Şaşırtan Olay

Şaşırtan Olay

Son dakika şaşırtan olay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şaşırtan olay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şaşırtan olay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şaşırtan Olay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şaşırtan olay gelişmeleri de dahil olmak üzere 248 şaşırtan olay haberi bulunmuştur. Tüm şaşırtan olay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fransa'da şaşırtan olay; top patladı, frikik kazandı! Mbappe ilk maçında şov yaptı
Fransa'da şaşırtan olay; top patladı, frikik kazandı! Mbappe ilk maçında şov yaptı Fransa, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Grubu'nun ilk maçında Hollanda ile karşıya geldi. Heyecan dolu maçta Fransa'nın dünya yıldızı Kylian Mbappe, kaptan olarak çıktığı ilk maçta performansı ile alkış topladı. Öte yandan müsabakada topun patlamasından sonra kazanılan frikik herkesi şaşırttı.
25.03.2023 Fransa
Uzman isim uyardı: İkinci depremi beklemiyorduk, artçılar 2 yıla kadar uzanabilir
Uzman isim uyardı: İkinci depremi beklemiyorduk, artçılar 2 yıla kadar uzanabilir Jeoloji Profesörü Selim İnan, Türkiye'de her yıl 24 binden fazla deprem olduğunun altını çizerek, "Buna alışık olmalıyız. Biz Doğu Anadolu fayında büyük bir deprem bekliyorduk ama ikinci depremi beklemiyorduk. Her büyük depremde olduğu gibi artçılar bunda da olacaktır. Çok büyük bir fay kırıldığı için artçılar minimum 1,5 yıl, belki 2 yıla kadar uzanabilir" dedi.
6.03.2023 Gündem
Yıkımın büyük olmasını etkileyen neden ortaya çıktı! Uzman isim depremin gerçek şiddetini açıkladı
Yıkımın büyük olmasını etkileyen neden ortaya çıktı! Uzman isim depremin gerçek şiddetini açıkladı AFAD Başkanlığında bir araya gelen uzmanlar, meydana gelen depremin farklı boyutlarını ele alarak, süreçle ilgili değerlendirmelerde bulundu. İşte yıkımın büyük olmasını etkileyen neden...
10.02.2023 Gündem
Ankara'da akıl almaz olay! 'Maşallah' dediler...
Ankara'da akıl almaz olay! 'Maşallah' dediler... Ankara'da küçük yaşta bir çocuğun iş makinesi kullandığı anlar pes dedirtti.
20.05.2022 Yaşam
Tanzanyalı ziyaretçileri İstanbul’da şaşırtan olay! ‘Bu mucize gibi bir şey'
Tanzanyalı ziyaretçileri İstanbul’da şaşırtan olay! ‘Bu mucize gibi bir şey' Tanzanya’dan Türkiye’ye gelen Masai kabilesi üyeleri, Afrika’daki su sıkıntısının ne boyutlarda olduğunu gözler önüne serdi. Bir hafta kaldıkları İstanbul’da doya doya su kullandıklarını söyleyen Masaililer, “Bizim ömrümüz su aramakla geçiyor. İstanbul’da musluktan temiz su akıyor, bunun kıymetini bilin” dedi. Kaldıkları otelde 7/24 su akmasını ‘mucize’ olarak nitelendiren kabile üyeleri, “Bizim için bir kova su bile çok değerli” ifadelerine yer verdiler.
13.11.2021 Dünya
Doktorlar şok oldu! En son versiyonu hastanın midesinden çıktı
Doktorlar şok oldu! En son versiyonu hastanın midesinden çıktı Dünyayı şaşırtan olay Kosova'nın başkenti Piriştine'de yaşandı. 33 yaşındaki bir hastayı ameliyata alan doktorlar, gördükleri manzara karşısında adeta şok yaşadı. Hastanın midesinden, Nokia 3310'un yenilenmiş versiyonu çıktı. Uzmanlar, telefonunun bataryasından kaynaklanan kimyasallar nedeniyle telefonun yutulmasının ölümcül sonuçlar doğurabileceğini söyledi.
5.09.2021 Dünya
Esra Erol'da herkesi şok eden iğrençlik! Kızını 4 bin liraya satmış
Esra Erol'da herkesi şok eden iğrençlik! Kızını 4 bin liraya satmış Esra Erol'da herkesi şaşırtan olay! Samsun'da 24 yıllık eşi Ali Biryan ve 7 çocuğunu bırakıp evden kaçan İlknur Biryan için Esra Erol’dan yardım istedi. Dün TikTok’tan bulduğu adama kaçan İlknur Biryan, eşi Ali Biryan’la yüzleşti. Büyük yüzleşmeye çiftin büyük kızı Ebru’nun açıklamaları damga vurdu. Yayından önce annesinin kendisini arayıp babasını kötülemesini istediğini belirten Ebru, açıklamalarıyla izleyicileri şoke etti. Kendisinin 15 yaşında 4 bin lira karşılığında satıldığını söylemesi üzerine stüdyo buz kesti.
17.06.2021 Gündem
Belediye binasında ilginç durum! "Ne yapacağımı şaşırdım"
Belediye binasında ilginç durum! "Ne yapacağımı şaşırdım" Nevşehir'de ağıldan çıkarak kent merkezindeki belediye binasının içine doğru yürüyen 5 küçükbaş hayvanın sahibi Hasan Ünbulan, "Ağılın kapısı rüzgardan açılmış, hayvanlar da buradan çıkıp gitmiş" dedi. Nevşehir Belediyesi’nde güvenlik görevlisi Gökhan Temel ise '' Hayvanların başındaki koç üzerime gelince birden afalladım ve ne yapacağımı şaşırdım. Koç üzerime doğru gelince de belediyeye girdim'' diye konuştu.
15.12.2020 Yaşam
Kalpleri ısıtan görüntü! Bir an olsun yalnız bırakmadı
Kalpleri ısıtan görüntü! Bir an olsun yalnız bırakmadı İstanbul'da yaşayan Cengiz Çakır, migren ağrısı sebebiyle Samatya'daki İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi acil servisine gitti. Yaklaşık 6 saat hastanede kalan Çakır'ı, hastanenin kedisi bir dakika yalnız bırakmadı. Cep telefonu kamerasına kaydedilen o anlar, izleyenlerin içini ısıttı.
31.08.2020 Yaşam
'Yok artık' dedirttiler! Vatandaş için koyulmuştu...
'Yok artık' dedirttiler! Vatandaş için koyulmuştu... Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde ilçenin çeşitli noktalarına yerleştirilen dezenfektanlar kimliği belirsiz kişilerce yerinden sökülerek çalındı. Dezenfektanların yerine yenisi konulurken, halkın sağlığı için konulan dezenfektanları çalanlardan bazıları İstanbul Caddesi’nde güvenlik kamerasına yansıdı.
23.03.2020 Yaşam
Canlı yayında şok sözler! 6 çocuğu olan adam kızını satıp yengesiyle...
Canlı yayında şok sözler! 6 çocuğu olan adam kızını satıp yengesiyle... Müge Anlı'nın programında kocasını aramak için programa katılan Semra Gümüş'ün açıklamaları yayına damga vurdu. Gümüş, eşinin kızını sattıktan sonra yengesini kaçırdığını iddia etti.
9.12.2019 Yaşam
Antalya'da şaşırtan olay! Polis yakaladı 'abla' gözlerine inanamadı...
Antalya'da şaşırtan olay! Polis yakaladı 'abla' gözlerine inanamadı... Ablasının otomobilini çalan Murat A. polisle 8 kilometre süren bir kovalamaca sonucu yakalandı. Olay yerine gelen Murat A.'nın ablası gördükleri karşısında gözlerine inanamadı.
14.11.2019 Yaşam
Duyanları şaşırtan olay! İki kardeş yıllar sonra...
Duyanları şaşırtan olay! İki kardeş yıllar sonra... Güney Afrika'nın başkenti Cape Town'da yaşanan olay duyanları çok şaşırttı. Her şey okul arkadaşlarının selfie çekmesiyle ortaya çıktı...
30.10.2019 Dünya
Doğan’ı şaşırtan olay!
Doğan’ı şaşırtan olay! Elif Buse Doğan, Ali Eyüboğlu ile İlkay Buharalı’nın hazırlayıp sunduğu ‘Magazin Noteri’ne konuk oldu.
20.10.2019 Magazin
Şaşırtan olay! Hesabına fazladan bir kiloya yakın altın yatınca...
Şaşırtan olay! Hesabına fazladan bir kiloya yakın altın yatınca... Türkiye bugüne kadar dolandırıcılar tarafından banka hesapları boşaltılan insanların yok olan paralarını bulma çabalarını tanık oldu ama hesabına fazladan yatan altını geri iade edebilmek için uzun uğraş veren birine pek rastlamadı. Aydın’da 27 yaşındaki bir kadın bankadaki altın hesabına fazladan havale edilen yaklaşık 1 kilogram altını geri iade edebilmek için uzun uğraşlar verdi. Hem altını havale eden bankaya hem de altının yatırıldığı bankaya uzun süre dil döken genç kadın, dilekçe yazarak hakkı olmayan yaklaşık bir kilogram altını geri iade ettirdi.
22.05.2019 Ekonomi
Damien Comolli Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzaladı
Damien Comolli Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzaladı Fenerbahçe Kulübü, yeni sportif direktörü Damien Comolli için imza töreni düzenledi. Başkan Ali Koç düzenlenen törende teknik direktör için tek yerli alternatifin Aykut Kocaman olduğunu açıkladı.
13.06.2018 Fenerbahçe
Dünya şokta! Kulaklarına giren karıncalar gözlerinden çıktı
Dünya şokta! Kulaklarına giren karıncalar gözlerinden çıktı Hindistan'da 11 yaşındaki bir çocuğun yaşadıkları şaşkına çevirdi. Çocuğun gözlerinden karıncaların çıkması üzerine şaşkına dönen ailesi, kızı hastaneye götürdü. Gözden çıkan karıncaların kulaktan girdiğini öğrendi.
10.03.2018 Dünya
Bavuldan 200 hamam böceği çıktı
Bavuldan 200 hamam böceği çıktı Çin'de havaalanında güvenlik kontrolü sırasında bir çiftin bavulundan yaklaşık 200 canlı hamam böceği çıktı.
1.12.2017 Dünya
Susiç'i şaşırtan olay
Susiç'i şaşırtan olay Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, oyuncularının geçen sezon Akhisarspor'a 3-0 kaybettikleri maçı unutmadığını ve rövanş için sahaya çıktıklarını dile getirdi.
5.11.2017 Alanyaspor
Güzellik yarışmasında şaşırtan olay! Vücut ölçülerini paylaşmadılar
Güzellik yarışmasında şaşırtan olay! Vücut ölçülerini paylaşmadılar Peru'da düzenlenen bir güzellik yarışmasına katılan adaylar sıra dışı protestoya imza attı. "Miss Peru" güzellik yarışmasında sahneye çıkan yarışmacılar, beden ölçüleri yerine kadına yönelik şiddet istatistiklerini paylaştı.
1.11.2017 Dünya
Aşırı sıcak delirtti, çırılçıplak soyundu
Aşırı sıcak delirtti, çırılçıplak soyundu İzmir’in Ödemiş ilçesinde sıcaktan bunalan bir kişi soyunarak dakikalarca en işlek caddede dolaştı. Çırılçıplak adamı görenler ise gözlerine inanamadı.
29.06.2017 Yaşam
Deli Divane 160. bölümünde Sadhana'yı şaşırtan olay!
Deli Divane 160. bölümünde Sadhana'yı şaşırtan olay! Deli Divane 160. bölüm fragmanı yayınlandı. Deli Divane'nin yeni bölümünde Sadhana'ya şaşırtıcı bir telefon geliyor, peki verilen haber nedir? Tüm cevaplar bugün Deli Divane'de olacak.
29.09.2021 Gündem
Boffin: Golü bilerek attım
Boffin: Golü bilerek attım Attığı golle haftanın adamı olan Eskişehirspor kalecisi Boffin, konuştu: O golü keşke Türkiye izleseydi
27.09.2016 TFF 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Şaşırtan Olay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şaşırtan olay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.