Burcu Esmersoy Kimdir

Burcu Esmersoy Kimdir

Kamile Burcu Esmersoy, (2 Ekim 1976, İstanbul), Türk televizyon sunucusu ve oyuncudur. Beşiktaş Lisesi ve ardından İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü'nden mezun oldu. New York Üniversitesi'nde "Hospitality, Tourism and Sports Management" eğitimi aldı. 1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasında "Miss International" seçilerek Türkiye'yi Japonya'da temsil etti ve "Dostluk Güzeli" oldu. 1998 yılında Günel Zeynalova-Didem adlı klipte Didem karakterinde oynamıştır. Kanal D'de çocuk programları yapımcılığı ve program sunuculuğu yaptı. Dialog Spikerlik ve Sunuculuk Okulu'nu derece ile bitirdi. 2000 ile 2005 yılları arasında CNN Türk'te spor departmanında dış haber editörlüğü, muhabirlik ve spor spikerliği yaptı. Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve programlar yaptı. 2010 yılında vizyona giren Romantik Komedi filminde küçük bir rol oynadı. 2014 Yılında Tv8' de yayın hayatına başlayan Ver Fırınada ve 2015 Mart ayında başlayan Komedi Türkiye isimli programı Sunmaktadır. 2006 yılının Nisan ayında NTV'de "Spor Servisi" programının sunuculuğunu yapmış olup NTV Spor kanalında da programları vardır. 2012 yılında Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında da sunuculuk yapmıştır. Popstar 2013 programında sunuculuk yapmaktadır. Ayrıca Evo Otomobil dergisinde ve NYC dergisinde yazıları yayınlanmakta olan Burcu Esmersoy çok iyi derecede İngilizce ve İtalyanca biliyor.

Burcu Esmersoy Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burcu esmersoy kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 811 burcu esmersoy kimdir haberi bulunmuştur. Tüm burcu esmersoy kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burcu Esmersoy paraya para demiyor! 2024'e ücret tarifesini güncelleyerek giriyor
Burcu Esmersoy paraya para demiyor! 2024'e ücret tarifesini güncelleyerek giriyor Ünlü model ve sunucu Burcu Esmersoy 2 Eylül’de İtalya’nın Portofino kentinde iş insanı Nazım Akmandil yakın çevrenin katıldığı sade bir törenle evlendi. İstanbul'da ikinci bir düğün yapan Burcu Esmersoy, spor sunuculuğu yaptığı dönemlerde erkeksi olduğunu belirtti.
31.12.2023 Magazin
Burcu Esmersoy: O dönem erkeksi bir havam vardı
Burcu Esmersoy: O dönem erkeksi bir havam vardı Ünlü model ve sunucu Burcu Esmersoy 2 Eylül’de İtalya’nın Portofino kentinde iş insanı Nazım Akmandil yakın çevrenin katıldığı sade bir törenle evlendi. İstanbul'da ikinci bir düğün yapan Burcu Esmersoy, spor sunuculuğu yaptığı dönemlerde erkeksi olduğunu belirtti.
5.11.2023 Magazin
İsrail beğenisi eleştiri yağmuruna tutuldu! 'Sonsuz mahcubum, affedin lütfen'
İsrail beğenisi eleştiri yağmuruna tutuldu! 'Sonsuz mahcubum, affedin lütfen' Burcu Esmersoy, İsrailli oyuncu Gal Gadot'un sosyal medyada yer verdiği, "İsrail'in yanındayım" yazılı paylaşımını beğendi. "Bu sabah hakaretlerle uyandım. Uzun süre sebebini anlayamadım" diyen Esmersoy, tepki çeken beğeni hakkında bir de açıklama yaptı.
19.10.2023 Magazin
Burcu Esmersoy hamile mi? Ve beklenen açıklama geldi
Burcu Esmersoy hamile mi? Ve beklenen açıklama geldi Nazım Akmandil ile İtalya’nın Puglia şehrinde nikâh masasına oturan, mutlu gününe tanıklık edemeyen arkadaşları için İstanbul'da ikinci bir düğün yapan Burcu Esmersoy, İstinye'de alışveriş turunda görüntülendi. Son günlerde 'hamilelik' haberleri ile gündemde olan 46 yaşındaki güzel, çocukları çok sevdiğini söylerken, konu hakkında net bir açıklamaya imza attı.
17.09.2023 Magazin
İtalya'dan sonra İstanbul'da düğün yapan Burcu Esmersoy, kalça dekolteli gelinlik giydi
İtalya'dan sonra İstanbul'da düğün yapan Burcu Esmersoy, kalça dekolteli gelinlik giydi 2 Eylül'de İtalya'da evlenen Nazım Akmandil ve Burcu Esmersoy çifti bir düğün de İstanbul'da yaptı. Esmersoy, İstanbul'daki düğünü için taş işleme detaylı derin sırt ve kalça dekolteli bir gelinlik giydi.
8.09.2023 Magazin
Burcu Esmersoy'un eşi Nazım Akmandil kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor?
Burcu Esmersoy'un eşi Nazım Akmandil kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Ünlü sunucu Burcu Esmersoy'dan mutlu haber. 46 yaşındaki Esmersoy, iki yıldır beraber olduğu Nazım Akmandil ile İtalya'da dünyaevine girdi. Düğün törenin fotoğraflarının da sosyal medyaya düşmesiyle beraber vatandaşlar; Burcu Esmersoy ile evlenen Nazım Akmandil kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor aramaları yapmaya başladı. İşte, Nazım Akmandil'in hayat hikayesinden bilgiler...
3.09.2023 Televizyon
Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil evlendi!
Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil evlendi! Burcu Esmersoy, uçakta tanıştığı kendisinden 16 yaş küçük Nazım Akmandil ile dünya evine girdi. Esmersoy ve Akmandil çifti İstanbul ve Bodrum olmak üzere iki düğün daha yapacaklarını duyurdu.
3.09.2023 Magazin
Burcu Esmersoy önce bikinisini tanıttı, ardından serin sulara atladı
Burcu Esmersoy önce bikinisini tanıttı, ardından serin sulara atladı Uzun süredir aşk yaşadığı Nazım Akmandil ile yaz sonunda nikah masasına oturacak olan Burcu Esmersoy, önce mor bikinisiyle tanıtım yaptı sonra da serin sulara atladı.
20.08.2023 Magazin
Burcu Esmersoy muradına eriyor! Nazım Akmandil ile evleniyor
Burcu Esmersoy muradına eriyor! Nazım Akmandil ile evleniyor Burcu Esmersoy, Bodrum’daki evinin kapılarını “Bi Dolaplar Çeviriyoruz” isimli YouTube kanalına açtı.
17.07.2023 Magazin
Ünlü isimlerin tatil keyfi! Bikinisiyle gövde gösterisi yaptı
Ünlü isimlerin tatil keyfi! Bikinisiyle gövde gösterisi yaptı Magazin gündeminin tanınan simaları yaz tatillerine devam ediyor. Merve Boluğur, Burcu Esmersoy ve Yüsra Geyik gibi isimler Bodrum'da deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya çıkarırken; Zeynep Bastık ve Aslı Bekiroğlu rotalarını Çeşme'ye çevirdi.
9.07.2023 Magazin
Burcu Esmersoy'un korkutan talihsizliği! Kendini bir anda suya attı
Burcu Esmersoy'un korkutan talihsizliği! Kendini bir anda suya attı Ünlü sunucu ve model Burcu Esmersoy, arkadaşlarıyla birlikte Bodrum'a gitti. Eğlenceli anlar yaşadığı anda nazara gelerek ufak bir kaza yaşayan ünlü ismin bir anda vücudunun yarısını suya bıraktığı anlar objektiflere yansıdı. Esmersoy'un sosyal medyadaki bikinili paylaşımlarının aksine bu sefer mayo tercih etmesi de dikkatlerden kaçmadı.
21.06.2023 Magazin
Burcu Esmersoy'dan samimi itiraf: Metrobüse hiç binmedim!
Burcu Esmersoy'dan samimi itiraf: Metrobüse hiç binmedim! Yakında sevgilisi Nazım Akmandil ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Burcu Esmersoy, önceki akşam bir defileyi izlemeye gitti. Yoğun iş temposunun devam ettiğini söyleyen Esmersoy "Koştura koştura buraya gelebildim” dedi. Ünlü isim metro ve metrobüs açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti.
25.05.2023 Magazin
Burcu Esmersoy: Toksik insanlardan uzak duruyorum
Burcu Esmersoy: Toksik insanlardan uzak duruyorum Şimdilerde sevgilisi Nazım Akmandil ile düğün hazırlıkları yapan Burcu Esmersoy geçen yılın en çok gezeni ve en çok kazanan stil ikonu olmuştu. Esmersoy, bir dergiye konuştu. Kişisel hayatına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
16.05.2023 Magazin
Burcu Esmersoy, İtalya'daki otel engelini torpille çözmüş! 'Fırsatını bulup yaptım'
Burcu Esmersoy, İtalya'daki otel engelini torpille çözmüş! 'Fırsatını bulup yaptım' İtalyan iş insanı Massimo Cusimano (2005-2008) ve Berk Suyabatmaz (2018-2019) ile nikâh masasına oturan Burcu Esmersoy, geçtiğimiz mayıs ayında kendisinden 15 yaş küçük oyun yazılımcısı sevgilisi Nazım Akmandil ile çıktıkları yurt dışı tatili sırasında evlilik teklifi almıştı. Nikâh masasına oturmak için hazırlık yapan ünlü isim; düğününü yapmak istediği, İtalya'daki otelle ilgili yaşadıkları problemi nasıl çözdüğünü anlattı.
7.05.2023 Magazin
Burcu Güneş: Babamın evlendiği hanım, annemin aramasını istemiyordu
Burcu Güneş: Babamın evlendiği hanım, annemin aramasını istemiyordu Şarkıcı Burcu Güneş, 25 yıllık müzik kariyerinde ilk kez ailesiyle ilgili itiraflarda bulundu. Henüz yedi yaşındayken annesi Bige Özkan ile babası Ali Güneş boşanan Güneş, katıldığı programda, babasının evlendiği kişinin, annesinin kendisini aramasını yasakladığını söyledi.
29.04.2023 Magazin
Burcu Esmersoy'dan çok konuşulacak açıklama: Birçok şeyle sınandım
Burcu Esmersoy'dan çok konuşulacak açıklama: Birçok şeyle sınandım Burcu Esmersoy Hello dergisine röportaj verdi. İşte Esmersoy'un samimi açıklamalarından öne çıkan başlıklar...
28.04.2023 Magazin
Burcu Esmersoy: Hayatta her şeyin mümkün olduğunu öğrendim
Burcu Esmersoy: Hayatta her şeyin mümkün olduğunu öğrendim Burcu Esmersoy Hello dergisine röportaj verdi. İşte Esmersoy'un samimi açıklamalarından öne çıkan başlıklar...
20.04.2023 Magazin
Burcu Esmersoy'dan ilişkisi hakkında samimi itiraf!
Burcu Esmersoy'dan ilişkisi hakkında samimi itiraf! Eylül ayında kendisinden 15 yaş küçük olan oyun yazılımcısı Nazım Akmandil ile nikâh masasına oturmaya hazırlanan sunucu Burcu Esmersoy (46), ilişkisi hakkında açıklama yaptı.
5.04.2023 Magazin
Burcu Esmersoy paylaştı: Artık onlar da benim ailem
Burcu Esmersoy paylaştı: Artık onlar da benim ailem Burcu Esmersoy, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilimizde büyük yıkıma yol açan depremde evlerini kaybeden Hataylı bir aileye kucak açtı.
29.03.2023 Magazin
Alişan'dan duygusal paylaşım: İlk konuşması, ilk adımı dün gibi aklımda...
Alişan'dan duygusal paylaşım: İlk konuşması, ilk adımı dün gibi aklımda... Alişan, geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybetmişti. Selçuk Tektaş'ın kızı Eyşan 13 yaşına bastı. Alişan 'kardeşimin emanetleri' dediği yeğeninin doğum gününü Instagram'da paylaştığı fotoğrafla kutladı.
9.03.2023 Magazin
Reynmen ve sevgilisinden romantik paylaşım!
Reynmen ve sevgilisinden romantik paylaşım! Bir süredir sosyal medya paylaşımı yapmayan Reymen geçtiğimiz gün 'Sosyal medya zehirli olmaya devam edecek' diyerek içini dökmüştü. Bir süre daha sosyal medyadan uzak duracağını söyleyen Reymen'den aşk pozu geldi. Reymen,sevgilisine ilan-ı aşk etti.
9.03.2023 Magazin
Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil'in düğün tarihi belli oldu
Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil'in düğün tarihi belli oldu Burcu Esmersoy kendisinden 15 yaş küçük Nazım Akmandil ile evlilik hazırlığı yapıyordu. 46 yaşındaki ünlü sunucu, yaklaşık 1.5 yıldır aşk yaşadığı Akmandil ile İtalya'da nikâh masasına oturacak.
9.03.2023 Magazin
Burcu Esmersoy uzun süre sonra sessizliğini bozdu!
Burcu Esmersoy uzun süre sonra sessizliğini bozdu! Depremden sonra birkaç paylaşım yapıp ortalardan kaybolan Burcu Esmersoy’a doktoru tarafından yasak geldiği iddia edilmişti. Esmersoy'un depremle ilgili gördüğü paylaşımlar sonrasında ileri derecede anksiyete bozukluğu yaşadığı öğrenildi. Burcu Esmersoy, uzun zaman sonra sessizliğini bozdu.
6.03.2023 Magazin
Hazal Kaya: Ali Atay'ın hesabı çalındı
Hazal Kaya: Ali Atay'ın hesabı çalındı Sosyal medya sayfasını aktif olarak kullanan oyuncu Hazal Kaya, geçtiğimiz günlerde ikinci kez anne olma heyecanı yaşamıştı. Ünlü oyuncu son olarak sosyal medyada eşi Ali Atay'ın Twitter hesabının çalındığını duyurdu.
2.03.2023 Magazin
Burcu Esmersoy hakkında şaşırtan iddia: Doktoru yasakladı
Burcu Esmersoy hakkında şaşırtan iddia: Doktoru yasakladı Depremden sonra sosyal medya hesabından birkaç paylaşım yapıp ortalardan kaybolan Burcu Esmersoy’a doktoru tarafından yasak geldiği ortaya çıktı. Çocukluk travmaları olan ve düzenli olarak psikolojik destek gören model bir süre sosyal medyaya ara verdi.
2.03.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Burcu Esmersoy Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burcu esmersoy kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.