Serkan Keskin

Serkan Keskin

Son dakika Serkan Keskin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serkan Keskin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serkan Keskin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serkan Keskin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serkan keskin gelişmeleri de dahil olmak üzere 291 serkan keskin haberi bulunmuştur. Tüm serkan keskin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yakın arkadaşlarla tekne gezisi: Komşu adayı fethettiler!
Yakın arkadaşlarla tekne gezisi: Komşu adayı fethettiler! Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk, Meriç Aral, Serkan Keskin, Tanem Sivar, Tolga Akış, Melisa İnci Kurt ve Umut Kurt tekneyle komşu adayı fethetti. Yakın arkadaşlar hep birlikte tatilin tadını çıkardı.
11.08.2023 Magazin
Serkan Keskin ile Meriç Aral evleniyor!
Serkan Keskin ile Meriç Aral evleniyor! Cimri oyunuyla sahnelerde olan Serkan Keskin, önceki gün Arnavutköy'de objektiflere yansıdı. Tek başına hızlı adımlarla yürüyen 45 yaşındaki oyuncu, basın mensuplarına acelesi olduğunu söyleyerek, bir scotter kiraladı.
19.06.2023 Magazin
Özge Özpirinçci, Berrak Tüzüntaç'la boy farkını tiye aldı!
Özge Özpirinçci, Berrak Tüzüntaç'la boy farkını tiye aldı! İlk bebeğini Aralık 2021'de kucağına alan Özge Özpirinçci, yakın arkadaşı Berrak Tüzünataç'la buluştu. Ayna karşısında poz veren ikilinin boy farkı gündem oldu. Özpirinçi o anları tiye alan bir paylaşım yaparken, Tüzünataç'ın boy farkına rağmen topuklu giymesi dikkat çekti.
24.05.2023 Magazin
Nilperi Şahinkaya ile sevgilisinden ayna pozu
Nilperi Şahinkaya ile sevgilisinden ayna pozu İlk oyunculuk deneyimini okul yıllarında 'Deniz Yıldızı' (2009-2010) ile yaşayan Nilperi Şahinkaya, yaklaşık dört yıldır birlikte olduğu heykeltıraş sevgilisi Emre Yusufi ile çektiği ayna pozunu takipçileriyle paylaştı.
5.05.2023 Magazin
Meriç Aral ile Serkan Keskin'den güzel haber! 'Olacak inşallah bir şeyler'
Meriç Aral ile Serkan Keskin'den güzel haber! 'Olacak inşallah bir şeyler' Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı İsmail Abi karakteri ile hafızalara kazınan Serkan Keskin beş yıldır beraber olduğu Meriç Aral ile evlilik kararı aldı. Uzun süredir aşk yaşadığı Keskin'e övgüler yağdıran Aral'ın açıklaması ve parmağındaki alyans, yakın zamanda bir düğününün habercisi oldu.
5.05.2023 Magazin
Özge Özpirinçci'nin doğum gününe ünlü akını!
Özge Özpirinçci'nin doğum gününe ünlü akını! 1 Nisan gecesi 37'nci yaşını kutlayan Özge Özpirinçci'nin doğum gününe Kıvanç Tatlıtuğ, Birkan Sokullu ve Serkan Keskin gibi ünlü isimler katıldı. Partinin en dikkat çeken ismi ise Çağla Şıkel ve avukat sevgilisi Nail Gönenli oldu.
2.04.2023 Magazin
Köksal Engür son yolculuğuna uğurlandı!
Köksal Engür son yolculuğuna uğurlandı! Böbrek rahatsızlığı sebebiyle dün hayatını kaybeden Köksal Engür, Karacaahmet Şakirin Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. 'Leyla İle Mecnun' dizisinde 'Ak Sakallı Dede' rolüyle hafızalara kazınan usta sanatçının cenazesine, Engür’ün ailesinin yanı sıra Ayten Uncuoğlu, Cengiz Bozkurt, Ali Atay ve Serkan Keskin gibi çok sayıda oyuncu katıldı.
28.03.2023 Magazin
Devrim Özkan ve Lucas Torreira aşk mı yaşıyor? Oyuncudan açıklama!
Devrim Özkan ve Lucas Torreira aşk mı yaşıyor? Oyuncudan açıklama! Galatasaray forması giyen Mauro Icardi, Lucas Torreira ve oyuncu Devrim Özkan'ın birlikte çekildikleri fotoğraf sosyal medyada gündem olmuştu. Paylaşımda; Özkan ile Icardi'nin birbirlerinin parmaklarını tuttukları görülürken, güzel oyuncunun yeni bir aşka yelken açtığı ileri sürülmüştü. Galatasaray taraftarları tarafından 'yenge' lakabı takılan Özkan, önceki gün katıldığı bir galada "Torreira ile aşk" iddialarına yanıt verdi.
3.11.2022 Magazin
Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım cevabı: Biz bir yolunu bulur görüşürüz
Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım cevabı: Biz bir yolunu bulur görüşürüz Kanal D ekranında pazar akşamlarına damga vuran 'Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ile kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Kaan Yıldırım, önceki gün film özel gösteriminde objektiflere yansıdı. Dizide sergilediği performansla izleyiciden alkış alan 28 yaşındaki güzel, "İkiniz de yoğun çalışıyorsunuz, aranızda özlem olacak mı?" sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.
21.10.2022 Magazin
Hazar Ergüçlü, sevgilisinin filminde hem yapımcı hem oyuncu oldu!
Hazar Ergüçlü, sevgilisinin filminde hem yapımcı hem oyuncu oldu! Bu yıl 59'uncusu düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda yer alan, yönetmenliğini Onur Ünlü'nün yaptığı 'Bomboş' filminin gösterimi oldu. Yönetmen Ünlü'nün sevgilisi Hazar Ergüçlü, filmin yapımcılığını Ender Sevim ile üstlenirken, oyuncu olarak da yer aldı.
5.10.2022 Magazin
Birkan Sokullu'dan sevgilisine rapor!
Birkan Sokullu'dan sevgilisine rapor! Masumlar Apartmanı'nda Han karakteriyle adından söz ettiren Birkan Sokullu, önceki akşam arkadaşı Serkan Keskin ile akşam yemeğinde buluştu. Kameralara yansıyan oyuncu arkadaşlardan Sokullu'nun, sevgilisi Eda Gürkaynak'a mekana geldiklerine dair bilgi vermesi dikkat çekti.
2.03.2022 Magazin
Leyla ile Mecnun yeni fragman yayınlandı! Exxen Leyla ile Mecnun ne zaman başlıyor?
Leyla ile Mecnun yeni fragman yayınlandı! Exxen Leyla ile Mecnun ne zaman başlıyor? Absürt komedi Leyla ile Mecnun dizisi yeniden yayınlanmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen Leyla ile Mecnun dizisinden ilk fragman geldi. Yıllar sonra eski kadrosuyla devam eden Leyla ile Mecnun dizisinin yeni fragmanı hayranları tarafından araştırılıyor. Peki Leyla ile Mecnun ne zaman başlayacak?
22.07.2021 Gündem
Setten ilk paylaşım geldi!
Setten ilk paylaşım geldi! 'Leyla ile Mecnun' dizisinde 'Erdal Bakkal' karakterine hayat veren usta oyuncu Cengiz Bozkurt, setten çekilen bir kareyi sosyal medya hesabından paylaştı.
16.07.2021 Televizyon
Meriç Aral’a tatilde Boran Kuzum eşlik etti!
Meriç Aral’a tatilde Boran Kuzum eşlik etti! 'Kırmızı Oda' dizisinde rol alan Meriç Aral, diziden ayrıldıktan sonra tatil sezonunu açtı. Serkan Keskin, rol aldığı dizinin setinden dolayı sevgilisinin yanında olmayınca oyuncuya; yakın dostları Boran Kuzum ve Melikşah Altuntaş eşlik etti.
13.06.2021 Magazin
Leyla ile Mecnun Exxen’de ne zaman yayınlanacak, yeniden ne zaman başlayacak ? Leyla ile Mecnun Exxen oyuncuları
Leyla ile Mecnun Exxen’de ne zaman yayınlanacak, yeniden ne zaman başlayacak ? Leyla ile Mecnun Exxen oyuncuları Leyla ile Mecnun yeniden ne zaman başlayacak? TRT1 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Leyla ile Mecnun dizisi, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen adlı platformda yeniden izleyiciyle buluşacak. Acun Ilıcalı tarafından yapılan paylaşımda dizinin tam kadro olarak çekileceği duyuruldu.
26.05.2021 Gündem
Luran Ahmeti öldü mü? Oyuncu Luran Ahmeti Luran Ahmeti kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte hakkında merak edilenler…
Luran Ahmeti öldü mü? Oyuncu Luran Ahmeti Luran Ahmeti kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte hakkında merak edilenler… Luran Ahmeti öldü mü? Oyuncu Luran Ahmeti, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. "Kurtlar Vadisi", "Elveda Rumeli, "Muhteşem Yüzyıl Kösem", "Acı Kiraz", "Mutlu Ol Yeter", "Limonata" gibi yapımlarda oynayan Kuzey Makedonya'nın ünlü sinema ve tiyatro oyuncularından Luran Ahmeti, 46 yaşında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Luran Ahmeti kimdir, kaç yaşında ve nereli? Oyuncu Luran Ahmeti hakkında merak edilenler…
26.03.2021 Gündem
Leyla ile Mecnun dizisi yeniden mi başlayacak? “Leyla ile Mecnun Exxen ile tekrar yayınlanacak” iddiası! O gemi bir gün gelecek…
Leyla ile Mecnun dizisi yeniden mi başlayacak? “Leyla ile Mecnun Exxen ile tekrar yayınlanacak” iddiası! O gemi bir gün gelecek… Leyla ile Mecnun yeniden mi yayınlanacak? TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve bir döneme damgasını vuran Leyla ile Mecnun dizisinin Acun Ilıcalı'nın ocak ayında piyasaya çıkardığı Exxen platformunda yeniden çekileceği iddia edildi. Leyla ile Mecnun dizisinin tekrar başlayacağı haberleri hayranlarını heyecanlandırmayı başardı. Peki, Leyla ile Mecnun yeniden mi başlıyor?
23.03.2021 Gündem
Muğla'da akılalmaz olay! Canlı ders sırasında öğretmeni dövdüler
Muğla'da akılalmaz olay! Canlı ders sırasında öğretmeni dövdüler Muğla'nın Milas ilçesinde, beden eğitimi öğretmeni İlknur Keskin (32) ve ailesi, çevrim içi ders sırasında gürültü yaptığı gerekçesiyle komşu olduklarını iddia eden bir grubun saldırısına uğrayarak, darbedildi. Suç duyurusunda bulunan Keskin, 5 ay önce menisküs ameliyatı olduğunu belirtip, "Bu nedenle gürültü yapmam diye bir şey söz konusu olamaz" dedi. Polis saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.
25.02.2021 Yaşam
'Yeni sevgililer kutlasın'
'Yeni sevgililer kutlasın' Meriç Aral ve Serkan Keskin, Bebek’te yürüyüş yaptı.
13.02.2021 Magazin
Burak Yamantürk'ün doğum gününe ünlü akını
Burak Yamantürk'ün doğum gününe ünlü akını Burak Yamantürk, 37’inci doğum gününü önceki akşam iş insanı Önder Öztarhan’ın Emirgan’daki lüks villasında düzenlenen yemek ve fasılla kutladı. Oyuncunun doğum günü yemeğine Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer, Barış Arduç, Meriç Aral ve Serkan Keskin gibi ünlü isimler katıldı. Çıkışta İmirzalıoğlu muhabirlerin sorularını yanıtlarken, Tatlıtuğ, görüntü vermek istemedi.
25.12.2020 Magazin
Öğretmen dizisi final kararı aldı!
Öğretmen dizisi final kararı aldı! Başrollerinde İlker Kaleli, Ceren Moray ile Afra Saraçoğlu'nun yer aldığı Öğretmen dizisi için final kararı alındı.
21.10.2020 Televizyon
"Hazal güzel açıklamalar yapıyor"
"Hazal güzel açıklamalar yapıyor" Oyuncu sevgililer Meriç Aral ve Serkan Keskin önceki gün Bebek’te objektiflere takıldı.
21.09.2020 Magazin
Masum 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı!
Masum 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Berkun Oya'nın yazdığı Bayrak adlı oyundan uyarlanan Masum 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı!
11.05.2020 Televizyon
Ya İstiklal Ya Ölüm final fragmanı
Ya İstiklal Ya Ölüm final fragmanı TRT'nin sevilen dizisi Ya İstiklal Ya Ölüm'ün yeni tanıtım videoları yayınlandı.
14.04.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Serkan Keskin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serkan keskin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.