Seda Sayan Aşk

Seda Sayan Aşk

Son dakika Seda Sayan aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Seda Sayan aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Seda Sayan aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seda Sayan Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seda sayan aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 202 seda sayan aşk haberi bulunmuştur. Tüm seda sayan aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seda Sayan iddialara açıklık getirdi!
Seda Sayan iddialara açıklık getirdi! Seda Sayan, aşk yaşadığı haberleriyle gündeme geldiği organizatör Ata Çağlayan ile kameraların karşısına geçti. Şarkıcı, iddialara açıklık getirdi...
3.11.2021 Magazin
Murat Karabova açıkladı: Seda Sayan ile...
Murat Karabova açıkladı: Seda Sayan ile... Seda Sayan'ın hafta sonu sahne aldığı mekanda görüntülenen galerici Murat Karabova, ünlü şarkıcı ile hakkında çıkan çıkan aşk iddialarını yanıtladı.
24.01.2018 Magazin
Seda Sayan: 6 kere evlendim, 7.'si çok özel olmalı!
Seda Sayan: 6 kere evlendim, 7.'si çok özel olmalı! Seda Sayan'dan kafa karıştıran evlilik açıklaması. Sayan, '"Evlenmek isteyenlere benden tüyo. Evlenmek istemiyorum diyeceksiniz benim gibi o zaman evlenirsiniz. Ben evlilikte başarısız bir kadınım. 6 kere evlendim. 7.'si çok özel olmalı.' dedi.
18.01.2018 Magazin
Seda Sayan kendisinden 16 yaş küçük şarkıcıya aşık oldu!
Seda Sayan kendisinden 16 yaş küçük şarkıcıya aşık oldu! 7 kez evlenen Seda Sayan, Murat Karabova ile olan ilişkisini bitirdikten sonra gönlünü şarkıcı Mehmet Erdem'e kaptırdı. Erdem'in ne diyeceği ise merak konusu oldu.
4.12.2017 Magazin
'Barışma' iddiasına cevap verdi!
'Barışma' iddiasına cevap verdi! Seda Sayan, yeni şarkısında düet yaptığı Cefi ile önceki akşam beraber bir düğüne katıldı.
28.11.2017 Magazin
Seda Sayan'ın yeni aşkı o mu?
Seda Sayan'ın yeni aşkı o mu? Erkan Çelik'ten 6 ay önce ayrılan Seda Sayan (55), yeni sevgilisi galerici Murat Karabova (46) ile önceki akşam Belda-Ozan Kaçmaz çiftinin düğününe katıldı.
14.09.2017 Magazin
İşte Seda Sayan'ın yeni sevgilisi!
İşte Seda Sayan'ın yeni sevgilisi! Altı yıl aşk yaşadığı Erkan Çelik’ten 5 ay önce ayrılan Seda Sayan’ın (55), Nova Motors’un sahibi galerici Murat Karabova (46) ile yakınlaştığı konuşuluyor.
17.01.2018 Magazin
Seda Sayan'ın Yunanlı sevgilisi Türk çıktı!
Seda Sayan'ın Yunanlı sevgilisi Türk çıktı! Seda Sayan'ın 2 aydır aşk yaşadığı Yunanlı Cefi, şöhret olmak için kendine Yunanlı diyormuş, meğer asıl adı Cafer'miş.
2.08.2017 Magazin
Seda Sayan: Flört etmeyi bilmiyorum, direkt evleniyorum!
Seda Sayan: Flört etmeyi bilmiyorum, direkt evleniyorum! Sevgilisi Erkan Çelik'ten geride bıraktığımız mart ayında olaylı bir şekilde ayrılan Seda Sayan'dan şaşırtıcı açıklamalar.
19.06.2017 Magazin
Aşk orucunu bozdu
Aşk orucunu bozdu Şubat ayında eşi Onur Şan'dan ayrılan ünlü sanatçı Seda Sayan, gönlünü bakın kime kaptırdı
17.06.2010 Magazin
2000 şahitli masal düğün
2000 şahitli masal düğün Seda Sayan, “Aşk'la” albümünün tanıtım konserinde Onur Şan'la düğün yaptı
18.02.2009 Magazin
Oğulcan Engin’den İlayda Alişan’a övgü dolu sözler! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum'
Oğulcan Engin’den İlayda Alişan’a övgü dolu sözler! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum' Şarkıcı Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin (33) ile İlayda Alişan'ın (28) ilişkisi doludizgin devam ediyor. Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan ikiliden Engin, "Oyuncu sevgili olması avantaj mı dezavantaj mı" sorusunu cevapladı.
24.04.2024 Magazin
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
Seren Serengil’den Seda Sayan eleştirisi! “Çocuğundan küçük zaten, annesi yaşında”
Seren Serengil’den Seda Sayan eleştirisi! “Çocuğundan küçük zaten, annesi yaşında” Seren Serengil, Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten'in arasındaki yaş farkını eleştirdi. 'Zaten çocuk oğlu yaşında' diyen Serengil'in bu yorumu sosyal medyada çok konuşulurken, Seren Serengil'in de kendisinden 11 yaş küçük Mustafa Tohma'yla aşk yaşadığı hatırlatıldı.
26.03.2024 Magazin
Bahar Öztan'dan kötü haber! Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor
Bahar Öztan'dan kötü haber! Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor Yeşilçam'ın göz bebeği Bahar Öztan, geçtiğimiz ekim ayında sağlık durumunu sosyal medya hesabında takipçilerine paylaşarak dualarınıza ihtiyacım var demişti. Dördüncü kez kansere yakalanan Öztan'ın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor.
12.03.2024 Magazin
Çağla Şıkel güzelliği ile yıllara meydan okuyor
Çağla Şıkel güzelliği ile yıllara meydan okuyor Son dönemde özel hayatıyla magazin gündeminde olan Çağla Şıkel, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Tescilli güzel, uzun süre yeni sezon ürünlerini inceleyip alışveriş yaptı.
23.11.2023 Magazin
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan'dan ilk paylaşım!
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan'dan ilk paylaşım! Seda Sayan ve Sinan Ergin’in oğlu Oğulcan Engin, Miray Daner'den ayrılmasının ardından İlayda Alişan’la aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkilerini geçtiğimiz aylarda kabul eden ikili, sosyal medya hesaplarından aşk dolu bir paylaşım yaptı.
4.11.2023 Magazin
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
Ezgi Eyüboğlu ve Furkan Palalı aşkı belgelendi!
Ezgi Eyüboğlu ve Furkan Palalı aşkı belgelendi! Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Ergin ile birlikteliği sonrası uzun süredir özel hayatında sessizliğini koruyan Ezgi Eyüboğlu, sürpriz bir aşk ile gündeme geldi. Ezgi Eyüboğlu, kendisi gibi oyuncu olan Furkan Palalı'ya gönlünü kaptırdı. İkili, tatil dönüşü görüntülendi.
13.10.2023 Magazin
Çağlar Ökten ve 25 yaş büyük eşi Seda Sayan’dan romantik paylaşım: Çiçek karım!
Çağlar Ökten ve 25 yaş büyük eşi Seda Sayan’dan romantik paylaşım: Çiçek karım! Ünlü sanatçı Seda Sayan ile geçtiğimiz yıl Beşiktaş'taki lüks bir otelde nikâh masasına oturan şarkıcı Çağlar Ökten, sosyal medya hesabından eşiyle çekilen aşk dolu bir karesini yayınladı.
5.08.2023 Magazin
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu...
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu... Yeşilçam'ın 'Gamzeli Güzel'i olarak tanıdığımız Bahar Öztan, birçok kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıklamıştı. 'Şaşkın Milyoner' (1974) ve 'Ortadirek Şaban' (1984) gibi unutulmayan filmlerde rol alan usta oyuncunun, Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü sanatçı, son durumu hakkında açıklama yaptı.
28.03.2023 Magazin
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi!
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi! Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak tanınan Bahar Öztan, dört kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıkladı. Usta oyuncu, 10 gündür Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğünü söyledi.
23.03.2023 Magazin
Eğitim hayatını ihmal eden Miray Daner, 24 yaşında liseyi bitirdi!
Eğitim hayatını ihmal eden Miray Daner, 24 yaşında liseyi bitirdi! 'Vatanım Sensin' dizisindeki performansıyla büyük başarı yakaladıktan sonra birçok projede rol alan, şimdilerde eski futbolcu Sinan Engin ve şarkıcı Seda Sayan'ın oğulları Oğulcan Engin ile aşk yaşayan Miray Daner, tamamen oyunculuk kariyerine odaklanıp, eğitim hayatını ihmal etmişti. 24 yaşındaki oyuncu, yıllar sonra diplomasını aldı.
28.01.2023 Magazin
Murat Boz ile Ayça Ayşin Turan birlikte mi? Gerçek ortaya çıktı
Murat Boz ile Ayça Ayşin Turan birlikte mi? Gerçek ortaya çıktı 'O Ses Türkiye'nin yılbaşı çekimlerinde düet yapan Murat Boz ve Ayça Ayşin Turan’ın aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ancak bir süre önce Alp Navruz’dan ayrılan Ayça Ayşin Turan’ın kalbi boşmuş. Gerçek ortaya çıktı.
20.02.2023 Magazin
KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin düeti sosyal medyayı salladı!
KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin düeti sosyal medyayı salladı! 'O Ses Türkiye Yılbaşı'nın jürisi olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, son dönemin popüler grubu KÖFN ile "Bi’ Tek Ben Anlarım" şarkısında düet yaptı. KÖFN ve Yıldız Tilbe bu düetle sosyal medyayı salladı. Düeti görenler "Yıldız Tilbe şarkıyı bambaşka bir noktaya taşımış" yorumlarında bulundu.
1.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Seda Sayan Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seda sayan aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.