Atiye Kimdir

Atiye Kimdir

Deniz Atiye Yılmaz (d. 22 Kasım 1988; Bremen, Batı Almanya), Türk şarkıcı ve şarkı yazarı. 2006'de çıkış şarkısı "Don't Think" ile Türkiye'de ün kazandı. Grammy Ödül Törenine katılan ilk Türk şarkıcıdır. 2011 MTV Avrupa Müzik Ödülleri'ni kazanarak Avrupa'nın en iyi Türk sanatçısı seçilmiştir. 2007'de ilk stüdyo albümü Gözyaşlarım'ı yayınladı. O zamanlar "Atiye Deniz" adı ile kendini duyurdu. Albümde hem İngilizce hem de Türkçe sözlü şarkılara yer veren Atiye, çıkış şarkısı "Don't Think" ile internette kısa zaman içerisinde popüler oldu. Bu şarkısıyla 2007 yılında düzenlenen Kral Türkiye Müzik Ödülleri "En İyi Çıkış Yapan Kadın Sanatçı" ödülünü aldı.

Atiye Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atiye kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 472 atiye kimdir haberi bulunmuştur. Tüm atiye kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Günsür'den Türk dizilerini öven açıklamalar: Çok gelişti
Mehmet Günsür'den Türk dizilerini öven açıklamalar: Çok gelişti 'Beyaz Gelincik', 'Bıçak Sırtı', 'Fi', 'Unutursam Fısılda' ve Atiye' gibi projelerde yer alan Mehmet Günsür, 'Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzate Mustafa'sı olarak hafızalara kazındı. 20. Akbank Kısa Film Festivali seçici jürisinde yer alan oyuncu, 'yakışıklılık' konusunda dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
6.04.2024 Magazin
Atatürk Adana’ya kaç kez gitti? İlk ziyaretinde 11 gün kaldı: İşte Atatürk’ün Adana’ya gidiş nedenleri
Atatürk Adana’ya kaç kez gitti? İlk ziyaretinde 11 gün kaldı: İşte Atatürk’ün Adana’ya gidiş nedenleri Türkiye'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Adana ziyaretleri, tarihi dokusuyla aydınlandı. Erdem Çakmak'ın çalışmasına göre, Atatürkün ilk ziyareti, Mondros Ateşkes Antlaşması'nın imzalanmasının ardından gerçekleşmiş ve Yıldırım Orduları Grup Komutanlığı görevini devralmak üzere yapılmıştır. Ancak, gerçek anlamda ilk Adana ziyareti, Millî Mücadele yıllarında, Adana'da Suriye felaketinin ardından yaşanan olaylara dikkat çekmek üzere gerçekleştirilen ve önemli bir dönemeç olan Pozantı Kongresi'ne başkanlık etmek amacıyla yapılmıştır. İşte Atatürk’ün Adana’yı ziyaret sayısı…
20.03.2024 Adana
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Hayat pahalılığı ile mücadelenin önceliklerimizin başında yer aldığı ekonomi programımızı zor şartlarda uygulamayı sürdürüyoruz. Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak bu programı sabote etmek için çalışanlar var. Onları da yakından takip ediyoruz. Ama bunların hiçbiri deprem bölgemizi ayağa kaldırma çalışmalarımızın önüne geçemiyor. İnşallah bu badireyi de mutlaka geride bırakacağız dedi.
19.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Maziden atiye köprüler kuruyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Maziden atiye köprüler kuruyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sebilürreşad Kültür ve Sanat Merkezi Açılış Programı'nda konuştu. "Sebilürreşad Kültür ve Sanat Merkezi'ni maziden atiye köprü kuran mütevazi ve önemli bir adım olarak görüyorum." diyen Erdoğan, "Burada zihinlerini ve gönüllerini besleyerek kendilerini yetiştirecek evlatlarımızın her biri geleceğin Mehmet Akif adayları olacaktır." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
Manevrasıyla öğrencisinin hayatını kurtardı
Manevrasıyla öğrencisinin hayatını kurtardı Mardin'in Kızıltepe ilçesinde derste nefes borusuna madeni para kaçan ilkokul öğrencisi Atiye Özgün’ü, Heimlich manevrasıyla kurtaran öğretmen Ferhat Erol, herkesin ilk yardım eğitimi alması gerektiğini söyledi. Atiye Özgün ise hayatını kurtaran öğretmenine teşekkür etti.
29.02.2024 Vatan TV
Doğum için geri sayım başladı! Ahmet Kural ile Çağla Gizem çiftinin oğulları olacak
Doğum için geri sayım başladı! Ahmet Kural ile Çağla Gizem çiftinin oğulları olacak Oyuncu Ahmet Kural, 4 yıldır birlikte olduğu Çağla Gizem Şahin ile Temmuz 2023'te Bodrum'da nikah masasına oturmuştu. Çiftten güzel haber geçtiğimiz aylarda geldi.
3.02.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail tepkisi: Batı katliamlara kör ve sağır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail tepkisi: Batı katliamlara kör ve sağır İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesinin (İSEDAK) 39. Bakanlar Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şu anda Gazze kasabı olan Netanyahu, bir savaş suçlusu olmanın ötesinde kesinlikle Gazze kasabı olarak aynı Miloseviç nasıl yargılandıysa, bu yargılanacaktır. Gazze’nin yeniden imarıyla ilgili hazırlıklara da şimdiden başlamalıyız. İsrail’in Gazze’yi insansızlaştırma politikalarına karşı da çok net bir duruş sergilemeliyiz. Farklı hevesler peşinde koşan İsrailli yöneticilere şu gerçeği bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Gazze, bir Filistin toprağıdır. Gazze Filistinlilerindir, ebediyen de öyle kalacaktır" dedi. 
4.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 29 Ekim mesajı: Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl dönümünün gururunu yaşıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 29 Ekim mesajı: Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl dönümünün gururunu yaşıyoruz Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü ülke genelinde özel etkinliklerle kutlanacak. Başkent Ankara ve İstanbul, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda görkemli programlara ev sahipliği yapacak.
29.10.2023 Gündem
Atiye ne demek? Atiye isminin anlamı
Atiye ne demek? Atiye isminin anlamı Atiye kelimesi zaman zaman gündeme geliyor. Peki, Atiye ne demek, ne anlama geliyor?
27.10.2023 Gündem
İkinci kez anne olan ünlü şarkıcı ilk kez kızını paylaştı
İkinci kez anne olan ünlü şarkıcı ilk kez kızını paylaştı 2019 yılında Ferah Feza adını verdiği kızını kucağına alan ünlü şarkıcı Atiye, geçtiğimiz günlerde ikinci kez anne oldu. Atiye, Neva adını verdiği kızını sosyal medya hesabından ilk kez paylaştı.
23.09.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sezgin Tanrıkulu'na sert tepki: Terörist müsveddesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sezgin Tanrıkulu'na sert tepki: Terörist müsveddesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "108. Dönem Kaymakamlık Kursu Kura Töreni"nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Unvanlarımız ayrı olsa da hepimiz aziz milletimizin hizmetkarıyız. 85 milyonun tamamına hizmet etmekle mükellefiz" ifadelerini kullandı. CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun TSK iddialarına da sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sözde milletvekili ama terörist müsveddesi" dedi.
14.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te: İşte bu tablo Türkiye Yüzyılı tablosudur
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te: İşte bu tablo Türkiye Yüzyılı tablosudur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Etimesgut Havaalanı'nda TEKNOFEST etkinlik alanını ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan "2023 Teknofest'ine ilkokuldan doktoraya kadar her seviyeden 1 milyon gencimizin başvurduğunu öğrendim. İşte bu tablo Türkiye Yüzyılı tablosudur" dedi.
1.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı! Depremzede balıkçılara destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı! Depremzede balıkçılara destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Komutanlığı ile Hava Harp Okulu Komutanlığı'nın diploma ve sancak devir teslim töreninde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurla cumhuriyeti buluşturan ve kaynaştıran bir yönetim olarak 2023 senesini hak ettiği şekilde idrak etmenin gayretindeyiz" dedi. Erdoğan, "Ordumuz ile halkımızın arasını açmayı hedefleyen 15 Temmuz ihaneti, bu açıdan da başarısız olmuştur. İnşallah bundan sonra da sinsi niyetleri boşa düşürmeye devam edeceğiz" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Hava Harp Okulu Komutanlığı Diploma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde yaptığı açıklamada, "Kendi savaş uçaklarını geliştiren üretebilen ülke haline geldik." dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz'da 2023-2024 yılı Su Ürünleri Av Sezonu Açılışı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yarın itibarıyla gemi başına 3 bin 500 ila 60 bin lira arasında desteği depremzede balıkçılarımızın hesaplarına yatırıyoruz." ifadelerini kullandı.
31.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölgedeki tüm krizlerin çözümü Türkiye
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölgedeki tüm krizlerin çözümü Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki programda konuştu. Türkiye hakkında sahte bir imaj ifade edildiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Gerçek öyle değil. Sıkıntılarımız elbette vardır. Bunlar yarın da olacak. Son iki asrımızın en avantajlı dönemini yaşıyoruz. Bölgede tüm krizlerin çözümü Türkiye" dedi.
30.08.2023 Gündem
Atiye'den karnı burnunda poz! Sadece günler kaldı
Atiye'den karnı burnunda poz! Sadece günler kaldı 2018 yılında prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci ile nikâh masasına oturan Atiye, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. "Normal doğum yapacağım" diyen 34 yaşındaki şarkıcı, bebeğinin cinsiyetini ve adını açıkladı.
29.08.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçilemeyecektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçilemeyecektir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Milli Park Alanı'nda, Malazgirt Zaferi'nin 952. yıl dönümü kutlama programında açıklamalarda bulundu. "İkinci bin yılın başında aynı heyecanla buradayız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün burada gerisinde çok büyük emeklerin, mücadelelerin olduğu vizyondan söz ediyoruz. Eser ve hizmetlerimizle Cumhuriyetimizin kazanımlarını tahkim ettik. Birilerini sürekli karamsarlık yaymaya çalışmasına bakmayın. Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçilemeyecektir" ifadelerini kullandı.
26.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsveç açıklaması Teröristlere kucak açanlara onay veremeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsveç açıklaması Teröristlere kucak açanlara onay veremeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10. Dönem Müşterek Komuta ve Kurmay Eğitimi, 5. Dönem Komuta ve Kurmay Eğitimi ve 12. Dönem Karargah Subaylığı Eğitimi Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İsveç'in NATO'ya üyelik süreciyle ilgili "Teröristlere kucak açanlara onay veremeyiz. Türkiye terörle arasına mesafe koymayanlara nasıl onay verebilir? Madrid'de ülkemize verilen sözlere riayet edilmesini istiyoruz." dedi.
7.07.2023 Gündem
Atiye: Kendimi hamile gibi hissetmiyorum
Atiye: Kendimi hamile gibi hissetmiyorum 2018 yılında dünyeevine girdiği Erol Sebebci ile mutlu bir evlilik sürdüren, ikinci çocuğuna hamile olan şarkıcı Atiye, geçtiğimiz akşam babası Orhan Yılmaz ve kızı ile Kuruçeşme’de görüntülendi.
24.06.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Geriye gidişe izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Geriye gidişe izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nın '16'lı masa kuracağım' ifadelerine tepki gösteren Erdoğan, "6'lı masa diyordu şimdi 16 masa diyor. Yetmez, bunu daha da artırman lazım. Masadaki ortakları çoğaltmak netice vermez. Bu millet irade ister. Eser ister, hizmet ister. Yalanla dolanla bir yere varılmaz." dedi.
21.06.2023 Gündem
Atiye'nin ikinci çocuğunun cinsiyeti belli oldu!
Atiye'nin ikinci çocuğunun cinsiyeti belli oldu! Beş yıl önce Erol Sebebci ile evlenen ve 2019 yılında Ferah Feza adını verdiği kızını kucağına alan Atiye, geçtiğimiz ay ikinci kez hamile olduğunu açıklamıştı. Katıldığı ödül töreninde hamilelik süreciyle ilgili konuşan Atiye, ikinci bebeğinin cinsiyetini de açıkladı.
15.06.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde! Enflasyonla mücadele vurgusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde! Enflasyonla mücadele vurgusu Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı. Toplantının ardından Erdoğan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, bayram önce emekli maaşı ve ikramiyelerin hesaplara yatacağını açıklayarak enflasyonla da mücadele vurgusu yaptı.
6.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni sistem milletten güvenoyu aldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni sistem milletten güvenoyu aldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sayıştay Başkanlığı Konferans Salonu'nda Sayıştay'ın 161. Kuruluş Yıldönümü Programı'na katıldı. Erdoğan, "14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin sonuçlarından biri de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin milletten yeniden güven oyu almış olmasıdır. Bu seçimler eski sistem tartışmalarına son noktayı koymuştur. Ülkemiz 3 ayda 5 ayda bir hükümetin değiştiği koalisyon dönemlerini bir daha gelmemek üzere rafa kaldırmıştır" dedi.
31.05.2023 Gündem
Atiye'nin dizi setinde hayatını kaybetmişti! 6 yıl hapsi istendi
Atiye'nin dizi setinde hayatını kaybetmişti! 6 yıl hapsi istendi 'Atiye' dizinin setinde, boya yapmak için çıktığı merdivenden düşerek yaşamını yitiren set çalışanı Hasan Karatay'ın hayatını kaybetmesine ilişkin açılan davada esasa ilişkin mütalaa açıklandı.
5.04.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO açıklaması: Finlandiya ile ilgili farklı bir mesaj verebiliriz, İsveç şok olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO açıklaması: Finlandiya ile ilgili farklı bir mesaj verebiliriz, İsveç şok olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilecik’te “Kökümüz Mazide, Gözümüz Atide” programında gençlerle buluştu. Programda 6'lı masanın adaylık tartışmasına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan "'Muhtar bile olamaz' diyorlardı, ama bu millet bu kardeşinizi Cumhurbaşkanı yaptı. 6'lı masa ne diyor? Aday olamaz diyor. Size rağmen milletim hem aday, hem de Cumhurbaşkanı yapacak. O zaman kilonuz ortaya çıkacak" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Eğer bu teröristleri bize iade etmezseniz 120 kişilik bir liste verdik kusura bakmayın ve tabii bunlar o gün bugün bizimle kendilerine göre yok anayasa değişikliği yaptık, yok şunu yaptık, yok bunu yaptık kendilerine göre dalga geçiyorlar. Bunlar Türkiye'yi tanıyamadılar. Zannediyorlar ki yani 20 yıl, 30 yıl, 40 yıl önceki Türkiye bugünkü Türkiye değil. Biz icabında Finlandiya ile ilgili farklı bir mesaj verdiğimiz zaman İsveç şok olacak" ifadelerini kullandı.
29.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin zengin kültür iklimini tek tipleştiren mahalle baskısını reddediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin zengin kültür iklimini tek tipleştiren mahalle baskısını reddediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür Bakanlığı Özel Ödülleri töreninde yaptığı açıklamada, "Uzun yıllar boyunca kültür sanat camiamızı esir alan, Türkiye'nin zengin kültür iklimini tek tipleştiren mahalle baskısını reddediyoruz." ifadelerini kullandı.
24.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Atiye Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atiye kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.