlanan ve kadına şiddeti konu alan ‘Hükümsüz’ dizisinde yakılarak araçtan atılan Meryem’i canlandırdı.
3.02.2021 Magazin
Sedef Avcı ile Kıvanç Kasabalı evliliklerindeki sorunu çözdü
Sedef Avcı ile Kıvanç Kasabalı evliliklerindeki sorunu çözdü Magazin dünyasının örnek çifti Sedef Avcı ile Kıvanç Kasabalı, evliliklerinde birkaç aydır devam eden krizi atlattı. 15 yıllık evli çift, aile büyüklerinin araya girmesiyle birkaç gün önce mutlu günlerine döndü.
26.12.2020 Magazin
Sedef Avcı'dan tatil paylaşımı
Sedef Avcı'dan tatil paylaşımı Sedef Avcı, kendisi gibi oyuncu olan eşi Kıvanç Kasabalı’ya sörf tahtası üzerinde poz verip altına Sait Faik Abasıyanık’ın bir sözünü paylaştı.
30.06.2020 Magazin
Sedef Avcı'dan huzur dolu paylaşım
Sedef Avcı'dan huzur dolu paylaşım Oyuncu Sedef Avcı eşi Kıvanç Kasabalı ve oğlu Can ile birlikte çıktığı tatilden paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor.
29.06.2020 Magazin
Sedef Avcı’dan yazlıkçı pozu!
Sedef Avcı’dan yazlıkçı pozu! Normalleşme sürecinin başlamasının ardından eşi ve çocuğuyla birlikte Cunda Adası’ndaki yazlığına giden Sedef Avcı, son paylaşımıyla gülümsetti.
9.06.2020 Magazin
Sedef Avcı ile Kıvanç Kasabalı'dan karantina pozu
Sedef Avcı ile Kıvanç Kasabalı'dan karantina pozu Eski manken ve oyuncu Sedef Avcı, eşi Kıvanç Kasabalı ile çekilen pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.
27.05.2020 Magazin
Sıfır makyaj Sedef Avcı!
Sıfır makyaj Sedef Avcı! Ünlüler arasında hızla yaygınlaşan 'sıfır makyaj' modasına oyuncu Sedef Avcı da uydu.
21.05.2020 Magazin
"Elimdekiyle yetinmeyi öğrendim"
"Elimdekiyle yetinmeyi öğrendim" Salgın başladığından bu yana oğlu Can ve eşi Kıvanç Kasabalı ile eve kapanan Sedef Avcı, karantina günlerini nasıl geçirdiğini MAG dergisine anlattı.
17.05.2020 Magazin
"Hakkımız neyse onu aldık!"
"Hakkımız neyse onu aldık!" Oyuncu Sedef Avcı, Nişantaşı'nda görüntülendi. Eşi Kıvanç Kasabalı'yla ilk defa bir reklam filminde rol alan Avcı, aldıkları ücretle ilgili haberlere yanıt verdi.
17.01.2020 Magazin
Meltem Cumbul geceye damga vurdu!
Meltem Cumbul geceye damga vurdu! Geçtiğimiz akşam düzenlenen müzikale ünlüler akın etti.
28.11.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sedef Avcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sedef avcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.