Gazete Vatan Logo
Magazin Serdar Ortaç'tan bomba açıklamalar! "'50’den sonra insanın egzaması olur, aşkı değil'"

Serdar Ortaç'tan bomba açıklamalar! "'50’den sonra insanın egzaması olur, aşkı değil'"

Pop müziğin sevilen ismi Serdar Ortaç, gazetecilere samimi açıklamalarda bulundu. Hayatında kimse olmadığını söyleyen sanatçı, "Aşk umurumda değil, 50 yaşından sonra aşk değil, ancak romatizma olur" dedi.

Serdar Ortaç'tan bomba açıklamalar! "'50’den sonra insanın egzaması olur, aşkı değil'"

Serdar Ortaç, önceki gece Etiler'de bir mekandaydı. Basın mensuplarının kendisini beklediğini öğrenen ünlü şarkıcı, gazetecileri içeriye davet ederek soruları yanıtladı.

Muhabirlerin "İş toplantısı mı vardı?" sorusuna Ortaç, "Yok stüdyodaydık. Sonra çıkışta et yemeye gidelim dedik" diye yanıt verdi. Yaz konserlerinden bahseden Ortaç "Her gün dolu. Bugün boş, ilk defa dışarıya çıktım.

Bayramda Kuruçeşme konserlerine ara veriyoruz. Ama başka yerlerde konserlerim var" diye konuştu. Muhabirlerin "Sürekli borçlarınız konuşuluyordu. Son durum nedir?" sorusuna sanatçı, "Bitti bitti. Borç bitti, artık konuşacak bir şey yok" yanıtını verdi.

Ortaç, aşk hayatıyla ilgili soruları ise şöyle cevapladı: "Umurumda değil aşk. 50 yaşından sonra insanın ya romatizması olur ya da egzaması. Aşkı olmaz."

"HEPİMİZ YALNIZ YAŞAYALIM, BU DERTLER BİTSİN"

Geçtiğimiz haftalarda Hürriyet gazetesinden Ömür Gedik'e röportaj veren ünlü şarkıcı, Seçil Gür’le ayrılığı hakkında, "Keşke bitmesine izin vermeseydim. 10 numara bir kızdı. Kusursuz bir insandı. Benim dengesizliklerim yüzünden bitti. Kimse zorla istemediğim bir şeyi yaptıramaz bana ama ilişki fedakârlıktır. Kadın sinema ister, gidersin. Fedakârlık yapmamız lazım. Bir kadına 'Haklısın, olabilir, doğrudur' dersen, olayı çözersin. Bunu birebir yapıyorum ama fedakârlık yapamıyorum. Bence hepimiz yalnız yaşayalım, bu dertler bitsin. Zaten 50 sene sonra evlilik diye bir şey kalmayacak" açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

Ortaç, "Tek eşliliğe ne oldu?" sorusunu ise "Tek eşlilik erkekler kudurmasın diye uydurulmuş bir şey. Çok eşliliği ben hiç sevmiyorum ve tasvip etmiyorum. Zaten hiçbir ilişkim bitmeden bir diğerine başlamadım" şeklinde yanıtlamıştı.