Burcu Güneş

Burcu Güneş

Son dakika Burcu Güneş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Burcu Güneş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Burcu Güneş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burcu Güneş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burcu güneş gelişmeleri de dahil olmak üzere 402 burcu güneş haberi bulunmuştur. Tüm burcu güneş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burcu Güneş'ten 'estetik' açıklaması: Neden gösterme ihtiyacı duyuyorsunuz?
Burcu Güneş'ten 'estetik' açıklaması: Neden gösterme ihtiyacı duyuyorsunuz? Burcu Güneş, Kral Müzik’te gazeteci Serhat Tekin’in sorularını yanıtladı. Özel hayatından müzik çalışmalarına kadar Güneş hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.
14.04.2024 Magazin
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu? O Ses Türkiye Yılbaşı özel programını izleyenler Murat Boz’un saçını gördükten sonra peruk kullanıp kullanmadığını merak etmeye başladı. Peki, Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
31.12.2023 Magazin
Burcu Güneş Hintli milyarderin teknesinde şarkı söylemişti! 'Beni ülkelerine davet ettiler'
Burcu Güneş Hintli milyarderin teknesinde şarkı söylemişti! 'Beni ülkelerine davet ettiler' Ünlü şarkıcı Burcu Güneş, geçtiğimiz ay Hintli milyarder Ravi Ruia ve eşi Madhu'nun özel davetlisi olarak 500 milyon dolarlık lüks teknede sahne almıştı. Önceki gün Etiler'de görüntülenen Güneş, konuyla ilgili açıklama yaparak Ruia ve eşinin kendisini Hindistan'a davet ettiğini söyledi.
19.11.2023 Magazin
Burcu Güneş, Hintli milyarderin lüks teknesinde sahne aldı!
Burcu Güneş, Hintli milyarderin lüks teknesinde sahne aldı! Ünlü şarkıcı Burcu Güneş, Hint milyarder Ravi Ruia ve eşi Madhu'nun özel davetlisi olarak 500 milyon dolarlık lüks teknede sahne aldı. Burcu Güneş o anları sosyal medya sayfasından da paylaştı.
3.10.2023 Magazin
Burcu Güneş: Eurovision'u kazanmak bir başarı değil
Burcu Güneş: Eurovision'u kazanmak bir başarı değil Ünlü şarkıcı Burcu Güneş, önceki akşam Yeni Gazino Maslak'ta sahne aldı. Ünlü şarkıcı, kendisine yöneltilen ''Dizilerde ve sinemada uluslararası başarılar yakalıyoruz. Ama müzikte bu başarıyı pek fazla yenileyemiyoruz. En son Eurovision başarımız var. Bu neden kaynaklanıyor sizce?'' sorusuna yanıt verdi.
11.06.2023 Magazin
Burcu Güneş'ten Simge'ye destek: Icardi’yse gidilir
Burcu Güneş'ten Simge'ye destek: Icardi’yse gidilir Koyu Beşiktaş taraftarı olmasına rağmen Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamasına katılıp Icardi’yle şarkı söylediği için eleştirilen Simge’ye meslektaşı Burcu Güneş’ten destek geldi. Güneş, 'Icardi söz konusuysa gidilir!' yanıtını verdi.
8.06.2023 Magazin
Burcu Güneş: Babamın evlendiği hanım, annemin aramasını istemiyordu
Burcu Güneş: Babamın evlendiği hanım, annemin aramasını istemiyordu Şarkıcı Burcu Güneş, 25 yıllık müzik kariyerinde ilk kez ailesiyle ilgili itiraflarda bulundu. Henüz yedi yaşındayken annesi Bige Özkan ile babası Ali Güneş boşanan Güneş, katıldığı programda, babasının evlendiği kişinin, annesinin kendisini aramasını yasakladığını söyledi.
29.04.2023 Magazin
Burcu Güneş ve Selami Şahin Kuruçeşme'de buluştu
Burcu Güneş ve Selami Şahin Kuruçeşme'de buluştu Türk müzik tarihine sayısız hit’i ve besteleriyle adını yazdıran usta sanatçı Selami Şahin ve başarılı müzik kariyeriyle ülkemizin güçlü seslerinden Burcu Güneş, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde önceki akşam bir araya geldi.
3.08.2022 Magazin
'Afara'da Yılmaz Vural'a sürpriz hediye
'Afara'da Yılmaz Vural'a sürpriz hediye Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla dikkat çeken programı 'Afara', canlı yayınlanan altıncı bölümüyle izleyicisiyle buluştu.
21.05.2022 Televizyon
Ahu Yağtu: Biz sadece arkadaşız
Ahu Yağtu: Biz sadece arkadaşız Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu, arkadaşı ile sohbet ederken görüntülendi. Yağtu, hakkında çıkacak olası bir haberi önlemek için açıklama yaptı ve 'Sadece arkadaşız' dedi.
21.05.2022 Magazin
Burcu Güneş'in özel dikim elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı! 1.5 ayda işlendi...
Burcu Güneş'in özel dikim elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı! 1.5 ayda işlendi... 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Antalya’da binlerce kişinin katıldığı fener alayı ile kutlandı. Fener alayının ardından meydanda Burcu Güneş ve Emircan İğrek konser verdi. Müzik ziyafeti sunan Burcu Güneş, altın kaplama ve swarovski boncuklarının 1.5 ayda işlendiği özel dikim beyaz kıyafetiyle sahneye çıktı.
21.05.2022 Magazin
19 Mayıs tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor
19 Mayıs tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün istiklal meşalesini yakmak için Bandırma Vapuru’yla Samsun’a çıktığı 19 Mayıs 1919’un 103’üncü yıldönümünde Türkiye’nin dört bir yanı kırmızı-beyaz coşkuya büründü. Pandeminin ardından meydanlar dolup taşarken Ankara’daki kutlamaların merkezi Anıtkabir. Birçok kentte yürüyüşler, konserler, etkinlikler var...
19.05.2022 Gündem
Selami Şahin'in torun özlemi! 'İnşallah yakında oğlum evlenir'
Selami Şahin'in torun özlemi! 'İnşallah yakında oğlum evlenir' Usta sanatçı Selami Şahin'in 37 yaşındaki müzisyen oğlu Lider Şahin, Şubat 2021'den beri Miss Turkey 2015 yarışmasının birincisi Ecem Çırpan ile aşk yaşıyor. Önceki gün şarkıcı Burcu Güneş ile Maslak'ta bir mekanda konuklarına müzik ziyafeti sunan Selami Şahin, konser öncesi torun özlemini dile getirdi.
7.05.2022 Magazin
Selami Şahin oğlu Lider Şahin'i veliahtı ilan etti!
Selami Şahin oğlu Lider Şahin'i veliahtı ilan etti! Selami Şahin ve Burcu Güneş, önceki akşam Maslak'ta sahne aldı. Basın mensuplarını kulisinde ağırlayan usta sanatçı, "Lider şarkılarının sözünü, müziğini ve bestelerini kendisi yapıyor" sözleriyle oğluna övgüler yağdırdı. Oğlunu veliahtı ilan eden Selami Şahin, duygu dolu anlar yaşadı.
20.03.2022 Magazin
Miras kavgası büyüyor! Burcu Güneş sessizliğini bozdu
Miras kavgası büyüyor! Burcu Güneş sessizliğini bozdu Şarkıcı Burcu Güneş, Antalya'da babasının evini üzerine geçirdiği iddiasıyla hakkında tapu iptali davası açtığı üvey annesi Nuray Güneş’in açıklamalarına, sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Güneş, “Açıklamaları tamamen gerçek dışı ve yalan. Babamın ikinci eşi, samimiyetsiz, yanlış algı yaratıyor” dedi.
7.09.2021 Magazin
Şarkıcı Burcu Güneş'ten üvey anneye dava!
Şarkıcı Burcu Güneş'ten üvey anneye dava! Burcu Güneş'ten şaşırtan bir hamle geldi. Güneş, 2002 yılında kaybettiği babası Ali Güneş’ten miras kalan Antalya’daki evi üzerine geçirdiği iddiasıyla üvey annesi Nuray Güneş’e tapu iptali davası açtı. Mahkeme, evin satışının önlenmesi için tedbir koydu. Nuray Güneş'ten Burcu Güneş'e cevap gecikmedi.
6.09.2021 Magazin
2021'de burçları neler bekliyor? İşte Güneş tutulması ve 14 Aralık 2020 burç yorumları
2021'de burçları neler bekliyor? İşte Güneş tutulması ve 14 Aralık 2020 burç yorumları Bu hafta etkisi minimum 6 ay üzerimizde olacak ve bizler için 2021 yılının ilk yarısını nasıl geçireceğimiz konusunda oldukça önemli bir Güneş Tutulması yaşanacak. En çok Ateş ve Hava burçlarının etkileneceği 14 Aralık haftasına Yay Burcunun 23. Derecesinde gerçekleşecek bir Güneş Tutulması ile adım atıyoruz. Güneş Tutulmaları’nın yeni başlangıçları ifade ettiğini fakat bu tutulmanın Güney Ay Düğümü tarafında gerçekleştiği için uzun zamandır yenilemeye ihtiyacımız olan konular hususunda yenilik getireceğini söyleyen Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı, yeni haftanın ilk gününde burçların bizlere ne gibi işaretler verdiğini açıkladı.
14.12.2020 Astroloji
'Kalbimiz sizinle'
'Kalbimiz sizinle' Magazin dünyasının ünlü isimleri, Türkiye’yi derinden sarsan İzmir depremiyle ilgili duygularını sosyal medya hesaplarından dile getirdi
1.11.2020 Magazin
Burcu Güneş'ten evlilik müjdesi
Burcu Güneş'ten evlilik müjdesi Burcu Güneş, önceki gün Nişantaşı'ndaki gelinlik mağazasında gelinlik bakarken objektiflere takıldı. Nişanlısı Hakan Kutal'la yakında dünyaevine girebileceğini "Size yakında bir sürprizimiz olabilir düğün gibi bir şey değil, olayın daha güzel bir boyutuna doğru taşınması gibi" sözleriyle ima eden ünlü şarkıcı, giymeyi düşündüğü gelinlik hakkında da ipuçları verdi.
1.10.2020 Magazin
Tuğba Keskin'le Sor Ona: Burcu Güneş
Tuğba Keskin'le Sor Ona: Burcu Güneş Balçiçek ile Dr. Cankurtaran 158. Bölümde Tuğba Keskin'in konuğu Burcu Güneş oldu.
11.06.2020 Televizyon
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında?
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında? Müzisyen Hilal Özdemir, konuk olduğu Kanal D'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında zor durumda olduğunu söyleyerek, gözyaşlarına boğuldu. 2. Sayfa programında anlattıklarından sonra Hilal Özdemir hakkında merak edilenler de attı. Peki, Hilal Özdemir kimdir?
23.05.2020 Gündem
Türkçe Rap’in büyük ismi “Ceza” ocakta Aqua Florya’da!
Türkçe Rap’in büyük ismi “Ceza” ocakta Aqua Florya’da! Türkçe Rap, son birkaç yıldır özellikle gençlerin gözdesi. Her geçen gün yepyeni isimler, yepyeni tarzlar derken dinleyicileri hızla artıyor, rap müzik sektörü de gün geçtikçe büyüyor. Siz de bu müziği seviyorsanız, Rap’in ülkemizde geniş kesimlerce tanınmasındaki en büyük pay sahiplerinden biri olan Ceza’nın konserine de hazır olmalısınız!
31.12.2019 Kültür Sanat
Zehra Çilingiroğlu kınaya damga vurdu!
Zehra Çilingiroğlu kınaya damga vurdu! Yiğit Doğan Çelik ile 19 Ekim’de nikâh masasına oturacak olan Gülnur Güneş, kına gecesi yaptı.
14.10.2019 Magazin
"Doğduğunda şeker küpüne batırılmışsın”
"Doğduğunda şeker küpüne batırılmışsın” Burcu Güneş’in, Instagram’da abartısız makyajlı haliyle paylaştığı fotoğrafı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.
14.04.2019 Magazin
Şehit çocukları için söyledi
Şehit çocukları için söyledi Burcu Güneş, şehit çocuklarının eğitimine destek vermek için Berlin’de sahne aldı.
26.01.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Burcu Güneş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burcu güneş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.