Ali Atay

Ali Atay

Son dakika Ali Atay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ali Atay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ali Atay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Atay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali atay gelişmeleri de dahil olmak üzere 457 ali atay haberi bulunmuştur. Tüm ali atay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hazal Kaya imaj değiştirdi! Radikal kararı çok beğenildi
Hazal Kaya imaj değiştirdi! Radikal kararı çok beğenildi Kendisi gibi oyunca Ali Atay ile mutlu evliliklerini sürdüren güzel oyuncu Hazal Kaya imajında değişikliğe gitti. Saçlarını kısacık kestiren oyuncunun son hali çok beğenildi.
1.04.2024 Magazin
Hazal Kaya'dan hayranlarını ikiye bölecek yeni imaj!
Hazal Kaya'dan hayranlarını ikiye bölecek yeni imaj! Oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile 2019'da dünyaevine giren, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan, Şubat 2023'te ikinci kez anne olma mutluluğu yaşayan Hazal Kaya, imaj değiştirdi. Ünlü ismin yeni tarzı, sosyal medyada gündem oldu.
31.03.2024 Magazin
Hazal Kaya kızı Leyla Süreyya'nın yüzünü ilk kez 1. yaş gününde gösterdi
Hazal Kaya kızı Leyla Süreyya'nın yüzünü ilk kez 1. yaş gününde gösterdi Ünlü oyuncu Hazal Kaya'nın hayranları minik kızının yüzünü ilk kez gördü.
13.02.2024 Magazin
Hazal Kaya ve Ali Atay çifti çocuklarıyla alışveriş turundaydı... 'Kardeşler arasında sorun yok'
Hazal Kaya ve Ali Atay çifti çocuklarıyla alışveriş turundaydı... 'Kardeşler arasında sorun yok' Hazal Kaya ve Ali Atay çifti çocukları Fikret Ali ve Leyla ile önceki gün İstinyePark’ta görüntülendi.
2.02.2024 Magazin
Hazal Kaya ve Ali Atay'a teklif yağıyor!
Hazal Kaya ve Ali Atay'a teklif yağıyor! Kendi gibi oyuncu Ali Atay ile evliliklerini sürdüren Hazal Kaya, geçtiğimiz şubat ayında kızını kucağına almıştı. 1 Ekim'de 33 yaşına basan ünlü isim, doğum gününü geçtiğimiz akşam kutlayabildi. Önceki akşam da tek başına görüntülenen Ali Atay ayaküstü muhabirlerle sohbet etti.
6.10.2023 Magazin
Hazal Kaya isyan etti: Uyuyamıyorum... Alın size gerçekler!
Hazal Kaya isyan etti: Uyuyamıyorum... Alın size gerçekler! Ali Atay ile mutlu bir evliliği olan ve mart ayında ikinci kez anne olan Hazal Kaya, uykusuzluktan dert yandı. Leyla Süreyya adını verdiği bebeğiyle ilk paylaşımını 8 Mart'ta yapan ünlü isim, son olarak kızının ayağını paylaşarak dikkat çeken bir mesaj yazdı.
18.07.2023 Magazin
Sarp Apak: Bengü çalışsın ben ev erkeği olmak istiyorum!
Sarp Apak: Bengü çalışsın ben ev erkeği olmak istiyorum! Oyuncu Sarp Apak, Ali Atay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, 'Serhan' karakterine hayat verdiği komedi türündeki 'Ölümlü Dünya'nın devam filmi hakkında bilgi verirken, stand-up gösterisi ile ilk kez sahneye çıkan eşi Bengisu Apak'a takıldı.
6.05.2023 Magazin
Hazal Kaya'dan Leyla Süreyya paylaşımı: 'Hangimizden acaba bu gen?'
Hazal Kaya'dan Leyla Süreyya paylaşımı: 'Hangimizden acaba bu gen?' Meslektaşı Ali Atay ile mutlu bir evlilik evlilik sürdüren oyuncu Hazal Kaya, Şubat ayında kızını kucağına alarak ikinci kez anne olmuştu. Leyla Süreyya adını verdiği bebeğiyle ilk paylaşımını 8 Mart'ta yapan ünlü isim, son olarak kızının göğsünde uyuduğu anları paylaştı. Paylaşımına eşini de etiketleyen Kaya, sosyal medyada büyük ilgi gördü.
29.04.2023 Magazin
Hazal Kaya'dan aşk dolu paylaşım: 'İyi ki doğdun sevgilim'
Hazal Kaya'dan aşk dolu paylaşım: 'İyi ki doğdun sevgilim' Geçtiğimiz şubat ayında ikinci kez anne olmanın sevincini yaşayan Hazal Kaya, 2019 yılından beri mutlu bir evlilik sürdürdüğü Ali Atay'ın yeni yaşını kutladı. Oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile dudak dudağa çekilen romantik bir pozunu paylaşan Hazal Kaya'nın gönderisini takipçileri beğeni yağmuruna tuttu.
21.04.2023 Magazin
Hazal Kaya kızı Leyla Süreyya'yı paylaştı!
Hazal Kaya kızı Leyla Süreyya'yı paylaştı! İkinci kez anne olan oyuncu Hazal Kaya, iş hayatına geri döndüğünü duyurdu. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden olan ünlü isim, kızı kucağındayken yaptığı paylaşımı takipçilerinin beğenisine sundu. Kaya'nın pozuna takipçilerinden yorum yağdı.
29.03.2023 Magazin
Köksal Engür son yolculuğuna uğurlandı!
Köksal Engür son yolculuğuna uğurlandı! Böbrek rahatsızlığı sebebiyle dün hayatını kaybeden Köksal Engür, Karacaahmet Şakirin Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. 'Leyla İle Mecnun' dizisinde 'Ak Sakallı Dede' rolüyle hafızalara kazınan usta sanatçının cenazesine, Engür’ün ailesinin yanı sıra Ayten Uncuoğlu, Cengiz Bozkurt, Ali Atay ve Serkan Keskin gibi çok sayıda oyuncu katıldı.
28.03.2023 Magazin
Hazal Kaya ve Ali Atay’dan dört kişilik aile pozu
Hazal Kaya ve Ali Atay’dan dört kişilik aile pozu Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden olan Hazal Kaya, 11 Şubat'ta dünyaya gelen minik kızı Süreyya ile yeni bir paylaşımda bulundu. Meslektaşı Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncunun aile pozuna, takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı.
25.03.2023 Magazin
Hazal Kaya kızıyla pozunu ilk kez paylaştı!
Hazal Kaya kızıyla pozunu ilk kez paylaştı! Ali Atay ile mutlu bir evliliği olan Hazal Kaya, geçtiğimiz ay kızını dünyaya getirdi. Ünlü oyuncu, kızı Süreyya ile birlikte çekilen fotoğrafını ilk kez 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yayınladı.
9.03.2023 Magazin
Hazal Kaya: Ali Atay'ın hesabı çalındı
Hazal Kaya: Ali Atay'ın hesabı çalındı Sosyal medya sayfasını aktif olarak kullanan oyuncu Hazal Kaya, geçtiğimiz günlerde ikinci kez anne olma heyecanı yaşamıştı. Ünlü oyuncu son olarak sosyal medyada eşi Ali Atay'ın Twitter hesabının çalındığını duyurdu.
2.03.2023 Magazin
Hazal Kaya'dan hamilelik pozu! 'Fena kocam köylüyümdür'
Hazal Kaya'dan hamilelik pozu! 'Fena kocam köylüyümdür' 2019 yılından beri Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Fikret Ali (3) adında bir oğlu bulunan ünlü oyuncu Hazal Kaya, şimdilerde ikinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanıyor. Kaya, son olarak kızının adının Leyla Süreyya olacağını açıklamıştı. Oyuncu, sosyal medya hesabından büyüyen karnıyla poz verdi.
6.01.2023 Magazin
Hazal Kaya kızlarına verecekleri ismi açıkladı!
Hazal Kaya kızlarına verecekleri ismi açıkladı! İkinci bebeğini kucağına almak için gün sayan Hazal Kaya, reklam yüzü olduğu markanın davetinde bebeğine vereceği isim hakkında konuştu. Bir kız bebeği bekleyen oyuncu, "Oğluma Fikret Ali dedik. Kızımın da adı Leyla Süreyya olacak. Biz eski isimleri seviyoruz" ifadelerini kullandı.
7.10.2022 Magazin
Hazal Kaya ve Ali Atay kesenin ağzını açtı!
Hazal Kaya ve Ali Atay kesenin ağzını açtı! Oyuncu Ali Atay ve meslektaşı Hazal Kaya üç yıldır mutlu birlikteliklerini sürdürüyor. Hazal Kaya şimdilerde ikinci çocuğuna 4.5 aylık hamile. Bebeklerine kucaklarına almak için gün sayan çift, setlerden kazandıklarını gayrimenkule yatırmaya başladı.
5.10.2022 Magazin
Selin Şekerci'den Hazal Kaya'ya iltifat! 'Beni en mutlu teyze yaptın!'
Selin Şekerci'den Hazal Kaya'ya iltifat! 'Beni en mutlu teyze yaptın!' Ünlü oyuncu Selin Şekerci, şimdilerde ikinci bebeğini bekleyen yakın arkadaşı Hazal Kaya'nın yeni yaşını Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı. Kaya ve 2 yaşındaki oğlu Fikret Ali ile çekilen bir karelerini yayınlayan Şekerci'nin gönderisine beğeni ve yorum yağdı.
2.10.2022 Magazin
Hazal Kaya'dan göbek dekolteli poz!
Hazal Kaya'dan göbek dekolteli poz! Meslektaşı Ali Atay ile mutlu bir evliliği olan Hazal Kaya, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz aylarda ikinci kez hamile olduğunu takipçilerine duyuran Hazal Kaya, paylaştığı hamilelik fotoğraflarıyla gündeme geliyor. Şimdilerde dört buçuk aylık hamile olan Hazal Kaya, göbek dekolteli pozunu paylaştı.
27.09.2022 Magazin
Hazal Kaya'dan karnı burnunda yeni paylaşım!
Hazal Kaya'dan karnı burnunda yeni paylaşım! Oyuncu Hazal Kaya 2019 yılında kendi gibi oyuncu Ali Atay ile dünyaevine girdi. Fikret Ali adında bir oğulları olan çift, ikinci kez anne-baba olmaya hazırlanıyor. Dört aylık hamile olan güzel oyuncu, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Kaya'nın paylaşımı hayranları tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.
25.09.2022 Magazin
Hazal Kaya bebeğinin cinsiyetini açıkladı!
Hazal Kaya bebeğinin cinsiyetini açıkladı! İkinci kez anne olmaya hazırlanan Hazal Kaya'nın bebeğinin cinsiyeti belli oldu. 2019 yılında nikâh masasına oturduğu yönetmen ve oyuncu Ali Atay (46) ile mutlu bir evlilik sürdüren 31 yaşındaki güzel, dün akşam gittiği Melike Şahin konseri çıkışında basın mensuplarıyla sohbeti sırasında açıklama yaptı.
3.09.2022 Magazin
Hazal Kaya'dan korkutan haber: Evde baygın yatıyorum
Hazal Kaya'dan korkutan haber: Evde baygın yatıyorum Meslektaşı Ali Atay ile mutlu bir evlilik süren Hazal Kaya,Instagram sayfasından bir gönderi paylaşarak sağlık sorunları yaşadığını belirtti.
1.09.2022 Magazin
Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?
Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile? 2019'da kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına aldı. İhanet iddialarıyla gündeme gelen Hazal Kaya-Ali Atay cephesinden mutlu haber geldi. Peki, Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?
25.07.2022 Magazin
Gökhan Tepe hayranlarıyla buluştu
Gökhan Tepe hayranlarıyla buluştu Ordu'nun Ünye ilçesinde düzenlenen festivalde Türk pop müziğinin sevilen sesi Gökhan Tepe, hayranlarına unutulmaz bir konser verdi.
25.07.2022 Magazin
Hazal Kaya-Ali Atay çiftinden müjdeli haber! Fikret Ali'ye kardeş geliyor
Hazal Kaya-Ali Atay çiftinden müjdeli haber! Fikret Ali'ye kardeş geliyor Hazal Kaya-Ali Atay cephesinden mutlu bir haber var. 2019 yılında oğulları Fikret Ali’yi kucaklarına alan çift, ikinci kez anne baba olmaya hazırlanıyor.
25.07.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ali Atay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali atay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.