Seda Sayan Program

Seda Sayan Program

Son dakika Seda Sayan program haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Seda Sayan program ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Seda Sayan program haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seda Sayan Program

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seda sayan program gelişmeleri de dahil olmak üzere 249 seda sayan program haberi bulunmuştur. Tüm seda sayan program haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hadise’den  güzel olmam  şart!
Hadise’den güzel olmam şart! ‘O SES Türkiye’de jüri koltuğuna oturmaya hazırlanan Seda Sayan, program öncesi soluğu güzellik merkezinde aldı.
27.09.2018 Magazin
Seda Sayan: 6 kere evlendim, 7.'si çok özel olmalı!
Seda Sayan: 6 kere evlendim, 7.'si çok özel olmalı! Seda Sayan'dan kafa karıştıran evlilik açıklaması. Sayan, '"Evlenmek isteyenlere benden tüyo. Evlenmek istemiyorum diyeceksiniz benim gibi o zaman evlenirsiniz. Ben evlilikte başarısız bir kadınım. 6 kere evlendim. 7.'si çok özel olmalı.' dedi.
18.01.2018 Magazin
Demet Akalın - Seda Sayan geriliminde son durum! Okan Kurt paylaştı...
Demet Akalın - Seda Sayan geriliminde son durum! Okan Kurt paylaştı... Demet Akalın - Seda Sayan gerilimi gündeme bomba gibi düştü. Demet Akalın ile Seda Sayan arasındaki bu soğukluğun ne durumda olduğu merak ediliyor. İşte Seda Sayan'ın canlı yayında yaptığı açıklama ve Okan Kurt'un cevabı...
11.01.2018 Gündem
Seda Sayan, eski aşkı Nihat Doğan'ı çağırdı!
Seda Sayan, eski aşkı Nihat Doğan'ı çağırdı! Eylem İpek Şafak Benden Duymuş Olmayın köşesinde yazdı... Seda Sayan yeni başlayacak programına Nihat Doğan'ı çağırdı.
8.01.2018 Magazin
Çocuğu kocasından çıkmayan kadının itirafı kan dondurdu!
Çocuğu kocasından çıkmayan kadının itirafı kan dondurdu! Seda Sayan'ın programında merak edilen DNA testi sonuçlandı. Çocuğun kocasından olmadığı anlaşılan kadın, "Yoğurtçu Bayram isteğim dışında benimle birlikte oldu." diyerek bomba bir itirafta bulundu.
16.11.2017 Televizyon
Seda Sayan açıkça sordu! Gerdek oldu mu?
Seda Sayan açıkça sordu! Gerdek oldu mu? Düğün günü takıları almak için kayınpederi ve eşinin şiddetine uğrayan genç kadın, Seda Sayan'a çıkıp dolandırıldığını anlattı. Kadırgalı, "Gerdek oldu mu?" diye açıkça sordu.
2.11.2017 Televizyon
Seda Sayan: Flört etmeyi bilmiyorum, direkt evleniyorum!
Seda Sayan: Flört etmeyi bilmiyorum, direkt evleniyorum! Sevgilisi Erkan Çelik'ten geride bıraktığımız mart ayında olaylı bir şekilde ayrılan Seda Sayan'dan şaşırtıcı açıklamalar.
19.06.2017 Magazin
Seda Sayan'dan Arda Turan açıklaması
Seda Sayan'dan Arda Turan açıklaması Kral TV ve Kral FM ortak yayınında Mehmet Akbay'ın Mehmet'in Gezegen'i programına konuk olan Seda Sayan, program boyunca hem keyifli anılarından bahsedip dinleyicileri güldürdü hem de yeni projelerinin yolda olduğunun müjdesini verdi...
18.12.2014 Magazin
Seda geliyor Gülben gidiyor
Seda geliyor Gülben gidiyor Kadın kuşağı programlarının fenomen ismi Seda Sayan, eski kanalına geri göndü.
25.07.2014 Magazin
Sevgiliden lüks jest
Sevgiliden lüks jest Seda Sayan, yeni yıl akşamı genç sevgilisi Atilla Altay’ın romantik sürpriziyle şoke oldu
11.01.2011 Magazin
Seda Sayan'dan ilginç itiraflar
Seda Sayan'dan ilginç itiraflar ‘Doktor hatası az daha beni kör edecekti’
22.02.2009 Magazin
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Kobra Murat mal varlığını açıkladı: 18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var!
Kobra Murat mal varlığını açıkladı: 18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var! Kobra Murat lakabı ile tanınan Murat Divandiler, katıldığı bir programda mal varlığını açıkladı. Genç yaşta sahne hayatına başlayan Divandiler, '18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var' dedi.
5.10.2022 Magazin
Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu kim? Gelinim Mutfakta'yı bu hafta kim sunacak? İşte Gelinim Mutfakta 15 Kasım sunucusu!
Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu kim? Gelinim Mutfakta'yı bu hafta kim sunacak? İşte Gelinim Mutfakta 15 Kasım sunucusu! Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta programının yeni sunucusu için araştırmalar başladı. Gelinim Mutfakta’yı geçen hafta Nursel Ergin'in üstlenmişti. Peki, Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu kim? Gelinim Mutfakta'yı bu hafta kim sunacak? İşte gelinim Mutfakta'nın sunucusu…
15.11.2021 Televizyon
Demet Akalın ve Seda Sayan arasında gerginlik! 'Cenaze evine davulla gidilmez'
Demet Akalın ve Seda Sayan arasında gerginlik! 'Cenaze evine davulla gidilmez' Demet Akalın, Star TV'de Alişan'la beraber hazırladığı sabah programının bitmesinin nedeni olarak gördüğü Seda Sayan'ı Instagram'da engellemiş ve hakkında ağır ifadeler kullanmıştı. Seda Sayan da Demet Akalın'a Instagram hesabından yanıt verdi. Sayan'ın yanıtına Akalın'dan cevap gecikmedi.
30.05.2021 Magazin
Yılbaşı TV programları! Yılbaşı akşamı TV’de ne var? Yılbaşında TV yayın akışı…
Yılbaşı TV programları! Yılbaşı akşamı TV’de ne var? Yılbaşında TV yayın akışı… Yılbaşı TV’de ne var? Koronavirüs sebebiyle yılbaşı günü kutlama yapılmayacak. Yılbaşı öncesi, yılbaşı akşamı ve sonrasında alınması gereken güvenlik tedbirlerinin ve alınan önlemlerin belirlenerek valiliklere bildirildi. Covid­-19 salgınıyla mücadeleyi akamete uğratmamak adına kalabalıkların kontrolsüz şekilde bir araya gelmesine neden olacak yılbaşı kutlamalarına müsaade edilmeyecek. Evde yılbaşı kutlayacak olan vatandaşlar yılbaşı akşamı TV’de hangi programlar olduğunu araştırmaya başladı, Yılbaşı’nda TV’de ne var, sorusuna yanıt aranıyor. Bizde Yılbaşı TV programları ve yayın akışı ile ilgili detayları derledik.
31.12.2020 Gündem
O Ses Türkiye ne zaman başlıyor? O Ses Türkiye yayından kaldırıldı mı?
O Ses Türkiye ne zaman başlıyor? O Ses Türkiye yayından kaldırıldı mı? O Ses Türkiye ile ilgili Beyazıt Öztürk'ten açıklama geldi. 2011 yılından beri yayınlanan O Ses Türkiye, tam 9 sezondur büyük bir ilgiyle takip ediliyor. İzleyici O Ses Türkiye'nin yeni sezonda olup olmayacağını merak ediyor. Pandemi süreci nedeniyle O Ses Türkiye ile ilgili flaş açıklama Beyazıt Öztürk'ten geldi. Peki, O Ses Türkiye ne zaman başlıyor? O Ses Türkiye yeni sezon yayınlanmayacak mı? O Ses Türkiye yayından kaldırıldı mı? İşte Beyaz'dan O Ses Türkiye ile ilgili açıklama...
19.10.2020 Gündem
"Seda Sayan ayağımı kaydırmadı"
"Seda Sayan ayağımı kaydırmadı" Kanal D'nin sevilen yarışma programı 'Çarkıfelek'in sunucusu Onur Büyüktopçu, önceki akşam Nişantaşı'nda bir mekandaydı. Arkadaş grubuyla yemek yiyen Büyüktopçu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
26.06.2020 Magazin
O Ses Türkiye'de bir ilk yaşandı
O Ses Türkiye'de bir ilk yaşandı O Ses Türkiye'nin son bölümünde bir ilk yaşandı. O Ses Türkiye sahnesine çıkan Doğuş Özergin ile annesi Sibel Benekli ayrı ayrı yarıştı. Jüri üyelerini döndürmeyi başaran anne oğul, daha sonra ise birlikte düet yaptı. Acun Ilıcalı da "400 bölüm sonra bir ilki yaşıyoruz' dedi.
23.12.2019 Magazin
"Hayaller 20 gerçekler 50-60..."
"Hayaller 20 gerçekler 50-60..." Yakın dost olan Seda Sayan ve Safiye Soyman'ın birlikte çekindikleri fotoğrafta kullandıkları gençlik filtresi sosyal medyada olay oldu.
17.12.2019 Magazin
Adli Tıp sonucu açıkladı, Hale Soygazi'ye iyi haber
Adli Tıp sonucu açıkladı, Hale Soygazi'ye iyi haber Adli Tıp raporuna göre taraflar arasında yapılan DNA profili karşılaştırması sonucu anne olduğu iddia edilen Hale Soygazi ile Murat Şar arasında biyolojik bağın olmadığı tespit edildi.
21.07.2019 Magazin
Mehmet Ali Erbil aylar sonra konuştu: Kardeşime 'benim fişimi çekin' dedim!
Mehmet Ali Erbil aylar sonra konuştu: Kardeşime 'benim fişimi çekin' dedim! Banyoda düşüp hastaneye kaldırıldıktan sonra aylarca uyutulan Mehmet Ali Erbil, geçirdiği zor günleri anlattı: Uyandığımda hiçbir yerimi oynatamıyordum, Türk filmi gibiydi... İyileşemeyeceksem benim fişimi çekin dedim
1.07.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Seda Sayan Program ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seda sayan program haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.