Seda Sayan Sevgili

Seda Sayan Sevgili

Son dakika Seda Sayan sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Seda Sayan sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Seda Sayan sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seda Sayan Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seda sayan sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 57 seda sayan sevgili haberi bulunmuştur. Tüm seda sayan sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Karabova açıkladı: Seda Sayan ile...
Murat Karabova açıkladı: Seda Sayan ile... Seda Sayan'ın hafta sonu sahne aldığı mekanda görüntülenen galerici Murat Karabova, ünlü şarkıcı ile hakkında çıkan çıkan aşk iddialarını yanıtladı.
24.01.2018 Magazin
Seda Sayan: 6 kere evlendim, 7.'si çok özel olmalı!
Seda Sayan: 6 kere evlendim, 7.'si çok özel olmalı! Seda Sayan'dan kafa karıştıran evlilik açıklaması. Sayan, '"Evlenmek isteyenlere benden tüyo. Evlenmek istemiyorum diyeceksiniz benim gibi o zaman evlenirsiniz. Ben evlilikte başarısız bir kadınım. 6 kere evlendim. 7.'si çok özel olmalı.' dedi.
18.01.2018 Magazin
Seda Sayan, eski aşkı Nihat Doğan'ı çağırdı!
Seda Sayan, eski aşkı Nihat Doğan'ı çağırdı! Eylem İpek Şafak Benden Duymuş Olmayın köşesinde yazdı... Seda Sayan yeni başlayacak programına Nihat Doğan'ı çağırdı.
8.01.2018 Magazin
Seda Sayan kendisinden 16 yaş küçük şarkıcıya aşık oldu!
Seda Sayan kendisinden 16 yaş küçük şarkıcıya aşık oldu! 7 kez evlenen Seda Sayan, Murat Karabova ile olan ilişkisini bitirdikten sonra gönlünü şarkıcı Mehmet Erdem'e kaptırdı. Erdem'in ne diyeceği ise merak konusu oldu.
4.12.2017 Magazin
'Barışma' iddiasına cevap verdi!
'Barışma' iddiasına cevap verdi! Seda Sayan, yeni şarkısında düet yaptığı Cefi ile önceki akşam beraber bir düğüne katıldı.
28.11.2017 Magazin
Yok böyle öpücük! Seda Sayan...
Yok böyle öpücük! Seda Sayan... Seda Sayan, dün akşam arkadaşlarıyla bir araya geldi. Keyfi yerinde olan Sayan, Kerimcan Durmaz’ı yanağına kondurduğu öpücükle adeta mest etti.
11.10.2017 Magazin
Seda Sayan'ın yeni aşkı o mu?
Seda Sayan'ın yeni aşkı o mu? Erkan Çelik'ten 6 ay önce ayrılan Seda Sayan (55), yeni sevgilisi galerici Murat Karabova (46) ile önceki akşam Belda-Ozan Kaçmaz çiftinin düğününe katıldı.
14.09.2017 Magazin
İşte Seda Sayan'ın yeni sevgilisi!
İşte Seda Sayan'ın yeni sevgilisi! Altı yıl aşk yaşadığı Erkan Çelik’ten 5 ay önce ayrılan Seda Sayan’ın (55), Nova Motors’un sahibi galerici Murat Karabova (46) ile yakınlaştığı konuşuluyor.
17.01.2018 Magazin
Seda Sayan'dan Türk çıkan 'Cefi' açıklaması!
Seda Sayan'dan Türk çıkan 'Cefi' açıklaması! Seda Sayan, iki aydır aşk yaşadığı iddi edilen Yunan şarkıcı Cefi için Instagram hesabından bir açıklamada bulundu. İşte Sayan'ın o açıklaması...
2.08.2017 Magazin
Seda Sayan'ın Yunanlı sevgilisi Türk çıktı!
Seda Sayan'ın Yunanlı sevgilisi Türk çıktı! Seda Sayan'ın 2 aydır aşk yaşadığı Yunanlı Cefi, şöhret olmak için kendine Yunanlı diyormuş, meğer asıl adı Cafer'miş.
2.08.2017 Magazin
Seda Sayan pes etti: Tövbe artık yeter!
Seda Sayan pes etti: Tövbe artık yeter! Seda Sayan, ablasının evliliğinin 10'uncu yıl kutlamasına katıldı. Seda Sayan, ablasının çiçeği kendisine atmasına bakın nasıl cevap verdi...
30.07.2017 Magazin
Seda Sayan: Flört etmeyi bilmiyorum, direkt evleniyorum!
Seda Sayan: Flört etmeyi bilmiyorum, direkt evleniyorum! Sevgilisi Erkan Çelik'ten geride bıraktığımız mart ayında olaylı bir şekilde ayrılan Seda Sayan'dan şaşırtıcı açıklamalar.
19.06.2017 Magazin
Seda Sayan'a 'ayrılık' yaramadı!
Seda Sayan'a 'ayrılık' yaramadı! Seda Sayan'ın 6 yıllık sevgilisi Erkan Çelik’ten 1 ay önce ayrılması her iki ismi de kötü etkiledi.
11.04.2017 Magazin
'O kadar salak mı görünüyorum'
'O kadar salak mı görünüyorum' Seda Sayan çok kızdı
6.11.2012 Magazin
Oğulcan Engin’den İlayda Alişan’a övgü dolu sözler! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum'
Oğulcan Engin’den İlayda Alişan’a övgü dolu sözler! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum' Şarkıcı Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin (33) ile İlayda Alişan'ın (28) ilişkisi doludizgin devam ediyor. Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan ikiliden Engin, "Oyuncu sevgili olması avantaj mı dezavantaj mı" sorusunu cevapladı.
24.04.2024 Magazin
Seda Sayan eşi Çağlar Ötken ile yeni karesini paylaştı!
Seda Sayan eşi Çağlar Ötken ile yeni karesini paylaştı! Geçtiğimiz yıl kendisinden 25 yaş küçük meslektaşı Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan Seda Sayan, eşiyle yeni pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.
18.07.2023 Magazin
31 Aralık TV yayın akışı 2021! Yılbaşında televizyonda neler var 2022, TV’de bugün hangi programlar var? Kanal D, Show, Star, ATV, Fox, TRT1, TV8!
31 Aralık TV yayın akışı 2021! Yılbaşında televizyonda neler var 2022, TV’de bugün hangi programlar var? Kanal D, Show, Star, ATV, Fox, TRT1, TV8! Yılbaşında TV’de ne var, yılbaşı gecesi televizyonda izlenecek neler var? Kanal D, Show TV, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1 ve TV8 yayın akışı yılbaşını evde geçirecekler tarafından sorgulanıyor.
31.12.2021 Televizyon
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu!
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu! AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu ile Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulunun yeni üyeleri belirlendi.
24.03.2021 Siyaset
Ersay Üner Kimdir? Nerelidir?
Ersay Üner Kimdir? Nerelidir? Büşra Pekin’in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı ayrılık açıklaması sonrası Ersay Üner hakkında merak edilenler arttı. Ersay Üner kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşında?
13.11.2019 Yaşam
Adli Tıp sonucu açıkladı, Hale Soygazi'ye iyi haber
Adli Tıp sonucu açıkladı, Hale Soygazi'ye iyi haber Adli Tıp raporuna göre taraflar arasında yapılan DNA profili karşılaştırması sonucu anne olduğu iddia edilen Hale Soygazi ile Murat Şar arasında biyolojik bağın olmadığı tespit edildi.
21.07.2019 Magazin
Nihat Doğan, Seda Sayan'ı canlı yayında rezil etti!
Nihat Doğan, Seda Sayan'ı canlı yayında rezil etti! Seda Sayan'a konuk olan Nihat Doğan, ilişki yaşadıkları dönemde Seda'nın kendisini konuşturmadığını söyledi. Seda, Nihat'ın her şeyi ifşa etmesinden sonra kıpkırmızı oldu.
26.01.2018 Magazin
Damat adayı Cefi
Damat adayı Cefi Seda Sayan, bir dönem adının aşk dedikodularına karıştığı Cefi ile aynı sahneyi paylaştı. İzleyenler arasında eski sevgilisi Murat Karabova da vardı. Demet Akalın bu duruma ilginç bir yorumda bulundu: “Murat da iyi ama bizim damat adayımız Cefi”
22.01.2018 Magazin
Canlı yayında Demet Akalın'a İbrahim Kutluay şoku!
Canlı yayında Demet Akalın'a İbrahim Kutluay şoku! Demet Akalın, Seda Sayan'ın programında yaşanan olayı affetmedi ve Sayan'ı şoke eden bir hamlede bulundu.
10.01.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Seda Sayan Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seda sayan sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.