Meriç Aral

Meriç Aral

Son dakika Meriç Aral haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Meriç Aral ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Meriç Aral haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meriç Aral

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meriç aral gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 meriç aral haberi bulunmuştur. Tüm meriç aral haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi nerede çekildi? Kimler Geldi Kimler Geçti 1. Sezon çekim yerleri neresi?
Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi nerede çekildi? Kimler Geldi Kimler Geçti 1. Sezon çekim yerleri neresi? Avukat Leyla’nın eski ilişkilerine odaklanan Kimler Geldi Kimler Geçti Netflix’te yayınlanmaya başladı. Dizinin 1. sezonu 7 bölümden oluşuyor. Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin çekim yerleri ise merak konusu oldu. Peki, Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi nerede çekildi.
10.05.2024 Magazin
Sandık Kokusu Hülya kimdir, Feri Güler kaç yaşında ve nereli? İşte yaşam öyküsü
Sandık Kokusu Hülya kimdir, Feri Güler kaç yaşında ve nereli? İşte yaşam öyküsü Feri Güler "Sandık Kokusu" dizisi kadrosuna dahail oldu. Deneyimli oyuncu, "Hülya" rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Peki, Sandık Kokusu dizisinin Hülya'sı Feri Güler kimdir, kaç yaşında ve nereli?
24.04.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya, Adana Demirspor formasıyla oy kullandı
Serenay Sarıkaya, Adana Demirspor formasıyla oy kullandı İstanbul’da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde oy kullanma işlemi saat 08.00 itibariyle başladı. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya da oy kullanmaya Adana Demirspor formasıyla geldi. Oyuncu Serenay Sarıkaya, Beşiktaş’ta bulunan Tevfik Fikret İlkokulu’nda 1069 numaralı sandıkta oyunu kullandı.
31.03.2024 Adana
Yakın arkadaşlarla tekne gezisi: Komşu adayı fethettiler!
Yakın arkadaşlarla tekne gezisi: Komşu adayı fethettiler! Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk, Meriç Aral, Serkan Keskin, Tanem Sivar, Tolga Akış, Melisa İnci Kurt ve Umut Kurt tekneyle komşu adayı fethetti. Yakın arkadaşlar hep birlikte tatilin tadını çıkardı.
11.08.2023 Magazin
Serkan Keskin ile Meriç Aral evleniyor!
Serkan Keskin ile Meriç Aral evleniyor! Cimri oyunuyla sahnelerde olan Serkan Keskin, önceki gün Arnavutköy'de objektiflere yansıdı. Tek başına hızlı adımlarla yürüyen 45 yaşındaki oyuncu, basın mensuplarına acelesi olduğunu söyleyerek, bir scotter kiraladı.
19.06.2023 Magazin
Nilperi Şahinkaya ile sevgilisinden ayna pozu
Nilperi Şahinkaya ile sevgilisinden ayna pozu İlk oyunculuk deneyimini okul yıllarında 'Deniz Yıldızı' (2009-2010) ile yaşayan Nilperi Şahinkaya, yaklaşık dört yıldır birlikte olduğu heykeltıraş sevgilisi Emre Yusufi ile çektiği ayna pozunu takipçileriyle paylaştı.
5.05.2023 Magazin
Meriç Aral ile Serkan Keskin'den güzel haber! 'Olacak inşallah bir şeyler'
Meriç Aral ile Serkan Keskin'den güzel haber! 'Olacak inşallah bir şeyler' Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı İsmail Abi karakteri ile hafızalara kazınan Serkan Keskin beş yıldır beraber olduğu Meriç Aral ile evlilik kararı aldı. Uzun süredir aşk yaşadığı Keskin'e övgüler yağdıran Aral'ın açıklaması ve parmağındaki alyans, yakın zamanda bir düğününün habercisi oldu.
5.05.2023 Magazin
Meriç Aral doğal güzelliğiyle dikkat çekti!
Meriç Aral doğal güzelliğiyle dikkat çekti! Oyuncu Meriç Aral, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Oyuncu, doğal güzelliğiyle dikkat çekti.
4.12.2022 Magazin
Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım cevabı: Biz bir yolunu bulur görüşürüz
Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım cevabı: Biz bir yolunu bulur görüşürüz Kanal D ekranında pazar akşamlarına damga vuran 'Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ile kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Kaan Yıldırım, önceki gün film özel gösteriminde objektiflere yansıdı. Dizide sergilediği performansla izleyiciden alkış alan 28 yaşındaki güzel, "İkiniz de yoğun çalışıyorsunuz, aranızda özlem olacak mı?" sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.
21.10.2022 Magazin
Boran Kuzum ile Yasemin Szawlowski aşkını ilan etti!
Boran Kuzum ile Yasemin Szawlowski aşkını ilan etti! Bir döneme damgasını vuran 'Vatanım Sensin' adlı diziyle şöhreti yakalayan Boran Kuzum'un, kendisi gibi oyuncu Yasemin Szawlowski ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Ünlü çift, birlikteliklerini sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla duyurdu.
4.10.2022 Magazin
Can Bonomo ve Öykü Karayel oğulları Roman ile gezmede!
Can Bonomo ve Öykü Karayel oğulları Roman ile gezmede! 'Kuzey Güney' dizisiyle şöhreti yakalayan oyuncu Öykü Karayel ve mutlu bir evlilik sürdürdüğü başarılı müzisyen Can Bonomo, önceki akşam Roman adını verdikleri oğulları ile Etiler'de görüntülendi. Gazetecilerden soru kabul etmeyen çiftten Öykü Karayel, Meryem Uzerli'nin "Öykü'nün oyunculuğunu çok beğeniyorum" sözlerine yanıt verdi.
19.06.2022 Magazin
Öykü Karayel'den 'Bir Başkadır' itirafı!
Öykü Karayel'den 'Bir Başkadır' itirafı! Dijital platformda yayınlanan 'Bir Başkadır' dizisinde hayat verdiği 'Meryem' karakteriyle adından söz ettiren Öykü Karayel, Meriç Aral ve Efe Tunçer’in sunduğu, YouTube'da yayınlanan 'Teras Noir’ programına konuk oldu.
17.05.2022 Magazin
Boran Kuzum'dan itiraf: Kendimi çok mutsuz buldum!
Boran Kuzum'dan itiraf: Kendimi çok mutsuz buldum! Boran Kuzum'dan itiraf! Meriç Aral ve Efe Tunçer’in sunduğu, YouTube'da yayınlanan 'Teras Noir' programına konuk olan Boran Kuzum, bugüne kadar hayat verdiği ve izleyicide iz bırakan karakterler hakkında konuştu. Boran Kuzum,"İnanmadığım veya bir şeye hizmet etmediğini düşündüğüm bir işte çalışmamaya gayret ettim. Çünkü onu deneyimledim ve kendimi çok mutsuz buldum" dedi.
27.03.2022 Magazin
Harun Tekin: Yabaniyimdir biraz yıllar geçtikçe daha az yabani oldum!
Harun Tekin: Yabaniyimdir biraz yıllar geçtikçe daha az yabani oldum! 'Sirenler' albümüyle gündemde olan 'Mor ve Ötesi' grubunun solisti Harun Tekin, Meriç Aral ve Efe Tunçer’in sunduğu, YouTube'da yayınlanan 'Teras Noir' programına konuk oldu. "Fotoğraf konusu bana biraz tuhaf geliyor" diyen ünlü şarkıcı, yakın arkadaşı ve meslektaşı Koray Candemir'le yaşadıkları bir olayı anlattı.
24.02.2022 Magazin
Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik: Ben Nalan'ı değil, Nalan beni oynuyor
Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik: Ben Nalan'ı değil, Nalan beni oynuyor Oyuncu Burcu Biricik, Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Camdaki Kız’da canlandırdığı Nalan karakterinin hayatına etkilerini anlattı: “Neredeyse 13 saat o karakter olarak yaşıyorsun, onunla yatıp onunla kalkıyorsun.”
16.12.2021 Magazin
Esra Ruşen: Deneme çekiminde cesaret çok önemli oluyor
Esra Ruşen: Deneme çekiminde cesaret çok önemli oluyor Meriç Aral ve Efe Tunçer’in sunumuyla Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanan 'Teras Noir' programının bu haftaki konuğu Esra Ruşan oldu. ‘Masumlar Apartmanı’ dizisiyle son zamanlarda çok konuşulan Ruşan, "Oyuncunun cesareti deneme çekiminde başlıyor" dedi.
30.11.2021 Magazin
Caner Özyurtlu: İlk mahkeme deneyimim kira yüzünden oldu!
Caner Özyurtlu: İlk mahkeme deneyimim kira yüzünden oldu! Meriç Aral ve Efe Tunçer’in podcast serisi 'Teras Noir'a konuk olan oyuncu, yapımcı ve yönetmen Caner Özyurtlu, ilk mahkeme deneyiminin kira sebebiyle olduğunu anlattı.
9.11.2021 Magazin
Diskalkuli nedir, belirtileri nelerdir? Diskalkuli testi ve tedavisi var mı?
Diskalkuli nedir, belirtileri nelerdir? Diskalkuli testi ve tedavisi var mı? Meriç Aral ve Efe Tunçer’in “Teras Noir” adlı YouTube programına konuk olan Bartu Küçükçağlayan, kendisinde diskalkuli olduğunu söyledi. Söz konusu açıklamanın ardından Diskalkuli hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Diskalkuli nedir, Diskalkuli ne demek? Diskalkuli belirtileri…
26.10.2021 Gündem
Bartu Küçükçağlayan hastalığını açıkladı: Diskalkuli
Bartu Küçükçağlayan hastalığını açıkladı: Diskalkuli Bartu Küçükçağlayan, Meriç Aral ve Efe Tunçer’in sunduğu 'Teras Noir' adlı YouTube programına konuk oldu. 38 yaşındaki ünlü oyuncu, kendisinde diskalkuli (matematik öğrenme güçlüğü) olduğunu söyledi. İşte Küçükçağlayan'ın yaşadığı zorluklar ve diskalkuli ile ilgili detaylar...
26.10.2021 Magazin
Meriç Aral’a tatilde Boran Kuzum eşlik etti!
Meriç Aral’a tatilde Boran Kuzum eşlik etti! 'Kırmızı Oda' dizisinde rol alan Meriç Aral, diziden ayrıldıktan sonra tatil sezonunu açtı. Serkan Keskin, rol aldığı dizinin setinden dolayı sevgilisinin yanında olmayınca oyuncuya; yakın dostları Boran Kuzum ve Melikşah Altuntaş eşlik etti.
13.06.2021 Magazin
Kırmızı Oda’dan ayrılan Burak Sevinç'in yeni dizisi belli oldu!
Kırmızı Oda’dan ayrılan Burak Sevinç'in yeni dizisi belli oldu! Kırmızı Oda dizisinde art arda vedalar yaşanıyor. Meriç Aral’ın diziye vedasından haftalar sonra, bu sefer de Tülin Özen ve Burak Sevinç, geçtiğimiz hafta yapıma veda etmişlerdi. Burak Sevinç'in yeni dizisi belli oldu.
1.04.2021 Magazin
'Yeni sevgililer kutlasın'
'Yeni sevgililer kutlasın' Meriç Aral ve Serkan Keskin, Bebek’te yürüyüş yaptı.
13.02.2021 Magazin
'Kırmızı Oda' dizisinde Köksal Engür sürprizi
'Kırmızı Oda' dizisinde Köksal Engür sürprizi TV8'de cuma akşamları yayınlanan 'Kırmızı Oda' dizisine usta oyuncu Köksal Engür konuk oluyor. Engür, dizi dört bölüm boyunca yer alacak.
31.12.2020 Televizyon
Burak Yamantürk'ün doğum gününe ünlü akını
Burak Yamantürk'ün doğum gününe ünlü akını Burak Yamantürk, 37’inci doğum gününü önceki akşam iş insanı Önder Öztarhan’ın Emirgan’daki lüks villasında düzenlenen yemek ve fasılla kutladı. Oyuncunun doğum günü yemeğine Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer, Barış Arduç, Meriç Aral ve Serkan Keskin gibi ünlü isimler katıldı. Çıkışta İmirzalıoğlu muhabirlerin sorularını yanıtlarken, Tatlıtuğ, görüntü vermek istemedi.
25.12.2020 Magazin
Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kırmızı Oda son bölüm oyuncuları kim?
Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kırmızı Oda son bölüm oyuncuları kim? Ekranların sevilen yapımlarından Kırmızı Oda dizisi yeni hikayeleri ve kadroya dahil olan yeni oyuncuları ile dikkat çekiyor. Ekranlara gelen son bölümünde Celil Nalçakan'ın hayat verdiği Garip karakteri izleyeciden tam puan aldı. İlginç hikayesi ve karakterleri ile Kırmızı Oda dizisi tekrar bölümleri izleyici tarafından ilgi görüyor. Peki, Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı Oda son bölüm oyuncuları kim? İşte Kırmızı Oda dizisi ile ilgili detaylar...
25.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Meriç Aral ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meriç aral haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.