Satılık Ev

Satılık Ev

Son dakika satılık ev haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan satılık ev ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını satılık ev haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Satılık Ev

haberleri sayfasında son dakika yaşanan satılık ev gelişmeleri de dahil olmak üzere 520 satılık ev haberi bulunmuştur. Tüm satılık ev haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ev alacak herkesi ilgilendiriyor! Açıklama geldi! Yüzde 58 arttı
Ev alacak herkesi ilgilendiriyor! Açıklama geldi! Yüzde 58 arttı Ev sahibi olmayı planlayanlara kötü haber! Konut Fiyat Endeksi (KFE), 2024 yılı Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 2,2 oranında artarak 1216,0 seviyesinde gerçekleşti.
24.04.2024 Ekonomi
Gayrimenkul piyasasında büyük düşüş! Satılık ev ve kira fiyatları tepetaklak oldu
Gayrimenkul piyasasında büyük düşüş! Satılık ev ve kira fiyatları tepetaklak oldu Son açıklanan raporlara göre, Türkiye'deki konut satışları son 8 yılın en düşük seviyesine düşerken, konut fiyatlarındaki yıllık düşüş %122'ye ulaştı. Gayrimenkul uzmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, sektördeki bu ani düşüşün nedenlerini ve piyasa üzerindeki etkilerini değerlendirdi.
11.04.2024 Ekonomi
Kiralık ve satılık ev fiyatlarında artış yaşandı! İşte konutta İstanbul, Ankara ve İzmir'de en ucuz ilçeler
Kiralık ve satılık ev fiyatlarında artış yaşandı! İşte konutta İstanbul, Ankara ve İzmir'de en ucuz ilçeler Türkiye genelinde konut satışları ile ilgili çarpıcı veriler gelmeye devam ediyor. Yapılan son araştırmaya göre 2023 yılı genelinde İstanbul’da en çok konutun satıldığı ilçe belli oldu. Öte yandan son 1 yıldaki değişim İstanbul genelinin altında, fiyatların son 1 yılda enflasyona göre çok az arttığını söyleyebiliriz. Özellikle satılık konutlarda değişim yüzde 25 civarında oldu. Kiralıkta ise fiyatlar çok daha yüksek arttı. İstanbul ortalamasına göre kira fiyatları Esenyurt’ta düşük, bugün için metrekare olarak 100 TL seviyelerinde alternatifler bulmak mümkün. Son 1 yılda kiralar yüzde 65 seviyelerinde artarken, satışlar ise son 1 yılda yüzde 25 arttı. Peki İzmir ve Ankara’da durum ne? 3 büyükşehirde fiyatlar ne durumda? İşte detaylar...
3.04.2024 Ekonomi
Ev alacaklar dikkat! Fırsat dönemi başladı, bekleyen fırsatı kaçırabilir
Ev alacaklar dikkat! Fırsat dönemi başladı, bekleyen fırsatı kaçırabilir Ev alma planı yapanları doğrudan ilgilendiriyor. Satılık konut fiyatlarında aşağı yönlü hareket başladı. Ev sahibi olmak isteyenler için fırsat niteliğinde bir döneme girildi. Ancak fiyatların daha fazla düşmesini bekleyenler avantajlı fiyatları kaçırabilir.
19.03.2024 Ekonomi
Kredi kullanarak ev alacaklar dikkat! Faiz ve borç ödemesi ile ilgili kritik uyarı geldi
Kredi kullanarak ev alacaklar dikkat! Faiz ve borç ödemesi ile ilgili kritik uyarı geldi Ev sahibi olmak isteyenler için hayati uyarı yapıldı. Vatandaşlar konut alımı için kredi çekmek istediklerinde bankaların bazı dayatmaları ile karşı karşıya kalabiliyor ve bu durumda bazı mağduriyetler yaşanabiliyor. Bankalar müşterilerine kredi verirken hayat sigortası, otomatik ödeme talimatı, tamamlayıcı sağlık sigortası gibi başka ürünleri de teklif edebiliyor. Ticaret Bakanlığı’ndan konuyla ilgili önemli bir uyarı geldi. İşte detaylar...
11.03.2024 Ekonomi
Konut kredisi kullanacaklar dikkat! Uyarı geldi: Zorunlu değil
Konut kredisi kullanacaklar dikkat! Uyarı geldi: Zorunlu değil Ev almayı planlayanları doğrudan ilgilendiriyor. Ticaret Bakanlığı, bankaların uymakla yükümlü olduğu konularda vatandaşı uyardı: Tüketicinin açık talebi olmaksızın kredi ile ilgili DASK harici sigorta yaptırılamaz. Vatandaşlar kesinlikle hayat sigortası yaptırmaya zorlanamaz.
10.03.2024 Ekonomi
Ev alacakları ilgilendiriyor! Konut fiyatlarında düşüş başladı: İstanbul, Antalya, İzmir başı çekiyor
Ev alacakları ilgilendiriyor! Konut fiyatlarında düşüş başladı: İstanbul, Antalya, İzmir başı çekiyor Türkiye genelinde konut fiyatlarındaki değişim dikkat çekti. Özellikle büyükşehirlerde fiyatlar yavaşlarken, Anadolu şehirlerinde artış hızı yüksek kaldı. Öte yandan Türkiye genelinde konut fiyatlarının en yüksek olduğu iller tek tek açıklandı. Satılık konut fiyatlarındaki düşüş devam edecek mi? Hangi illerden ev almak daha avantajlı? İşte merak edilen soruların yanıtları...
29.02.2024 Ekonomi
Satılık ev fiyatlarında düşüş başladı! Tek tek açıklandı: İstanbul, Antalya, İzmir'de büyük değişim
Satılık ev fiyatlarında düşüş başladı! Tek tek açıklandı: İstanbul, Antalya, İzmir'de büyük değişim Konut piyasasında durgunluk devam ederken, talep ise geçtiğimiz aylara göre yüzde 50 düştü. Emlakçılar, her ay ilan yenilediklerini, ortalama konut fiyatlarının ise 2,5 milyon TL’den başlayıp, 4-5 milyon TL’ye kadar devam ettiğini söyledi.
28.02.2024 Ekonomi
Evi olmayana güzel haber! Düşük faizli konut kredisi geliyor, detaylar belli oluyor
Evi olmayana güzel haber! Düşük faizli konut kredisi geliyor, detaylar belli oluyor Son yıllarda hem kiralık hem de satılık konut fiyatlarındaki artış vatandaşların büyük çoğunluğunun gündeminde yer alıyor. Özellikle yükselen kiralardan dolayı, satılık ev arayan kiracıların sayısı bir hayli arttı. Ancak satılık evde fiyatların yüksek seyretmesinin yanında konut kredisi faiz oranlarındaki artış satılık eve olan talebin düşmesine yol açtı. Bu noktada yeni konut kredi paketleri gündeme gelirken kiralarda uygulanan yüzde 25 sınırının kaldırılıp kaldırılmayacağı da merak konusu oldu. Önümüzdeki dönem için konuta verilmesi planlanan uygun faizli kredi ve Temmuz ayından itibaren yürürlükten kalkacak olan kira artış sınırını uzmanlar değerlendirdi. İşte ev sahibi ve kiracıların yakından takip ettiği konun ayrıntıları...
22.02.2024 Ekonomi
Konut sektöründe bir dönem kapanıyor! Yeni sistem geliyor, fiyatlar yüzde 40 düşecek
Konut sektöründe bir dönem kapanıyor! Yeni sistem geliyor, fiyatlar yüzde 40 düşecek Ev alma planı yapanları yakından ilgilendiriyor. Satılık konut fiyatlarını düşürecek adım atılıyor. Sektör temsilcileri detayları paylaştı. Artan fiyatlar ve yüksek faiz oranları ev sahibi olmayı zorlaştırınca firmalar yeni modeller geliştirdi. Tek seferde ev borcuna girilemediğini gören firmalar, ‘kademeli satışa’ başladı. Yeni modelde önce arsa payı, sonra evler satılıyor. Aşamalı konut edinme sistemiyle, tüketici önce arsayı taksitle alacak, ardından inşaat maliyetini ödeyecek. İşte detaylar...
30.01.2024 Ekonomi
Konut sektöründe yeni dönem! Kademeli satış sistemi fiyatları düşürecek
Konut sektöründe yeni dönem! Kademeli satış sistemi fiyatları düşürecek Ev alma planı yapanları yakından ilgilendiriyor. Satılık konut fiyatlarını düşürecek adım atılıyor. Sektör temsilcileri detayları paylaştı. Artan fiyatlar ve yüksek faiz oranları ev sahibi olmayı zorlaştırınca firmalar yeni modeller geliştirdi. Tek seferde ev borcuna girilemediğini gören firmalar, ‘kademeli satışa’ başladı. Yeni modelde önce arsa payı, sonra evler satılıyor.
28.01.2024 Ekonomi
7500 TL taksitle İstanbul'da ev sahibi olma imkanı! Ödeme planı ve teslim tarihi belli oldu
7500 TL taksitle İstanbul'da ev sahibi olma imkanı! Ödeme planı ve teslim tarihi belli oldu Ev sahibi olmak isteyenlere güzel haber geldi .Evi olmayanlara avantajlı şartlar sunuluyor. 7500 TL taksit imkanı ile ev almak hayal olmaktan çıkıyor. İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde 12 bin 500 adet konut için temel atma işlemleri başladı. THY ve Emlak Konut işbirliğiyle yapılacak olan Yenişehir Arnavutköy Projesi kapsamında yaklaşık 3 bin THY personeline kota ayrıldı. Kura ile belirlenecek olan konutlar 2025 yılında sahiplerine teslim edilecek. 3 bin konutun dışındakiler ise başvuru yapanlara kura ile verilecek.
27.12.2023 Ekonomi
Konut fiyatlarındaki balon sönüyor! Büyük oyun deşifre oldu
Konut fiyatlarındaki balon sönüyor! Büyük oyun deşifre oldu SPK gözetiminde çalışan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği’nin Başkanı Yaşar Bahçeci, gayrimenkul değerlemelerinde çok büyük bir rant oluştuğunu ve çok sayıda manipülasyon tespit ettiklerini açıkladı. Bahçeci, "Özellikle yabancıya vatandaşlık için yapılan satışlarda büyük usulsüzlükler var ." ifadelerini kullandı.
5.12.2023 Ekonomi
Ev satışında çirkin oyun! Fiyatları böyle yükseltiyorlar, büyük ceza yolda
Ev satışında çirkin oyun! Fiyatları böyle yükseltiyorlar, büyük ceza yolda SPK gözetiminde çalışan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği’nin Başkanı Yaşar Bahçeci, gayrimenkul değerlemelerinde çok büyük bir rant oluştuğunu ve çok sayıda manipülasyon tespit ettiklerini açıkladı. Bahçeci, "Özellikle yabancıya vatandaşlık için yapılan satışlarda büyük usulsüzlükler var. SPK lisansı olan155 değerleme şirketinin üçte biri için soruşturma yürütüyoruz. Sonuçlanan dosyalara 15 milyon lira ceza kestik. 100’den fazla dosyada inceleme sürüyor. Çok büyük cezalar da yolda." ifadelerini kullandı.
4.12.2023 Ekonomi
Gayrimenkul sektöründe bir dönem resmen kapanıyor! Yeni sistem ile evi olmayan kalmayacak
Gayrimenkul sektöründe bir dönem resmen kapanıyor! Yeni sistem ile evi olmayan kalmayacak Konut sektöründe yeni bir dönem başlıyor. Ev alacak yeterli birikimi olmayanları doğrudan ilgilendiriyor. Gayrimenkule talep var ama erişim kolay değil. Firmalar üretimde, vatandaş alımda zorlanıyor. Çıkış yolları arayan sektörün gündeminde fonlar var. SPK’nın taslağını hazırladığı Proje Gayrimenkul Yatırım Fonları ile yeni bir dönemin başlaması bekleniyor. Şirketler fon üzerinden sağladığı finansmanla yatırım yapacak, 5-10 milyon liraya ev alamayan tüketici küçük birikimleriyle milyarlık projelere ortak olacak.
3.12.2023 Ekonomi
Ev ve araba satışında yeni dönem! Kimlik doğrulama işlemi başladı, fahiş fiyat balonu sönecek
Ev ve araba satışında yeni dönem! Kimlik doğrulama işlemi başladı, fahiş fiyat balonu sönecek Konut ve araç satışında bir dönem sona erdi. Dün itibarı ile yeni uygulama başladı. e-Devlet üzerinden kimlik doğrulayamayan satış işlemini gerçekleştiremeyecek. Böylece sahte ilanların önüne geçilmiş olacak. Peki bu durum konut ve ikinci el araç fiyatlarına nasıl yansıyacak?
2.11.2023 Ekonomi
Ev alıp satacak herkesi ilgilendiriyor! Yeni dönem bugün başlıyor, tamamen değişiyor,1 ay içerisinde etkisi görülecek
Ev alıp satacak herkesi ilgilendiriyor! Yeni dönem bugün başlıyor, tamamen değişiyor,1 ay içerisinde etkisi görülecek İnternet ilanları için kimlik doğrulaması bugünden itibaren zorunlu hale geliyor. Mülk sahibi ilan verirken kimlik doğrulaması yapacak. Aykırı ilanlar için ceza verilecek. Peki yüksek fiyattan ilan girenler nasıl tespit edilecek? İşte detaylar...
1.11.2023 Ekonomi
Ev almak isteyenler dikkat! Talep düştü, mülk sahipleri fiyat kırdı
Ev almak isteyenler dikkat! Talep düştü, mülk sahipleri fiyat kırdı Konut talebinin geçtiğimiz aylara göre yüzde 50 oranında azaldığı söyleniyor. Peki konut sektöründeki sert düşüşün ana nedeni ne? İTO Gayrimenkul Komite Başkanı Hakan Akdoğan merak edilenleri cevapladı.
25.10.2023 Ekonomi
Satılık ev fiyatları ile ilgili yeni açıklama! İkinci el konutta düşüş trendi başladı
Satılık ev fiyatları ile ilgili yeni açıklama! İkinci el konutta düşüş trendi başladı Konut piyasasında durgunluk devam ederken, talep ise geçtiğimiz aylara göre yüzde 50 düştü. Emlakçılar, her ay ilan yenilediklerini, ortalama konut fiyatlarının ise 2,5 milyon TL’den başlayıp, 4-5 milyon TL’ye kadar devam ettiğini söyledi.
24.10.2023 Ekonomi
Borsa İstanbul'da rekor üstüne rekor! Yatırımcı ve yatırım tutarında büyük yükseliş
Borsa İstanbul'da rekor üstüne rekor! Yatırımcı ve yatırım tutarında büyük yükseliş Halka arz edilen şirket sayısı, bu yılın üçüncü çeyreği sonunda geçtiğimiz seneyi yakaladı. Halka arzlarda toplanan tutar, geçen seneki rakamlara göre yüzde 166 yükselişle 51,5 milyar lira olurken, yatırımcı sayısı 7 kat artarak 64 milyonu geçti.
24.10.2023 Ekonomi
Kiralık ve satılık ev fiyatlarıyla ilgili çarpıcı analiz! Fiyatlar düşecek mi artacak mı?
Kiralık ve satılık ev fiyatlarıyla ilgili çarpıcı analiz! Fiyatlar düşecek mi artacak mı? Kiralık ve satılık ev fiyatlarıyla ilgili çarpıcı analiz geldi. Türkiye’de konut arzındaki azalış fiyatlar üzerinde etkili olmaya devam ediyor. Konut kredisine erişim, faizler, yüksek kiralar gibi sorunlar konuta yatırım yapacakları düşündürüyor. Uzman isimler ise konuta yatırım yapılması için beklenilmemesi gerektiğini, konjonkturel olarak fiyatlarda hafif geri çekilme olsa da yükselişin devam edebileceğinin sinyalini verdi. İşte kiracı ve ev sahibi milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
16.10.2023 Ekonomi
Kira fiyatları dibi görecek! Konutta yeni dönem başlıyor, işte sıfır maliyetli formül
Kira fiyatları dibi görecek! Konutta yeni dönem başlıyor, işte sıfır maliyetli formül Konutta yeni dönemin detayları ortaya çıktı. Fahiş kira artışlarını önleyecek ve kentsel dönüşümü hızlandıracak ‘GYODER Yeni Konut Modeli’ için geri sayım başladı. Arsa maliyetini sıfırlayacak model, kamu özel sektör işbirliği ile yürütülecek. İlk konutların 2024’te üretilmesi hedefleniyor. En kritik başlıklardan birisi finansman. Yeni modelle ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...
10.10.2023 Ekonomi
Öğrenciye 'uygun' kiralık ev 12 bin 500 lira! Şikayet yağıyor
Öğrenciye 'uygun' kiralık ev 12 bin 500 lira! Şikayet yağıyor Kiralık ev fiyatlarının kent merkezindeki ilçelerde 8 bin lira ila 500 bin lira arasında değiştiği Antalya'da, üniversite öğrencileri bütçelerine uygun ev bulmakta zorlanıyor. Üniversiteye yakın mahallelerde kiraların 30 bin lirayı ulaştığı kentte, elektronik ticaret platformlarındaki ilanlarda 2 odalı konutlar, 'Öğrenciye uygun' başlığıyla 12 bin 500 liradan başlayan fiyata kiralanıyor.
7.10.2023 Yaşam
Fiyatlar arttı, konutta tercihler değişti! 'Hayalet ev'ler için harekete geçilmeli'
Fiyatlar arttı, konutta tercihler değişti! 'Hayalet ev'ler için harekete geçilmeli' Türkiye genelinde kira ve ev fiyatları yükselişe geçti. Geçen yıllara göre fiyatlarda yüzde 152 artış gerçekleşti. Bunun yanında yeni ortaya çıkan 'hayalet evler' sebebiyle fiyatlar bir miktar daha yükseldi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan emlakçı Mustafa Başaran, "Birden fazla evi olan ve evini kiraya vermeyen boş tutan ev sahiplerinden yüksek vergi alınmalı." dedi.
3.10.2023 Ekonomi
Kiracıları yakından ilgilendiren uyarı! 'Kesinlikle ödeme yapmayın'
Kiracıları yakından ilgilendiren uyarı! 'Kesinlikle ödeme yapmayın' Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Mersin'de konut stoku tükendi, ev kiraları 20 bin TL'ye kadar yükseldi. Fırsatçıların internet sitelerindeki kiralık ev ilanlarını kopyalayıp ilana koyup dolandırıcılık yaptıklarını söyleyen Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Sinan Canpolat, "Vatandaşlarımız ev sahibi ya da emlakçı ile yüz yüze gelmeden, evi görmeden kesinlikle bir ödeme yapmasın" diye konuştu.
2.10.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Satılık Ev ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki satılık ev haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.