Saran Medya

Saran Medya

Son dakika saran medya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan saran medya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını saran medya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Saran Medya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan saran medya gelişmeleri de dahil olmak üzere 114 saran medya haberi bulunmuştur. Tüm saran medya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig'in yayın ihalesi sonuçlandı! İşte ödenecek rakam
Süper Lig'in yayın ihalesi sonuçlandı! İşte ödenecek rakam Trendyol Süper Lig'de 29 Şubat'ta iptal edilen yayın ihalesinde olumlu gelişme yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu yayın ihale komisyonu son yapılan teklifi kabul etti, rakam belli oldu.
2.03.2024 Süper Lig
TFF açıkladı! Süper Lig naklen yayın ihalesiyle ilgili flaş gelişme
TFF açıkladı! Süper Lig naklen yayın ihalesiyle ilgili flaş gelişme TFF Süper Lig ve TFF 1. Lig Müsabakaları Yayın Haklarının devrine ilişkin ihalenin 29.02.2024 tarihine kadar tamamlanması hedeflenmişti ama ihale iptal edildi.
29.02.2024 Fenerbahçe
Yayın İhale Komisyonu teklifleri incelemeye başladı!
Yayın İhale Komisyonu teklifleri incelemeye başladı! Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ortaklaşa kurulan Yayın İhale Komisyonu, Levent'te bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Binası'nda bir araya gelerek çalışmalarına devam etti.
20.02.2024 Futbol
Süper Lig yayın ihalesi teklif edilen rakamlar belli oldu!
Süper Lig yayın ihalesi teklif edilen rakamlar belli oldu! Süper Lig'de yeni naklen yayın ihalesi süreci devam ediyor. Yayıncı kuruluşların ilk tekliflerini Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği kabul etmedi. Tüm paketler için iki kuruluş teklif verdi. beIN Sports ve Saran Medya'nın teklif ettiği rakamlar belli oldu.
17.02.2022 Süper Lig
Maçların yeni adresi belli oldu!
Maçların yeni adresi belli oldu! Dünya genelinde 100 milyondan fazla oyuncunun tutkuyla oynadığı League Of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi, S Sport ekranlarında.
10.11.2021 Espor
S Sport yayın hayatına başlıyor!
S Sport yayın hayatına başlıyor! Saran Medya’nın yeni spor kanalı S Sport, 18 Mart Cumartesi günü Digiturk, D-Smart ve Turkcell TV+'tan yayına başlayacak.
17.03.2017 Spor Magazin
Yeni spor kanalı yayına başlıyor!
Yeni spor kanalı yayına başlıyor! Saran Group'un yeni spor kanalı S Sport'un yakın bir tarihte yayın hayatına başlayacağı öğrenildi.
23.09.2021 Futbol
Milli Takım'a gençlik neşteri geliyor
Milli Takım'a gençlik neşteri geliyor Vestel, Türkiye Voleybol Federasyonu’nun ana sponsoru olurken, Federasyon Başkanı Özkan Mutlugil anlaşma sonrası yaptığı açıklamada başkanlığa adaylığı konusunda kararını önümüzdeki günlerde vereceğini belirtti!
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yeni spor kanalı bomba gibi geliyor
Yeni spor kanalı bomba gibi geliyor Saran Medya'nın yeni spor kanalı S Sport, dolgun içeriğiyle bomba gibi geliyor...
10.11.2021 Diğer Sporlar
Krizin perde arkası ortaya çıktı!
Krizin perde arkası ortaya çıktı! Bugün başlayacak olan Olimpiyat Oyunlarında hala bir yayıncı olmaması ülkenin gündeminde. Vatandaş suçu TRT'ye atıyor. Fakat yayın Saran Medya'nın elinde. Peki iki grup neden bir türlü anlaşamadı?
5.08.2016 Şampiy10
TVF ile Saran arasında dev işbirliği
TVF ile Saran arasında dev işbirliği Türkiye Voleybol Federasyonu ile Saran Medya arasında voleybolu daha ileri taşımak için sponsorluk anlaşmasına imzalandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milli maçın yayını yok!
Milli maçın yayını yok! Hollanda - Türkiye maçının yayını ile ilgili kriz çıktı! Saran Holding'ten yeni açıklama geldi.
25.03.2015 Futbol
Saran Medya'yla dev işbirliği
Saran Medya'yla dev işbirliği A Milli Futbol Takımı'nın 2006 yılından bu yana hazırlık maçlarını pazarlayan Saran Medya, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile yeni bir anlaşmaya imza attı.
3.04.2014 Futbol
Mesut oynayacak Saran kazanacak!
Mesut oynayacak Saran kazanacak! Premier Legaue maçlarını Saran Medya 14 ülkeye satıyor...
5.10.2013 Ekonomi
Müjdeyi Arınç verdi!
Müjdeyi Arınç verdi! Bursaspor'un UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turunda deplasmanda Vojvodina ile yapacağı karşılaşmayı bu gece saat 21:00'den itibaren TRT Spor naklen yayınlayacak.
1.08.2013 Futbol
Beşiktaş Rihanna'nın peşinde!
Beşiktaş Rihanna'nın peşinde! İnönü'ye muhteşem veda hazırlığı
3.01.2013 Futbol
Saran'dan olay yaratacak sözler
Saran'dan olay yaratacak sözler Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, TV 8’de yayınlanan Faik Çetiner’in hazırlayıp sunduğu Bizim Stadyum Programı’na konuştu...
15.06.2010 Futbol
Avşar kızına konuk oluyor
Avşar kızına konuk oluyor Hülya Avşar, programında DTP Genel Başkanı Ahmet Türk'ü ağırlamaya hazırlanıyor
14.11.2008 Televizyon
Zehra ve “cici” anne saadeti
Zehra ve “cici” anne saadeti Kaya Çilingiroğlu, sevgilisi Feraye Tanyolaç ve kızı Zehra ile birlikte K-1 dövüşlerini izledi.
5.11.2007 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır İlim Yayma Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kendi evlatlarımızı teknolojiyle birlikte hızla bünyemizi saran yeni iletişim mecralarının sinsi, yıkıcı ve olumsuz etkilerine karşı korumak zorundayız. Artık hem İslam aleminde hem Türk dünyasında geçmişe göre çok daha farklı, çok daha olumlu, çok daha cesur bir hava vardır. Zalim İsrail yönetiminin Batı devletlerinden aldığı destekle sürdürdüğü Gazze’deki katliamların, Kudüs’teki mütecaviz eylemlerinin önüne geçeceğimiz günler de endişe etmeyin, Allah’ın izniyle yakındır" ifadelerini kullandı.
16.12.2023 Gündem
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! İşte Süper Lig'in yeniden başlama tarihi
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! İşte Süper Lig'in yeniden başlama tarihi Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü - Rizespor maçının ardından sahaya giren Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunmuştu. Tecrübeli hakem, sarı - lacivertlilerin eski başkanının çirkin saldırısından sonra hastaneye kaldırılmıştı. TFF, yaşanan skandal olayın akabinde tüm ligleri süresiz olarak ertelemişti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, liglerin yeniden başlayacağı tarihi açıkladı.
13.12.2023 Süper Lig
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı!
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı! İsrail'in Gazze'de sivilleri öldürmesine ABD ve Avrupa sessiz kalırken, İsrail savaş uçaklarının bir hastaneyi bombalaması dünyayı şok etti. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar, İsrail'in Gazze'de hastaneye düzenlediği ve 500'den fazla kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı lanetledi. ABD'nin Kürecik Radar Üssü önünde de toplanan vatandaşlar saldırıya tepki gösterdi. İstanbul Valiliği dün akşam İsrail Başkonsolosluğu önünde yapılan protesto eylemleri ile ilgili basın açıklaması yaptı. Yazılı olarak yapılan açıklamada protesto eylemleri sırasında kalp krizi geçiren bir kişinin hayatını kaybettiği, olaylarda taşkınlık çıkaran 5 kişinin ise gözaltına alındığı ifadelerine yer verildi. Açıklamada ayrıca 43'ü polis 63 kişinin de yaralandığı belirtildi.
18.10.2023 Gündem
Esra Dermancıoğlu: Senaryom çalındı bu bana çok dokundu
Esra Dermancıoğlu: Senaryom çalındı bu bana çok dokundu Oyuncu Esra Dermancıoğlu, geçtiğimiz günlerde "Tükenmişlik sendromu yaşıyorum" paylaşımıyla gündem olmuştu. Önceki gün bir AVM'de görüntülenen ünlü oyuncu, muhabirlerin yaşadığı sorunları sorması üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
4.12.2022 Magazin
Bakan Kurum: CHP’nin tehdit dili masanın 6 yanını da sarmış
Bakan Kurum: CHP’nin tehdit dili masanın 6 yanını da sarmış Aksaray’da 500 milyon liraya mal olan 24 eserin açılışına katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP’yi eleştirerek, “CHP’nin tehdit dili masanın 6 yanını da sarmış” dedi.
9.09.2022 Siyaset
Sadettin Saran kimdir, nereli, kaç yaşında?
Sadettin Saran kimdir, nereli, kaç yaşında? Amerika Birleşik Devletleri'nde Kentucky Üniversitesi'nde Makine Mühendisliği Eğitimi alan iş insanı Sadettin Saran zaman zaman gündeme geliyor. Peki, Sadettin Saran kimdir, nereli, kaç yaşında?
22.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Saran Medya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki saran medya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.