Gazete Vatan Logo
Magazin Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım cevabı: Biz bir yolunu bulur görüşürüz

Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım cevabı: Biz bir yolunu bulur görüşürüz

Kanal D ekranında pazar akşamlarına damga vuran 'Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ile kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Kaan Yıldırım, önceki gün film özel gösteriminde objektiflere yansıdı. Dizide sergilediği performansla izleyiciden alkış alan 28 yaşındaki güzel, "İkiniz de yoğun çalışıyorsunuz, aranızda özlem olacak mı?" sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.

Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım cevabı: Biz bir yolunu bulur görüşürüz

Senaryosu Canbert Yerguz ve Burak Yerlikaya tarafından kaleme alınan, çekimleri geçtiğimiz yıl Nevşehir’de gerçekleşen, 4 Kasım’da vizyona girecek 'Hazine' filminin oyuncu kadrosu, Soho House İstanbul’da buluştu. Özel gösterime Çağlar Çorumlu, Boran Kuzum, Serkan Keskin, Şükran Ovalı, Bülent Çolak ve yönetmen Canbert Yerguz katıldı.

Komedi türündeki yapımı izlemeye gelenler arasında Ezgi Mola, Mustafa Aksakallı, Pınar Deniz, Kaan Yıldırım, Songül Öden Bıçakçı, Arman Bıçakçı, Caner Erkin, Mehmet Yılmaz Ak, Meriç Aral ve Melikşah Altuntaş da vardı.

 

"İÇİME SİNEREK GİYDİM"

Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre; Ezgi Mola, galaya katılıp, dostlarını yalnız bırakmayanlar arasındaydı. Antalya Kısa Film Festivali'nde giydiği kıyafetin sosyal medyada gündem olması hakkında konuşan ünlü oyuncu, "Kıyafetimi stilistim seçti. Çok hoşuma giderek ve içime sinerek giydim. Bazıları taklidimi yaptı ama çok güzel şeyler bunlar, olumlu hepsi" açıklamasını yaptı.

Meslektaşları Cem Yılmaz ve Uraz Kaygılaroğlu'nun geçtiğimiz haftalarda gittiği İskoçya tatilini değerlendiren Ezgi Mola, "Çok güzel görünüyorlardı. Ben bayıldım. Oraya özgü ritüelleri yapmış olmaları ve hakkını vermeleri ne güzel" diyerek güldü.

Haberin Devamı

"TEKRAR BİR OYUN KURULDU"

Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti de galada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yargı dizisinin çekimlerinin çok güzel gittiğini vurgulayan güzle oyuncu, "Yargı çok güzel gidiyor. Tekrar bir oyun kuruldu. Sema Ergenekon sağ olsun. Biz de merakla bekliyoruz. Geçen sezon bir tık biliyordum ama bu sezon hiçbir şey bilmiyorum. Ben de oynadığım zaman öğreniyorum. Çünkü geriden geliyoruz. Heyecanla takip ediyorum, ben de sizin gibi aslında" ifadelerini kullandı.

"YARGI'YI BERABER İZLİYORUZ"

Kaan Yıldırım, sevgilisinin Kaan Urgancıoğlu ile partnerliği hakkında şöyle konuştu:

Aslında bana laf düşmez. Pınar ile Kaan'ın ikinci işleri. Çok iyiler, çok seviliyorlar. Ben de Yargı’yı Pınar’la beraber izlemeye başladım. Zaten çok iyi senaryo, herkes çok iyi oynuyor. Pazar günleri beraber izliyoruz.

Haberin Devamı

"BİZ BİR ŞEKİLDE GÖRÜŞÜRÜZ"

Pınar Deniz, “İkiniz de çok yoğun çalışıyorsunuz, aranızda özlem olacak mı?” sorusuna, "Biz görüşürüz, bir yolunu buluruz. O yüzden hiç bizim yerimize siz endişelenmeyin. Çalışıyor olmak güzel bir şey. O yüzden o da, ben de çalışmayı seviyoruz. Arta kalan zamanları zaten beraber geçiriyoruz" yanıtını verdi.