Kıvanç Kasabalı

Kıvanç Kasabalı

Son dakika Kıvanç Kasabalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kıvanç Kasabalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kıvanç Kasabalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kıvanç Kasabalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kıvanç kasabalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 84 kıvanç kasabalı haberi bulunmuştur. Tüm kıvanç kasabalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sedef Avcı, Kıvanç Kasabalı ile ‘ayrılık’ iddiasına yanıt verdi!
Sedef Avcı, Kıvanç Kasabalı ile ‘ayrılık’ iddiasına yanıt verdi! 18 yıl önce dünyaevine giren oyuncu çift Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı'nın, bir süredir aralarının bozuk olduğu iddia ediliyordu. Önceki gün davette görüntülenen Sedef Avcı, Türkiye’nin pek çok noktasını gezerek belgesel çeken eşi ile haklarında çıkan haberlere açıklık getirdi.
9.12.2023 Magazin
Haluk Levent, Ahbap Derneği'nin denetlenmesi için İçişleri Bakanlığı'na başvurdu!
Haluk Levent, Ahbap Derneği'nin denetlenmesi için İçişleri Bakanlığı'na başvurdu! Ahbap Derneği başkanı Haluk Levent, Twitter hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Levent, kurucusu olduğu Ahbap Derneği'nin denetlenmesi için İçişleri Bakanlığı'na başvurduğunu açıkladı.
23.02.2023 Magazin
Haluk Levent: Bazen küçücük mutluluklar her şeydir
Haluk Levent: Bazen küçücük mutluluklar her şeydir AHBAP Derneği'nin kurucusu olan ve deprem bölgesine yapılan yardımlarla adından söz ettiren Haluk Levent, Twitter hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Deprem bölgesindeki iki kız çocuğunun gülerken çekilen bir karesini yayınlayan ünlü isme, takipçilerinden yorum gecikmedi.
20.02.2023 Magazin
Haluk Levent enkazdan çıkarılan 10 günlük bebeğe isim verdi
Haluk Levent enkazdan çıkarılan 10 günlük bebeğe isim verdi Kurucusu ve başkanı olduğu Ahbap Derneği aracılığıyla deprem bölgesine yapılan yardımlarla adından söz ettiren Haluk Levent, enkazdan çıkarılan henüz 10 günlük bebek ile fotoğrafını paylaştı. Ünlü sanatçı, derneğe yapılan bağışlarla kurulan Ahbap Çadırkent'te kalan ve henüz adının verilmediğini öğrendiği bebeğin isim babası oldu. Levent ayrıca, 1999 yılında yaşanan Düzce depreminde ekibiyle birlikte kurtardığı Taha Bakıcı ile de tekrar bir araya geldi.
16.02.2023 Magazin
Ediz Hun'dan çifte kutlama!
Ediz Hun'dan çifte kutlama! Yeşilçam’ın sevilen ismi Ediz Hun, 31 Aralık’ta hem yeni yılı hem de eşi Berna Hun’la evliliklerinin 50’nci yıldönümünü kutladı.
2.01.2023 Magazin
Ajda Pekkan kaza geçirdi ameliyata alındı!
Ajda Pekkan kaza geçirdi ameliyata alındı! Evinde kaza geçiren sanatçı Ajda Pekkan ameliyat oldu. Kalça kemiğini çatlayan Pekkan'ın Kasım ayı konserleri iptal edildi.
2.11.2022 Magazin
Ajda Pekkan yıllara meydan okuyor! Yüzündeki değişim dikkat çekti
Ajda Pekkan yıllara meydan okuyor! Yüzündeki değişim dikkat çekti Fiziği ve enerjisiyle yıllara meydan okuyan Ajda Pekkan önceki gün Bursa'da konser verdi. Konsere katılanlar arasında Sedef Avcı ve eşi Kıvanç Kasabalı da vardı. Sedef Avcı, sosyal medya hesabından Ajda Pekkan ile pozunu paylaştı. Pekkan'ın yüzündeki değişim herkesin dikkatini çekti.
27.09.2022 Magazin
'Yaprak Dökümü' hafta içi her gün Kanal D’de
'Yaprak Dökümü' hafta içi her gün Kanal D’de Kanal D’nin; yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, Reşat Nuri Güntekin’in ölümsüz eserinden günümüze uyarlanan, toplam beş sezondan oluşan 'Yaprak Dökümü' dizisi, yeniden ekrana geliyor.
3.09.2022 Televizyon
Kurt Efe doğdu! Hastaneye ünlü yağdı...
Kurt Efe doğdu! Hastaneye ünlü yağdı... Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer ikilisinin bebekleri dün sabah saatlerinde dünyaya geldi. Ünlü çiftin "Sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür. İsteyen herkese nasip olsun" açıklamasını yaptığı oğulları için hastaneye ünlü yağdı.
17.04.2022 Magazin
Sedef Avcı'dan Kıvanç Kasabalı'ya romantik doğum günü mesajı!
Sedef Avcı'dan Kıvanç Kasabalı'ya romantik doğum günü mesajı! Son olarak 'El Kızı' isimli dizide ‘Zeliha’ karakterine hayat veren Sedef Avcı, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Avcı, son olarak kendisi gibi oyuncu eşi Kıvanç Kasabalı'nın yeni yaşını kutladı.
24.02.2022 Magazin
Sedef Avcı’nın tatlı tesadüfü!
Sedef Avcı’nın tatlı tesadüfü! Sedef Avcı, önceki akşam Ataşehir TGI Friday's de objektiflere yansıdı. Arkadaşı Zeynep Özan'ın doğum günü kutlamasına katılan oyuncu, kutlamada şarkı söyleyip, dans etti.
26.10.2021 Magazin
Öykü Çelik kimdir kaç yaşında? Survivor Öykü’nün babası kimdir? İşte Survivor’dan elenen Öykü Çelik’in oynadığı diziler ve filmler…
Öykü Çelik kimdir kaç yaşında? Survivor Öykü’nün babası kimdir? İşte Survivor’dan elenen Öykü Çelik’in oynadığı diziler ve filmler… Öykü Çelik Survivor’da dün akşam elenen isim oldu. Ünlüler takımı yarışmacısı Öykü Çelik adaya veda ederken, izleyiciler de hakkındaki yaptığı araştırmaları arttıdı. Diriliş Ertuğrul, Yeşil Deniz, Savaşcı gibi dizilerde rol alan Öykü Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Survivor Öykü’nün biyografisi…
2.04.2021 Gündem
Ayşegül Çınar gözaltına alındı! Tuzak iddiası
Ayşegül Çınar gözaltına alındı! Tuzak iddiası Ayşegül Çınar'ın aracının bagajında yaklaşık 20 gram uyuşturucu madde bulundu. Gözaltına alınan genç oyuncu, uyuşturucuyu eski sevgilisinin intikam için koymuş olabileceğini iddia etti.
7.03.2021 Magazin
Sedef Avcı ile Kıvanç Kasabalı evliliklerindeki sorunu çözdü
Sedef Avcı ile Kıvanç Kasabalı evliliklerindeki sorunu çözdü Magazin dünyasının örnek çifti Sedef Avcı ile Kıvanç Kasabalı, evliliklerinde birkaç aydır devam eden krizi atlattı. 15 yıllık evli çift, aile büyüklerinin araya girmesiyle birkaç gün önce mutlu günlerine döndü.
26.12.2020 Magazin
Sedef Avcı'dan tatil paylaşımı
Sedef Avcı'dan tatil paylaşımı Sedef Avcı, kendisi gibi oyuncu olan eşi Kıvanç Kasabalı’ya sörf tahtası üzerinde poz verip altına Sait Faik Abasıyanık’ın bir sözünü paylaştı.
30.06.2020 Magazin
Sedef Avcı'dan huzur dolu paylaşım
Sedef Avcı'dan huzur dolu paylaşım Oyuncu Sedef Avcı eşi Kıvanç Kasabalı ve oğlu Can ile birlikte çıktığı tatilden paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor.
29.06.2020 Magazin
Sedef Avcı ile Kıvanç Kasabalı'dan karantina pozu
Sedef Avcı ile Kıvanç Kasabalı'dan karantina pozu Eski manken ve oyuncu Sedef Avcı, eşi Kıvanç Kasabalı ile çekilen pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.
27.05.2020 Magazin
"Elimdekiyle yetinmeyi öğrendim"
"Elimdekiyle yetinmeyi öğrendim" Salgın başladığından bu yana oğlu Can ve eşi Kıvanç Kasabalı ile eve kapanan Sedef Avcı, karantina günlerini nasıl geçirdiğini MAG dergisine anlattı.
17.05.2020 Magazin
"Hakkımız neyse onu aldık!"
"Hakkımız neyse onu aldık!" Oyuncu Sedef Avcı, Nişantaşı'nda görüntülendi. Eşi Kıvanç Kasabalı'yla ilk defa bir reklam filminde rol alan Avcı, aldıkları ücretle ilgili haberlere yanıt verdi.
17.01.2020 Magazin
All-Star 2019'un kazananı Asya Karması
All-Star 2019'un kazananı Asya Karması Tahincioğlu All-Star 2019, görsel şölenler eşliğinde Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlendi.
20.01.2019 TBL
Sedef Avcı paylaştı: Eskiden buralar hep dutluktu
Sedef Avcı paylaştı: Eskiden buralar hep dutluktu Mutlu evlilikleriyle imrendiren oyuncu çift Sedef Avcı ile eşi Kıvanç Kasabalı, önceki gün dostlarının verdiği bir partiye katıldı
6.01.2019 Magazin
Elit İşcan kimdir?
Elit İşcan kimdir? Elit İşcan kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Yaşamayanlar dizisinde tacize uğradığı açıklamalarıyla gündeme gelen Elit İşcan'ın hayatına dair bilgiler de merak konusu oldu. İşte güzel oyuncu Elit İşcan hakkındaki detaylar...
26.10.2018 Gündem
Tatil avcısı
Tatil avcısı Geçen ay İtalya’ya giden oyuncu çift Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı, çocukları Can ile Bodrum sezonunu açtı
20.07.2018 Magazin
'Aramıza pilates topu girdi'
'Aramıza pilates topu girdi' Oyuncu çift Sedef Avcı ile Kıvanç Kasabalı, sağlıklı yaşam için sporu ihmal etmiyor.
17.11.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kıvanç Kasabalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kıvanç kasabalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.