Karnı Burnunda

Karnı Burnunda

Son dakika karnı burnunda haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karnı burnunda ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karnı burnunda haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karnı Burnunda

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karnı burnunda gelişmeleri de dahil olmak üzere 207 karnı burnunda haberi bulunmuştur. Tüm karnı burnunda haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tuğçe Tayfur karnı burnunda son halini yayınladı! 'Üçüncü fotoğraf şaka mı?'
Tuğçe Tayfur karnı burnunda son halini yayınladı! 'Üçüncü fotoğraf şaka mı?' Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz aylarda anne olacağını açıklamıştı. Tayfur sosyal medyadan yaptığı paylaşımla ilk kez karnı burnunda pozunu paylaştı.
15.01.2024 Magazin
Hamile dönmüştü, babası şimdi ortaya çıktı! Yalı Çapkını dizisinde Pelin'in bebeğinin babası o detayda saklı
Hamile dönmüştü, babası şimdi ortaya çıktı! Yalı Çapkını dizisinde Pelin'in bebeğinin babası o detayda saklı Her bölümü olaylı, her sahnesi kafa karıştırıcı Yalı Çapkını dizisinde iddialar her gün bir başka şekliyle ortaya çıkıyor. Cuma günlerinin rakipsiz yapımı, bir süredir düşen reytinglerden şikayeçiydi. Pelin'in hamile olarak dönmesi Seyran ve Ferit ilişkisine bombayı koymuştu. Ancak akıllarda bebeğin babasının kim olduğu da kalmıştı. Londra'dan karnı burnunda dönen Pelin'in bebeğinin babasına görünce yok artık demek mümkün. İşte Yalı Çapkını'ndaki bomba detay...
15.12.2023 Televizyon
Kaan Urgancıoğlu baba oldu!
Kaan Urgancıoğlu baba oldu! Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'Yargı'da 'Savcı Ilgaz' karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu ile geçtiğimiz haziran ayında nikâh masasına oturduğu Burcu Denizer'in bebekleri dünyaya geldi.
9.12.2023 Magazin
Yasemin Şefkatli'den yeni poz geldi!
Yasemin Şefkatli'den yeni poz geldi! İkiz bebek bekleyen İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli, karnı burnunda pozlarını paylaştı. Çiftin ikiz çocuklarına babalarının isimlerini vereceği öğrenilmişti.
26.11.2023 Magazin
Wilma Elles dördüncü çocuğu istiyor!
Wilma Elles dördüncü çocuğu istiyor! 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de 'Caroline' karakteriyle hayatımıza giren Wilma Elles, 5 Ekim'de kızı Tiara Manolya'yı kucağına almıştı. 37 yaşındaki oyuncu, doğumdan 50 gün sonra dördüncü çocuk hakkında konuştu.
24.11.2023 Magazin
Wilma Elles:  Rüyalar gerçekleştiğinde... Çok şükür
Wilma Elles: Rüyalar gerçekleştiğinde... Çok şükür Yaynlandığı döneme damga vuran 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisiyle şöhreti yakalayan Wilma Elles, üçüncü çocuğunu beklediğini geçtiğimiz aylarda açıklamıştı. Doğum için eşi Mehmet Şah Çelik ve ikizleriyle birlikte Amerika'ya giden Elles, kızını kucağına aldığını duyurdu. Ünlü isim, bebeğinin adını da paylaştı.
9.10.2023 Magazin
Doğumuna günler kaldı: Wilma Elles karnı burnunda podyuma çıktı
Doğumuna günler kaldı: Wilma Elles karnı burnunda podyuma çıktı Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle ününe ün katan Wilma Elles üçüncü çocuğuna hamile. Elles hamileliğinin 8.5 ayında olmasına rağmen podyumlarda yerini almaya devam ediyor.
31.08.2023 Magazin
Atiye'den karnı burnunda poz! Sadece günler kaldı
Atiye'den karnı burnunda poz! Sadece günler kaldı 2018 yılında prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci ile nikâh masasına oturan Atiye, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. "Normal doğum yapacağım" diyen 34 yaşındaki şarkıcı, bebeğinin cinsiyetini ve adını açıkladı.
29.08.2023 Magazin
Anne olmak için gün sayıyor: Ezgi Mola'dan karnı burnunda pozlar
Anne olmak için gün sayıyor: Ezgi Mola'dan karnı burnunda pozlar Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen cinsiyet partisiyle erkek bebek beklediğini duyuran Ezgi Mola, şimdi ise sosyal medya hesabından karnı burnunda pozlarını paylaştı.
23.08.2023 Magazin
Ezgi Mola'dan karnı burnunda poz: Fit haliyle dikkat çekti
Ezgi Mola'dan karnı burnunda poz: Fit haliyle dikkat çekti Ünlü oyuncu Ezgi Mola Instagram hesabından tatil hallerini paylaştı. Mola, paylaştığı fotoğrafa 'Bugün yoga dersine başladım bakın bağdaş kurabiliyorum' notunu düştü.
13.08.2023 Magazin
Nazlı Sabancı'nın son paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu
Nazlı Sabancı'nın son paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu Hacı Sabancı ile nikah masasına oturan ve anne olmak için gün sayan Nazlı Kayı Sabancı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla diikkat çekiyor. Şimdilerde doğum için gün sayan Nazlı Sabancı, karnı burnunda son halini paylaştı.
9.08.2023 Magazin
Nazlı Sabancı doğum için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar
Nazlı Sabancı doğum için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar Anne olmak için gün sayan Nazlı Sabancı, karnı burnunda yeni pozlarını sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.
6.08.2023 Magazin
Ezgi Mola anne olmak için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar verdi
Ezgi Mola anne olmak için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar verdi 8 Mayıs'ta dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı'nın bebeklerinin cinsiyeti, geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Oğlan çocuğu bekleyen Mola , karnı burnunda tatil pozlarını sosyal medyada paylaştı.
27.07.2023 Magazin
Wilma Elles: İkiz istiyordum, tek çocuk olunca ekstra heyecanlıyım
Wilma Elles: İkiz istiyordum, tek çocuk olunca ekstra heyecanlıyım Arif Kerem Göğüş ile 2019 yılında biten evliliğinden Milat ve Melodi adında sekiz yaşında ikizleri olan Wilma Elles, geçtiğimiz aralık ayında Avukat Mehmet Şah Çelik ile dünyaevine girmişti. Geçtiğimiz ay hamile olduğunu duyuran ünlü oyuncu, karnı burnunda bir etkinlikte boy gösterdi.
18.07.2023 Magazin
Nazlı Sabancı doğum için gün sayıyor! Karnı burnunda paylaşım
Nazlı Sabancı doğum için gün sayıyor! Karnı burnunda paylaşım Hacı Sabancı ile iki yıl önce dünyaevine giren sosyetik güzel Nazlı Sabancı Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyurmuştu. Nazlı Sabancı’dan şimdi ise karnı burnunda tekne paylaşımı geldi.
12.07.2023 Magazin
Kaynanasının eski gelinliğiyle evlenmişti! Müjdeli haberi verdi
Kaynanasının eski gelinliğiyle evlenmişti! Müjdeli haberi verdi Galler Prensesi Kate Middleton'ın kardeşi James Middleton, düğünlerinde annesi Carole Middleton'ın gelinliğini giyen Fransız eşi Alizée Thevenet'in bebek beklediğini duyurdu. Thevenet karnı burnunda pozlarını paylaştı.
6.07.2023 Magazin
Aslı Enver anne oldu! İşte bebeğinin ismi
Aslı Enver anne oldu! İşte bebeğinin ismi 'İstanbullu Gelin', 'Kavak Yelleri' gibi sevilen dizi ve filmlerde rol alan Aslı Enver, kasım ayında Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız evlenmişti. Bir süre sonra hamile olduğunu açıklayan Enver, ilk bebeğini dünyaya getirdi.
4.07.2023 Magazin
Bora Akkaş ve Oben Alkan tatilde! Aşerip görevlilerden karpuz istedi
Bora Akkaş ve Oben Alkan tatilde! Aşerip görevlilerden karpuz istedi Milano'da geçtiğimiz sene dünya evine giren Bora Akkaş ve Oben Alkan, ilk bebeklerini kucaklarına almaya hazırlanıyor. İkili, doğuma sayılı günler kala Bodrum'da deniz ve güneşin tadını çıkarıyor. Kendilerini Ege'nin serin sularına bırakan ünlü çiftten sekiz aylık hamile Oben Alkan'ın, plajda aşerip görevlilerden karpuz istediği görüldü.
22.06.2023 Magazin
Aslı Enver doğacak bebeği için harekete geçti!
Aslı Enver doğacak bebeği için harekete geçti! 2022 senesinin Kasım ayında iş insanı Berkin Gökbudak ile hayatını birleştiren 38 yaşındaki oyuncu Aslı Enver, kızının odasını elleriyle hazırlamak için harekete geçti. Aslı Enver, o anları sosyal medya sayfasından takipçileriyle paylaştı.
11.06.2023 Magazin
Aslı Enver karnı burnunda yeni pozlarını paylaştı!
Aslı Enver karnı burnunda yeni pozlarını paylaştı! 'İstanbullu Gelin', 'Kavak Yelleri' gibi sevilen dizi ve filmlerde rol alan Aslı Enver, kasım ayında Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız evlenmişti. Bir süre sonra hamile olduğunu açıklayan Enver, yeni dizisi Arayış’ın galasına katıldı. Pozlarını peş peşe paylaşan ünlü ismin tarzına beğeni yağdı.
7.06.2023 Magazin
Nazlı Sabancı'dan karnı burnunda paylaşım!
Nazlı Sabancı'dan karnı burnunda paylaşım! Bebeğini kucağına almak için gün sayan Nazlı Sabancı, sosyal medya hesabından paylaştığı karnı burnunda pozuyla adından söz ettirdi.
1.06.2023 Magazin
Nazlı Sabancı'nın hamile şıklığı! Kayınvalidesi kayıtsız kalamadı
Nazlı Sabancı'nın hamile şıklığı! Kayınvalidesi kayıtsız kalamadı Bebeğini kucağına almak için gün sayan Nazlı Sabancı, Instagram hesabından yeni pozlar paylaştı. Sosyetik güzelin takipçilerinin yorum yağmuruna tuttuğu karnı burnunda pozlarına bir yorum da eşi Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı'dan geldi.
25.05.2023 Magazin
Nazlı Sabancı'nın ayakları dikkat çekti! 'Hande Erçel ile aynı'
Nazlı Sabancı'nın ayakları dikkat çekti! 'Hande Erçel ile aynı' Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı çifti iki sene önce nikah masasına oturmuştu. Şimdilerde ilk bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan çiftten sosyetik güzel, geçtiğimiz gün katıldığı bir davetten karnı burnunda pozlarını paylaştı. Nazlı Sabancı'nın karelerinde en çok dikkat çeken şey ise ayakları oldu. Takipçileri, Nazlı Sabancı'yı; geçtiğimiz ay ayakları gündem olan Hande Erçel ile karşılaştırdı.
14.05.2023 Magazin
Nazlı Sabancı'dan karnı burnunda pozlar!
Nazlı Sabancı'dan karnı burnunda pozlar! Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı (Kayı), Ekim 2021'de Arzu-Ömer Sabancı'nın yalısında nikâh masasına oturmuştu. Çift, Haziran 2022'de de Çırağan Sarayı'nda düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle evlenmişti. İkili, geçtiğimiz haftalarda ise bebek bekledikleri müjdesini vermişti. Eşi Hacı Sabancı'yla bir davete katılan Nazlı Sabancı, yeni karelerini takipçileriyle paylaştı.
13.05.2023 Magazin
Yeni 'Firdevs' Hande Ataizi'nden 'Aşk-ı Memnu açıklaması!
Yeni 'Firdevs' Hande Ataizi'nden 'Aşk-ı Memnu açıklaması! Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan 'Aşk-ı Memnu' dizisi, Kanal D'de 2008-2010 arasında izlenme rekorları kırmıştı. 13 yıl önce final yapmasına rağman tekrar bölümleriyle de çok konuşulan fenomen yapım, sinema uyarlamasıyla gündemde. Nebahat Çehre'nin hayat verdiği 'Firdevs Yöreoğlu' karakterini oynayan Hande Ataizi yeni projesi hakkında konuştu.
11.05.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Karnı Burnunda ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karnı burnunda haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.