Şarkıcı Linet

Şarkıcı Linet

Son dakika Şarkıcı Linet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şarkıcı Linet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şarkıcı Linet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şarkıcı Linet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şarkıcı linet gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 şarkıcı linet haberi bulunmuştur. Tüm şarkıcı linet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Linet tepkilere dayanamadı! Sosyal medyadan açıklama yaptı: İliklerime kadar yaşadım
Linet tepkilere dayanamadı! Sosyal medyadan açıklama yaptı: İliklerime kadar yaşadım İsrail'in abluka altındaki Gazze'de el-Ehli Baptist Hastanesi'ni bombalamasının ardından sanat dünyasından yapılan saldırya tepki yağmıştı. İsrail asıllı Türk şarkıcı Linet'in ise bu saldırıya sessiz kalması tepki çekmişti. Ünlü isim, sosyal medyadan gelen mesajların ardından Instagram sayfasından açıklama yaptı.
19.10.2023 Magazin
Linet şarkılarını minik dostuyla söyledi!
Linet şarkılarını minik dostuyla söyledi! Ünlü şarkıcı Linet, Mersin ve Adana konserlerinde müzikseverlerle buluştu. Linet'in şarkıları ve sahne performansı ile alkış aldığı Mersin konserinde ilginç anlar da yaşandı.
29.05.2023 Magazin
Linet'in son pozları olay oldu!
Linet'in son pozları olay oldu! Yüzüne yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Linet, son fotoğraflarıyla yine adından söz ettiriyor. Yüz hatlarındaki değişiklik hemen göze çarpan ünlü şarkıcının yeni bir estetik uygulama yaptırıp yaptırmadığı merak ediliyor.
13.11.2022 Magazin
Şarkıcı Linet için hayat durdu! 'Tüm konserlerimi iptal ettim'
Şarkıcı Linet için hayat durdu! 'Tüm konserlerimi iptal ettim' Müzik dünyasının güçlü seslerinden Linet, üç hafta önce annesi Leyla Özgecan'ın ölümünden sonra ilk kez konuştu. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü şarkıcı, tüm konserlerini iptal ettiğini açıklarken, "Benim için hayat durmuş durumda" dedi.
9.04.2022 Magazin
Annesini kaybeden Linet'ten duygulandıran paylaşım!
Annesini kaybeden Linet'ten duygulandıran paylaşım! Şarkıcı Linet'in annesi Leyla Özgecan, 19 Mart'ta hayatını kaybetmişti. Anne acısıyla sarsılan Linet, sosyal medya hesabından görenleri duygulandıran bir paylaşım yaptı.
23.03.2022 Magazin
Ünlü şarkıcı Linet'in annesi hayatını kaybetti
Ünlü şarkıcı Linet'in annesi hayatını kaybetti Ünlü şarkıcı Linet, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımda, annesi Leyla Özgecan'ın hayatını kaybettiğini açıkladı.
18.03.2022 Magazin
Linet'ten Aslı Şen açıklaması: Kendisini tanımıyorum!
Linet'ten Aslı Şen açıklaması: Kendisini tanımıyorum! İsrail'li şarkıcı Linet, Maslak'ta bir mekanda sahne almadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 46 yaşındaki Linet, hem magazin gündemine bomba gibi düşen 'Asker kaçağıyım' açıklaması hem de Aslı Şen ile yaşadığı olay hakkında konuştu.
5.12.2021 Magazin
Linet kimdir? Şarkıcı Linet nereli? Linet Eurovision için X Factor yarışmasına katıldı!
Linet kimdir? Şarkıcı Linet nereli? Linet Eurovision için X Factor yarışmasına katıldı! Şarkıcı Linet, Eurovision'da İsrail'i temsil etmek için ülkedeki X Factor yarışmasına katıldı. Jüri üyelerini etkileyerek bir sonraki tura geçmeyi başaran Linet, sesiyle ülkede büyük yankı uyandırdı. İsrail Büyükelçiliği de Linet ile ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu. Peki, Linet kimdir, kaç yaşında? Şarkıcı Linet nereli? İşte şarkıcı Linet’in hayatı hakkında merak edilenler…
4.11.2021 Gündem
Şarkıcı Linet koronavirüse yakalandı!
Şarkıcı Linet koronavirüse yakalandı! Geçtiğimiz günlerde cemiyet hayatının tanınmış ismi Aslı Şen ile yaşadığı polemikle magazin gündemine gelen Linet'in koronavirüse yakalandı.
26.10.2021 Magazin
Linet'in derin dekoltesi olay oldu!
Linet'in derin dekoltesi olay oldu! Dün akşam, bir eğlence mekanında sahne alan ünlü şarkıcı Linet, derin göğüs dekolteli sahne kostümüyle genç kızlara taş çıkarttı.
30.10.2019 Magazin
Linet kafa karıştırdı!
Linet kafa karıştırdı! Şarkıcı Linet, önceki gece Bebek'te bir mekana erkek arkadaşı ile birlikte geldi.
26.10.2019 Magazin
‘Eski sevgililerimin çöpünü bile takmam’
‘Eski sevgililerimin çöpünü bile takmam’ Sesi ve güçlü yorumuyla beğeni toplayan şarkıcı Linet, önceki gece Nakkaştepe Gece Gazino’da sahne aldı.
14.04.2019 Magazin
''Yılda 165 bin kişiye yeni kanser teşhisi konuluyor''
''Yılda 165 bin kişiye yeni kanser teşhisi konuluyor'' Türk Kanser Derneği, Kanser Haftası nedeniyle erken tanının önemine dikkat çekmek adına farkındalık toplantısı düzenledi. Burada konuşan Türk Kanser Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Duruman, "Yılda 165 bin kişiye yeni kanser teşhisi konuluyor. Bu artarak devam edecek. O nedenle kanserden korkmayın geç kalmaktan korkun" dedi.
2.04.2019 Gündem
220 bin dolarlık hediye!
220 bin dolarlık hediye! Şarkıcı Linet, Gece Gazino Nakkaştepe'de sahne aldı. Gülşah Saraçoğlu imzalı mavi elbisesi ile göz dolduran sanatçı, "Ben nazardan çok korkarım, o yüzden nazar değmesin diye böyle bir elbise tercih ettim" dedi.
1.04.2019 Magazin
10 bin lira harcayıp 'lüks sevmem' dedi!
10 bin lira harcayıp 'lüks sevmem' dedi! Şarkıcı Linet, önceki akşam Nişantaşı’nda yürürken görüntülendi. Lükse kaçmadığını belirten Linet, "En fazla 5-10 bin TL harcadım, çok büyük bir tutkum yok" dedi.
20.03.2019 Magazin
Yeni cip utandırdı
Yeni cip utandırdı Şarkıcı Linet, önceki gün Nişantaşı City’s’de yeni aldığı Mercedes cipiyle objektiflere takıldı.
17.10.2018 Magazin
Urfalı Sabiha İrem  İsrail Ordusu’nda!
Urfalı Sabiha İrem İsrail Ordusu’nda! Urfa Halfeti doğumlu Sabiha İrem Çevik’in İsrail Ordusu’nda askerlik yaptığını gösteren paylaşımlar, sosyal medyada büyük tartışma yarattı. Çevik, hakaret mesajları sonrası sosyal medya hesaplarını kapatmak zorunda kaldı
11.09.2018 Dünya
Linet boynunda servet taşıdı
Linet boynunda servet taşıdı Şarkıcı Linet önceki akşam Bodrum People'da konser verdi
27.07.2018 Magazin
Kendimi beğeniyorum
Kendimi beğeniyorum Şarkıcı Linet önceki gün Nişantaşı’nda alışveriş turundaydı.
12.07.2018 Magazin
Erkeğin eline, ayağına bir de dişine bakarım!
Erkeğin eline, ayağına bir de dişine bakarım! EMRE Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, ‘Hadi Be’ programının konuğu olan şarkıcı Linet aşk hayatında yaşadığı hayal kırıklıklarını anlattı
6.03.2018 Magazin
Eyvah eyvah!
Eyvah eyvah! Şarkıcı Linet, yeni sevgilisiyle önceki akşam Ulus Sunset’te romantik bir yemek yedi.
29.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şarkıcı Linet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şarkıcı linet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.