Seçil Gür

Seçil Gür

Son dakika Seçil Gür haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Seçil Gür ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Seçil Gür haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seçil Gür

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seçil gür gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 seçil gür haberi bulunmuştur. Tüm seçil gür haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçil Gür: Çok ahlaksız teklif aldım
Seçil Gür: Çok ahlaksız teklif aldım Seçil Gür bir ay önce 'Gidesim Var' şarkısını çıkarmıştı. Önceki akşam sosyal medyada takipçilerinin sorularına cevap verdi. Sadece iki estetiğinin olduğunu söyleyen Gür, "Çok para kazanırsam her gün bir yerime estetik yaptırırım. Burnumu soran çok oluyor, o orijinal" dedi.
29.06.2023 Magazin
Sevgilisiyle ilk kez el ele! 'Gözlerden uzak bir ilişki yaşıyorum'
Sevgilisiyle ilk kez el ele! 'Gözlerden uzak bir ilişki yaşıyorum' 'Poyraz Karayel', 'Kardeşlerim' ve 'Hanımın Çiftliği' gibi yapımlarda yer alan oyuncu Celil Nalçakan, meslektaşı Ahu Yağtu ve şarkıcı Seçil Gür ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemine gelmişti. Bu söylentileri yalanlayan ünlü isim, önceki akşam katıldığı bir etkinlikte ilk kez sevgilisi ile objektiflere yansıdı.
21.01.2023 Magazin
Seçil Gür: Depresyondayım
Seçil Gür: Depresyondayım Serdar Ortaç ile yaşadığı aşkla magazin dünyasında ismini duyuran şarkıcı Seçil Gür, Üsküdar’da gerçekleşen bir açılış törenine katıldı. Tören öncesi basın mensuplarıyla ayak üstü konuşan Seçil Gür, bir süredir depresyonda olduğunu belirtti.
12.12.2022 Magazin
Serdar Ortaç: Çok pişman oldum
Serdar Ortaç: Çok pişman oldum İrlandalı model Chloe Loughnan ile 2014-2019 yılları arasında evli kalan, meslektaşı Seçil Gür'le birlikteliği Haziran 2021'de sona eren Serdar Ortaç, son dönemde 'nafaka' ve 'borç' haberleriyle konuşuluyordu. Pop müziğin başarılı ismi, Ataşehir konserinde kendisini dinlemeye gelen sevenlerine evlilik tavsiyeleri verirken, bir kez daha açıklamalarıyla magazin gündemine geldi.
14.10.2022 Magazin
Serdar Ortaç'tan aldatılma sorusuna şoke eden yanıt!
Serdar Ortaç'tan aldatılma sorusuna şoke eden yanıt! İlişkileriyle magazin gündeminden düşmeyen Serdar Ortaç, önceki gün 'Doğu Demirkol ile Alelade Show' programına konuk oldu. 2014 yılında dünyaevine girdiği İrlandalı model Chloe Loughnan'dan 2019'da boşanan 52 yaşındaki popçu, 'Hiç aldatıldın mı?' sorusuna şaşırtan bir yanıt verdi.
26.09.2022 Magazin
Serdar Ortaç'tan bomba açıklamalar! "'50’den sonra insanın egzaması olur, aşkı değil'"
Serdar Ortaç'tan bomba açıklamalar! "'50’den sonra insanın egzaması olur, aşkı değil'" Pop müziğin sevilen ismi Serdar Ortaç, gazetecilere samimi açıklamalarda bulundu. Hayatında kimse olmadığını söyleyen sanatçı, "Aşk umurumda değil, 50 yaşından sonra aşk değil, ancak romatizma olur" dedi.
9.07.2022 Magazin
Seçil Gür sınırları zorladı! Gömleğinin düğmelerini açıp paylaştı...
Seçil Gür sınırları zorladı! Gömleğinin düğmelerini açıp paylaştı... Serdar Ortaç ile yaşadığı aşkla magazin gündeminde olan şarkıcı Seçil gür, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla tüm dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Gür, gömleğinin içine giydiği yeşil iç çamaşırı ve leopar desenli sütyeniyle verdiği pozları Instagram hesabında yayınladı. Ünlü ismin bu pozları bazı takipçileri tarafından eleştirildi.
2.03.2022 Magazin
Serdar Ortaç'ın 'kürtaj' itirafı magazin gündemine bomba gibi düştü!
Serdar Ortaç'ın 'kürtaj' itirafı magazin gündemine bomba gibi düştü! 2014'te evlendiği İrlandalı model Chloe Loughnan'dan 2019'da tek celsede boşanan, meslektaşı Seçil Gür'le ilişkisi geçtiğimiz yıl biten Serdar Ortaç, son dönemde şarkıcılık kariyerinden çok özel hayatı ve borçlarıyla adından söz ettiriyor. Her fırsatta baba olma isteğinden bahseden 51 yaşındaki popçu, "Bütün borçlarımı ödedim" dediği eski eşine tepki gösterirken, magazin gündemine bomba gibi düşücek açıklamalarda bulundu.
30.01.2022 Magazin
Celil Nalçakan ile Seçil Gür aşk mı yaşıyor? İddialara yanıt verdi...
Celil Nalçakan ile Seçil Gür aşk mı yaşıyor? İddialara yanıt verdi... Oyuncu Celil Nalçakan'ın müzisyen Seçil Gür ile aşk yaşadığı iddia edildi. Nalçakan, hakkındaki haberlere sosyal medya hesabından yanıt verdi.
30.11.2021 Magazin
Seçil Gür'den şaşırtan Serdar Ortaç itirafı!
Seçil Gür'den şaşırtan Serdar Ortaç itirafı! Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde Adana’da sahne almış ve sahnede kendisine yakışmayan argo ifadeler kullanarak Beşiktaş camiasına hakaret etmişti. Yaşanan bu olayın ardından "Büyük terbiyesizlik yaptım" diyerek defalarca özür dileyen Serdar Ortaç’ın eski aşkı Seçil Gür’den şaşırtan bir itiraf geldi.
29.09.2021 Magazin
Seçil Gür, albüm için adada kampa girecek
Seçil Gür, albüm için adada kampa girecek Albüm hazırlıkları yapan popçu Seçil Gür, eylülde kayıtlara başlayacak. Öncesinde de Bozcaada’ya gidip kampa girecek.
7.08.2021 Magazin
Seçil Gür: İçimdeki ateş sönmüyor!
Seçil Gür: İçimdeki ateş sönmüyor! Kendisi gibi şarkıcı olan Serdar Ortaç'la ilişkisi sona eren Seçil Gür, Türkiye'nin dört bir yanında günlerdir devam eden yangınlardan dolayı kahrolduğunu söyledi.
3.08.2021 Magazin
Serdar Ortaç borçları ile ilgili konuştu
Serdar Ortaç borçları ile ilgili konuştu Serdar Ortaç; "Durumları toparladık. Çok borcum var diyordum. Onları bitirdim şükürler olsun. Kazandıkça borçlara yatırıyorum." dedi.
12.07.2021 Magazin
Serdar'dan Chloe'ye sert sözler: Kanepemi mi alacak?
Serdar'dan Chloe'ye sert sözler: Kanepemi mi alacak? Chloe Loughnan ile yollarını ayırdıktan sonra meslektaşı Seçil Gür'le aşk yaşamaya başlayan Serdar Ortaç, kısa bir süre önce Gür ile olan ilişkilerini de noktaladıklarını açıklamıştı. Önceki gün Mon Amour'da sahne almadan önce muhabirlerle sohbet eden Ortaç, biten ilişkileriyle ilgili konuştu.
10.07.2021 Magazin
'Sanatçıları Ozan Çolakoğlu seçiyor'
'Sanatçıları Ozan Çolakoğlu seçiyor' Popçu Serdar Ortaç ve sevgilisi Seçil Gür, önceki akşam Levent’te stüdyoda görüntülendi.
29.04.2021 Magazin
Serdar Ortaç: Seçil benim hanımım
Serdar Ortaç: Seçil benim hanımım Kendisi gibi şarkıcı olan Seçil Gür ile aşk yaşayan 51 yaşındaki popçu Serdar Ortaç, 16 yaş küçük sevgilisine övgüler yağdırdı.
21.04.2021 Magazin
Serdar Ortaç'tan 'Adam değilsin' tepkisi!
Serdar Ortaç'tan 'Adam değilsin' tepkisi! Serdar Ortaç ve Seçil Gür önceki akşam Bebek’teki bir mekandaydı.Mekanda kapanış saati olan 19.00’a kadar kalan çift, çıkışta basın mensuplarıyla sohbet etti.
8.04.2021 Magazin
Seçil Gür: Serdar bana 'boncuğum' der, ben de 'çikolatam' derim
Seçil Gür: Serdar bana 'boncuğum' der, ben de 'çikolatam' derim Kendisi gibi şarkıcı olan sevgilisi Seçil Gür'ün "Beni ne kadar seviyorsun?" sorusuna Serdar Ortaç'ın yanıtı olay olmuştu. Seçil Gür'den magazin gündemine bomba gibi düşen 'antrikot' benzetmesi hakkında açıklama geldi.
5.02.2021 Magazin
Seçil Gür, 'Cinselliğin olmadığı yerde aşk yoktur' dedi, Serdar Ortaç şok oldu!
Seçil Gür, 'Cinselliğin olmadığı yerde aşk yoktur' dedi, Serdar Ortaç şok oldu! Şarkıcı Serdar Ortaç ve sevgilisi Seçil Gür, Posta gazetesinden Oya Çınar'ın sorularını yanıtladı. Seçil Gür, "Cinselliğin olmadığı yerde aşk yoktur" dedi. Ortaç ise sevgilisinin sözlerine şaşırarak farklı bir yanıt verdi.
23.01.2021 Magazin
"Seçil hep yanımdaydı"
"Seçil hep yanımdaydı" Kısa bir ayrılığın ardından yeniden bir araya gelen Serdar Ortaç ve Seçil Gür, önceki akşam Bebek’teki bir restorandaydı.
17.08.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Seçil Gür ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seçil gür haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.