Hazal Kaya kızı Leyla Süreyya'nın yüzünü ilk kez 1. yaş gününde gösterdi
Hazal Kaya kızı Leyla Süreyya'nın yüzünü ilk kez 1. yaş gününde gösterdi Ünlü oyuncu Hazal Kaya'nın hayranları minik kızının yüzünü ilk kez gördü.
13.02.2024 Magazin
Hazal Kaya kızı Leyla Süreyya'yı paylaştı!
Hazal Kaya kızı Leyla Süreyya'yı paylaştı! İkinci kez anne olan oyuncu Hazal Kaya, iş hayatına geri döndüğünü duyurdu. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden olan ünlü isim, kızı kucağındayken yaptığı paylaşımı takipçilerinin beğenisine sundu. Kaya'nın pozuna takipçilerinden yorum yağdı.
29.03.2023 Magazin
Karnı burnunda depremzedelere yardıma koşmuştu! Hazal Kaya kızı Leyla Süreyya'ya kavuştu
Karnı burnunda depremzedelere yardıma koşmuştu! Hazal Kaya kızı Leyla Süreyya'ya kavuştu 6 Şubat Pazartesi günü merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6'lık iki büyük deprem; Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'da büyük yıkımlara neden oldu. Asrın felaketi olarak adlandırılan depremler sonrası Türkiye yaralarını sarmak için tek yürek oldu. Başlatılan yardım seferberliğine destek veren ünlü isimlerden biri de oyuncu Hazal Kaya oldu. Kaya, bu sabah saatlerinde ikinci bebeğini dünyaya getirdi.
13.02.2023 Magazin