Sayaç

Sayaç

Son dakika sayaç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sayaç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sayaç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sayaç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sayaç gelişmeleri de dahil olmak üzere 447 sayaç haberi bulunmuştur. Tüm sayaç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayram alışverişinden çıkan annenin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı!
Bayram alışverişinden çıkan annenin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı! Bursa'nın Osmangazi ilçesinde kızlarına bayramlık almaya giden anne Tuba Çival’in ölümüne, kızları M.Ç. ile R.Ç.'nin yaralanmasına neden olan sürücü Recep Öztok tutuklandı. Gözaltına alınan Öztok, kendisine "Aşırı hızlı gidiyordu, suçlu bu adam" diyenlere ağlayarak,"Sayaç mı var sende, söylesene bana" dedi.
3.04.2024 Gündem
Kızlarına bayramlık almaya giden anneye yaya geçidinde otomobil çarptı
Kızlarına bayramlık almaya giden anneye yaya geçidinde otomobil çarptı Bursa'da yaya geçidinde otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Tuba Çival'in (39), aynı kazada yaralanan kızları M.Ç. (7) ile R.Ç.'ye (14) bayramlık kıyafet almak için alışverişe çıktığı öğrenildi.
2.04.2024 Gündem
Doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili yeni açıklama! Hemen PTT'ye gidin, 3.500 TL ödeme yapılıyor
Doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili yeni açıklama! Hemen PTT'ye gidin, 3.500 TL ödeme yapılıyor İhtiyaç sahiplerine ödenen doğal gaz destek tutarı ve ödeme takvimi ile ilgili yeni açıklama geldi. Bakan Göktaş detayları duyurdu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik hayata geçirilen Düzenli Doğal Gaz Tüketim Desteği’nde yeni yılın ilk ödemelerinin başladığını belirterek, Ocak ayı döneminde 383 bin haneye toplamda 304,5 milyon TL ödeme yapılacağını açıkladı. Peki doğal gaz desteklerinden kimler yararlanabilir? Doğal gaz yardımı kaç lira? İşte merak edilen soruların yanıtları...
24.01.2024 Ekonomi
Doğal gazda yeni dönem! O tarihe kadar her hanede değiştirilecek
Doğal gazda yeni dönem! O tarihe kadar her hanede değiştirilecek Doğal gazda milyonları ilgilendiren karar Resmi Gazete'de yayımladı. Yönetmelikte eski doğal gaz sayaçlarına ilişkin düzenlemeye gidildi. Buna göre 1 Ocak 2014-31 Aralık 2019 tarih aralığında piyasaya sürülen doğal gaz sayaçları sökülecek. Yerine gelecek sayaçlar ise geçerli muayenesi yapılmış olanlarla değiştirilecek. Sökülmesi için tarih verildi. İşte tüm detaylar...
23.11.2023 Ekonomi
Evdeki doğal gaz tehlikesi! Sakın yapmayın, büyük risk taşıyor
Evdeki doğal gaz tehlikesi! Sakın yapmayın, büyük risk taşıyor İstanbul ve Ankara’da meydana gelen doğal gaz patlamalarının ardından aboneleri uyaran uzmanlar, çürük sarımsağa benzer kokunun alınması halinde Alo 187 doğal gaz hattına haber verilmesini, ortamın hemen havalandırılmasını istiyor.
30.09.2023 Ekonomi
Emsal aidat kararı! 'Yaptırım uygulanamaz'
Emsal aidat kararı! 'Yaptırım uygulanamaz' Son yıllarda aidat ödemeleri kiralarla yarışır hale geldi. Özellikle sitelerde masrafların artması nedeniyle aidatlara yapılan zam miktarı da arttı. Aidat ödemesinde sorun yaşayanlar ise, site ya da apartman yönetimleri tarafından çeşitli yaptırımlarla karşı karşıya kalıyor. Yargıtay konu ile ilgili emsal niteliğinde bir karara imza attı.
27.09.2023 Ekonomi
İstanbul'da suya yüzde 25 zam geldi!
İstanbul'da suya yüzde 25 zam geldi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ 2. Olağan Genel Kurulunda su fiyatlarına yüzde 25’lik zam teklifi kabul edildi. Suya yüzde 25 zam yapıldı.
13.09.2023 Ekonomi
Elektrikte yeni dönem başlıyor! Tüm aboneleri kapsıyor
Elektrikte yeni dönem başlıyor! Tüm aboneleri kapsıyor Elektrik abonelerini doğrudan ilgilendiriyor. Yeni bir dönem başlıyor. Tamamen değişecek. Milli Akıllı Sayaç Sistemi ile tüketim, kesinti, aşırı kullanım uyarısı abonelerin ‘cebine’ gelecek. Aboneler faturalarında ‘komşum ne kadar harcamış’ kontrolü de yapabilecek.
25.06.2023 Ekonomi
Tahsil edilen faturalar iptal edilecek! EPDK Başkanı'ndan ücretsiz doğal gaz açıklaması
Tahsil edilen faturalar iptal edilecek! EPDK Başkanı'ndan ücretsiz doğal gaz açıklaması Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, ücretsiz doğal gaz ve indirimli gaz ile ilgili açıklamalarda bulundu.
1.05.2023 Ekonomi
Deprem bölgesindeki vatandaşların fatura ve borç işlemleri ertelendi
Deprem bölgesindeki vatandaşların fatura ve borç işlemleri ertelendi Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) deprem bölgesi için yeni bir karar verdi. Buna göre deprem bölgesindeki bazı elektrik tüketicilerinin fatura ve borç işlemleri ertelendi
25.03.2023 Ekonomi
Aylık 833 lira olan kirayı 5 bin liraya çıkardığı öne sürülen ev sahibi konuştu
Aylık 833 lira olan kirayı 5 bin liraya çıkardığı öne sürülen ev sahibi konuştu Adana’da aylık 833 lira olan kirayı 5 bin liraya çıkardığı öne sürülen ev sahibi kirayı 2 bin 500 lira yaptığını, 15 Mart günü evden çıkma sözü verdiği için elektrik ve su aboneliğini üzerine aldığını söyleyerek, “Ben fahiş fiyatından değil sayaç hırsızlığından gözaltına alındım. Kendi sayacımı çalmakla suçlandım. Böyle bir şey olmadı” dedi.
20.03.2023 Gündem
Çanakkale'de su kullanımına kısıtlama
Çanakkale'de su kullanımına kısıtlama Çanakkale'nin içme ve kullanma suyu ihtiyacının karşılandığı, 54 milyon 115 bin metreküp kapasiteli Atikhisar Barajı'nda su miktarı, 23 milyon metreküpe düştü. Çanakkale Belediyesi, encümen kararıyla su tüketimine kısıtlama getirdi.
2.03.2023 Gündem
Çalışanlara 1000 TL doğalgaz yardımı başvurusu e devlet ekranı! Doğalgaz yardımı desteği ne zaman verilecek 2022, 1000 TL Doğalgaz desteği başvurusu nasıl yapılır, şartları neler, kimlere veriliyor?
Çalışanlara 1000 TL doğalgaz yardımı başvurusu e devlet ekranı! Doğalgaz yardımı desteği ne zaman verilecek 2022, 1000 TL Doğalgaz desteği başvurusu nasıl yapılır, şartları neler, kimlere veriliyor? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere hane bazlı verilecek olan doğalgaz desteği ödemelerinin başladığını duyurdu. Başvuruda bulunmayanlar vatandaşlar "Doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları neler?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte 1000 TL doğalgaz desteği hakkında merak edilenler…
19.11.2022 Ekonomi
Bakan Dönmez: Her şey dahil Avrupa’nın en ucuz doğal gaz kullanan ülkesi durumdayız
Bakan Dönmez: Her şey dahil Avrupa’nın en ucuz doğal gaz kullanan ülkesi durumdayız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Şu anda çalışan 102 bin megavatlık santralin yüzde 80’i özel sektör, önemli bir kısmı da yerli yabancı yatırımcı ile yapılmış. Biz gelen yatırıma 'senin memleketin neresi' demiyoruz ki. Pasaportuna da bakmıyoruz. Türkiye’de yapılan her yatırımı biz yerli yatırım olarak telaffuz ediyoruz” dedi. Doğal gaz fiyatlarında hacmi en büyük olan piyasanın Title Transfer Facility (TTF) olduğunu hatırlatan Dönmez, "TTF’de fiyatlar 120 dolarlardan ağustos ayında 3 bin 300’ü aşan dolarlara yükseldi. Ama bir miktar gevşeme var. Biz buna rağmen gerek geçtiğimiz yıl ve bu yıl aldığımız tedbirlerle vatandaşımıza en az oranda aktaran ülkelerden birisiyiz. Birçok Avrupa ülkesi sübvansiyon yapmaya çalışıyor. Ama ciddi faturalar karşısına çıkıyor. Ekim ayı itibariyle Avrupa’da başkentlerdeki kullanılan doğal gazın hane halkı fiyatlarını sizlerle paylaşmak isterim. Hollanda'da bin metreküp gaza 81 lira 25 kuruş ödeniyor. İtalya 58 lira 24 kuruş. Almanya 41 lira 42 kuruş. Komşumuz Bulgaristan 31 lira 53 kuruş. Biz Avrupa’da AB üyesi olmayanları da dikkate aldığımızda 5 lira 72 kuruş ile her şey dahil Avrupa’nın en ucuz doğal gaz kullanan ülkesi durumdayız" dedi.
16.11.2022 Ekonomi
Doğalgaz yardımı yattı mı, ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı kimlere verilecek?
Doğalgaz yardımı yattı mı, ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı kimlere verilecek? Doğalgaz desteğinin kış dönemi ilk grup ödemesi için tarih belli oldu. Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğalgaz yardımının hesaplara yatırılacağını duyurdu. Peki, Doğalgaz yardımı yattı mı, ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı kimlere verilecek? Doğalgaz yardım başvurusu nasıl yapılır? Doğalgaz yardımı şartları ne? İşte doğalgaz yardımı ile ilgili detaylar…
8.11.2022 Ekonomi
Aidat kararı! Site yönetimi yaptırım uygulayamaz
Aidat kararı! Site yönetimi yaptırım uygulayamaz Son yıllarda aidat ödemeleri kiralarla yarışır hale geldi. Özellikle sitelerde masrafların artması nedeniyle aidatlara yapılan zam miktarı da arttı. Aidat ödemesinde sorun yaşayanlar ise, site ya da apartman yönetimleri tarafından çeşitli yaptırımlarla karşı karşıya kalıyor. Yargıtay konu ile ilgili emsal niteliğinde bir karara imza attı.
27.10.2022 Ekonomi
Doğal gaz tüketim desteği başladı! Başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor, ödeme miktarı 1.150 TL
Doğal gaz tüketim desteği başladı! Başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor, ödeme miktarı 1.150 TL İhtiyaç sahibi haneler ve kronik hastalar için doğalgaz desteği verilecek. Kabine toplantısının ardından açıklamalardan bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğalgaz tüketim desteği başvurularının başladığını duyurdu.
6.09.2022 Ekonomi
Doğalgaz bağlantı bedeli alınacak mı? Doğalgaz abone bağlantı bedeli kaç taksit olacak? Doğalgaz güvence bedelini kimler ödeyecek?
Doğalgaz bağlantı bedeli alınacak mı? Doğalgaz abone bağlantı bedeli kaç taksit olacak? Doğalgaz güvence bedelini kimler ödeyecek? Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’dan (EPDK) doğalgaz aboneliği ile ilgili önemli karar! Doğalgaz bağlantı bedeli, abone bağlantı bedeli taksiti ve güvence bedeli ile ilgili yeni karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan karar göre, doğalgaz bağlantısı yapılan adres için abone daha önce bağlantı bedeli ödemişse bu tutar tekrar tahsil edilemeyecek. Peki, Doğalgaz bağlantı bedeli alınacak mı? Doğalgaz abone bağlantı bedeli kaç taksit olacak? Doğalgaz güvence bedelini kimler ödeyecek? Doğalgaz güvence bedeli hangi durumlarda alınmaz? İşte tüm detaylar…
14.05.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili son dakika kararı! Ücretsiz olacak! Resmen açıklandı
Doğal gaz ile ilgili son dakika kararı! Ücretsiz olacak! Resmen açıklandı Doğal gaz aboneliğiyle ilgili son dakika kararı! Doğal gaz bağlantısı yapılan adres için abone daha önce bağlantı bedeli ödemişse bu tutar tekrar alınmayacak. Doğal Gaz Piyasası Dağıtım ve Müşteri Hizmetleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğe göre, doğal gaz bağlantısı yapılan adres için abone daha önce bağlantı bedeli ödemişse bu tutar tekrar tahsil edilemeyecek. Buna göre, abone bağlantı bedeli, bağlantı anlaşmasının yapılması sırasında bir defaya mahsus olmak üzere tahsil edilecek ve servis hattının imalatına başlandıktan sonra bu bedelin iadesi yapılamayacak. Servis hattının yapımına başlanmamışsa talep sahibinin başvurusuyla 5 iş günü içinde abone bağlantı bedeli iade edilecek. Aynı adresle ilgili daha önce bağlantı bedeli tahsil edilmişse bu bedel tekrar alınamayacak. Abone bağlantı bedelini taksitler halinde ödemeyi talep eden müşterilere, kredi kartına en az 3 eşit taksit yapılacak.
14.05.2022 Ekonomi
İSKİ resmen duyurdu! Su faturalarında yeni dönem, haziranda başlıyor
İSKİ resmen duyurdu! Su faturalarında yeni dönem, haziranda başlıyor Su faturalarında yeni uygulama başlıyor. Tarih verilerek duyuruldu. Aynı uygulamanın doğal gaz içinde devreye alınması planlanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, su sayaçlarını uzaktan okuyacak uygulamaya başlanacağını duyurdu. Yeni uygulamanın haziran ayından itibaren ilk olarak Esenler'de 2 bin 124 ve Beykoz'da 1500 konutta başlanmasının planlandığı belirtildi.
9.05.2022 Gündem
Doğalgaz yardımı yattı mı? Doğalgaz tüketim desteği sorgulama: Tüketim desteği tutarı nereden ve nasıl alınacak?
Doğalgaz yardımı yattı mı? Doğalgaz tüketim desteği sorgulama: Tüketim desteği tutarı nereden ve nasıl alınacak? Doğalgaz yardımı yattı mı? sorusu yanıt buldu. Doğal gaz tüketim desteği ödemeleri ilk taksiti başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen Doğal gaz Tüketim Desteğinde ödemelerin başladığını açıkladı. Ödemeler iki taksit halinde yapılıyor. Peki, Doğalgaz desteği nereden ve nasıl alınacak? İşte Doğalgaz tüketim desteği sorgulama…
23.03.2022 Ekonomi
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan duyurdu, bin 150 lira...
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan duyurdu, bin 150 lira... Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan duyurdu, ödemeler başlıyor. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılıyor, doğal gaz destek tutarı 450 TL-1.150 TL arasında değişiyor. Faturalarını ibraz edenler paraların PTT üzerinden alınıyor. Kronik hastalara veya hayatlarını cihaza bağlı sürdüren vatandaşlara ek ödeme yapılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen Doğalgaz Tüketim Desteğinde ödemelerin başladığını açıkladı.
23.03.2022 Ekonomi
Doğalgaz yardımı başvurusu ne zaman bitiyor? 4 milyon aileye verilecek doğalgaz yardımı yattı mı, ödemeler ne zaman ve nasıl yapılacak?
Doğalgaz yardımı başvurusu ne zaman bitiyor? 4 milyon aileye verilecek doğalgaz yardımı yattı mı, ödemeler ne zaman ve nasıl yapılacak? Doğalgaz yardımı için başvurular şubat ayında başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından açıklanan doğalgaz yardımı detayları ile ilgili sorgulamalar devam ediyor. 4 milyon aileye verilecek 450 ve 1150 TL arasında değişen yardım, illerin sıcaklıklarına göre belirlenecek. Henüz başvuruda bulunmayanlar Doğalgaz yardımı başvurusu ne zaman bitiyor, sorusuna yanıt ararken başvurusunu yapanlar ise doğalgaz yardımı yattı mı, sorularına yanıt arıyor. Peki, doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman başlayacak? İşte e Devlet doğalgaz yardımı başvuru ve ödeme süreci ile ilgili detaylar…
2.03.2022 Ekonomi
AÖL online sınav girişi nasıl yapılır? Açık Lise (AÖL) online sınav giriş ekranı!
AÖL online sınav girişi nasıl yapılır? Açık Lise (AÖL) online sınav giriş ekranı! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Açık Öğretim 2. dönem sınavları bugün itibariyle yapılmaya başlandı. MEB’e bağlı Açık Öğretim Kurumları (Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Açık Öğretim Ortaokulu), sınavları 10 Mart’a kadar online olarak gerçekleştirilecek. Peki, AÖL online sınav girişi nasıl yapılır? AÖL online sınav giriş ekranı…
1.03.2022 Eğitim
Doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Doğalgaz fatura desteği kimlere veriliyor? Doğalgaz yardım başvurusu 2022 e-devlet ekranı!
Doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Doğalgaz fatura desteği kimlere veriliyor? Doğalgaz yardım başvurusu 2022 e-devlet ekranı! Doğalgaz yardımı başvuruları devam ediyor! İhtiyaç sahibi hanelere verilen destekler 450 ile 1.150 TL arasında değişiyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen doğalgaz desteği, ihtiyaç sahibi ailelerin rahat nefes almasını sağlayacak. Peki, Doğalgaz desteği ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır? Doğalgaz yardımı ne zaman verilecek? Doğalgaz yardım sorgulama!
1.03.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sayaç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sayaç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.