Bmw

Bmw

Son dakika bmw haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bmw ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bmw haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bmw

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bmw gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.413 bmw haberi bulunmuştur. Tüm bmw haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lüks otomobil otobüs durağına çarptı
Lüks otomobil otobüs durağına çarptı Adana'da kontrolden çıkan lüks otomobil otobüs durağına çarptı. Kazada 2'si ağır 7 kişi yaralandı.
16.04.2024 Adana
Dışı Tofaş, içi BMW otomobiline gözü gibi bakıyor
Dışı Tofaş, içi BMW otomobiline gözü gibi bakıyor Kahramanmaraş’ta baba yadigarı Tofaş marka otomobilini kendine özgü biçimde içi BMW marka otomobilden oluşan parçalarla tasarlayan otomobil tutkunu vatandaş, aracına bir yandan gözü ile bakarken bir yandan da piyasanın üzerinde kendisine yapılan teklifleri reddediyor.
25.03.2024 Vatan TV
Dışı Tofaş, içi BMW! 400 bin TL harcadı, satmayı düşünmüyor
Dışı Tofaş, içi BMW! 400 bin TL harcadı, satmayı düşünmüyor Kahramanmaraş’ta baba yadigarı Tofaş marka otomobilini kendine özgü biçimde içi BMW marka otomobilden oluşan parçalarla tasarlayan otomobil tutkunu vatandaş, aracına bir yandan gözü ile bakarken bir yandan da piyasanın üzerinde kendisine yapılan teklifleri reddediyor.
25.03.2024 Gündem
Kripto para çetesi çökertildi! Telegram detayı ortaya çıktı
Kripto para çetesi çökertildi! Telegram detayı ortaya çıktı Niğde merkezli 4 ilde düzenlenen nitelikli dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 12 şüpheliden 4’ü kadın 7 kişi adliyeye sevk edildi.
25.03.2024 Gündem
Emanet lüks araçla çiğ köfteciye daldı, ‘uykuluydum’ dedi! "O an çok korktum"
Emanet lüks araçla çiğ köfteciye daldı, ‘uykuluydum’ dedi! "O an çok korktum" Adana’da bir kişi, tamirdeki lüks otomobille gezmeye çıktığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybedip çiğ köfteci ve markete daldı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, dehşeti yaşayan çiğ köfteci, “Çok korktuk, Allah’a şükür bize bir şey olmadı. Sürücü de iyiydi, sadece uykulu olduğunu söyledi” dedi.
22.03.2024 Adana
Milyonluk çete araçları polis otosu oldu! Sokaklara çıkıyor
Milyonluk çete araçları polis otosu oldu! Sokaklara çıkıyor Comanchero çetesine yönelik operasyonda el konulan 21 lüks araç İstanbul Polisi’ne tahsis edildi. Beyaz renkle kaplanan ve üzerlerine ‘Polis’ yazılan otomobiller, İstanbul sokaklarında boy gösterecek.
24.12.2023 Gündem
Dingil Mesafesi Nedir, Ne İşe Yarar? Dingil Mesafesi Neden Önemlidir?
Dingil Mesafesi Nedir, Ne İşe Yarar? Dingil Mesafesi Neden Önemlidir? Dingil mesafesi, aracın ön ve arka aksı arasındaki merkez mesafedir. Araç üreticileri tarafından belirtilen aracın önemli ölçülerinden biridir. Bu terim bisikletler, iki tekerlekli araçlar, dört tekerlekli araçlar, kamyonlar vb. her araç türü için geçerlidir.
6.06.2023 Gündem
Vanus Nedir, Ne İşe Yarar? Vanos Nasıl Çalışır?
Vanus Nedir, Ne İşe Yarar? Vanos Nasıl Çalışır? BMW'ler, tüm marka ve modellerde bulunmayan bazı özelliklere ve seçeneklere sahiptir, bunlardan biri VANOS veya değişken valf zamanlamasıdır. VANOS BMW tarafından üretilen ve 1992'den beri çeşitli otomotiv benzinli motorlarda kullanılan valf zamanlama sistemidir
1.06.2023 Gündem
Marşpiyel Nedir, Ne İşe Yarar? Marşpiyel Arabanın Neresidir?
Marşpiyel Nedir, Ne İşe Yarar? Marşpiyel Arabanın Neresidir? Modern araçlar, yakıt verimliliğini ve yol tutuşunu iyileştirmek için aerodinamik olacak şekilde tasarlanmıştır. Yine de pek çok otomobil tutkunu, özellikle yarış arabası sürücüleri, performansı artırmak ve tarz katmak için eklenti gövde kitleri takmayı tercih ediyor. Bazen aero kitler olarak adlandırılan bu kitler, tipik olarak yere basma kuvvetini ve araç çekişini artırmaya yardımcı olan difüzörler, ayırıcılar, rüzgarlıklar ve kanarllar gibi öğeleri içerir. Marşpiyeler de bunlardan biridir.
1.06.2023 Gündem
Oktay Kaynarca'nın aldığı otomobilin fiyatı dudak uçuklattı!
Oktay Kaynarca'nın aldığı otomobilin fiyatı dudak uçuklattı! 'Ben Bu Cihana Sığmazam'la ekranlarda fırtınalar estiren Oktay Kaynarca'nın yeni arabasının fiyatı dudak uçuklattı. 58 yaşındaki oyuncu çevreyi düşünerek elektrikli araca geçti.
1.05.2023 Magazin
Avukatım dedi, şizofren çıktı! 50 kişiden 1 milyon dolar kazandı
Avukatım dedi, şizofren çıktı! 50 kişiden 1 milyon dolar kazandı Avustralya’da bir akıl hastası ‘avukatım’ diyerek 50 kişiyi dolandırdı. 1 milyon dolar kazandı.
6.04.2023 Dünya
Otomotiv devinden flaş karar! Fabrikada üretimi durdurdu
Otomotiv devinden flaş karar! Fabrikada üretimi durdurdu Volkswagen, Çin'de hızla artan Covid-19 vakalarının ardından Chengdu kentindeki fabrikasında üretimi askıya aldı.
28.11.2022 Ekonomi
Nescafe çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? 1. Dönem Nescafe çekiliş sonuçları 2022 nasıl ve nereden sorgulanır?
Nescafe çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? 1. Dönem Nescafe çekiliş sonuçları 2022 nasıl ve nereden sorgulanır? Dünyaca ünlü kahve markası Nescafe’den BMW ve iPhone çekilişi geldi. Çekilişe katılan vatandaşlar yüzlerce hediyeden birini kazanma şansı yakalayıp yakalanmadığını öğrenmek için “Nescafe çekiliş sonuçları” araştırmasına başladı. Peki, Nescafe çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Nescafe çekiliş sonuçları hakkındaki detaylar…
25.11.2022 Ekonomi
Matrah güncelleme 90’ın üzeri modelde fiyatı düşürecek
Matrah güncelleme 90’ın üzeri modelde fiyatı düşürecek Otomobil satışlarında matrah düzenlemesi Resmi Gazete yayınlandı. 90 üzerinde modelin fiyatı gerileyecek
25.11.2022 Otomobil
Lüks otomobiller kağıt gibi ezildi!
Lüks otomobiller kağıt gibi ezildi! Sakarya’nın Sapanca ilçesinde 3 lüks aracın karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
20.10.2022 Yaşam
1,5 milyon lira teklif ettiler yine de satmadı! 'Hurdasına 30 bin euro istiyorlar'
1,5 milyon lira teklif ettiler yine de satmadı! 'Hurdasına 30 bin euro istiyorlar' Amasya’nın Suluova ilçesinde yaşayan Kemal Bektaş’a ait 70 yıllık klasik otomobil görenleri hayran bırakıyor. Oto tamir ustası Bektaş, Türkiye’de benzerini görmediğini belirttiği BMW marka aracını 1,5 milyon liraya varan tekliflere rağmen satmayı düşünmediğini söyledi.
25.09.2022 Ekonomi
70 yıllık klasik otomobil görenleri hayran bırakıyor: Son gelen teklif 1,5 milyon lira
70 yıllık klasik otomobil görenleri hayran bırakıyor: Son gelen teklif 1,5 milyon lira Amasya’nın Suluova ilçesinde yaşayan Kemal Bektaş’a ait 70 yıllık klasik otomobil görenleri hayran bırakıyor. Oto tamir ustası Bektaş, Türkiye’de benzerini görmediğini belirttiği BMW marka aracını 1,5 milyon liraya varan tekliflere rağmen satmayı düşünmediğini söyledi.
25.09.2022 Gündem
Anne-oğula çarparak ölüme neden olan sürücü tutuklandı
Anne-oğula çarparak ölüme neden olan sürücü tutuklandı Samsun'da yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve oğluna çarparak ölümüne yol açıp aracı 5 kilometre uzaklıkta yakılmış olarak bulunan sürücü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
18.09.2022 Yaşam
Otomobil, kamyona ok gibi saplandı! 25 yaşındaki genç hayatını kaybetti, 1 yaralı
Otomobil, kamyona ok gibi saplandı! 25 yaşındaki genç hayatını kaybetti, 1 yaralı Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde kamyonun altına giren otomobilde bulunan 25 yaşındaki genç hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.
16.09.2022 Yaşam
Kuzey Marmara Otoyolu’nda kaza! Lüks araç takla attı, 2 kişi yaralandı
Kuzey Marmara Otoyolu’nda kaza! Lüks araç takla attı, 2 kişi yaralandı Kuzey Marmara Otoyolu Yassıören mevkiinde kontrolden çıkan lüks otomobil takla attı. Araçta bulunan 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
1.09.2022 Yaşam
Emanuela Ornaldi'nin sırrı 40 yıldır çözülemiyor! Vatikan'dan tüyler üperten iddia: Papa, Mehmet Ali Ağca, mafya...
Emanuela Ornaldi'nin sırrı 40 yıldır çözülemiyor! Vatikan'dan tüyler üperten iddia: Papa, Mehmet Ali Ağca, mafya... İtalya'da yaşayan 15 yaşındaki Emanuela Orlandi, 1983 yılının 22 Haziran günü evinden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Ailesi onu bulmak için var gücüyle savaştı. Akıbetine ilişkin iddiaların ucu 1983'ten bugüne kadar uzandı. İddialar arasında geçen isimler arasında Papa'dan Mehmet Ali Ağca'ya, Vatikan'ın üst düzey isimlerinden mafyaya kadar uzanıyordu. Flaş bir gelişme Emanuela Orlandi'yi 39 yıl sonra yeniden manşetlere taşıdı...
13.08.2022 Dünya
MG'nin satışları 5 yılda 1 milyona ulaştı!
MG'nin satışları 5 yılda 1 milyona ulaştı! Çin'lilerin aldığı İngiliz marka 2007 yılından günümüze Çin dışında 1 milyon araç satışına ulaştı.
10.08.2022 Otomobil
Damperliye özel lastik üretti!
Damperliye özel lastik üretti! Prometeon, G02 PRO Multiaxle Plus lastiğini damperli kamyonlar için üretti.
10.08.2022 Otomobil
Yeni BMW 320i Sedan Türkiye’de!
Yeni BMW 320i Sedan Türkiye’de! BMW'nin ülkemizde ve dünyada en çok satan modeli BMW 3 Serisi Sedan yenilendi.
10.08.2022 Otomobil
Rusya doğalgaz vanasını kıstı Avrupa karanlığa gömüldü
Rusya doğalgaz vanasını kıstı Avrupa karanlığa gömüldü 24 Şubat'ta başlayan Ukrayna savaşı Avrupa’nın en büyük ekonomisi Almanya’yı karanlığa sevk etti. Rusya’nın Almanya’ya boru hattı üzerinden doğalgaz akışını yüzde 20’ye düşürmesinin ardından başta başkent Berlin olmak üzere ülkenin birçok kentinde enerji tasarrufu için tarihi anıtların ve binaların ışıklandırılmasına son verildi.
30.07.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bmw ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bmw haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.