Gala

Gala

Son dakika gala haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gala ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gala haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gala

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gala gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.195 gala haberi bulunmuştur. Tüm gala haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi?
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi? ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adayı Nikki Haley başkanlık yarışından çekildi. "Artık kampanyamı askıya alma zamanı geldi" diyen Haley, "Hiçbir pişmanlığım yok. Artık aday olmayacak olsam da, inandığım şeyler için sesimi çıkarmaktan vazgeçmeyeceğim" ifadelerini kullandı. Peki, Nikki Haley kimdir, nereli, Yahudi mi? Nikki Haley neden adaylıktan çekildi?
7.03.2024 Dünya
ÇÜ Konservatuvarı başarıya doymuyor: Üniversiteli dansçılar birinci oldu
ÇÜ Konservatuvarı başarıya doymuyor: Üniversiteli dansçılar birinci oldu Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri ve öğretim elemanları dünya genelinde birçok yarışma ve festivale damga vurmaya devam ediyor.
4.03.2024 Adana
"Demir Pençe" İKSV Galaları'nda
"Demir Pençe" İKSV Galaları'nda Sean Durkin'ın yazdığı ve yönettiği "The Iron Claw /"Demir Pençe", 7 Mart akşamı İKSV Galaları'nda ön gösterime girecek.
25.02.2024 Magazin
Türkan Şoray'a 46 yıl sonra büyük sürpriz
Türkan Şoray'a 46 yıl sonra büyük sürpriz 46 yıl önce çekilen “Bir Aşk Masalı-Ferhat ile Şirin” filminin galasına katılamayan Türkan Şoray’a özel bir sürpriz yapıldı. Film için Moskova’da gala yapılacak, etkinliğe sanatçı da katılacak.
1.02.2024 Magazin
“I AmChamPion Ödülleri” sahiplerini buldu
“I AmChamPion Ödülleri” sahiplerini buldu AmCham Türkiye tarafından Türkiye-ABD ikili ticaret ve yatırımına katkı sağlayan şirketleri teşvik etmek üzere verilen “I AmChamPion Ödülleri” “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı” temalı etkinlikte sahiplerini buldu. Aynı gün düzenlenen Türk-Amerikan İş Zirvesi sonrasında gerçekleştirilen törende şirketlere 8 kategoride ödül verilirken, 2 iş insanı da ‘Global Türk Ödülü’ ve ‘Onur Ödülü’ aldı.
18.12.2023 Vitrin
MEB'in 'Cumhuriyete Doğru' tiyatro oyununun galası Ankara'da düzenlendi
MEB'in 'Cumhuriyete Doğru' tiyatro oyununun galası Ankara'da düzenlendi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından (MEB) Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kapsamında hazırlanan 'Cumhuriyet'e Doğru' tiyatro oyununun galası Ankara'da yapıldı.
26.11.2023 Gündem
İş dünyası yeni İK formülüne odaklanıyor
İş dünyası yeni İK formülüne odaklanıyor Yenibiriş, yeni dijital platformu Yenibiris Plus’ı da ilk kez Momentum’24 Zirvesi Gala Gecesi’nde duyurdu. Yenibiriş 2024 yılının ikinci yarısından itibaren bu ekosistemi mobil altyapılar üzerinden hizmete almış olacak.
9.11.2023 Vitrin
Ata Koleji’nden Cumhuriyet kutlaması
Ata Koleji’nden Cumhuriyet kutlaması Ata Koleji, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını büyük bir coşku ve gururla Kemer Country Club’da kutladı. Törende resim yarışması ve Cumhuriyet Koşusu’nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
30.10.2023 Eğitim
Erkan Petekkaya'nın yeni projesi: Her Şeye Rağmen
Erkan Petekkaya'nın yeni projesi: Her Şeye Rağmen Çarpıcı hayat hikayesiyle yapımcıların dikkatini çeken İlhan Doğan'ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor. 'Her Şeye Rağmen' filminde iş insanını canlandıran ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, İlhan Doğan’ı evinde ağırladı.
8.09.2023 Magazin
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere iki yıl önce Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’yle başlayan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bu yıl Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere 11 şehirde düzenlenecek. Festivallerin ilk durağı, Kapadokya olacak. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 5 Ağustos’ta “Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali” ile başlayacak.
2.08.2023 Kültür Sanat
'Hedef Kızılelma' belgeselinin ikinci bölümü yayınlandı! İşte milli gururun hikayesi...
'Hedef Kızılelma' belgeselinin ikinci bölümü yayınlandı! İşte milli gururun hikayesi... Merakla beklenen "Hedef Kızılelma" Belgeseli'nin ikinci bölümü CNN TÜRK ve Baykar'ın sosyal medya hesabında izleyici ile buluştu.
8.07.2023 Gündem
Havacılık tarihinde bir ilk: Hedef KIZILELMA! 2. Bölüm 8 Temmuz’da yayında
Havacılık tarihinde bir ilk: Hedef KIZILELMA! 2. Bölüm 8 Temmuz’da yayında Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı olan Bayraktar KIZILELMA’nın geliştirme aşamaları ve Baykar’ın insansız hava aracı geliştirme yolculuğunu anlatan "Hedef KIZILELMA" belgeselinin ikinci bölümü, 8 Temmuz Cumartesi saat 20.00’de Baykar’ın YouTube kanalında yayınlanacak.
7.07.2023 Gündem
Irına Shayk iddialı tarzıyla Leonardo Dicaprio'nun filminin galasında!
Irına Shayk iddialı tarzıyla Leonardo Dicaprio'nun filminin galasında! Üst üste genç modellerle adı anılan dünyaca ünlü oyuncu Leonardo Dicaprio'nun filmi Cannes Film Festivali'nde gala yaptı. Galada en dikkat çeken isimlerden biri de son dönemde yakışıklı oyuncu ile anılan model Irina Shayk oldu.
21.05.2023 Magazin
KIZILELMA belgeseli yayınlandı! '20 yıllık hayalimizdi'
KIZILELMA belgeseli yayınlandı! '20 yıllık hayalimizdi' Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı olan Bayraktar KIZILELMA’nın geliştirme aşamaları ve Baykar’ın insansız hava aracı geliştirme yolculuğunu anlatan "Hedef KIZILELMA" belgeselinin ilk bölümü yayınladı.
11.05.2023 Ekonomi
Kim Kardashian yapımı 1000 saat süren kıyafetiyle şaşırttı!
Kim Kardashian yapımı 1000 saat süren kıyafetiyle şaşırttı! New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala, birbirinden ilginç ve dikkat çekici kostümlere sahne olmuştu. Gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri de Kim Kardashian'dı. Tarzıyla gündem olan Kardashian'ın incili elbisesinin detayları ortaya çıktı.
7.05.2023 Magazin
Margot Robbie'nin makyajsız halini görenler inanamadı!
Margot Robbie'nin makyajsız halini görenler inanamadı! Met Gala'da şıklığıyla herkesin dikkatini çeken ünlü oyuncu Margot Robbie, New York sokaklarında boy gösterdi. Ünlü ismin makyajsız haline yorum yağdı.
4.05.2023 Magazin
Meryem Uzerli'den Cannes’a hazırlık!
Meryem Uzerli'den Cannes’a hazırlık! Meryem Uzerli, bir arkadaşının doğum günü partisi için Paris’e gitti.
2.05.2023 Magazin
Met Gala nedir? Bu yıl Met Gala 2023 konsepti (teması) ne? MET Gala 2023…
Met Gala nedir? Bu yıl Met Gala 2023 konsepti (teması) ne? MET Gala 2023… MET Gala veya diğer adıyla MET Balosu için yapılan aramalar arttı. Magazin haberlerini takip eden vatandaşlar MET Gala'nın ne olduğunu sorgulamaya başladı. Geleneksel olarak her yıl mayıs ayında düzenlenen ve sergi niteliği taşıyan MET Gala bu yıl ki konsepti de merak konusu oldu. Peki, Peki, MET Gala nedir, 2023 MET Gala teması ne?
2.05.2023 Dünya
Met Gala 2023'e ünlülerin kıyafetleri damga vurdu!
Met Gala 2023'e ünlülerin kıyafetleri damga vurdu! Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak kabul edilen Met Gala, dün akşam gerçekleşti.. Moda sektörünün en ikonik isimlerinden Karl Lagerfeld'in anısına düzenlenen galada, yıldızlar bu yıl da "abartılı" ve dikkat çekici kostümleriyle kırmızı halıda boy gösterdi. İşte geceden manzaralar...
2.05.2023 Magazin
Dua Lipa'nın Met Gala'ya katıldığı kolyenin fiyatı şoke etti!
Dua Lipa'nın Met Gala'ya katıldığı kolyenin fiyatı şoke etti! Moda dünyasının en önemli gecesi olan MET Gala, dün gece gerçekleşti. Met Gala’nın en çok konuşulan isimlerinden biri de ünlü şarkıcı Dua Lipa oldu. Değerinin 10 milyon dolardan fazla olduğu belirtilen 100 karat elmasla süslenen kolye ile kameralara poz verdi.
2.05.2023 Magazin
Pelin Öztekin'in fotoğrafı sosyal medyayı ikiye böldü! 'Doğalı daha iyi'
Pelin Öztekin'in fotoğrafı sosyal medyayı ikiye böldü! 'Doğalı daha iyi' Oyuncu Pelin Öztekin mide ameliyatı sonrası büyük bir değişim yaşamıştı. İbrahim Büyükak'ın yazıp yönettiği 'Özür Dilerim' filminin galasından fotoğrafını inceltip, yüzünü filtreleyip paylaşan güzel oyuncuya yorum yağdı.
13.04.2023 Magazin
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, cuma günü vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Magazin
Kadir Doğulu: Kursağımızda kaldı her şey!
Kadir Doğulu: Kursağımızda kaldı her şey! 'Mitat' filminin hem yapım hem de oyuncu kadrosunda olan Kadir Doğulu, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen, binlerce kişinin enkaz altında yaşamını yitirdiği deprem felaketi hakkında konuştu.
25.03.2023 Magazin
Kanser farkındalığı için film günleri
Kanser farkındalığı için film günleri 4 Şubat Dünya Kanser günü kapsamında, Siemens Healthineers tarafından kanser temalı filmlerin gösterimde olacağı film günleri düzenleniyor. 4-5 Şubat tarihleri arasında Grand Pera’da düzenlenecek ‘’Film Evresi’’ kapsamında, toplam 4 film izleyicilerle buluşacak.
1.02.2023 Kültür Sanat
Hazal Subaşı: Sınır koyacağım bir kuralım yok
Hazal Subaşı: Sınır koyacağım bir kuralım yok Oyuncu Hazal Subaşı, önceki akşam Kanyon AVM'de gerçekleşen, tüm Türkiye’yi yaşama tutunma mücadelesi ile kendisine hayran bırakan Neslican Tay’ın yaşam öyküsü anlatan ‘Demir Kadın: Neslican’ filminin galasına katıldı. Ünlü oyuncu galada samimi açıklamalarda bulundu.
27.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gala ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gala haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.