Seat

Seat

Son dakika seat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seat gelişmeleri de dahil olmak üzere 281 seat haberi bulunmuştur. Tüm seat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seat Leon fiyat listesi her şeyden vazgeçirdi - Volkswagen Golf isteyenler bile gördüklerine inanamıyor
Seat Leon fiyat listesi her şeyden vazgeçirdi - Volkswagen Golf isteyenler bile gördüklerine inanamıyor C hatchback sınıfında ilgi toplayan Seat Leon fiyat listesiyle birçok tercihin yeniden gözden geçirilmesine neden oluyor. İşte Seat Leon 2024 Nisan fiyat listesi...
22.04.2024 Gündem
Seat Leon modelinde fiyat güncellendi: Liste şaşırtıyor!
Seat Leon modelinde fiyat güncellendi: Liste şaşırtıyor! Otomobil tutkunları için bugün sınıfının en iddialı modellerinden Seat Leon'u inceledik. Güncellenen kampanyasıyla işte Seat Leon 2024 fiyat listesi...
29.01.2024 Gündem
Sıfır arabada büyük kampanya! İşte model model en ucuz arabalar
Sıfır arabada büyük kampanya! İşte model model en ucuz arabalar Sıfır araba fiyatlarında görülmemiş indirim gerçekleşti. Sıfır otomobillerde kampanyalar devam ediyor. 13 gün sonra 1 yaşına girecek olan araçları markalar satmak için ellerinden gelen kolaylığı sağlamaya başladı. Sıfır da olsa alınan otomobil 2024 yılı itibarıyla 1 yaşında olacak. İkinci elde bu durum fiyat düşüşü anlamına geliyor. Bütçeniz 2024 model almaya elverişliyse yerli otomobiller için 1.5 ay, ithal otomobiller için de yaklaşık 3 ay beklemeniz gerekebilir. Bekleme süreleri yerli ve yabancı otomobillerin 2024 modellerinin üretilip satışa konması arasında geçen süreden dolayı oluşuyor. Türkiye’deki en ucuza satılan otomobil Hyundai i10 oldu. i10'u Seat Ibiza takip ederken Ibiza'yı KIA Picanto izledi. İşte model model en ucuz sıfır araba fiyatları...
18.12.2023 Ekonomi
AK Partili Belediye Başkanı trafik kazası geçirdi
AK Partili Belediye Başkanı trafik kazası geçirdi Bitlis’in Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban’ın da içinde bulunduğu araç kaza yaptı, Başkan Çoban ve beraberindekiler hafif şekilde yaralandı.
2.08.2023 Gündem
Temmuz ayı sıfır otomobil fiyatlarına kara bulut gibi çöktü! Seat fiyat listesinde bir gecede 130 bin TL fark var!
Temmuz ayı sıfır otomobil fiyatlarına kara bulut gibi çöktü! Seat fiyat listesinde bir gecede 130 bin TL fark var! Temmuz ayı sıfır otomobil fiyatlarına kara bulut gibi çöktü. Otomobil tutkunlarının en çok tercih ettiği Seat Temmuz fiyat listesini açıkladı. Seat Ibiza, geçtiğimiz aya göre 130 bin TL'yi geçen zamlı fiyatla listede yer aldı. Hadi gelin listeye birlikte bakalım.
18.10.2023 Otomobil
Dsg Nedir, Ne İşe Yarar? Dsg Şanzıman Çalışma Prensibi Nedir?
Dsg Nedir, Ne İşe Yarar? Dsg Şanzıman Çalışma Prensibi Nedir? DSG Audi, SEAT ve Skoda dahil olmak üzere Volkswagen Grubu bünyesindeki birçok üretici tarafından kullanılan bir tür çift kavramalı şanzımandır. Geleneksel bir otomatik şanzımandan çok farklı bir şekilde çalışır, ancak sürüş sırasında farkı fark etmeyebilirsiniz.
6.06.2023 Gündem
Engelli araç limiti 2023’de artacak mı, engelli araç limiti ne kadar olacak 2023?
Engelli araç limiti 2023’de artacak mı, engelli araç limiti ne kadar olacak 2023? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla; otomobillerde ÖTV matrah limiti artırıldı. 1600 CC altı araçlarda alt limit 184 bin TL oldu. Peki, Engelli araç limiti 2023’de artacak mı, engelli araç limiti ne kadar olacak 2023?
24.11.2022 Ekonomi
Lityumdan aküye dönüşüyor
Lityumdan aküye dönüşüyor Enerjinin depolanmasını ve motora aktarımı sağladıkları için elektrikli otomobillerin kalbi olarak görülen piller en verimli şekilde enerji akışı sağlamak için farklı modüller halinde gruplandırılmış hücrelerden oluşuyor.
18.07.2022 Otomobil
Sıfır arabada mayıs fırsatları resmen duyuruldu! Faizsiz kredi de veriliyor! Markalar kampanyaları açıkladı ve belli oldu...
Sıfır arabada mayıs fırsatları resmen duyuruldu! Faizsiz kredi de veriliyor! Markalar kampanyaları açıkladı ve belli oldu... Sıfır arabada yeni dönem! Faizsiz kredi veriliyor. Araç sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Çip krizi otomobil fiyatlarını olumsuz yönde etkilerken, otomotiv markaları sektörü canlı tutmak için harekete geçti ve yeni kampanyalarını duyurdu. Her ne kadar bayilere gidildiğinde vatandaşlar sıfır otomobil bulamasa da ya da teslim süresi aylar sürse de ilgi hala mevcut. Otomobil ve hafif ticari ürün yelpazelerinde sıfır faizli avantajlı krediler veya indirimli nakit alım seçenekleri markalar tarafından araç sahibi olmak isteyen herkese sunuldu. Esnek ödeme planı ve düşük taksit ödeme fırsatları da var. Öte yandan liste güncellendi ve mayıs ayı sıfır araba fiyatları da belli oldu. İşte mayıs ayı otomobil kampanyaları ve sıfır araba fiyatları...
16.05.2022 Ekonomi
Bayram günü korkutan kaza, duble yolda can pazarı: 9 yaralı
Bayram günü korkutan kaza, duble yolda can pazarı: 9 yaralı Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde duble yolda hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 9 kişi yaralandı. Adeta can pazarının yaşandığı kazada araçlarda sıkışan yaralılar itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
2.05.2022 Yaşam
Mart ayında 97 bin 974 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı
Mart ayında 97 bin 974 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı bir önceki aya göre yüzde 47,2 arttı. Mart ayında 97 bin 974 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.
27.04.2022 Ekonomi
Sıfır araba ve ikinci el araba alacaklara kötü haber! Yeni zam dalgası! Böylesi görülmedi kriz...
Sıfır araba ve ikinci el araba alacaklara kötü haber! Yeni zam dalgası! Böylesi görülmedi kriz... Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarına zam geliyor. Araba fiyatlarını arttıran en büyük sebep tedarik krizi olarak görülüyor. Bunun yanında Ukrayna ve Rusya arasındaki kriz ve nikel bulma sorunu fiyatları tırmandırıyor. Araba fiyatlarında zam dalgası başladı. Markalar yüzde 5 zamlı fiyatlarını peş peşe açıkladı. Önümüzdeki ay itibarıyla da yeni zamların geleceği ifade ediliyor. Sıfır araba fiyatlarındaki artış ikinci el araba fiyatlarını da olumsuz etkiliyor. Piyasasının uzun süredir durgun olan ikinci el araba pazarı yeni zam dalgasıyla hareketlenecek. İşte sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
28.03.2022 Ekonomi
Volkswagen'den flaş karar! Askıya alındı
Volkswagen'den flaş karar! Askıya alındı Volkswagen'den yeni karar! Dev otomotiv firması üretimi resmen durdurdu. Slovakya'daki Volkswagen fabrikası, Ukrayna'daki ihtilaf nedeniyle arz sıkıntısı yaşıyor. Üretimin askıya alındığı açıklandı.
23.03.2022 Otomobil
Sıfır araba fiyatları ne kadar oldu? İşte Mart ayının en ucuz araba fiyatları 2022!
Sıfır araba fiyatları ne kadar oldu? İşte Mart ayının en ucuz araba fiyatları 2022! Türkiye'de 2022 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller araç satın almak isteyenlerin araştırdığı konuların başında geliyor. Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenlerin güncel fiyatları merak ediyor. 2022 yılı Mart ayında sıfır araçlara gelen 50 bin TL'lere varan zamlar ikinci el piyasasında da artışa neden oldu. Galerilerde araç fiyat listeleri de güncellendi. En uygun fiyatlı 2022 model otomobiller pek çok kişinin gündeminde. Peki, Sıfır araba fiyatları ne oldu? En ucuz sıfır araba fiyatlarında son durum ne? İşte marka marka sıfır araba fiyatları ve en ucuzundan en pahalısına güncel En ucuz araba fiyatları…
21.03.2022 Ekonomi
Türkiye’de yılın otomobili adayları belli oldu
Türkiye’de yılın otomobili adayları belli oldu Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD), tarafından bu yıl yedinci kez düzenlenecek olan “Türkiye’de Yılın Otomobili” seçimi için aday modeller açıklandı.
13.03.2022 Otomobil
Araba alacaklara güzel haber! ÖTV'siz satılıyor
Araba alacaklara güzel haber! ÖTV'siz satılıyor Araba almak isteyenleri ilgilendiren son dakika gelişmesi! ÖTV indiriminden yararlanıp araba almak isteyenlere büyük fırsat. Araba fiyatlarındaki yükseliş devam ederken engelli vatandaşlara sağlanan kolaylıkla birlikte onlarca model mevcut fiyatından çok daha ucuza alınabiliyor. ÖTV'siz olarak engelli bireylerin alabileceği araçlarda bayi satış fiyatı sınırı 2022 yılı için 450 bin 500 lira oldu. Otomobil fiyatları 2021 yılının gelmesiyle birlikte yine artış yaşadı. Yeni modellerin satışa çıkmasına paralel olarak fiyatlarda yüzde 10-15 aralığında yükseliş gerçekleşti.
25.01.2022 Ekonomi
Yeni ÖTV düzenlemesi 2022 neler getiriyor? Yeni ÖTV düzenlemesiyle 2. el araçlarda indirim olacak mı? ÖTV indirimi olan araçlar 2022!
Yeni ÖTV düzenlemesi 2022 neler getiriyor? Yeni ÖTV düzenlemesiyle 2. el araçlarda indirim olacak mı? ÖTV indirimi olan araçlar 2022! Otomotivde ÖTV düzenlemesini içeren Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazetede yayımlandı. 2022 yılında sıfır araç alımında uygulanacak matrah limitleri değiştirildi. 1600 silindire kadar olan araçlarda vergi dilimi Cumhurbaşkanı Kararı ile 3'ten 5'e çıkarıldı. Peki, Yeni ÖTV düzenlemesi 2022 neler getiriyor? Yeni ÖTV düzenlemesiyle 2. el araçlarda indirim olacak mı? ÖTV indirimi olan araçlar 2022!
17.01.2022 Ekonomi
Elektrikli CUPRA Türkiye'de
Elektrikli CUPRA Türkiye'de CUPRA markasının ilk yüzde 100 elektrikli modeli CUPRA Born Türkiye’de görücüye çıktı. Aracın resmi satışı 2023’te başlayacak.
28.12.2021 Otomobil
En ucuz sıfır araba ne kadar? 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller listesi!
En ucuz sıfır araba ne kadar? 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller listesi! Araç sahibi olmak isteyenler, 2021’in sonuna yaklaşırken güncel araba fiyatlarını araştırmaya başladı. Yeni yılla birlikte otomobillerde fiyat artışı beklentisi nedeniyle pek çok kişi 2022 öncesinde araç fiyatlarını merak ediyor. Otomobil firmalarından da 2022 yılı için özel araç satış kampanyaları gelmeye başladı. Peki, En ucuz sıfır araba ne kadar? Araba fiyatları düştü mü, yükseldi mi? İşte 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller listesi!
2.12.2021 Ekonomi
Yenilenen SEAT Arona’nın fiyatı belli oldu!
Yenilenen SEAT Arona’nın fiyatı belli oldu! SEAT’ın crossover SUV modeli olan Arona yenilenerek Türkiye’de satışa sunuldu.
23.08.2021 Otomobil
Renault fiyat listesi! ÖTV indirimi sonrası araç fiyatları
Renault fiyat listesi! ÖTV indirimi sonrası araç fiyatları Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) matrahında yapılan değişiklik sonrasında bazı sıfır araçların fiyatları düştü. Resmi Gazete’de yayımlanan haber doğrultusunda Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) matrahları artırıldı. Buna göre; çıplak fiyatı 92 bin lirayı aşmayan otomobiller için ÖTV %45 olarak belirlendi. Söz konusu kararın ardından Renault fiyat listesi aramaları arttı. Peki, Renault fiyat listesi güncellendi mi? İşte ÖTV indirimi sonrası araç fiyatları…
13.08.2021 Gündem
Toyota fiyat listesi! ÖTV indirimi 2021 araç fiyatları belli mi?
Toyota fiyat listesi! ÖTV indirimi 2021 araç fiyatları belli mi? Toyota fiyat listesi Cumhurbaşkanı kararıyla ÖTV matrahında düzenlemeye gidilince sorgulanmaya başlandı. Düzenlemeyle birlikte birçok model yüzde 50’lik vergi dilimine düştü, fiyatlar geriledi. Motor silindir hacmi 1600 cm3'ü geçen, 2000 cm3'ü geçmeyen binek otomobillerde ise vergi matrahı 85 bin-135 bin TL aralığından 114 bin-170 bin TL aralığına yükseltildi. Yapılan matrah güncellemesi ile birlikte fiyatı 320 bin TL'ye kadar olan otomobillere 50 bin TL'ye kadar indirim gelecek. İşte Toyota fiyat listesi 2021…
13.08.2021 Gündem
Araba fiyatları düşecek mi? Hangi araçlarda ÖTV indirimi var? Matrah değişikliği kararı ardından ÖTV indirimine giren araçlar merak ediliyor!
Araba fiyatları düşecek mi? Hangi araçlarda ÖTV indirimi var? Matrah değişikliği kararı ardından ÖTV indirimine giren araçlar merak ediliyor! ÖTV matrah limitlerinde değişikliğe gidildi. Sıfır otomobil satışlarında kullanılan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) matrahında değişiklik yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası taşıyan karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Kara göre, binek araç Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) matrahları değişti. Söz konusu matrah kararı sonrası otomobil fiyatlarına yönelik araştırmalar arttı. Peki, ÖTV indirimi hangi araçlarda var? Araba fiyatları düşecek mi?
13.08.2021 Gündem
Sıfır araçlarda ÖTV indirimi oldu mu? Yeni ÖTV güncellemesi sonrası araç fiyatları…
Sıfır araçlarda ÖTV indirimi oldu mu? Yeni ÖTV güncellemesi sonrası araç fiyatları… Otomobil alım-satım işlemlerinde geçerli olacak ÖTV matrah limitlerinde değişikliğe gidildi. Değişiklik Cumhurbaşkanlığı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Karardan sonra ÖTV sonrası araç fiyatları merak edilmeye başlandı. İşte yeni ÖTV güncellemesi sonrası araç fiyatları…
13.08.2021 Gündem
Yeni SEAT Ibiza Türkiye’de!
Yeni SEAT Ibiza Türkiye’de! Yeni Ibiza, LED aydınlatma teknolojisi, yenilenen bilgi-eğlence sistemi, Apple CarPlay ve Android Auto destekli Full Link ile daha yüksek bağlanabilirlik özelliklerini bir arada sunacak.
2.08.2021 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Seat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.