Nazım Akmandil

Nazım Akmandil

Son dakika Nazım Akmandil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nazım Akmandil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nazım Akmandil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nazım Akmandil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nazım akmandil gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 nazım akmandil haberi bulunmuştur. Tüm nazım akmandil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burcu Esmersoy paraya para demiyor! 2024'e ücret tarifesini güncelleyerek giriyor
Burcu Esmersoy paraya para demiyor! 2024'e ücret tarifesini güncelleyerek giriyor Ünlü model ve sunucu Burcu Esmersoy 2 Eylül’de İtalya’nın Portofino kentinde iş insanı Nazım Akmandil yakın çevrenin katıldığı sade bir törenle evlendi. İstanbul'da ikinci bir düğün yapan Burcu Esmersoy, spor sunuculuğu yaptığı dönemlerde erkeksi olduğunu belirtti.
31.12.2023 Magazin
Burcu Esmersoy: O dönem erkeksi bir havam vardı
Burcu Esmersoy: O dönem erkeksi bir havam vardı Ünlü model ve sunucu Burcu Esmersoy 2 Eylül’de İtalya’nın Portofino kentinde iş insanı Nazım Akmandil yakın çevrenin katıldığı sade bir törenle evlendi. İstanbul'da ikinci bir düğün yapan Burcu Esmersoy, spor sunuculuğu yaptığı dönemlerde erkeksi olduğunu belirtti.
5.11.2023 Magazin
Burcu Esmersoy hamile mi? Ve beklenen açıklama geldi
Burcu Esmersoy hamile mi? Ve beklenen açıklama geldi Nazım Akmandil ile İtalya’nın Puglia şehrinde nikâh masasına oturan, mutlu gününe tanıklık edemeyen arkadaşları için İstanbul'da ikinci bir düğün yapan Burcu Esmersoy, İstinye'de alışveriş turunda görüntülendi. Son günlerde 'hamilelik' haberleri ile gündemde olan 46 yaşındaki güzel, çocukları çok sevdiğini söylerken, konu hakkında net bir açıklamaya imza attı.
17.09.2023 Magazin
İtalya'dan sonra İstanbul'da düğün yapan Burcu Esmersoy, kalça dekolteli gelinlik giydi
İtalya'dan sonra İstanbul'da düğün yapan Burcu Esmersoy, kalça dekolteli gelinlik giydi 2 Eylül'de İtalya'da evlenen Nazım Akmandil ve Burcu Esmersoy çifti bir düğün de İstanbul'da yaptı. Esmersoy, İstanbul'daki düğünü için taş işleme detaylı derin sırt ve kalça dekolteli bir gelinlik giydi.
8.09.2023 Magazin
Burcu Esmersoy'un eşi Nazım Akmandil kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor?
Burcu Esmersoy'un eşi Nazım Akmandil kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Ünlü sunucu Burcu Esmersoy'dan mutlu haber. 46 yaşındaki Esmersoy, iki yıldır beraber olduğu Nazım Akmandil ile İtalya'da dünyaevine girdi. Düğün törenin fotoğraflarının da sosyal medyaya düşmesiyle beraber vatandaşlar; Burcu Esmersoy ile evlenen Nazım Akmandil kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor aramaları yapmaya başladı. İşte, Nazım Akmandil'in hayat hikayesinden bilgiler...
3.09.2023 Televizyon
Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil evlendi!
Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil evlendi! Burcu Esmersoy, uçakta tanıştığı kendisinden 16 yaş küçük Nazım Akmandil ile dünya evine girdi. Esmersoy ve Akmandil çifti İstanbul ve Bodrum olmak üzere iki düğün daha yapacaklarını duyurdu.
3.09.2023 Magazin
Burcu Esmersoy önce bikinisini tanıttı, ardından serin sulara atladı
Burcu Esmersoy önce bikinisini tanıttı, ardından serin sulara atladı Uzun süredir aşk yaşadığı Nazım Akmandil ile yaz sonunda nikah masasına oturacak olan Burcu Esmersoy, önce mor bikinisiyle tanıtım yaptı sonra da serin sulara atladı.
20.08.2023 Magazin
Burcu Esmersoy muradına eriyor! Nazım Akmandil ile evleniyor
Burcu Esmersoy muradına eriyor! Nazım Akmandil ile evleniyor Burcu Esmersoy, Bodrum’daki evinin kapılarını “Bi Dolaplar Çeviriyoruz” isimli YouTube kanalına açtı.
17.07.2023 Magazin
Burcu Esmersoy'dan samimi itiraf: Metrobüse hiç binmedim!
Burcu Esmersoy'dan samimi itiraf: Metrobüse hiç binmedim! Yakında sevgilisi Nazım Akmandil ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Burcu Esmersoy, önceki akşam bir defileyi izlemeye gitti. Yoğun iş temposunun devam ettiğini söyleyen Esmersoy "Koştura koştura buraya gelebildim” dedi. Ünlü isim metro ve metrobüs açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti.
25.05.2023 Magazin
Burcu Esmersoy: Toksik insanlardan uzak duruyorum
Burcu Esmersoy: Toksik insanlardan uzak duruyorum Şimdilerde sevgilisi Nazım Akmandil ile düğün hazırlıkları yapan Burcu Esmersoy geçen yılın en çok gezeni ve en çok kazanan stil ikonu olmuştu. Esmersoy, bir dergiye konuştu. Kişisel hayatına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
16.05.2023 Magazin
Burcu Esmersoy, İtalya'daki otel engelini torpille çözmüş! 'Fırsatını bulup yaptım'
Burcu Esmersoy, İtalya'daki otel engelini torpille çözmüş! 'Fırsatını bulup yaptım' İtalyan iş insanı Massimo Cusimano (2005-2008) ve Berk Suyabatmaz (2018-2019) ile nikâh masasına oturan Burcu Esmersoy, geçtiğimiz mayıs ayında kendisinden 15 yaş küçük oyun yazılımcısı sevgilisi Nazım Akmandil ile çıktıkları yurt dışı tatili sırasında evlilik teklifi almıştı. Nikâh masasına oturmak için hazırlık yapan ünlü isim; düğününü yapmak istediği, İtalya'daki otelle ilgili yaşadıkları problemi nasıl çözdüğünü anlattı.
7.05.2023 Magazin
Burcu Esmersoy'dan ilişkisi hakkında samimi itiraf!
Burcu Esmersoy'dan ilişkisi hakkında samimi itiraf! Eylül ayında kendisinden 15 yaş küçük olan oyun yazılımcısı Nazım Akmandil ile nikâh masasına oturmaya hazırlanan sunucu Burcu Esmersoy (46), ilişkisi hakkında açıklama yaptı.
5.04.2023 Magazin
Alişan'dan duygusal paylaşım: İlk konuşması, ilk adımı dün gibi aklımda...
Alişan'dan duygusal paylaşım: İlk konuşması, ilk adımı dün gibi aklımda... Alişan, geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybetmişti. Selçuk Tektaş'ın kızı Eyşan 13 yaşına bastı. Alişan 'kardeşimin emanetleri' dediği yeğeninin doğum gününü Instagram'da paylaştığı fotoğrafla kutladı.
9.03.2023 Magazin
Reynmen ve sevgilisinden romantik paylaşım!
Reynmen ve sevgilisinden romantik paylaşım! Bir süredir sosyal medya paylaşımı yapmayan Reymen geçtiğimiz gün 'Sosyal medya zehirli olmaya devam edecek' diyerek içini dökmüştü. Bir süre daha sosyal medyadan uzak duracağını söyleyen Reymen'den aşk pozu geldi. Reymen,sevgilisine ilan-ı aşk etti.
9.03.2023 Magazin
Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil'in düğün tarihi belli oldu
Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil'in düğün tarihi belli oldu Burcu Esmersoy kendisinden 15 yaş küçük Nazım Akmandil ile evlilik hazırlığı yapıyordu. 46 yaşındaki ünlü sunucu, yaklaşık 1.5 yıldır aşk yaşadığı Akmandil ile İtalya'da nikâh masasına oturacak.
9.03.2023 Magazin
Burcu Esmersoy'dan sosyal medya reklam ücretine zam!
Burcu Esmersoy'dan sosyal medya reklam ücretine zam! Hiç değişmeyen fiziği ve güzelliği ile her daim adından söz ettiren Burcu Esmersoy'un, sosyal medya reklam ücretine zam yaptığı konuşuluyor. Ünlü sunucunun yeni yıl için belirlediği iddia edilen fiyat dudak uçuklattı.
11.12.2022 Magazin
Burcu Esmersoy'un aylık kazancı dudak uçuklattı!
Burcu Esmersoy'un aylık kazancı dudak uçuklattı! Kendisinden 15 yaş küçük Nazım Akmandil ile bir süredir aşk yaşayan Burcu Esmersoy kazancıyla gündemde. Sadece Instagram paylaşımlarıyla paraya para demeyen Esmersoy'un aylık kazancı dudak uçuklattı.
9.10.2022 Magazin
Burcu Esmersoy 46 yaşına giriyor! Doğum günü pozları...
Burcu Esmersoy 46 yaşına giriyor! Doğum günü pozları... Yazılımcı Nazım Akmandil ile nikah masasına oturmak için gün sayan Burcu Esmersoy, ekim ayında 46 yaşına girecek. Ünlü sunucu, Instagram hesabından 'Doğum günü haftası başlasın' notuyla yeni pozlarını paylaştı.
29.09.2022 Magazin
Burcu Esmersoy sevgilisi Nazım Akmandil ile tanışma hikayesini anlattı!
Burcu Esmersoy sevgilisi Nazım Akmandil ile tanışma hikayesini anlattı! Özel hayatında aradığı mutluluğu bir türlü bulamayan Burcu Esmersoy, iki yıllık aşk orucunu geçtiğimiz aylarda bozmuştu. Kendisinden 15 yaş küçük Nazım Akmandil ile birliktelik yaşayan Esmersoy, sürpriz şekilde evlilik kararı almıştı. Nikah masasına oturmak için gün sayan ünlü isim sevgilisiyle nasıl tanıştıklarını ilk kez anlattı. .
24.08.2022 Magazin
Burcu Esmersoy tekne pozlarıyla sosyal medyayı salladı!
Burcu Esmersoy tekne pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Sevgilisi Nazım Akmandil ile nikah masasına oturmak için gün sayan Burcu Esmersoy tekne tatiline çıktı. Ünlü sunucu, Instagram hesabından paylaştığı tekne pozlarıyla hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.
24.08.2022 Magazin
Burcu Esmersoy nikah masasına oturmaya hazırlanıyor!
Burcu Esmersoy nikah masasına oturmaya hazırlanıyor! 45 yaşındaki Burcu Esmersoy, yazılımcı sevgilisi Nazım Akmandil ile aşkı doludizgin sürüyor. Aşk dolu günler geçiren ünlü çiftin yakında nikah masasına oturacağı iddia ediliyor.
18.08.2022 Magazin
Burcu Esmersoy, İtalya'yı motorla turluyor!
Burcu Esmersoy, İtalya'yı motorla turluyor! Burcu Esmersoy ve evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Nazım Akmandil İtalya'da tatil yapıyor. Ünlü çift ülkeyi motorla geziyor. Esmersoy motorla gezerken kaskını takmayı da unutmuyor.
14.07.2022 Magazin
Burcu Esmersoy evlilik teklifini anlattı! 'Rüyalarımdaki gibi...'
Burcu Esmersoy evlilik teklifini anlattı! 'Rüyalarımdaki gibi...' Kendisinden 15 yaş küçük Nazım Akmandil ile aşk yaşayan ve yaz sonu sevgilisiyle nikah masasına oturmaya hazırlanan Burcu Esmersoy aldığı evlilik teklifini anlattı.
26.05.2022 Magazin
Burcu Esmersoy: Akşamüstü biraz mavilik
Burcu Esmersoy: Akşamüstü biraz mavilik Geçtiğimiz günlerde yaklaşık 7 aydır aşk yaşadığı yazılımcı Nazım Akmandil'den evlilik teklifi aldığını dile getiren sunucu Burcu Esmersoy sezonu açtı. Ünlü sunucu son olarak Dubai tatilinden kareleri takipçileriyle paylaştı.
23.05.2022 Magazin
Burcu Esmersoy güzel haberi duyurdu: Evlilik teklifi aldım
Burcu Esmersoy güzel haberi duyurdu: Evlilik teklifi aldım Instagram'da 4.1 milyon takipçisi olan Burcu Esmersoy yaklaşık 7 aydır yazılımcı Nazım Akmandil ile aşk yaşıyor. Önceki gün gazetecilerin objektiflerine yansıyan Esmersoy, Akmandil'den evlilik teklifi aldığını açıkladı
19.05.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nazım Akmandil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nazım akmandil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.