Seda Sayan İnstagram

Seda Sayan İnstagram

Son dakika Seda Sayan instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Seda Sayan instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Seda Sayan instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seda Sayan İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seda sayan instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 105 seda sayan instagram haberi bulunmuştur. Tüm seda sayan instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Makyajsız hali olay oldu!
Makyajsız hali olay oldu! Show TV'de kendi ismiyle program yapan Seda Sayan, Instagram'dan makyajsız fotoğrafını paylaştı. Seda'yı görenler "Büyük cesaret göstermiş." dedi.
26.03.2018 Magazin
Seda Sayan kuliste fenalaştı!
Seda Sayan kuliste fenalaştı! Şu sıralar Show TV ekranlarında gündüz kuşağı programı sunan Seda Sayan'ın sosyal medya hesabından paylaştığı serum takılı fotoğrafı sevenlerini korkuttu.
16.02.2018 Magazin
Canlı yayında Seda Sayan'ın burnunu öptü!
Canlı yayında Seda Sayan'ın burnunu öptü! Show TV'de yayınlanan "Seda Sayan'la" programına konuk olan şarkıcı Dilber Ay, stüdyoda bulunanları ve ekran başındakileri şaşkına çevirdi.
31.01.2018 Magazin
Murat Karabova açıkladı: Seda Sayan ile...
Murat Karabova açıkladı: Seda Sayan ile... Seda Sayan'ın hafta sonu sahne aldığı mekanda görüntülenen galerici Murat Karabova, ünlü şarkıcı ile hakkında çıkan çıkan aşk iddialarını yanıtladı.
24.01.2018 Magazin
Seda Sayan: 6 kere evlendim, 7.'si çok özel olmalı!
Seda Sayan: 6 kere evlendim, 7.'si çok özel olmalı! Seda Sayan'dan kafa karıştıran evlilik açıklaması. Sayan, '"Evlenmek isteyenlere benden tüyo. Evlenmek istemiyorum diyeceksiniz benim gibi o zaman evlenirsiniz. Ben evlilikte başarısız bir kadınım. 6 kere evlendim. 7.'si çok özel olmalı.' dedi.
18.01.2018 Magazin
Demet Akalın - Seda Sayan geriliminde son durum! Okan Kurt paylaştı...
Demet Akalın - Seda Sayan geriliminde son durum! Okan Kurt paylaştı... Demet Akalın - Seda Sayan gerilimi gündeme bomba gibi düştü. Demet Akalın ile Seda Sayan arasındaki bu soğukluğun ne durumda olduğu merak ediliyor. İşte Seda Sayan'ın canlı yayında yaptığı açıklama ve Okan Kurt'un cevabı...
11.01.2018 Gündem
Seda Sayan, eski aşkı Nihat Doğan'ı çağırdı!
Seda Sayan, eski aşkı Nihat Doğan'ı çağırdı! Eylem İpek Şafak Benden Duymuş Olmayın köşesinde yazdı... Seda Sayan yeni başlayacak programına Nihat Doğan'ı çağırdı.
8.01.2018 Magazin
Kendisine dinozor diyen Lerzan Mutlu ile barıştı!
Kendisine dinozor diyen Lerzan Mutlu ile barıştı! Yeni yılın ilk barışma haberi Seda Sayan ile Lerzan Mutlu cephesinden geldi.
2.01.2018 Magazin
Seda Sayan açıkladı: Artık evlenmem!
Seda Sayan açıkladı: Artık evlenmem! Sunucu-şarkıcı Seda Sayan sosyal medya hesabı üzerinden kendisine yöneltilen evlilik teklifine ilginç bir yanıt verdi.
22.11.2017 Magazin
Seda Sayan hastanelik oldu! İşte son durumu...
Seda Sayan hastanelik oldu! İşte son durumu... 55 yaşındaki şarkıcı Seda Sayan, sporu abartınca kolunu sakatladı. Sayan, kolunun 45 gün askıda kalacağını söyledi.
31.10.2017 Magazin
Seda Sayan sevgilisini terk etti!
Seda Sayan sevgilisini terk etti! Seda Sayan, bir takipçisinin "O adama dikkat et, eski karısının Facebook hesabına bak" uyarısı yapınca Kadırgalı, sevgilisi Murat Karabova'yı terk etti.
10.10.2017 Magazin
Seda Sayan: At bakayım face adresini
Seda Sayan: At bakayım face adresini Murat Karabova ile beraber olan Seda Sayan'a takipçisinden uyarı geldi!
9.10.2017 Magazin
Seda Sayan'ın yeni aşkı o mu?
Seda Sayan'ın yeni aşkı o mu? Erkan Çelik'ten 6 ay önce ayrılan Seda Sayan (55), yeni sevgilisi galerici Murat Karabova (46) ile önceki akşam Belda-Ozan Kaçmaz çiftinin düğününe katıldı.
14.09.2017 Magazin
Seda Sayan bikinili poz verip...
Seda Sayan bikinili poz verip... 55 yaşındaki Seda Sayan, bikinili poz verip Instagram'da paylaştı.
25.08.2017 Magazin
İşte Seda Sayan'ın yeni sevgilisi!
İşte Seda Sayan'ın yeni sevgilisi! Altı yıl aşk yaşadığı Erkan Çelik’ten 5 ay önce ayrılan Seda Sayan’ın (55), Nova Motors’un sahibi galerici Murat Karabova (46) ile yakınlaştığı konuşuluyor.
17.01.2018 Magazin
Seda Sayan'dan Türk çıkan 'Cefi' açıklaması!
Seda Sayan'dan Türk çıkan 'Cefi' açıklaması! Seda Sayan, iki aydır aşk yaşadığı iddi edilen Yunan şarkıcı Cefi için Instagram hesabından bir açıklamada bulundu. İşte Sayan'ın o açıklaması...
2.08.2017 Magazin
Seda Sayan pes etti: Tövbe artık yeter!
Seda Sayan pes etti: Tövbe artık yeter! Seda Sayan, ablasının evliliğinin 10'uncu yıl kutlamasına katıldı. Seda Sayan, ablasının çiçeği kendisine atmasına bakın nasıl cevap verdi...
30.07.2017 Magazin
Seda Sayan: Flört etmeyi bilmiyorum, direkt evleniyorum!
Seda Sayan: Flört etmeyi bilmiyorum, direkt evleniyorum! Sevgilisi Erkan Çelik'ten geride bıraktığımız mart ayında olaylı bir şekilde ayrılan Seda Sayan'dan şaşırtıcı açıklamalar.
19.06.2017 Magazin
Seda Sayan'ın şoke eden görüntüsü! Yüzüne ne oldu?
Seda Sayan'ın şoke eden görüntüsü! Yüzüne ne oldu? Seda Sayan'ın Instagram'dan paylaştığı fotoğrafı gündem olmaya devam ediyor. Peki Seda Sayan'a ne oldu?
19.05.2017 Magazin
Yasak haberlerinden sonra Seda Sayan'dan bomba karar!
Yasak haberlerinden sonra Seda Sayan'dan bomba karar! Seda Sayan, KHK'nın evlilik programlarının yasaklanmasına dair çıkan haberlerinin ardından sosyal medyaya ve sahnelere dönme kararı aldı.
30.04.2017 Magazin
Seda Sayan'dan şoke eden karar! Bıraktı...
Seda Sayan'dan şoke eden karar! Bıraktı... Bir milyondan fazla takipçisi olan Seda Sayan, Instagram hesabını kapatarak hayranlarını üzdü.
8.03.2017 Magazin
RTÜK'e tesettür sitemi
RTÜK'e tesettür sitemi Seda Sayan, yıllar önce tesettüre girerek ekranlarda görünmesinden dolayı RTÜK'ten aldığı cezanın aynısını programında tesettüre giren Ece Erken'e de verilmesi için sitem etti.
27.03.2016 Magazin
Seren Serengil’den Sayan’a fotoğraflı taklit suçlaması! ‘Benim doktorlara gidiyorsun’
Seren Serengil’den Sayan’a fotoğraflı taklit suçlaması! ‘Benim doktorlara gidiyorsun’ Seren Serengil, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Seda Sayan’ın kendisini taklit ettiğini iddia etti. Seren Serengil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Benim doktorlara gidiyorsun, ‘aynısını yapın’ diyorsun." İfadelerini kullandı.
26.01.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Seda Sayan İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seda sayan instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.