Şaşırtan İddia

Şaşırtan İddia

Son dakika şaşırtan iddia haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şaşırtan iddia ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şaşırtan iddia haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şaşırtan İddia

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şaşırtan iddia gelişmeleri de dahil olmak üzere 309 şaşırtan iddia haberi bulunmuştur. Tüm şaşırtan iddia haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şarkıcı Doğuş boşanıyor mu?
Şarkıcı Doğuş boşanıyor mu? 9 yıl önce dünyaevine giren şarkıcı Doğuş, Azeri eşi Hoşkedem Hidayetkızı’ndan ayrılıyor.
26.06.2023 Magazin
Şaşırtan iddia! 'ABD'nin Ay'a indiğine dair kanıt yok'
Şaşırtan iddia! 'ABD'nin Ay'a indiğine dair kanıt yok' 20 Temmuz 1969'da Apollo 11'in aya inişi, insanlık tarihinin en şaşırtıcı başarılarından biriydi. O gün, tahmini 530 milyon TV izleyicisi, ABD'li astronotlar Neil Armstrong ve Buzz Aldrin'in Ay'a ilk adımlarını atmalarını izledi.
9.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Cristiano Ronaldo ile Georgina Rodriguez için şaşırtan iddia!
Cristiano Ronaldo ile Georgina Rodriguez için şaşırtan iddia! Portekizli süperyıldız Cristiano Ronaldo, 8 yıldır birlikteliğini sürdürdüğü Georgina Rodriguez ile ayrılığın eşiğine geldiği iddia edildi. İşte detaylar...
27.04.2023 Magazin
Arkadaşından Damla Ersubaşı'ya şoke eden suçlama: Benim kocama nasıl göz dikersin!
Arkadaşından Damla Ersubaşı'ya şoke eden suçlama: Benim kocama nasıl göz dikersin! Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Yakın arkadaşı Müge Işık, ünlü oyuncunun hem Keser’in ailesini dolandırdığını hem de kendi eşi Sönmez Işık’ı ayartmaya çalıştığını öne sürdü.
17.04.2023 Magazin
Kiralık araba dolandırıcılığına dikkat! ‘Görmediğiniz bir şeye para yatırmayın’
Kiralık araba dolandırıcılığına dikkat! ‘Görmediğiniz bir şeye para yatırmayın’ Ramazan Bayramı’nda şehir dışına tatile çıkmak isteyen vatandaşlar, uygun araç kiralama şirketi aramaya başladı. Kendileri için en uygun olan kiralık aracı ararken, vatandaşları bekleyen tehlike ise kaparo dolandırıcılığı oldu.
16.04.2023 Ekonomi
Elon Musk ile ilgili şaşırtan iddia! 'Tuvalete kadar eşlik ediyor'
Elon Musk ile ilgili şaşırtan iddia! 'Tuvalete kadar eşlik ediyor' Twitter'da çalışan bir mühendis, Elon Musk'a şirketin genel merkezinde en az iki korumanın eşlik ettiğini, hatta bu korumaların Musk'ı tuvalete kadar takip ettiğini söyledi.
9.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Burcu Esmersoy uzun süre sonra sessizliğini bozdu!
Burcu Esmersoy uzun süre sonra sessizliğini bozdu! Depremden sonra birkaç paylaşım yapıp ortalardan kaybolan Burcu Esmersoy’a doktoru tarafından yasak geldiği iddia edilmişti. Esmersoy'un depremle ilgili gördüğü paylaşımlar sonrasında ileri derecede anksiyete bozukluğu yaşadığı öğrenildi. Burcu Esmersoy, uzun zaman sonra sessizliğini bozdu.
6.03.2023 Magazin
Hazal Kaya: Ali Atay'ın hesabı çalındı
Hazal Kaya: Ali Atay'ın hesabı çalındı Sosyal medya sayfasını aktif olarak kullanan oyuncu Hazal Kaya, geçtiğimiz günlerde ikinci kez anne olma heyecanı yaşamıştı. Ünlü oyuncu son olarak sosyal medyada eşi Ali Atay'ın Twitter hesabının çalındığını duyurdu.
2.03.2023 Magazin
Burcu Esmersoy hakkında şaşırtan iddia: Doktoru yasakladı
Burcu Esmersoy hakkında şaşırtan iddia: Doktoru yasakladı Depremden sonra sosyal medya hesabından birkaç paylaşım yapıp ortalardan kaybolan Burcu Esmersoy’a doktoru tarafından yasak geldiği ortaya çıktı. Çocukluk travmaları olan ve düzenli olarak psikolojik destek gören model bir süre sosyal medyaya ara verdi.
2.03.2023 Magazin
Doğuş'un eşi hakkında şaşırtan iddia!
Doğuş'un eşi hakkında şaşırtan iddia! Yıllar sonra ortaya çıkan Seyid isimli bir kişi, Doğuş'un babası olduğunu iddia etmişti. Sanat dünyasından duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeniyle 'felaket tellalı' lakabıyla tanınan Onur Akay, DNA sonucuna göre ikili arasında hiçbir bağ olmadığını öne sürmüştü. Şarkıcının eşi Hoşgedem Hidayetkızı hakkında çok konuşulacak bir iddiada bulunan Seyid'in yeni hamlesi de gündem oldu.
30.01.2023 Magazin
Yeliz Yeşilmen hakkında şaşırtan iddia!
Yeliz Yeşilmen hakkında şaşırtan iddia! Yeliz Yeşilmen ile eşi Ali Uğur Akbaş hakkında flaş gelişme...
17.04.2022 Magazin
Kısmetse Olur Aycan Varış hakkında şaşırtan iddia! "Ayıplı hiçbir durum yok"
Kısmetse Olur Aycan Varış hakkında şaşırtan iddia! "Ayıplı hiçbir durum yok" Kısmetse Olur'un gelin adaylarından Aycan Varış'ın, yakın arkadaşı Sema Bayraktar'ın eski eşi Burak Öztürk ile evlilik kararı aldığı iddia edildi. Kısmetse Olur Aycan iddialar sonrası "Uzun uzun açıklarım ama milletin ekmeğine yağ süreceğim. Burak ve Sema evliyken ben onları tanımıyordum" dedi.
25.02.2022 Magazin
Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur ile ilgili şaşırtan iddia! O isim düğünlerine katılmış!
Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur ile ilgili şaşırtan iddia! O isim düğünlerine katılmış! Şarkıcı Murat Dalkılıç ile evlilikleri sadece üç yıl süren ve sonrasında aşkta aradığı mutluluğu uzun süredir bulamayan güzel oyuncu Merve Boluğur'un ismi, bir süredir şarkıcı Emre Kaya ile anılıyordu. Aralarında çıkan aşk söylentilerini yalanlayan Merve Boluğur ve Emre Kaya ile ilgili bir bilgi hayranlarını şaşırttı. Emre Kaya’nın, 2015 yılında evlenen Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur’un düğününe katıldığı ortaya çıktı.
23.02.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Cemal Hünal hakkında şaşırtan iddia!
Ünlü oyuncu Cemal Hünal hakkında şaşırtan iddia! Son olarak Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrollerini paylaştığı Sadakatsiz dizisinde rol alan ünlü oyuncu Cemal Hünal'ın Survivor 2022'ye katılacağı iddia edildi.
18.11.2021 Magazin
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aşkıyla ilgili şaşırtan iddia!
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aşkıyla ilgili şaşırtan iddia! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, 2021 yılına yaşadıkları aşkla damga vurmuştu. Şimdi ise Demet Özdemir ve Oğuz Koç'un ilişkisinin reklam olduğuna dair bir iddia ortaya atıldı.
19.09.2021 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy hakkında şaşırtan iddia!
Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy hakkında şaşırtan iddia! Deniz tutkuları ve dostluklarıyla dikkat çeken ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy, flaş bir iddiayla magazin gündemine geldi.
19.03.2021 Magazin
Hatem Ben Arfa hakkında şaşırtan iddia!
Hatem Ben Arfa hakkında şaşırtan iddia! Transfer döneminde ismi Galatasaray ve Fenerbahçe ile de anılan Hatem Ben Arfa, İspanya 2. Ligi ekiplerinden Almeria ile anlaşmak üzere...
6.01.2020 İspanya
Tuğrul Odabaş hakkında şaşırtan iddia!
Tuğrul Odabaş hakkında şaşırtan iddia! Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programında, şarkıcı Işın Karaca’nın eski eşi Tuğrul Odabaş hakkında şaşırtan bir iddia gündeme geldi.
30.12.2019 Magazin
Yağmur Tanrısevsin hakkında şaşırtan iddia!
Yağmur Tanrısevsin hakkında şaşırtan iddia! Evililiğe giden ilişkisi sürpriz bir şekilde biten Yağmur Tanrısevsin'in, eski aşkı Oğuzhan Koç'u unutmak için hafızasını sildireceği iddia edildi.
29.11.2019 Magazin
Kuyu köpek hakkında şaşırtan iddia
Kuyu köpek hakkında şaşırtan iddia Türkiye'nin maskotu olan Kuyu köpeğin karantinaya alındığı iddia edildi
15.03.2017 Yaşam
Şaşırtan iddia: Berna Öztürk Survivor için sevgilisinden ayrılmış!
Şaşırtan iddia: Berna Öztürk Survivor için sevgilisinden ayrılmış! Bilge Öztürk'ten kardeşi Berna Öztürk için şaşırtan iddia... İşte Survivor Berna Öztürk ile ilgili söylenenler...
8.02.2017 Magazin
Yunus Günçe için şaşırtan iddia
Yunus Günçe için şaşırtan iddia Hakan Hatipoğlu'ndan bomba iddia...Ünlüler dokunulmazlığı kaybederse Yunus Günçe elenir
14.06.2016 Magazin
Rus generalden şaşırtan iddia!
Rus generalden şaşırtan iddia! Rusya Genelkurmay Başkanlığı Askeri Akademisi Müdür Yardımcısı General Sergey Çvarkov, Türkiye’nin 24 Kasım’da Rus savaş uçağını düşürdüğü tarihin bilinçli bir tercih olabileceğini iddia etti.
26.01.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Şaşırtan İddia ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şaşırtan iddia haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.