Gazete Vatan Logo
Magazin Hazal Kaya: Ali Atay'ın hesabı çalındı

Hazal Kaya: Ali Atay'ın hesabı çalındı

Sosyal medya sayfasını aktif olarak kullanan oyuncu Hazal Kaya, geçtiğimiz günlerde ikinci kez anne olma heyecanı yaşamıştı. Ünlü oyuncu son olarak sosyal medyada eşi Ali Atay'ın Twitter hesabının çalındığını duyurdu.

Hazal Kaya: Ali Atay'ın hesabı çalındı

Oyuncu Hazal Kayaile Ali Atay, 2019 yılında dünyaevine girmiş, aynı yıl Fikret Ali adını verdikleri oğullarını kucaklarına almıştı.Çift geçtiğimiz haftalarda ise ikinci kez aynı mutluluğu tatmıştı.

Oğlu Fikret Ali'yi 2019 yılında dünyaya getiren oyuncu, küçük oğlu henüz üç yaşına basmışken sevenlerine ikinci kez hamile olduğunu duyurmuştu.

Başarılı oyuncu Hazal Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ikinci çocuğunun cinsiyetinin kız olduğunu açıklamış hatta bebeğine koyacağını ismi de duyurmuştu. Hazal Kaya, paylaşımında “Sürpriz yumurta yükleniyor, Leyla geliyor. İkinci isme karar veremedik. Acele ettirdiniz karnım bile çıkmadı daha” ifadelerini kullanmıştı.

Hazal Kaya şimdi ise eşinin sosyal medya sayfasının çalındığını duyurdu. Kaya, "Ali'nin kullanmadığı Twitter hesabı çalındı. Bir paylaşım yapılırsa ciddiye almayın" dedi.