Gazete Vatan Logo
Magazin Burcu Güneş: Babamın evlendiği hanım, annemin aramasını istemiyordu

Burcu Güneş: Babamın evlendiği hanım, annemin aramasını istemiyordu

Şarkıcı Burcu Güneş, 25 yıllık müzik kariyerinde ilk kez ailesiyle ilgili itiraflarda bulundu. Henüz yedi yaşındayken annesi Bige Özkan ile babası Ali Güneş boşanan Güneş, katıldığı programda, babasının evlendiği kişinin, annesinin kendisini aramasını yasakladığını söyledi.

Burcu Güneş: Babamın evlendiği hanım, annemin aramasını istemiyordu

12 Ağustos 1975 tarihinde İzmir Alsancak'ta dünyaya gelen, çocukluğu Şirinyer'de geçen Burcu Güneş, annesi ve babası boşanınca yedi yaşından itibaren babasının yanında kaldı.

Ceyda Düvenci'nin sunuculuğunu yaptığı 'Bambaşka Sohbetler' programına konuk olan 47 yaşındaki şarkıcı, yıllar sonra bulduğu annesi hakkında konuştu.

"ANNEMİN BİZİM EVİ ARAMASI YASAKTI"

Yedi yaşında annemle babam boşandı, 18 yaşıma kadar annemi hiç görmedim. Annemi çok özler ve ona şiirler yazardım. Annemle hiç karşılaşamadım, göremedim. Evin içinde babaannemin maskülen ve otoriter şekilde davranışıyla büyüdüm. Evde dedem, babam ve babaannem vardı. Annemi sonradan İzmir'de buldum, o zamanlar cep telefonu yok, işyeri numarası yok, bir telefon görüşmesi bile yapamıyoruz. Annemin bizim evi araması yasaktı, babam yeni bir hanımla evlenmişti ve o hanım annemin aramasını istemiyordu. İlk kez anlatıyorum. Anlattığım konular değil bunlar. Benim hayatımdan çok güzel bir roman çıkar ama, ben anlatabilir miyim bilmiyorum.

"BABAM ÖLDÜĞÜ İÇİN ZOR DURUMDA BIRAKMAK İSTEMİYORUM"

Burcu Güneş, "Çok arkadaşım anlatıyor artık geçmişini, Burcu Esmersoy da anlattı. Rahatlatıyor belki insanları ama, babam öldüğü için onu da zor durumda bırakmak istemiyorum. Onların izni olmadan çok konuşuyormuşum gibi olmasın, ailemi de kötü duruma düşürmek istemiyorum çünkü onların da kendi hikayeleri..." ifadelerini kullandı.