Şarj

Şarj

Son dakika şarj haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şarj ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şarj haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şarj

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şarj gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.340 şarj haberi bulunmuştur. Tüm şarj haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hangi araçlara ÖTV indirimi geldi? Otomobillerde ÖTV indirimi Resmi Gazete'de!
Hangi araçlara ÖTV indirimi geldi? Otomobillerde ÖTV indirimi Resmi Gazete'de!26 Temmuz 2024 itibarıyla Resmi Gazete'de yayımlanan yeni düzenleme ile otomobillerde Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) indirimi resmen yürürlüğe girdi. Bu düzenleme, özellikle hibrit araç sahiplerini yakından ilgilendiriyor. İşte ÖTV indiriminin detayları.
26.07.2024Ekonomi
Otoyol İşletme ve Bakım ile ZES Dijital Ticaret şirketlerine rekabet soruşturması açıldı
Otoyol İşletme ve Bakım ile ZES Dijital Ticaret şirketlerine rekabet soruşturması açıldıRekabet Kurulu, Otoyol İşletme ve Bakım AŞ ve ZES Dijital Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı.
24.07.2024Gündem
Kamuda tasarruf tedbirleri teklifi Meclis'ten geçti
Kamuda tasarruf tedbirleri teklifi Meclis'ten geçtiKamuda tasarruf tedbirlerine ilişkin düzenlemeler içeren Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi ve kanunlaştı. Yasa, 1 Ocak'ta yürürlüğe girecek.
18.07.2024Ekonomi
Hintli Krishna Grubu ile mutabakat anlaşması
Hintli Krishna Grubu ile mutabakat anlaşmasıMobilite ve batarya enerji depolama alanlarındaki çalışmalarını yürüten Vestel Mobilite şirketi, Hindistan’da başta elektrikli araç şarj istasyonları olmak üzere, mobilite elektroniği ile enerji depolama sistemleri alanlarında potansiyel iş birliği fırsatlarını değerlendirmek için Hintli Krishna Grubu’na bağlı Shloka Enterprises ile mutabakat anlaşması imzaladığını duyurdu.
18.07.2024Yaşam
Bakan Bayraktar açıkladı: Rize açıklarında sondaja başlamayı hedefliyoruz
Bakan Bayraktar açıkladı: Rize açıklarında sondaja başlamayı hedefliyoruzEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Karadeniz’de keşiflere ihtiyacımız var. Bu anlamda Rize açıklarında arama programımız da var. Petrol rafinesi olduğunu düşündüğümüz alanda sondaja başlamayı hedefliyoruz" dedi.
14.07.2024Ekonomi
Otomotivde bir yatırım müjdesi daha! Dünya devi imza atacak, Bakan Kacır açıkladı
Otomotivde bir yatırım müjdesi daha! Dünya devi imza atacak, Bakan Kacır açıkladı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, dünyanın en büyük elektrikli araç üreticilerinden Çinli BYD'nin ardından başka bir firmayla daha yakın zamanda Türkiye'ye yatırım konusunda imza atma ihtimallerinin olduğunu belirterek, "Önümüzdeki dönemde benzer yatırım haberlerini hem bu sektörde hem diğer sektörlerde duyurmak arzusu içinde olduğumuzu ifade edebilirim, sürpriz olmaz." dedi.
12.07.2024Ekonomi
BYD Manisa Fabrika nerede? BYD Türkiye yatırım nerede yapılacak, Manisa BYD arazisi belli mi?
BYD Manisa Fabrika nerede? BYD Türkiye yatırım nerede yapılacak, Manisa BYD arazisi belli mi?Çinli elektrikli araç üreticisi BYD’nin Türkiye’deki yatırımı için atılan imzalar kurumadan, fabrika hazırlıkları başladı. BYD firması yetkilileri, elektrikli ve şarj edilebilir hibrit otomobil üretim tesisi ile Ar-Ge Merkezi için Manisa’da incelemelerde bulundu. Peki, BYD Manisa Fabrika nerede?
11.07.2024Ekonomi
Kamuda tasarruf tedbirleri! Düzenlemeleri içeren kanun teklifi komisyonda kabul edildi
Kamuda tasarruf tedbirleri! Düzenlemeleri içeren kanun teklifi komisyonda kabul edildiAK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan, kamuda tasarruf tedbirlerine ilişkin düzenlemeler içeren Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.
10.07.2024Gündem
İmzalar atıldı! Otomobil devinden Türkiye'ye yatırım kararı
İmzalar atıldı! Otomobil devinden Türkiye'ye yatırım kararıDünyanın en büyük elektrikli araç üreticisi Çinli BYD firması, Türkiye'de yaklaşık 1 milyar dolar yatırımla, yıllık 150 bin araç kapasiteli elektrikli ve şarj edilebilir hibrit otomobil üretim tesisi ile Ar-Ge merkezi kuracak. Tesiste 5 bin kişiye kadar doğrudan istihdam sağlanması planlanıyor.
8.07.2024Gündem
Şarj aletiyle yattı, sabah bacağında simsiyah delikle uyandı! Telefonun icadından bu yana böylesi yaşanmadı
Şarj aletiyle yattı, sabah bacağında simsiyah delikle uyandı! Telefonun icadından bu yana böylesi yaşanmadıTelefonunu şarj ederek yatan genç kadın üçüncü derece yanıkla uyandı. Doktorlara göre bacağında simsiyah bir delikle uyanması nadir görülen bir durumdu.
8.07.2024Yaşam
Hangi araç bataryasını kaç TL'ye dolduracak? İşte yeni tarife ile ilgili flaş detay
Hangi araç bataryasını kaç TL'ye dolduracak? İşte yeni tarife ile ilgili flaş detayEnerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), elektrik tarifelerine bugünden (1 Temmuz) itibaren geçerli olmak üzere yüzde 38 zam yaptı. Elektrik zammı sonrası elektrikli otomobillerin aylık şarj bedeli hesaplandı. Yeni elektrik tarifesiyle birlikte 88.5 kWh’lık elektrikli otomobilin aylık şarjı 823 TL’ye çıkacak.
1.07.2024Ekonomi
Sevgilisini boğarken kurtarmaya çalışanı öldüren sanığa verilen ceza belli oldu
Sevgilisini boğarken kurtarmaya çalışanı öldüren sanığa verilen ceza belli olduAdana'da sevgilisi N.S.’yi (29) kıskançlık yüzünden boğarak öldürmek isteyen, genç kızı kurtarmaya çalışan Saadettin Tangüner’i (58) tüfekle öldürüp, kaçarken de 3 kişiyi yaralayan tutuklu Ahmet Can Geben (30) hakkında müebbet ve 65 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Geben’in yapılan muayenesinde akıl sağlığının yerinde olduğu belirlendi
25.06.2024Adana
Assange ABD ile anlaşmaya vardı! Serbest bırakıldı
Assange ABD ile anlaşmaya vardı! Serbest bırakıldıABD tarihindeki en büyük gizli bilgi ifşalarından birine imza atan İngiltere'de tutuklu bulunan WikiLeaks’in kurucusu Julian Assange serbest bırakıldı. Assange ABD ile vardığı anlaşma sonrası hakkındaki tek bir suçlamayı kabul etti, 26 Haziran Çarşamba günü ABD'ye bağlı Kuzey Mariana Adaları'ndaki bir mahkemede hakim karşısına çıkacak. Assange'nin serbest kalması bugün tüm dünyada yankı uyandırdı, gazeteler haberi manşetlerinden duyururken, ailesi oğullarının destekçilerine teşekkürlerini sundu.
25.06.2024Gündem
Cep telefonunu dışarıda şarj edenlere uyarı geldi! Tüm bilgileriniz dolandırıcıların eline geçiyor
Cep telefonunu dışarıda şarj edenlere uyarı geldi! Tüm bilgileriniz dolandırıcıların eline geçiyorCep telefonunuzu kafelerde bulunan ücretli şarj aletleriyle veya otobüs, otogar, havalimanı gibi yerlerdeki USB girişli istasyonlarda şarj ediyor musunuz? Cevabınız evetse; dikkat! Veri hırsızlığı riskiyle karşıya karşıya kalabilirsiniz.
25.06.2024Gündem
Cep telefonunu gece şarj etmenin tek bir yararı yok! Neden gece telefon şarj edilmez?
Cep telefonunu gece şarj etmenin tek bir yararı yok! Neden gece telefon şarj edilmez?Cep telefonu kullanmak artık insanların içine işlemiş durumda. Milyarlarca insan iş, aşk ve kariyer işlerini artık cep telefonuyla hallediyor. Günlük olarak çok kullanılan telefonu gece şarj etmek tercih edilmeye başlandı. Ertesi güne tam olarak dolmuş olan cep telefonları neden geceleri şarj edilmez?
24.06.2024Yaşam
2 yılda 15'ten fazla soyulan kafe tekrar soyuldu!
2 yılda 15'ten fazla soyulan kafe tekrar soyuldu!Esenyurt'ta bir kafeteryayı gözüne kestiren hırsız, işletme sahibini canından bezdirdi. İşletmesinde 2 yıl içerisinde 15 defa hırsızlık yaşandığını söyleyen işletme sahibi İsmet Bozacı, “Dükkanımda 16 tane kamera ve alarm var ama gene de hırsıza engel olamıyor” diyerek yetkililerden çözüm talep etti. Yaşanan hırsızlık olayı ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
22.06.2024Gündem
Togg'da futbol şöleni! Tarihi maçı canlı izlediler
Togg'da futbol şöleni! Tarihi maçı canlı izledilerEuro 2024’te A Milli Futbol Takımı’nın Gürcistan ile oynadığı maç, Türkiye’de ilk kez bir aracın ön panelinden izlendi. Togg kullanıcıları, sınıfının en büyük bilgi-eğlence ekranından D-Smart GO uygulamasıyla Milli Takımın tarihi maçını anbean takip etti.
19.06.2024Gündem
Kadıköy’de yenilenebilir enerjili örnek ev
Kadıköy’de yenilenebilir enerjili örnek evİstanbul Kadıköy’deki Kalamış Marina’da ziyarete açılan Arçelik Enerji Çözümleri Evi’nde, şirketin yerli güneş paneli, Sunjunior enerji depolama sistemi, ısı pompası ve elektrikli araç şarj istasyonunu içeren yenilenebilir enerji çözümleri ve HomeWhiz teknolojisi ile çalışan Arçelik beyaz eşyaları sergilenecek.
7.06.2024Ekonomi
Gaziantep'te organize kaçakçılık örgütüne operasyon: 4 gözaltı
Gaziantep'te organize kaçakçılık örgütüne operasyon: 4 gözaltıGaziantep’te jandarma ekipleri tarafından organize kaçakçılık örgütüne yönelik operasyonda piyasa değeri toplam 1 milyon TL olan kaçak akıllı telefon, akıllı kol saati ve kablosuz kulaklık ele geçirildi. Operasyonda 4 şüpheli yakalandı.
27.05.2024Gaziantep
Yiğit Akü halka arz katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Yiğit Akü halka arz ne zaman, fiyatı nedir?
Yiğit Akü halka arz katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Yiğit Akü halka arz ne zaman, fiyatı nedir?SPK onayı alan Yiğit Akü Malzemeleri Nakliyat Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ halka arz tarihi merak ediliyor. Yatırım yapacak olan vatandaşlar Yiğit Akü Malzemelerinin halka arzına ilişkin detayları sorguluyor. Peki, Yiğit Akü halka arz ne zaman? Yiğit Akü Malzemeleri halka arz katılım endeksine uygun mu? Yiğit Akü kaç lot verir?
25.05.2024Ekonomi
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruzÇevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk ekranlarında Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. Bakan Özhaseki "Biz bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz" diyerek sahillerde tarama yaptırıldığını ve tüm kaçak yapıların tespit edilip yıkılacağını duyurdu. Ayrıca Bakan Özhaseki, deprem bölgesinde yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edileceğini de açıkladı.
18.05.2024Gündem
Prizlere dikkat! Yangına neden oldu..
Prizlere dikkat! Yangına neden oldu..İzmir'in Bayraklı ilçesinin Alpagut Mahallesinde iki katlı evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. İlk incelemelere göre prizde unutulan şarj aletinden çıktığı belirtilen yangın, mahallede endişeli anlara neden olduğu kameralara yakalandı.
17.05.2024Vatan TV
Prizlere dikkat! Yangına neden oldu..
Prizlere dikkat! Yangına neden oldu..İzmir'in Bayraklı ilçesinin Alpagut Mahallesinde iki katlı evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. İlk incelemelere göre prizde unutulan şarj aletinden çıktığı belirtilen yangın, mahallede endişeli anlara neden olduğu kameralara yakalandı.
17.05.2024Gündem
Türkiye'de bir ilk! Togg sahiplerinin yüzde 80’i D-Smart GO’yu kullanmaya başladı
Türkiye'de bir ilk! Togg sahiplerinin yüzde 80’i D-Smart GO’yu kullanmaya başladıNisan ayından itibaren Togg T10X’te erişime açılan D-Smart GO, Togg sahiplerinin yüzde 80’i tarafından kullanılmaya başlandı. Togg kullanıcıları, platform üzerinden 100’den fazla TV kanalına canlı olarak ulaşabiliyor. Seyahat sırasında yolcu ekranı açık kalırken; sürücünün dikkatini dağıtmaması için ana ekran kapanıyor.
14.05.2024Gündem
Adanalı meslek lisesi öğrencileri güneş enerjisi sistemiyle çalışan şarj istasyonu üretti
Adanalı meslek lisesi öğrencileri güneş enerjisi sistemiyle çalışan şarj istasyonu ürettiAdana’da 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde yaşanan elektrik sorunu nedeniyle telefonlarını şarj edemeyip, ailelerine ulaşamayan vatandaşlar için Kozanlı meslek lisesi öğrencileri güneş enerjisi ile çalışan şarj aleti üretti.
3.05.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Şarj ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şarj haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.