S Sport

S Sport

Son dakika s sport haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan s sport ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını s sport haber sayfamızda bulabilirsiniz.

S Sport

haberleri sayfasında son dakika yaşanan s sport gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 s sport haberi bulunmuştur. Tüm s sport haberleri aşağıda listelenmiştir.
Formula 1 Türkiye ne zaman, hangi kanalda? Formula 1 şifresiz mi? İşte Formula 1 frekans bilgileri
Formula 1 Türkiye ne zaman, hangi kanalda? Formula 1 şifresiz mi? İşte Formula 1 frekans bilgileri Formula 1 Türkiye Grand Prix'i için geri sayım başladı. 9 yıl aranın ardından yeniden Türkiye'de yapılacak olan Formula 1 için hazırlıklar tamamlandı. Dünyanın en önemli spor organizasyonları arasında yer alan Formula 1 seyircisiz gerçekleştirilecek. Yarışseverler Formula 1 Türkiye Grand Prix'inin yayınını merak ediyor. Sporseverlere müjdeli haber yayıncı kuruluştan geldi. Peki, Formula 1 Türkiye ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Formula 1 şifresiz mi? İşte Formula 1 frekans bilgileri...
11.11.2020 Gündem
D-Smart, Saran Group işbirliği ile spor içeriğini daha da güçlendirdi
D-Smart, Saran Group işbirliği ile spor içeriğini daha da güçlendirdi D-Smart spor içeriklerini çeşitlendirmeye devam ediyor. Dünyanın en önemli spor içeriklerinin Türkiye yayın hakları sahibi Saran Group ile iş birliğine giden D-Smart, Türkiye’nin premier spor kanalı S Sport’un ardından S Sport2’yi de platforma ekleyerek, D-Smart'ın farklı ve zengin içeriklerle dolu dünyasında, sporseverleri mutlu etmeye devam edecek. D-Smart 78. kanalda yer alan S Sport ve 79. kanalda yer alan S Sport2, dünyanın dört bir yanından spor heyecanını D-Smart abonelerine aktarmayı sürdürecek.
1.10.2020 Şampiy10
Borussia Dortmund Schalke 04 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Borussia Dortmund Schalke 04 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Corona virüs nedeniyle mart ayından bu yana askıya alınan Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) Borussia Dortmund Schalke 04 maçı ile başlıyor. Avrupa'da Corona virüs gölgesinde başlayan ilk lig olan Bundesliga kritik bir derbi ile başlayacak. Haftanın en önemli maçında Ruhr derbisi oynanacak. Peki, Borussia Dortmund Schalke 04 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Borussia Dortmund Schalke 04 maçı ilk 11'ler...
16.05.2020 Gündem
Faruk Süren'den bomba sözler!
Faruk Süren'den bomba sözler! Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Faruk Süren, S Sport’taki Yol Boyunca programına konuk oldu.
5.06.2017 Galatasaray
"Patron geldi, apoleti söküldü"
"Patron geldi, apoleti söküldü" Türkiye’nin yeni spor kanalı S Sport’ta yayınlanan Sabah Sporu Extra programında gündemdeki konular masaya yatırıldı.
4.04.2017 Galatasaray
S Sport yayın hayatına başlıyor!
S Sport yayın hayatına başlıyor! Saran Medya’nın yeni spor kanalı S Sport, 18 Mart Cumartesi günü Digiturk, D-Smart ve Turkcell TV+'tan yayına başlayacak.
17.03.2017 Spor Magazin
Yeni spor kanalı yayına başlıyor!
Yeni spor kanalı yayına başlıyor! Saran Group'un yeni spor kanalı S Sport'un yakın bir tarihte yayın hayatına başlayacağı öğrenildi.
23.09.2021 Futbol
Yeni spor kanalı bomba gibi geliyor
Yeni spor kanalı bomba gibi geliyor Saran Medya'nın yeni spor kanalı S Sport, dolgun içeriğiyle bomba gibi geliyor...
10.11.2021 Diğer Sporlar
Zaha olmuyorsa Adama Traore bombası patlayacak
Zaha olmuyorsa Adama Traore bombası patlayacak Zaha ile uzun bir süredir ilgilenen Fenerbahçe'nin İspanyol kanat oyuncusu Adama Traore ile ilgilendiği öğrenildi.
23.07.2023 Fenerbahçe
Yeni BMW 320i Sedan Türkiye’de!
Yeni BMW 320i Sedan Türkiye’de! BMW'nin ülkemizde ve dünyada en çok satan modeli BMW 3 Serisi Sedan yenilendi.
10.08.2022 Otomobil
Meraklıları dört gözle bekliyordu! Maserati’den yeni SUV geliyor
Meraklıları dört gözle bekliyordu! Maserati’den yeni SUV geliyor Maserati’nin yeni SUV’u Grecale temmuz ayında Türkiye pazarında satışa çıkacak. Maserati'nin yeni gözbebeği Grecale'in fiyatı 3.25 milyon TL’den başlayan fiyatlara kullanıcıların karşısına çıkacak.
3.06.2022 Otomobil
SKYWELL’den yeni hibrit geliyor!
SKYWELL’den yeni hibrit geliyor! SKYWELL’in yeni hibrit modeli HT-i, 81 kW (116 hp) güç ve 135 Nm tork üreten bir motorun yanı sıra 130 kW güç ve 300 Nm tork üreten bir elektrikli motora sahip.
15.05.2022 Otomobil
Toyota’dan vergi avantajlı SUV
Toyota’dan vergi avantajlı SUV Corolla modelinin SUV’u 2022’de pazara giriyor. Dünya devi Toyota, Türkiye için vergi avantajlı 1.8 lt hibrit motorlu versiyon üretecek.
7.12.2021 Otomobil
Yeni BMW 420i Gran Coupe yollarda
Yeni BMW 420i Gran Coupe yollarda BMW’nin baştan aşağıya yenilenen dört kapılı coupé modeli Yeni BMW 420i Gran Coupé, geniş böbrek ızgarası ve yeni teknolojileriyle satışa çıktı.
3.12.2021 Otomobil
Fransızlar ona hayran! 'Patron sahada konuşur'
Fransızlar ona hayran! 'Patron sahada konuşur' Lens maçında attığı gollerle bir kez daha kalitesini ispat eden Burak Yılmaz Fransa'yı sallamaya devam ediyor.
9.05.2021 Fransa
BMW yaza yeni modellerle giriyor!
BMW yaza yeni modellerle giriyor! BMW mayıs ayından itibaren 5 yeni modeli Türkiye’ye getirecek...
7.05.2021 Otomobil
Yamaha 20’inci yıla özel üretecek!
Yamaha 20’inci yıla özel üretecek! 2001 yılında pazara giren Yamaha TMAX 20’nci yaşını kutluyor.
31.03.2021 Otomobil
BMW'nin performanslısına binmek 2.3 milyon TL'den başlıyor
BMW'nin performanslısına binmek 2.3 milyon TL'den başlıyor Yeni BMW M3 Competition Sedan ve Yeni BMW M4 Competition Coupé modelleri Türkiye’de yollara çıkıyor.
19.03.2021 Otomobil
Taşınabilir bataryalı motosiklet satışa çıkıyor!
Taşınabilir bataryalı motosiklet satışa çıkıyor! Elektrikli scooter markası İspanyol Silence Türkiye'de yollara çıkıyor...
15.02.2021 Otomobil
Formula 1 saat kaçta? Formula 1 canlı yayın S Sport frekans bilgileri!
Formula 1 saat kaçta? Formula 1 canlı yayın S Sport frekans bilgileri! Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda, İstanbul'un ev sahipliği yapacağı sezonun 14'üncü yarışı DHL Türkiye Grand Prix'siyle devam ediyor. Sezonun 14'üncü etabı, 5.3 kilometrelik Intercity İstanbul Park Pisti'nde 58 tur üzerinden yapılacak. Organizasyon, koronavirüs salgını nedeniyle seyircisiz düzenlenecek. Formula 1 S Sport'tan şifresiz yayınlanacak. Peki, Formula 1 nereden izlenir? Formula 1 saat kaçta başlayacak? F1 hangi kanalda? İşte S Sport frenkans bilgileri...
15.11.2020 Gündem
Formula 1 sıralama turları saat kaçta? Formula 1 hangi kanalda yayınlanıyor? İşte S Sport frekans bilgileri
Formula 1 sıralama turları saat kaçta? Formula 1 hangi kanalda yayınlanıyor? İşte S Sport frekans bilgileri Formula 1 heyecanı devam ediyor. 9 yıl aranın ardında Formula 1 Dünya Şampiyonası Türkiye Grand Prix'inde bugün hsıralama turları ile resmen başlıyor. Peki, Formula 1 (F1) sıralama turları saat kaçta? Formula ne zaman? İşte Formula 1 S Sport frekans bilgileri...
14.11.2020 Gündem
Formula 1 izle! F1 İstanbul hangi kanalda? 13 Kasım Cuma 1. ve 2. Antrenman nasıl izlenir? F1 antrenman turları izle
Formula 1 izle! F1 İstanbul hangi kanalda? 13 Kasım Cuma 1. ve 2. Antrenman nasıl izlenir? F1 antrenman turları izle F1 İstanbul hangi kanalda? ? F1 antrenman turları nasıl izlenir? Formula 1 İstanbul heyecanı başladı. 9 senenin aranın ardından Türkiye’de yapılacak olan Formula 1 turları merakla bekleniyor. Sporseverler ve Formula 1 takipçileri seyircisiz yapılacak organizasyonu canlı izlemek araştırmalarına başladı. İşte Formula 1 İstanbul antrenman saatleri ve frekans bilgileri…
13.11.2020 Gündem
F1 İstanbul hangi kanalda yayınlanıyor? Formula 1 Türkiye’yi hangi kanal veriyor, belli oldu! Formula 1 şifresiz izle…
F1 İstanbul hangi kanalda yayınlanıyor? Formula 1 Türkiye’yi hangi kanal veriyor, belli oldu! Formula 1 şifresiz izle… Formula 1 Türkiye Grand Prix'e saatler kaldı. Dünyanın en önemli spor organizasyonları arasında yer alan Formula 1, 9 yıl aranın ardından yeniden Türkiye'de yapılacak. Hazırlıkları tamamlanan Formula 1 bu yıl seyircisiz gerçekleştirilecek. Formula 1 Türkiye Grand Prix’in seyircisiz yapılacak olması, yarışseverlerin Formula 1 Türkiye Grand Prix'in yayının nasıl olacağını merak etmesine neden oldu. Sporseverler yayının şifreli olup olmadığını, hangi kanalda yayınlanacağını araştırıyor. Merak edilen ve araştırılan sorulara cevap yayıncı kuruluştan geldi. Peki, Formula 1 Türkiye ne zaman, saat kaçta? Formula 1 şifresiz mi, hangi kanalda? İşte Formula 1 frekans bilgileri...
12.11.2020 Gündem
Formula 1 hangi kanalda? Formula 1 İstanbul ne zaman başlıyor, şifresiz izlenilebilecek mi?
Formula 1 hangi kanalda? Formula 1 İstanbul ne zaman başlıyor, şifresiz izlenilebilecek mi? Formula 1 ne zaman, hangi kanalda? Formula 1, 9 yıl aranın ardından sporseverler ile yeniden buluşuyor. Formula 1 Türkiye GP'nin başlamasına az bir süre kala Formula 1'in ne zaman başlayacağı araştırılırken, hangi kanalda yayınlanacağı, şifreli mi şifresiz mi olacağı da merak ediliyor. Formula 1'in yayın haklarını elinde bulunduran S Sport’tan açıklama geldi. Formula 1 İstanbul şifresiz mi?
9.11.2020 Gündem
BMW 4 Serisi Coupe 722 bin TL'den başlayacak
BMW 4 Serisi Coupe 722 bin TL'den başlayacak Yeni BMW 4 Serisi Coupe, 1.6 lt, 2.0 lt ve 3.0 lt motor seçenekleriyle 722.800 TL’den başlayan fiyatlarla yollara çıkacak.
5.10.2020 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

S Sport ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki s sport haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.